Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπερα Γεωργια!καλα εγω ουτε για 2ο το συζηταω! προσεχουμε παρα πολυ!με το ζορι τα βγαζουμε περα τωρα:?

Σε καταλαβαινω Γωγω μου εσεις εχετε μεγαλυτερο θεμα βεβαια εμεις ευτυχως ακομα δουλευουμε και οι δυο εγω σε πολυεθνικη ο αντρας μου στρατιωτικος αλλα το μελλον δεν ειναι πολυ αισιοδοξο για κανενα μας.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε καταλαβαινω Γωγω μου εσεις εχετε μεγαλυτερο θεμα βεβαια εμεις ευτυχως ακομα δουλευουμε και οι δυο εγω σε πολυεθνικη ο αντρας μου στρατιωτικος αλλα το μελλον δεν ειναι πολυ αισιοδοξο για κανενα μας.

αστα το τι γαλα πεταξα σημερα και ειναι και πανακρβο!!ολουσ μας επιασε η κριση μας χτυπα κατω σαν χταποδι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δυστυχως ετσι ειναι Γεωργια,για ολους δυσκολα ειναι πλεον!

Εφη,ξαφνικα τα ξεκινησε αυτα ο γιος σου? μηπως φταιει η παλλινδρομηση?

κ εμας για αντιαναγωγικο μας βλεπω,βγαζει πολλες γουλιες παλι!

κοριτσια κ εγω την αφηνω να κλαιει λιγο,δεν γινεται κ αλλιως,ειναι λιγο γκρινιαρα!

BJVqp3.png

Αναστασια μου με αυτη την κριση και τα 2 πολλα ειναι:cry:

Γεια σου Εφη μου καταλαβα θα εχεις ενα κεφαλι και μια διαθεση ε?Αμαν βρε παιδακι μου τι ειναι κι αυτο που σου ετυχε ακου να μη θελει το γαλα.

εεε αργότερα ισως γεωργια μου!!!;););)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εφη μου ετυχε δε κανεις κατι λαθος ειπαμε ολα τα παιδια γεννιουνται με το χαρακτηρα τους και λιγα μπορουμε να κανουμε.Πήγαινε κοπελα μου καλα να περασεις.

Γωγω μου εμενα ειναι Παναγια ολη τη μερα στο ριλαξ την εχω αγκαλια την περνω μονο για να φαει και παλι δε παραπονιεται μονο το βραδυ για 3 φορες μου το εκανε και μου βρηκε αυτη τη λυση η παιδιατρος.

Αναστασία μου παει το έκλεισα το μαγαζακι σου λεω!

Γεια σου Ελευθερια μου εγω και η μικρη στρωσαμε επιτελους με ριζοσπαστικη λυση,

zxG9p3.png

owokp3.png

αχχχχ ελιωσα με τις ραγαδες!εγω εκανα στο στηθος μονο πιανεται;;χαχαχα

μωρε συγκινηθηκα..ποτε τα ειχαμε τα σκατουλια μεσα και τ'αγαπουσαμε χωρις να τα ξερουμε...ειναι θαυμα,τι να λεμε...οσες φορες κ να το ζησεις,πιστευω δε χορταινεται..

δε σας εχω πολυδιαβασει να πω την αμαρτια μου!ελπιζω να ειναι καλυτερα τα μωρουλια μας που ταλαιπωρουνται!

εμεις μια χαρα!φτου φτου μην τα ματιασω τα ζιζια μου θυμηθηκα πως ειναι να μην πονας μονιμως βρε παιδι μου!ξεφρακαρε κ το φρακαρισμενο κ ειμαι πολυ καλα τωρα!!ουτε τσουξιματα ουτε φαγουρες ουτε τπτ!ξεθαρρεψα κ εφαγα λιγη μηλοπιτα σημερα βεβαια..ελπιζω να μην το μετανοιωσω.

αχ βρε Εφακη ακομη ταλαιπωρια μωρε;;αντε να περασει ο καιρος να αρχισετε κρεμουλες σιγα σιγα!κ μακαρι να τις τρωει!

GjJbp3.png7IWup3.png

Ανατρίχιασα...δάκρυσα...

Τι όμορφες στιγμές...τυχερές όσες τις ζήσαμε κορίτσια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τι λύση?Και τι πρόβλημα είχατε Γεωργίτσα μου? Θυμάμαι ήταν καλόβολο το κορίτσι σου!

Παναγιτσα είναι ακόμα η χαρά μου απλά 3 βραδυα με το που την αφηνα στο κρεβατι της κοιμοταν 1 ωρα και μετα έκλαιγε με κλειστα ματια ουτε να φαει ηθελε ουτε ποναγε δεν ηταν κλαμα πονου απλα ηθελε να την παιρνω αγκαλια και συνεχιζε να κοιμαται στην αγκαλια μου την ξαναφηνα και ξανα τα ιδια 1ωρα υπνος και μετα κλαμα μεχρι τις 6 αυτο κουρελι ημουν.Πηρα τη γιατρο και μου λεει ξεπονηρεψε και θελει αγκαλιτσες αστην να κλαιει της λεω δεν μπορω μου απανταει αν δε το κανεις θα βρεις τον μπελα σου.Και το εκανα εκλαιγε 10 λεπτα την επιασε βηχας εκλαιγα κι εγω αλλά μετα την πηρε ο υπνος και δε ξαναξυπνησε μεχρι τις 7 κοιμηθηκε οπως πριν.

Αχ σκεφτομαι αν ειχα κανει και στο Γιωργο οτι μου ελεγε θα ειχαμε γλυτωσει πολλά.

zxG9p3.png

owokp3.png

πω πω Γεωργια μου χαρα στο κουραγιο σου για χθες!!αλλα δεν παλευεται κ το ξυπνημα καθε ωρα!δεν κανει κ για το παιδι..ελπιζω να μη στο ξανακανει!οχι τιποτα,που να βρεις το κουραγιο να την ξαναφησεις να κλαιει;;;;

Ελευθερια μου πως ειστε εσεις;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Η αλήθεια είναι πως είναι η ηλικία που ξαθαρρεύουν.

Και εμένα η δικιά μου όλο το πρωί κάθεται Παναγία μαζί μου. Μια στο καρότσι, μια στο ριλάξ κάνω ένα σωρό δουλειές.

Το απόγευμα μόλις δει τον μπαμπά της αλλάζει συμπεριφορά. Γκρινιάζει και δεν κάνει ραχάτι πουθενά. Θέλει αγκαλιές η κουκλίτσα μου:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχχχχ ελιωσα με τις ραγαδες!εγω εκανα στο στηθος μονο πιανεται;;χαχαχα

μωρε συγκινηθηκα..ποτε τα ειχαμε τα σκατουλια μεσα και τ'αγαπουσαμε χωρις να τα ξερουμε...ειναι θαυμα,τι να λεμε...οσες φορες κ να το ζησεις,πιστευω δε χορταινεται..

δε σας εχω πολυδιαβασει να πω την αμαρτια μου!ελπιζω να ειναι καλυτερα τα μωρουλια μας που ταλαιπωρουνται!

εμεις μια χαρα!φτου φτου μην τα ματιασω τα ζιζια μου θυμηθηκα πως ειναι να μην πονας μονιμως βρε παιδι μου!ξεφρακαρε κ το φρακαρισμενο κ ειμαι πολυ καλα τωρα!!ουτε τσουξιματα ουτε φαγουρες ουτε τπτ!ξεθαρρεψα κ εφαγα λιγη μηλοπιτα σημερα βεβαια..ελπιζω να μην το μετανοιωσω.

αχ βρε Εφακη ακομη ταλαιπωρια μωρε;;αντε να περασει ο καιρος να αρχισετε κρεμουλες σιγα σιγα!κ μακαρι να τις τρωει!

Γεια σου Λιτσακι τελειωσε η αγωγη για το στηθος?Καλά η μπουμπού σου δε παίζεται.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...