Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ Γεωργια μου τι κουκλι ο μικρουλης σου;;;;και το νυχι ε;;;;υπερπαραγωγη οχι αστεια!!

μου αρεσε πολυ αυτο με τα μπαλονακια!θα σε παρω οταν ειναι ωρα για λεπτομερειες!

Βιβιαν καλωσηρθες κ να σου ζησει η μικρη!

ειμαι η Βαγγελιω αλλα εδω εχω καθιερωθει ως Λιτσα και εχω μια μικρη 3 μηνων!ειμαι Σαλονικια αλλα μενω Αθηνα πλεον.

δεν ξερω να σε βοηθησω..δοκιμασε απορροφητηρες,σεσουαρ και σκουπα.λενε οτι πιανει σε καποια παιδια κ ηρεμουν.τι να πω;;

Σε ευχαριστω Λιτσακι το νυχι της νονας εγω με το ζορι ενα καφε τα εβαψα στη βαφτιση κοτσαρα κι ενα στρασακι κι ετοιμη!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εξω εχει ψυχρα αλλα εμεις μεσα εχουμε 25 και τα μωρα τα κοιμιζω με αμανικο φορμακι γιατι ζεσταινονται.Εσυ ποσο εχεις μεσα στο σπιτι?Δε δοκιμαζεις και το μπανιο μηοως χαλαρωσει?Αχ αυτη η ηλικια που δε ξερεις τι εχουν.Κουραγιο κοπελα μου

κι εγω με αμανικο, σημερα το αλλαξα όμως γιατι πεσαμε στους 24 βαθμους.

Κακακια έχει κανει και κολικους δεν ειχαμε μεχρι τωρα.

Μετρησα ποσο εχει φαει σημερα και ειναι ΜΟΝΟ 380μλ και ειναι 9.30 το βραδυ.

Ειναι δυνατον?

qTHtp2.png

εγω τον κοιμηζω με μακρυ μανικη αφου δεν κινητε την ωρα που κοιμαται και φοβαμαι μην μου κρυωση

Τι να σας πω βρε κοριτσια 25 θαθμους εχω μεσα στο σπιτι κι εγω με τιραντακι ειμαι κι ετσι εχω και τα μωρα αντε να βαλω κοντομανικο φορμακι τα μακρυμανικα τα μαζεψα.Και με σεντονι σκεπαζομαστε ολοι:oops:

zxG9p3.png

owokp3.png

Ειναι δυνατον?

παρε τον γιατρο σου!!να κανετε αναλυση ουρων η κομενη ορεξη καποτε ειναι απο την ουρολυμοξη

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ Γεωργια μου τι κουκλι ο μικρουλης σου;;;;και το νυχι ε;;;;υπερπαραγωγη οχι αστεια!!

μου αρεσε πολυ αυτο με τα μπαλονακια!θα σε παρω οταν ειναι ωρα για λεπτομερειες!

Βιβιαν καλωσηρθες κ να σου ζησει η μικρη!

ειμαι η Βαγγελιω αλλα εδω εχω καθιερωθει ως Λιτσα και εχω μια μικρη 3 μηνων!ειμαι Σαλονικια αλλα μενω Αθηνα πλεον.

δεν ξερω να σε βοηθησω..δοκιμασε απορροφητηρες,σεσουαρ και σκουπα.λενε οτι πιανει σε καποια παιδια κ ηρεμουν.τι να πω;;

Ευχαριστώ Λιτσα

ειμαι τωρα σε άσχημη φάση, δεν την έχω ξαναδει έτσι. Εν τω μεταξυ της φτιαξαμε χαμομήλι και το πίνει, ενω το γάλα δεν το έπινε.

qTHtp2.png

Διαφημίσεις

Βιβιαν ιδεα δεν εχω απο φορμουλα αλλα φανταζομαι ειναι λιγα...παντως νομιζω δεν εχουν παντα την ιδια ορεξη καθε μερα.αν ανησυχεις γενικα,κανε ενα τηλεφωνο τον παιδιατρο κ πες του για τη συμπεριφορα της.

GjJbp3.png7IWup3.png

Ειναι δυνατον?

Στα μλ με εχασες γιατι θηλαζω θα σου πουν τα κοριτσια.

zxG9p3.png

owokp3.png

Τι να σας πω βρε κοριτσια 25 θαθμους εχω μεσα στο σπιτι κι εγω με τιραντακι ειμαι κι ετσι εχω και τα μωρα αντε να βαλω κοντομανικο φορμακι τα μακρυμανικα τα μαζεψα.Και με σεντονι σκεπαζομαστε ολοι:oops:

δεν ξερω εγω δεν κρυωνω και το μωρο κοιμαται μια χαρα αν ζεστενοταν θα ξυπνουσε και να εκλαιγε φανταζομαι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν ξερω εγω δεν κρυωνω και το μωρο κοιμαται μια χαρα αν ζεστενοταν θα ξυπνουσε και να εκλαιγε φανταζομαι!!

Ναι σιγουρα η δικια μου με την πικε σηκωνε τα ποδια και ξεσκεπαζοταν:-P:razz:

zxG9p3.png

owokp3.png

εγω παντως παρολο που με θεωρω υπερβολικη λιγο στο ντυσιμο της,μυαλο δε βαζω..στον υπνο της παντα λεπτο μακρυμανικο χωρις φανελακι και σεντονακι απο πανω.σημερα με το πρωτο κρυο,αμεσως μπηκε το φανελακι απο μεσα και της εριξα κ την πικε γιατι τα χερια κ τα ποδια της ηταν κρυα..

και φυσικα τα κοντομανικα μεσα στη μερα τα ξεχασαμε για σημερα!ειμαι κλασομπανιερα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Γεωργια μου, τι κουκλι ο γιος σου?? φτου, φτου!!

Καλως δεχτηκες τον αντρα σου, ποσες μερες λειπει οταν εχει ασκηση?

Οι υπολοιπες καλα?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια, δε νομιζω οταν τα μωρα σηκωνουν τα ποδια τους και ξεσκεπαζονται το κανουν επειδη ζεσταινονται.Λετε απο τωρα να σκεφτονται ιδεες για να δροσιστουν?:tongue::tongue:

Αυτο το ξεσκεπασμα θα το κανουν απο εδω και στο εξης ακομη και το χειμωνα, γι'αυτο αλλωστε πουλανε κατι γαντζους για να πιανεις τα σκεπασματα στο στρωμα.

Τα μωρα μας τωρα ανακαλυψαν τα χερια και τα ποδια τους, αυτος ειναι ο λογος.

Βιβιαν απο αυτα που ειπες πριν, ενα μονο σκεφτομαι εγω.Μηπως το παιδι πειναγε, γι'αυτο ειπιε και το χαμομηλι και γι'αυτο ρουφαγε την πιπιλα και εκλαιγε.Πολυ απλα δε θα της αρεσει αυτο το γαλα, δοκιμασες αλλο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...