Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δωρακι οταν εχεις κοσμο στο σπιτι, το ιδιο κανει? εμενα μου τα κανει αυτα οταν ειμαστε οι 2 μας! οταν εχω τη μαμα μου πχ και τον παιζει κτλ... και να φαει ξεχναει!:rolleyes::rolleyes:
και εμενα ! αχαχαχαχα

Ασε Αναστασια κ την μαμα μου την εμαθε αφου την βλεπει καθε μερα κ κανει κ σε αυτη τα ιδια!!! Αλλα με κοσμο καθεται ησυχη! Καταλαβες και μετα σου λενε τι ησυχο μωρακι!!! Γκρρρρρρρρ...............:evil:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασε Αναστασια κ την μαμα μου την εμαθε αφου την βλεπει καθε μερα κ κανει κ σε αυτη τα ιδια!!! Αλλα με κοσμο καθεται ησυχη! Καταλαβες και μετα σου λενε τι ησυχο μωρακι!!! Γκρρρρρρρρ...............:evil:

χααχααχχα ετσι ακριβως!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δωρα μου κι εγω δε μπορουσα μαζι της εκλαιγα αλλα το εκανα για δικο της καλο ειναι πολυ σημαντικος ο υπνος στα μωρα και η δικια μου ούτε ζιζι ουτε τιποτα δεν ηθελε μονο να τη σηκωνω και να κοιμαται στην αγκαλια μου ξεπονηρεψε μου ειπε η παιδιατρος και θα ειχα προβλημα και εγω και το μωρο αν δε το φτιαξω απο τωρα.Αν ετρωγε σα το γιο μου δε το συζητω θα της εδινα δε θα το αφηνα το μωρο νηστικο οσες φορες κι αν ξυπνουσε.

zxG9p3.png

owokp3.png

χααχααχχα ετσι ακριβως!!!!!!

Οχι τιποτα αλλο θα με περασουν κ για τρελη στο τελος!!!!! Ακομα και τα πεθερικα μου λενε οτι ε αντε μια χαρα ειναι το μωρο,ακομα κ ο αντρας μου το ιδιο!!! Εεεεεεεεεεεεεε ελατε ολη μερα εδω κ μετα πειτε μου οεοοοο!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα μου κι εγω δε μπορουσα μαζι της εκλαιγα αλλα το εκανα για δικο της καλο ειναι πολυ σημαντικος ο υπνος στα μωρα και η δικια μου ούτε ζιζι ουτε τιποτα δεν ηθελε μονο να τη σηκωνω και να κοιμαται στην αγκαλια μου ξεπονηρεψε μου ειπε η παιδιατρος και θα ειχα προβλημα και εγω και το μωρο αν δε το φτιαξω απο τωρα.Αν ετρωγε σα το γιο μου δε το συζητω θα της εδινα δε θα το αφηνα το μωρο νηστικο οσες φορες κι αν ξυπνουσε.

Και τωρα που το εκανες πιστευεις θα κοιμαται μονη της χωρις την αγκαλια απο σημερα??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Οχι τιποτα αλλο θα με περασουν κ για τρελη στο τελος!!!!! Ακομα και τα πεθερικα μου λενε οτι ε αντε μια χαρα ειναι το μωρο,ακομα κ ο αντρας μου το ιδιο!!! Εεεεεεεεεεεεεε ελατε ολη μερα εδω κ μετα πειτε μου οεοοοο!!!!!!!!!!

κ εμενα ετσι... τι ησυχος κ τι ησυχος! ενταξει δεν λεω οτι ειναι πολυ γκρινιαρης, αλλα μονο σε μενα τα κανει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κ εμενα ετσι... τι ησυχος κ τι ησυχος! ενταξει δεν λεω οτι ειναι πολυ γκρινιαρης, αλλα μονο σε μενα τα κανει!

Κι εμενα ετσι........ Την πηρα αγκαλια πριν και αρχισε τα γελια ρε κοριτσια σου λεει μετα απο τοση ωρα την καταφερα χα χα!! αλλα την ξαναεβαλα στο κρεβατι...:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και τωρα που το εκανες πιστευεις θα κοιμαται μονη της χωρις την αγκαλια απο σημερα??

Εμένα κοιμόταν κανονικά Δωρα μου τις τελευταιες 3 μερες μου το εκανε το χουνέρι για αυτο το έκανα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα γυριζει και χαζευει την τηλεοραση κι ετσι σήμερα της έβαλα απο πάνω της τη "στέκα" που εχουν τα γυμναστηρια με έναν καθρεφτη και 2 κρεμασταρια κι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους έδωσε σημασία, τα κοιταζει και σηκώνει τα χερακια της και τα χτυπάει. Παλιοτερα ειχα ξαναπροσπαθησει και δεν έδινε σημασια. ΑΧ! αυτο σημαίνει ότι μεγαλώνουν ρε κορίτσια και ξεκινουν τις δραστηριοτητες, έτσι δεν είναι? πολυ χαιρομαι, δε θα βαριεται πια όλη μερα ξάπλα σ΄ενα μαξιλάρι.

qTHtp2.png

Εντομεταξυ ρε κοριτσια εμενα εχει μονιμως μια γλωσσα εξω!!!!!!!!! κι εσας ετσι ειναι???

O ναι...Η γλωσσα απέξω, οι μπουνιτσες στο στομα και εχει εδω και 2 μερες που πιανει το μπλουζακι της και το βαζει στο στομα..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

αποψη μου βρε κοριτσια αν τα αφησουμε να κλάψουν δεν θα παθουνε και τίποτα...

γεωργια μου έκλεγε πάρα πολυ εσενα;;;

εμενα μια φορα έκλεγε τόσο πολύ που νομιζα α χάσει τη φωνη του. και επιπλεον όταν κλέει πολύ αρχίζει και βηχει

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

εμενα μια φορα έκλεγε τόσο πολύ που νομιζα α χάσει τη φωνη του. και επιπλεον όταν κλέει πολύ αρχίζει και βηχει

Εγώ με το κλαμα δεν τα΄χω καταφέρει. Την αφηνα καμια φορα να κλαιει όταν ήθελε αγκαλιες και βόλτα για να κοιμηθει αλλά δεν άντεχα παραπανω απο 5 λεπτα, ούτε ο άντρας μου, έτρεχε πιο γρηγορα απο μένα,χαχα.

qTHtp2.png

Κι εμενα ετσι εκανε 10' με το ρολοι την αφησα και κοιμηθηκε.Τι να κανω για το καλο της το εκανα:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...