Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμενα ετσι........ Την πηρα αγκαλια πριν και αρχισε τα γελια ρε κοριτσια σου λεει μετα απο τοση ωρα την καταφερα χα χα!! αλλα την ξαναεβαλα στο κρεβατι...:rolleyes:

α την πονήρο!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ Βουλα μου συγκινηθηκα εβλεπα και μια διαφημιση για γαλα το nan νομιζω με μια εγκυο που χαιδευει την κοιλια της και κλωτσαει το μωρακι.Ααααχ τι μαγικες στιγμες που βγαζαμε φωτο τις κοιλιες μας θυμαστε?Που μας κλωτσαγαν συνεχεια και δεν μπορουσαμε να καθισουμε ουτε να κοιμηθουμε χαχα.Σας ζηλευω ολες που θα ξαναπερασετε τα ιδια σε μια δευτερη εγκυμοσυνη ηδη μου λειπουν και στεναχωριεμαι που δε θα το ξαναζησω ηταν οι πιο μαγικοι μηνες της ζωή μου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Βουλα μου συγκινηθηκα εβλεπα και μια διαφημιση για γαλα το nan νομιζω με μια εγκυο που χαιδευει την κοιλια της και κλωτσαει το μωρακι.Ααααχ τι μαγικες στιγμες που βγαζαμε φωτο τις κοιλιες μας θυμαστε?Που μας κλωτσαγαν συνεχεια και δεν μπορουσαμε να καθισουμε ουτε να κοιμηθουμε χαχα.Σας ζηλευω ολες που θα ξαναπερασετε τα ιδια σε μια δευτερη εγκυμοσυνη ηδη μου λειπουν και στεναχωριεμαι που δε θα το ξαναζησω ηταν οι πιο μαγικοι μηνες της ζωή μου.

γιατι να μην το ξανα ζησεις γεωργια μου??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να ρωτησω κατι ασχετο?:oops::oops:

Οταν θελετε ναπατε τουαλετα και το μωρο ειναι ξυπνιο, τι κανετε?Πατε ε?

Ηθελα να ρωτησω και την Ποπη που κλαιει κιολας το δικο της..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΩΡΑΚΙ!τι κανατε χθες?

εγω την παιρνω με το καροτσι μαζι μου τι να κανω θα σκασω αλλιως..

αχ κοριτσια την κλεινω την τηλεοραση αναγκαστικα! καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να προκαλεσει και αυτισμο. ειναι αληθεια???

αχ κ μενα ετσι δεν τολμαω να ανοιξω την τηλεοραση 180 μοιρες στροφη κανει το κεφαλι της...

δωρακι οταν εχεις κοσμο στο σπιτι, το ιδιο κανει? εμενα μου τα κανει αυτα οταν ειμαστε οι 2 μας! οταν εχω τη μαμα μου πχ και τον παιζει κτλ... και να φαει ξεχναει!:rolleyes::rolleyes:
Ασε Αναστασια κ την μαμα μου την εμαθε αφου την βλεπει καθε μερα κ κανει κ σε αυτη τα ιδια!!! Αλλα με κοσμο καθεται ησυχη! Καταλαβες και μετα σου λενε τι ησυχο μωρακι!!! Γκρρρρρρρρ...............:evil:

χα χα χα κ μενα με κοσμο Παναγιτσα καθεται κ οταν ειμαστε μονες ξυπναει το διαβολακι μεσα της!! χα χα!!μαλλον μας βαριουνται γιαυτο κανουν ετσι...

Εντομεταξυ ρε κοριτσια εμενα εχει μονιμως μια γλωσσα εξω!!!!!!!!! κι εσας ετσι ειναι???

κ μενα την βγαζει συνεχεια κ της βγαζω κ την δικη μου γλωσσα κ σκαει στα γελια!!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P

αποψη μου βρε κοριτσια αν τα αφησουμε να κλάψουν δεν θα παθουνε και τίποτα...

γεωργια μου έκλεγε πάρα πολυ εσενα;;;

εμενα μια φορα έκλεγε τόσο πολύ που νομιζα α χάσει τη φωνη του. και επιπλεον όταν κλέει πολύ αρχίζει και βηχει

εμενα πλανταζει στο κλαμμα κ μελανιαζει κ την πιανει βηχαλακι οποτε δεν τολμω να την αφησω για πολυ να κλαιει το πολυ κανα 2 λεπτο...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

πολυ συγκινητικο θυμηθηκα την εγκυμοσυνη αν κ ξεχνιεται αυτα που περασα?? αλλα μου λειπει τοσο πολυ που κ τωρα να εμενα εγκυος δεν θα ελεγα οχι!!!

B4Itp2.png

ηρθα και ειμαι πτωμα,ο μικρος με τρελλανε απο τες 11 και μετα τωρα καταφερα να φαει κατι και κλαμα μιλαμε για που κλαμα!!!

ωχ αμαν εφακη μου κουραγιο...εγω σημερα 2 φορες την ταισα κοιμισμενη κ μια χαρα επινε ουτε που το καταλαβε..χε χε....

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

γιατι να μην το ξανα ζησεις γεωργια μου??

Αναστασια μου με αυτη την κριση και τα 2 πολλα ειναι:cry:

ηρθα και ειμαι πτωμα,ο μικρος με τρελλανε απο τες 11 και μετα τωρα καταφερα να φαει κατι και κλαμα μιλαμε για που κλαμα!!!

Γεια σου Εφη μου καταλαβα θα εχεις ενα κεφαλι και μια διαθεση ε?Αμαν βρε παιδακι μου τι ειναι κι αυτο που σου ετυχε ακου να μη θελει το γαλα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Εφη μου καταλαβα θα εχεις ενα κεφαλι και μια διαθεση ε?Αμαν βρε παιδακι μου τι ειναι κι αυτο που σου ετυχε ακου να μη θελει το γαλα.

καλησπερα Γεωργια!καλα εγω ουτε για 2ο το συζηταω! προσεχουμε παρα πολυ!με το ζορι τα βγαζουμε περα τωρα:?

BJVqp3.png

ωχ αμαν εφακη μου κουραγιο...εγω σημερα 2 φορες την ταισα κοιμισμενη κ μια χαρα επινε ουτε που το καταλαβε..χε χε....

και εμενα αμα κοιμαται τρωει καλητερα σημερα δεν εκλεισε ματι!!

αστα γεωργια μου ειμαι να σκασω,γιατι να μου τυχει τοσο δυσκολο παιδι τι λαθος κανω:confused::confused::confused:
εφη μου ουτε εμενα τρωει πολυ,με το ζορι 650 την ημερα. αλλα δεν την πιεζω,ετσι ειπε κ η γιατρος,να τη ζυγισουμε απο βδομαδα κ βλεπουμε

το θεμα δεν ειναι οτι δεν τρωει αλλα οτι σπαραζει στο κλαμα,ασε που τα 650 την μερα τα βλεπω σαν ονειρο για εμας.πολυ πιο λιγο πινει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...