Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε εγω σας είπα τα νέα μου το πρωι αν τα διαβασατε την αφησα εκλαψε και στο τελος κοιμηθηκε άρα κι εγω κοιμηθηκα μια χαρα.

Κοτόπουλο με πατατουλες το μενου σημερα και αυριο θα κανω μαλλον πιτσα ειδα μια συνταγη του Ακη χθες και μου αρεσε πολυ τη ζηλεψα!

δηλαδη οταν λες την αφησες γεωργια μου? πόσο εκλαιγε? τι ηθελε? αγκαλιά?:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλύτερα είμαστε σήμερα! εγω δεν τον πλησιαζω κοντα στο προσωπο καλου κακού, προσεχω οσο μπορω! αχ μην λες τετοια, μακρια απο εμας!! τωρα που θα στρωσει το στομαχακι της πιστευω θα τρωει καλύτερα! τυρανηθηκε πολύ το μωρο!

χαρηκα λοιπόν!!:D

καλα κανεις η προφυλαξη ειναι το καλυτερο!!εχει ακομα μυξουλες??

τυραννηθηκε στην κοιλια μου μεσα πολυ τυραννιεται κ στην εξω ζωη η καημενη ..μιλια να ειχε να μιλησει ...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα Αναστασία, εγώ ειμαι η Βίβιαν κι έκλεισα τα 40!

Ελα βρε!! εγω εκλεισα τα 39 και ημουν η μεγαλυτερη της παρεας!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλα κανεις η προφυλαξη ειναι το καλυτερο!!εχει ακομα μυξουλες??

τυραννηθηκε στην κοιλια μου μεσα πολυ τυραννιεται κ στην εξω ζωη η καημενη ..μιλια να ειχε να μιλησει ...

οχι μυξουλες δεν εχει ευτυχως!! αλλα του βαζω ορο! ολα θα στρωσουν ποπακι μου! ειδες ειναι πολυ καλύτερα το μωρο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμενα βιβιαν μου ειναι 4900 στα κιλα κ ο γιατρος κ σημερα που μιλησα μου ειπε οτι πρεπει να τρωει 750-800 μλ ημερησιως ...αυτη ειναι η ποσοτητα της για τα κιλα της κ τον μηνα της...κ γω τα βραδυα δεν την ξυπνουσα με ξυπνουσε αυτη στις 04..αλλα χθες επειδη δεν ειχε φαει καλα ολη την ημερα γιαυτο την ταισα κοιμισμενη...πλεον δεν χρειαζεται να τα ξυπναμε εμεις απλα εγω αγχωνομαι επειδη δεν βαζει βαρος γιαυτο θελω να τρωει την απαιτουμενη ποσοτητα κ οχι παρακατω...

καλα μιλαμε για πολυ πολεμο στο ταισμα ...τσατιζεται κιολας κ παταει τα κλαμματα κ το κεφαλι το στριφογυριζει περα δωθε κ το σηκωνει ψηλα κ εγω με το μπιμπερο το χερι πηγαινοερχεται...

Εμένα είναι 5100, εσένα πόσο γεννήθηκε? δε θυμάμαι.

Μη στενοχωριέσαι μωρέ, έχει το θεματακι με τους εμετούς, για πόσο θα το΄χει? θα το ξεπεράσει και θα τρωει μια χαρά!

Το άλλο κουλό που μου κάνει, όταν κλαιει και ζηταει φαι και της το δώσω, συνεχίζει να κλαιει σπαρακτικά με το μπιμπερο στο στόμα, τραβαει 2-3 ρουφηξιες και κλάμα ξανα, εγώ να την παρηγορώ και να της μιλάω, με πιανουν και τα γέλια μερικες φορές...τι λόξα είναι αυτή!

qTHtp2.png

Διαφημίσεις

http://www.argiro.gr/%CE%93%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC/recipes/%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%BD-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82

Αναστασια μου, αυτη τη συνταγη κανω με τη μονη διαφορα οτι τη ζυμη την φτιαχνω στον αρτο/στη και βαζω μεσα νουτελα αντι για σοκολατα!!

http://www.argiro.gr/%CE%93%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC/recipes/%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%BD-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82

Αναστασια μου, αυτη τη συνταγη κανω με τη μονη διαφορα οτι τη ζυμη την φτιαχνω στον αρτο/στη και βαζω μεσα νουτελα αντι για σοκολατα!!

σε ευχαριστω αννα μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα μανουλες!

Σημερα ξυπνησαμε 10.30 και κοιμομασταν απο τις 12!Ουαου..

Εδω ετοιμαζεται να κατεβασει νερο..Ο ουρανος ειναι καταμαυρος..

Και εγω σημερα δεν εχω να κανω φαι.Η μαμα μου χθες μου εφερε μακαρονια σε πυλινο με τυρια και απλα θα το βαλω στο φουρνο..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα....

αχ μας λυγωσες Αννα μου...θελω κι εγω, για στειλε και απο εδω:P...

Καλημέρα σε όλεεες!

Σήμερα έγινε το απιστευτο....χθες το βραδυ η μικρη μου αφου έφαγε με το ζορι 70μλ στις 22.00 κοιμηθηκε πάλι με τα χιλια ζορια και με γκρινια κατα τις δώδεκα και το πρωι 7 παρα, πριν φύγει ο άντρας μου την πηρε να την ταισει και δεν ήθελε!! έφαγε με το ζορι 30μλ και κοιμηθηκε. Ξα ναπροσπαθησα αργοτερα κι εγώ, τίποτα....ακόμα κοιμάται...νηστική!

(άσχετο) Άννα, απο ποιο μέρος της Κεφαλλονιας είσαι?

ααχχ τι τρωει το παιδί σου;; μηπως δεν της αρεσει το γαλα όπως και στο αγορακι της Εφης, δεν ρωτας το παιδιατρο να ξεκινησετε κρεμουλα στον 4 μηνα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εμένα είναι 5100, εσένα πόσο γεννήθηκε? δε θυμάμαι.

Μη στενοχωριέσαι μωρέ, έχει το θεματακι με τους εμετούς, για πόσο θα το΄χει? θα το ξεπεράσει και θα τρωει μια χαρά!

Το άλλο κουλό που μου κάνει, όταν κλαιει και ζηταει φαι και της το δώσω, συνεχίζει να κλαιει σπαρακτικά με το μπιμπερο στο στόμα, τραβαει 2-3 ρουφηξιες και κλάμα ξανα, εγώ να την παρηγορώ και να της μιλάω, με πιανουν και τα γέλια μερικες φορές...τι λόξα είναι αυτή!

2600 γεννηθηκε κ τωρα ειμαστε 4900 μονο...

χα χα κ μενα το κανει αυτο κ της τραγουδαω πολλες φορες!!κ εχουν ενα παραπονιαρικο κλαμμα κ φατσουλα...

οχι μυξουλες δεν εχει ευτυχως!! αλλα του βαζω ορο! ολα θα στρωσουν ποπακι μου! ειδες ειναι πολυ καλύτερα το μωρο!!

ναι μειωθηκαν οι εμετοι δεν μπορω να πω αλλα παλι την ανησυχια την εχω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα μανουλες!

Και εγω σημερα δεν εχω να κανω φαι.Η μαμα μου χθες μου εφερε μακαρονια σε πυλινο με τυρια και απλα θα το βαλω στο φουρνο..:P

βρε την υπναρου:P....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημερα μανουλες!

Εχθες βγηκα αποτομα γιατι κατι επαθε το ιντερνετ παλι.

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! πηραμε την ιδεα απο τη δικη σου φωτο για τη σταση!!:P

2600 γεννηθηκε κ τωρα ειμαστε 4900 μονο...

χα χα κ μενα το κανει αυτο κ της τραγουδαω πολλες φορες!!κ εχουν ενα παραπονιαρικο κλαμμα κ φατσουλα...

ναι μειωθηκαν οι εμετοι δεν μπορω να πω αλλα παλι την ανησυχια την εχω...

αυτό το κανει και σε εμενα βρε κοριτσια καποτε, του κανω γάλα καταπίνει 2 φορε και κλαιει(και οχι δεν ειναι πολύ ζεστό) και πρέπει να τον ηρεμισεις για να το πιει...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εχθες βγηκα αποτομα γιατι κατι επαθε το ιντερνετ παλι.

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! πηραμε την ιδεα απο τη δικη σου φωτο για τη σταση!!:P

χαχαχχα.:tongue:

Μοιαζουν πολυ τα γυμναστηρια μας.Δεν ειναι τα ιδια ομως ε?Εσενα νομιζω ειναι πιο μεγαλο.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...