Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα νικουλα κ βουλα μου!! τι κανετε??

σας αφηνω για λιγο παω να την ταισω λιγο να δω ποσο θα πιει γιατι εφαγε τις 10,30 μονο 70μλ

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!

Σημερα ξυπνησαμε 10.30 και κοιμομασταν απο τις 12!Ουαου..

Εδω ετοιμαζεται να κατεβασει νερο..Ο ουρανος ειναι καταμαυρος..

Και εγω σημερα δεν εχω να κανω φαι.Η μαμα μου χθες μου εφερε μακαρονια σε πυλινο με τυρια και απλα θα το βαλω στο φουρνο..:P

τελεια! μπραβο την μπουμπουκα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αυτό το κανει και σε εμενα βρε κοριτσια καποτε, του κανω γάλα καταπίνει 2 φορε και κλαιει(και οχι δεν ειναι πολύ ζεστό) και πρέπει να τον ηρεμισεις για να το πιει...

Σας πληροφορω οτι το κανει και σε 'μενα στο ενα γευμα μονο, αυτο του μεσημεριου!!:confused::confused::?::?:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εφτασα και εγω!!εδω εχει καλο καιρο και επιασα τουσ καφεδες!!!σε λιγο θα παω στο σχολειο να πιασω τον μεγαλο μου!!εμενα το πρωι ειπιε 160μλ και λεω παει να στρωσει απο τες 7 προσπαθησα να τον ταισω στες 11 εφαγε 100μλ και αυτα με πολεμο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αχ με εχουν πιάσει η ανασφαλειες μου. σε 9 μερες φευγουμε για Βαρκελωνη και όλο σκεφτομαι το μωρο, πως θα ειμαι 5 ημερες χωρις το μωρακι μου θα μου λείψει, και αν για όλα αυτα δεν ειμαι καλα και δεν περασω ωραία:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αχ με εχουν πιάσει η ανασφαλειες μου. σε 9 μερες φευγουμε για Βαρκελωνη και όλο σκεφτομαι το μωρο, πως θα ειμαι 5 ημερες χωρις το μωρακι μου θα μου λείψει, και αν για όλα αυτα δεν ειμαι καλα και δεν περασω ωραία:(

Μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου, στη γιαγια του δε θα ειναι?

Κοιταξε εσυ να περασεις καλα, γιατι αυτες οι στιγμες ειναι πολυ συμαντικες για το ζευγαρι.

Θα δεις που οταν γινει η 1η φορα, την επομενη θα το αφησεις πιο ευκολα!:):)

Διαφημίσεις

dsci0006dq.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Kαι δεν φαινεται καλα η μαυριλα...Μπουμπουνιζει κιολας...

Αναστασια εκει τι γινεται?

λες και ειναι χειμωνας,παει ο καιρος τρελλαθηκε!!

μην αγχονεσε νικη μου το μωρακι θα ειναι μια χαρα με την γιαγια του να πας να ξεκουραστεις και να περασεις καλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχχ!! Θεσσαλονικουλα!!!

Εντωμεταξυ, σημερα ηρθε εκει η φιλη μου με τον αντρα της με την πρωινη πτηση απο εδω για 3 μερες.Αυτος ειναι γυναικολογος και ηρθε για ενα συνεδριο.

Αχχ!! Θεσσαλονικουλα!!!

Εντωμεταξυ, σημερα ηρθε εκει η φιλη μου με τον αντρα της με την πρωινη πτηση απο εδω για 3 μερες.Αυτος ειναι γυναικολογος και ηρθε για ενα συνεδριο.

Μαλλον θα τους τα χαλασει ο καιρος..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ααα δεν σαν ειπα.Ερχεται η πεθερα μου τη Δευτερα και μας λεει οτι θελει να μας στειλει σε μια φιλη της, εμενα και τον ανδρα μου, για να κανουμε μασαζ, περιποιηση προσωπου, πεντικιουρ και μανικιουρ(εγω)...Το κανονισαμε για τη Δευτερα που μας ερχεται.Και εννοειται οτι κερναει αυτη..

Να, κατι τετοια κανει και μετα πως να την πεις κακια?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...