Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλεεες!

Σήμερα έγινε το απιστευτο....χθες το βραδυ η μικρη μου αφου έφαγε με το ζορι 70μλ στις 22.00 κοιμηθηκε πάλι με τα χιλια ζορια και με γκρινια κατα τις δώδεκα και το πρωι 7 παρα, πριν φύγει ο άντρας μου την πηρε να την ταισει και δεν ήθελε!! έφαγε με το ζορι 30μλ και κοιμηθηκε. Ξα ναπροσπαθησα αργοτερα κι εγώ, τίποτα....ακόμα κοιμάται...νηστική!

(άσχετο) Άννα, απο ποιο μέρος της Κεφαλλονιας είσαι?

Μενουμε εξω απο το αργοστολι 12χλμ, ο αντρας μου και η μαμα μου ειναι απο το χωριο που ειναι ο Αγιος (βαλσαματα), αν ξερεις.

Η μαμα μου παντρευτηκε στην Αθηνα και εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στο παγκρατι.Στις διακοπες μου γνωρισα τον αντρα μου και ετσι παντρευτηκα εγω εδω.

Πιο κατατοπιστικη δεν γινεται!!!

Εσυ στην Αθηνα εισαι?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μενουμε εξω απο το αργοστολι 12χλμ, ο αντρας μου και η μαμα μου ειναι απο το χωριο που ειναι ο Αγιος (βαλσαματα), αν ξερεις.

Η μαμα μου παντρευτηκε στην Αθηνα και εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στο παγκρατι.Στις διακοπες μου γνωρισα τον αντρα μου και ετσι παντρευτηκα εγω εδω.

Πιο κατατοπιστικη δεν γινεται!!!

Εσυ στην Αθηνα εισαι?

Ναι στην Αθήνα είμαι, αλλα ο άντρας μου είναι απ΄την Κεφαλλονιά, απ΄τα Γριζατα κοντα στη Σάμη. Οι γονεις του ζουν εκει κι ερχόμαστε τα καλοκαίρια και το Πάσχα. Πολύ θα θέλαμε κι εμεις να μέναμε εκει αλλά υπάρχουν διάφορες δυσκολίες. Σε ζηλέυω....

qTHtp2.png

Ναι στην Αθήνα είμαι, αλλα ο άντρας μου είναι απ΄την Κεφαλλονιά, απ΄τα Γριζατα κοντα στη Σάμη. Οι γονεις του ζουν εκει κι ερχόμαστε τα καλοκαίρια και το Πάσχα. Πολύ θα θέλαμε κι εμεις να μέναμε εκει αλλά υπάρχουν διάφορες δυσκολίες. Σε ζηλέυω....

Κεφαλονιτη πηρες και εσυ ε? :P:p

Στην Αθηνα σε ποια περιοχη μενεις?

Αννα κουκλα η κορη σου και τα ματια θα κρατησει το χρωμα ειμαι σιγουρη.

Επισημως η δικια μου εχει το λιγοτερο μαλλι απο ολες σας ααααχ θα τρεχω για εξτενσιονς στη βαφτιση τι θα κοψει ο παππας????????/

Σε ευχαριστω Γεωργια μου!

καλημερα κοριτσια τι κανετε?? εμεις το βραδυ ξυπνησαμε 2 φορες ευτυχως εφαγε 120 μλ κ καπως συμπληρωσαμε την ποσοτητα..οι εμετοι καπως μειωθηκαν αλλα κ τι εμετο να κανει με τοσο λιγο πουτρωει??:rolleyes::rolleyes:πηρα τον γιατρο τηλ θα περιμενουμε αλλη μια βδομαδα απο την στιγμη που τον ειπα οτι μειωθηκαν οι εμετοι κ αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να συμπληρωνει 800μλ ημερησιως ευτυχως με τα πολλα τακτικα γευματα που την κανω τα συμπληρωνουμε!! παρατηρησα οτι οταν ειναι κοιμισμενη καταφερνει να πιει 120μλ χωρις να δυσανασχετει ενω οταν ειναι ξυπνια παλευουμε κ μονιμως τοκεφαλι τερμα ψηλα να κοιταει το ταβανι....θα την ταιζω κοιμισμενη αλλιως δεν γινεται...2 μερες μου εκανε απο 2 φορες μονο εμετο!!ααα ξεχασα με ειπε οτι αυτο το κανει γιατι απο τους πολλους εμετους επαθε οισοφαγητιδα κ ειναι ερεθισμενος ο οισοφαγος γιαυτο ζοριζεται να πιει γαλα ενω πειναει...αν σταματησουν οι εμετοι θα ηρεμησει κ ο οισοφαγος!!οποτε αρχιζουμε να βλεπουμε ενα φως στο τουνελ!!! θα κανω υπομονη κ με πολλα τακτα γευματα να συμπληρωνουμε την απαιτουμενη ποσοτητα!! την αλλη βδομαδα θα την ζυγισει να δουμε κ πως παει με το βαρος της...

ΑΝΝΑ ΜΟΥ κρουσανακια ακουω?? μιαμ μιαμ στειλε και απο δω βρε κοριτσι μου που χουν πεσει γερες πεινες!!!!!!!!!:D:D:D

ωχ ΒΙΒΙΑΝ σε καταλαβαινω πολυ ζορι το φαι...δοκιμασε να την κανεις μικρα τακτικα γευματα για να συμπληρωνεις την απαιτουμενη ημερησια ποσοτητα...κ μενα χθες αν δεν την ξυπνουσα το βραδυ θα ηταν μονο με 100μλ αποτις 22 το βραδυ..την σηκωσα στις 03.30 κ κοιμισμενη εφαγε 120μλ δοκιμασε το κ εσυ εγω ακομα πειραματιζομαι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?? εμεις το βραδυ ξυπνησαμε 2 φορες ευτυχως εφαγε 120 μλ κ καπως συμπληρωσαμε την ποσοτητα..οι εμετοι καπως μειωθηκαν αλλα κ τι εμετο να κανει με τοσο λιγο πουτρωει??:rolleyes::rolleyes:πηρα τον γιατρο τηλ θα περιμενουμε αλλη μια βδομαδα απο την στιγμη που τον ειπα οτι μειωθηκαν οι εμετοι κ αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να συμπληρωνει 800μλ ημερησιως ευτυχως με τα πολλα τακτικα γευματα που την κανω τα συμπληρωνουμε!! παρατηρησα οτι οταν ειναι κοιμισμενη καταφερνει να πιει 120μλ χωρις να δυσανασχετει ενω οταν ειναι ξυπνια παλευουμε κ μονιμως τοκεφαλι τερμα ψηλα να κοιταει το ταβανι....θα την ταιζω κοιμισμενη αλλιως δεν γινεται...2 μερες μου εκανε απο 2 φορες μονο εμετο!!ααα ξεχασα με ειπε οτι αυτο το κανει γιατι απο τους πολλους εμετους επαθε οισοφαγητιδα κ ειναι ερεθισμενος ο οισοφαγος γιαυτο ζοριζεται να πιει γαλα ενω πειναει...αν σταματησουν οι εμετοι θα ηρεμησει κ ο οισοφαγος!!οποτε αρχιζουμε να βλεπουμε ενα φως στο τουνελ!!! θα κανω υπομονη κ με πολλα τακτα γευματα να συμπληρωνουμε την απαιτουμενη ποσοτητα!! την αλλη βδομαδα θα την ζυγισει να δουμε κ πως παει με το βαρος της...

ΑΝΝΑ ΜΟΥ κρουσανακια ακουω?? μιαμ μιαμ στειλε και απο δω βρε κοριτσι μου που χουν πεσει γερες πεινες!!!!!!!!!:D:D:D

ωχ ΒΙΒΙΑΝ σε καταλαβαινω πολυ ζορι το φαι...δοκιμασε να την κανεις μικρα τακτικα γευματα για να συμπληρωνεις την απαιτουμενη ημερησια ποσοτητα...κ μενα χθες αν δεν την ξυπνουσα το βραδυ θα ηταν μονο με 100μλ αποτις 22 το βραδυ..την σηκωσα στις 03.30 κ κοιμισμενη εφαγε 120μλ δοκιμασε το κ εσυ εγω ακομα πειραματιζομαι...

Να σου πω....βασικα δεν ξερω ποια είναι η απαιτούμενη ποσότητα...ξέρω ότι τρώει μέσο όρο 650μλ και προσπαθω να μην πεφτει κατω απο 600 (χθες παραδειγμα έφαγε 600 ακριβώς), αυτό το να την ξυπναω το βραδυ το έκανα τις πρωτες βδομάδες που επρεπε να πάρει βάρος, μετα ο παιδιατρος ειπε μόλις φτασει 2700 να την αφήσω όποτε θέλει.Έτσι κι εγώ δεν τη ζοριζω το βραδυ και κοιμόμαστε κι εμείς. Μόνη της το ζητάει μεταξύ 4.30 με 6.00 γι΄αυτο σήμερα με εξέπληξε!

Πάντως το να παλευουμε όταν τρωει μου το κάνει κι εμένα,χαχα!

qTHtp2.png

Αναστασια μου, εχω τον αρτοπαρασκευαστη που μου προετοιμαζει τη ζυμη, εγω απλα τα πλαθω.;);)

Γινονται και στο μιξερ βεβαια...

αα εγω εχω το μιξερ της kitchen aid που ζυμωνειο κιολας, λες να κανει?? στειλε μου αν μπορεις τη συνταγη!! οποτε μπορεις!!

Καλημέρα σε όλεεες!

Σήμερα έγινε το απιστευτο....χθες το βραδυ η μικρη μου αφου έφαγε με το ζορι 70μλ στις 22.00 κοιμηθηκε πάλι με τα χιλια ζορια και με γκρινια κατα τις δώδεκα και το πρωι 7 παρα, πριν φύγει ο άντρας μου την πηρε να την ταισει και δεν ήθελε!! έφαγε με το ζορι 30μλ και κοιμηθηκε. Ξα ναπροσπαθησα αργοτερα κι εγώ, τίποτα....ακόμα κοιμάται...νηστική!

(άσχετο) Άννα, απο ποιο μέρος της Κεφαλλονιας είσαι?

καλημερα! εμεις δεν συστηθηκαμε! ειμαι η αναστασια 27 χρονων κ εχω εναν μπεμπη 4,5 μηνών! κ μενω θεσσαλονίκη!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να σου πω....βασικα δεν ξερω ποια είναι η απαιτούμενη ποσότητα...ξέρω ότι τρώει μέσο όρο 650μλ και προσπαθω να μην πεφτει κατω απο 600 (χθες παραδειγμα έφαγε 600 ακριβώς), αυτό το να την ξυπναω το βραδυ το έκανα τις πρωτες βδομάδες που επρεπε να πάρει βάρος, μετα ο παιδιατρος ειπε μόλις φτασει 2700 να την αφήσω όποτε θέλει.Έτσι κι εγώ δεν τη ζοριζω το βραδυ και κοιμόμαστε κι εμείς. Μόνη της το ζητάει μεταξύ 4.30 με 6.00 γι΄αυτο σήμερα με εξέπληξε!

Πάντως το να παλευουμε όταν τρωει μου το κάνει κι εμένα,χαχα!

εμενα βιβιαν μου ειναι 4900 στα κιλα κ ο γιατρος κ σημερα που μιλησα μου ειπε οτι πρεπει να τρωει 750-800 μλ ημερησιως ...αυτη ειναι η ποσοτητα της για τα κιλα της κ τον μηνα της...κ γω τα βραδυα δεν την ξυπνουσα με ξυπνουσε αυτη στις 04..αλλα χθες επειδη δεν ειχε φαει καλα ολη την ημερα γιαυτο την ταισα κοιμισμενη...πλεον δεν χρειαζεται να τα ξυπναμε εμεις απλα εγω αγχωνομαι επειδη δεν βαζει βαρος γιαυτο θελω να τρωει την απαιτουμενη ποσοτητα κ οχι παρακατω...

καλα μιλαμε για πολυ πολεμο στο ταισμα ...τσατιζεται κιολας κ παταει τα κλαμματα κ το κεφαλι το στριφογυριζει περα δωθε κ το σηκωνει ψηλα κ εγω με το μπιμπερο το χερι πηγαινοερχεται...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ποπακι μακαρι να περασουν ολα επιτελουν απο το γιαβρακι μας!!!!!!!!!

καλημερα γλυκο μου αναστασακι! εσεις τι κανετε??

αχ μακαρι γιατι πραγματικα την λυπαμαι που ταλαιπωρειται ετσι η καημενη ενω την βλεπω πειναει δεν μπορει να φαει ...παλευει με τον εαυτο της κ μενα...το περιμενα οτι ο οισοφαγος θα ηταν ερεθισμενος το διαβασα κ στο παρεντς οτι συμβαινει αυτο απο τους εμετους αλλα μωρακια βγαζουν κ αιμα απο τον πολυ εμετο φτου φτου μακρυα απο εμας...μια ακομα αγωνια μου ειναι το βαρος της κ η αναπτυξη της...

B4Itp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε εγω σας είπα τα νέα μου το πρωι αν τα διαβασατε την αφησα εκλαψε και στο τελος κοιμηθηκε άρα κι εγω κοιμηθηκα μια χαρα.

Κοτόπουλο με πατατουλες το μενου σημερα και αυριο θα κανω μαλλον πιτσα ειδα μια συνταγη του Ακη χθες και μου αρεσε πολυ τη ζηλεψα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε εγω σας είπα τα νέα μου το πρωι αν τα διαβασατε την αφησα εκλαψε και στο τελος κοιμηθηκε άρα κι εγω κοιμηθηκα μια χαρα.

Κοτόπουλο με πατατουλες το μενου σημερα και αυριο θα κανω μαλλον πιτσα ειδα μια συνταγη του Ακη χθες και μου αρεσε πολυ τη ζηλεψα!

καλημερα γεωργια μου!! τελικα πρεπει να τα αφηνουμε κ λιγο μοναχουλια να κλαινε εεε?το συζητουσα αυτο το θεμα με τον αντρα μου χθες αλλα εμας μελανιαζει προκειμενου να περασει τοδικο της οποτε εγω αντιστεκομαι κατευθειαν....ευτυχως σου ηρεμησε εσενα!!το πηρε το μηνυμα!:D:D

B4Itp2.png

καλημερα γλυκο μου αναστασακι! εσεις τι κανετε??

αχ μακαρι γιατι πραγματικα την λυπαμαι που ταλαιπωρειται ετσι η καημενη ενω την βλεπω πειναει δεν μπορει να φαει ...παλευει με τον εαυτο της κ μενα...το περιμενα οτι ο οισοφαγος θα ηταν ερεθισμενος το διαβασα κ στο παρεντς οτι συμβαινει αυτο απο τους εμετους αλλα μωρακια βγαζουν κ αιμα απο τον πολυ εμετο φτου φτου μακρυα απο εμας...μια ακομα αγωνια μου ειναι το βαρος της κ η αναπτυξη της...

καλύτερα είμαστε σήμερα! εγω δεν τον πλησιαζω κοντα στο προσωπο καλου κακού, προσεχω οσο μπορω! αχ μην λες τετοια, μακρια απο εμας!! τωρα που θα στρωσει το στομαχακι της πιστευω θα τρωει καλύτερα! τυρανηθηκε πολύ το μωρο!

Καλημερα Αναστασία, εγώ ειμαι η Βίβιαν κι έκλεισα τα 40!

χαρηκα λοιπόν!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...