Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια πως μπορειτε κ τα αφηνετε να κλαινε?? Δεν το ατεχω!!! Κλαιει τωρα σαν τρελλη.... την εχω αφησει κατι δευτερολεπτα.... δεν αντεχω!!!!!!!!!!!!!! Αχ θα παω στο τρελαδικο στο τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρε μηπως να το δοκιμαζες μια φορα να δεις τι θα γινει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κοριτσια τα μικρα σας βλεπουν τηλεοραση? εγω δεν μπορω ουτε για λιγο να την εχω ανοιχτη μονο εκει θελει να κοιταει!!!

αχαχαχχ.Ασε...Ματια γαριδες οταν δει την τηλεοραση.

Αααα Δωρα.Για βαλτην μπροστα στη τηλεοραση, να δεις θα σταματησει?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

ρε κοριτσια τα μικρα σας βλεπουν τηλεοραση? εγω δεν μπορω ουτε για λιγο να την εχω ανοιχτη μονο εκει θελει να κοιταει!!!

Ναι, τους κανει εντυπωση. Αλλα μην τον αφηνεις, δεν κανει ακομη για τα ματακια του.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Τη νυχτα αν ειναι χορτατη ξυπναει?

Δεν ειδες τι σε ρωτησα....

Δεν ξερω ρε συ...... Χτες της εδωσα ξενο ηπιε μονο 40μλ κ μετα κοιμηθηκε δεν μπορουσα να την ξυπνησω ουτε με πειραγματα για να πιει κ αλλο.... Μετα ξυπνησε στις 5 απο τις 11 μιση που ειχε κοιμηθει.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α καλα...180 μοιρες γυριζει το κεφαλι για να δει την τηλεοραση!!

Μωρε μηπως να το δοκιμαζες μια φορα να δεις τι θα γινει..

Το προσπαθω....:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω ρε συ...... Χτες της εδωσα ξενο ηπιε μονο 40μλ κ μετα κοιμηθηκε δεν μπορουσα να την ξυπνησω ουτε με πειραγματα για να πιει κ αλλο.... Μετα ξυπνησε στις 5 απο τις 11 μιση που ειχε κοιμηθει.

Αν τη παρεις αγκαλια και της βαλεις στο στομα τη θηλη, δε θα τραβηξει? η δικη μου το κανει αυτο και το πινει.Εκεινη την ωρα μολις καταλαβει το γαλα στο στομα μισοξυπναει...

ναι κι εμενα βλέπει αν τον αφησεις....

δεν κανει καλό εε;;; να τον φευγω απο εκει

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αφου σταματησε στα 40μλ. λες να μην πειναγε αλλο?:rolleyes:

Παντως αφου το πηγε μεχρι τις 5 καλα ειναι ρε συ! με υπομονη σιγα σιγα θα το παει πιο πολυ αργα...

Αφου σταματησε στα 40μλ. λες να μην πειναγε αλλο?:rolleyes:

Παντως αφου το πηγε μεχρι τις 5 καλα ειναι ρε συ! με υπομονη σιγα σιγα θα το παει πιο πολυ αργα...

Επειδη μου γκρινιαζει ολη μερα δεν μπορω να καταλαβω ποτε νυσταζει ποτε πειναει και ποτε ειναι κ τα δυο συνδιασμος!!!

αχ κοριτσια την κλεινω την τηλεοραση αναγκαστικα! καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να προκαλεσει και αυτισμο. ειναι αληθεια???

Λες?? Δεν νομιζω ρε συ....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αν τη παρεις αγκαλια και της βαλεις στο στομα τη θηλη, δε θα τραβηξει? η δικη μου το κανει αυτο και το πινει.Εκεινη την ωρα μολις καταλαβει το γαλα στο στομα μισοξυπναει...

Οποτε της δωσω ζιζι παντα θα ρουφηξει!!!! Μην το ψαχνεις.... εμαθε να νανουριζεται εκει κ οταν νυσταζει κ ρουφηξει θα ερθει γαλα κ τσατιζεται κ μετα ξυπναει.... αυτο εχουμε!:mad:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

δωρακι οταν εχεις κοσμο στο σπιτι, το ιδιο κανει? εμενα μου τα κανει αυτα οταν ειμαστε οι 2 μας! οταν εχω τη μαμα μου πχ και τον παιζει κτλ... και να φαει ξεχναει!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Οποτε της δωσω ζιζι παντα θα ρουφηξει!!!! Μην το ψαχνεις.... εμαθε να νανουριζεται εκει κ οταν νυσταζει κ ρουφηξει θα ερθει γαλα κ τσατιζεται κ μετα ξυπναει.... αυτο εχουμε!:mad:

και εμενα ! αχαχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...