Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γειά σου Λιτσάκι μου.

Καλά είμαστε. Η μικρή μου κάνει πρασινοκίτρινα κακά και προσπάθω να βρω την αιτία. Υποπτεύομαι μήπως φταίει και ο σίδηρος που πίνω, κάνω δοκιμές να δω τι φταίει.

Λίγο φλεματάκι έχει αλλά το αντιμετωπίζουμε με ορό.

Κατά τα άλλα σούπερ!

Εσείς?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!

Πηγα να δω για στολισμο και τελικα στολισμο στην εκκλησια που θα παμε, δεν επιτρεπεται!Αχχχ καλυτερα απο τη μια!

Θα στολισουμε μονο το τραπεζι που θα ειναι οι μπομπονιερες..

Ελευθερια, σε εκανα αιτημα στο φβ!Δεν σε ειχα φιλη..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γεια σου Λιτσακι τελειωσε η αγωγη για το στηθος?Καλά η μπουμπού σου δε παίζεται.

σ'ευχαριστω!!:D

η αγωγη συνεχιζεται ακομη γιατι πρεπει να ολοκληρωσω μηνα!αλλα τα δυσκολα φαινεται να περασαν κ χαιρομαι ιδιαιτερα οπως καταλαβαινεις!:P

Γειά σου Λιτσάκι μου.

Καλά είμαστε. Η μικρή μου κάνει πρασινοκίτρινα κακά και προσπάθω να βρω την αιτία. Υποπτεύομαι μήπως φταίει και ο σίδηρος που πίνω, κάνω δοκιμές να δω τι φταίει.

Λίγο φλεματάκι έχει αλλά το αντιμετωπίζουμε με ορό.

Κατά τα άλλα σούπερ!

Εσείς?

μπορει να ειναι κ ο σιδηρος,εχεις δικιο!

εμεις μια χαρουλα μεχρι στιγμης!

GjJbp3.png7IWup3.png

Γεια σου Βουλα!κ εγω δεν ξερω αν σ'εχω...σ'εχω αραγε;;θα δω!

για το στολισμο να σου πω κ εγω το προτιμω!ακομη κ αν επιτρεπεται στη δικια μας(που ουτε ξερω ποια θα ειναι) δε νομιζω να κανω κατι το ιδιαιτερο.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

πω πω Γεωργια μου χαρα στο κουραγιο σου για χθες!!αλλα δεν παλευεται κ το ξυπνημα καθε ωρα!δεν κανει κ για το παιδι..ελπιζω να μη στο ξανακανει!οχι τιποτα,που να βρεις το κουραγιο να την ξαναφησεις να κλαιει;;;;

Ελευθερια μου πως ειστε εσεις;;

Λιτσα μου στο 1ο παιδι δε μου περναγε απο το μυαλο να το κανω αλλα τωρα που ξερω οτι το κλαμα το εχουν στο τσεπακι και το χρησιμοποιουν οποτε θελουν εχω σκληρυνει λιγο.Ειναι οπως το λες για το δικο της καλο το κανω ο υπνος ειναι πολυ σημαντικος τωρα.Ας ελπισουμε να τελειωσε.

Η αλήθεια είναι πως είναι η ηλικία που ξαθαρρεύουν.

Και εμένα η δικιά μου όλο το πρωί κάθεται Παναγία μαζί μου. Μια στο καρότσι, μια στο ριλάξ κάνω ένα σωρό δουλειές.

Το απόγευμα μόλις δει τον μπαμπά της αλλάζει συμπεριφορά. Γκρινιάζει και δεν κάνει ραχάτι πουθενά. Θέλει αγκαλιές η κουκλίτσα μου:)

Ειδες τα ατιμα μια σταλια και μας παιζουν στα δαχτυλα ευτυχως που εμαθα 5 πραγματα απο τον πρωτοαλλιως ημουν χαμενη.:tongue:

αα κ να μην το ξεχασω Γεωργια καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστωωωω

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγω κοριτσια στο γιο μου ειχα δυο μεγαλα καλαθια με μπαλονια σε στικς ξερετε αυτο το πλαστικο καλαμακι που πανω ειχαν δεμενη μια σακουλιτσα με ζαχαρωτα για ολα τα παιδακια.Ηταν πολυχρωμα τα ειχα και δεξια αριστερα απο την πορτα και στολιζαν πολυ ομορφα ηταν και χρηστικα θα σας τα δειξω σε φωτο οταν μπορεσω και οικονομικα 20€ μου βγηκαν καμια 40αρια κομματια.

zxG9p3.png

owokp3.png

σ'ευχαριστω!!:D

η αγωγη συνεχιζεται ακομη γιατι πρεπει να ολοκληρωσω μηνα!αλλα τα δυσκολα φαινεται να περασαν κ χαιρομαι ιδιαιτερα οπως καταλαβαινεις!:P

μπορει να ειναι κ ο σιδηρος,εχεις δικιο!

εμεις μια χαρουλα μεχρι στιγμης!

Και για 20 ημερες ακομα γλυκα γιοκ?

zxG9p3.png

owokp3.png

Και για 20 ημερες ακομα γλυκα γιοκ?

κοιτα,πρεπει να προσεχω..τωρα το αν θα το κανω,ειναι αλλο θεμα!κανονικα,πρεπει.γιατι ειναι υπουλος ο μυκητας κ ευκαιρια ψαχνει..

να μας τα δειξεις αυτα που λες!ωραιο ακουγεται!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

κοιτα,πρεπει να προσεχω..τωρα το αν θα το κανω,ειναι αλλο θεμα!κανονικα,πρεπει.γιατι ειναι υπουλος ο μυκητας κ ευκαιρια ψαχνει..

να μας τα δειξεις αυτα που λες!ωραιο ακουγεται!

Οντως..δεν σε ειχα στο φβ!!

Ευχαριστω παρα πολυ...

Κουκλιτσα και η δικια σου!

Στο μεταξυ κατι μπλοζακια που της φορας(μπλε-ασπρο), τα εχω και εγω.

Της κανουν τωρα?

Εγω τα πηρα 2 μηνων και της ηταν ισα ισα.Τωρα ουτε για πλακα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Οντως..δεν σε ειχα στο φβ!!

Ευχαριστω παρα πολυ...

Κουκλιτσα και η δικια σου!

Στο μεταξυ κατι μπλοζακια που της φορας(μπλε-ασπρο), τα εχω και εγω.

Της κανουν τωρα?

Εγω τα πηρα 2 μηνων και της ηταν ισα ισα.Τωρα ουτε για πλακα..

απο τα καρφουρ τα ειχαμε παρει 8 ευρω!πολυ καλη αγορα!χαχα ειχε κ ενα φουξ πολυ ωραιο!ειναι για 3 μηνων λενε κ τωρα δε μας κανουν.ουτε το κεφαλι δεν περναει καλα καλα!χαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

απο τα καρφουρ τα ειχαμε παρει 8 ευρω!πολυ καλη αγορα!χαχα ειχε κ ενα φουξ πολυ ωραιο!ειναι για 3 μηνων λενε κ τωρα δε μας κανουν.ουτε το κεφαλι δεν περναει καλα καλα!χαχαχα

ναι, απο εκει τα πηραμε και εμεις.αλλα νομιζω εμεις τα πηραμε 12 ευρω...:?

Τι χορο κανεις?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ναι, απο εκει τα πηραμε και εμεις.αλλα νομιζω εμεις τα πηραμε 12 ευρω...:?

Τι χορο κανεις?

εχεις δικιο.προσφορα ηταν απο 12 τα ειχε 8 ευρω!

τι χορο εκανα θες να πεις,γιατι τωρα...τιποτα!

δασκαλα χορου ειμαι κανονικα,αλλα οσο το αφηνεις,σ'αφηνει.κλασικο κ συγχρονο κανω κ εχω κ παραδοσιακους χορους ειδικοτητα σπο γυμναστικη ακαδημια.

μεχρι πριν μεινω εγκυος διδασκα..τωρα τζιφος.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...