Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αννα κουκλα η κορη σου και τα ματια θα κρατησει το χρωμα ειμαι σιγουρη.

Επισημως η δικια μου εχει το λιγοτερο μαλλι απο ολες σας ααααχ θα τρεχω για εξτενσιονς στη βαφτιση τι θα κοψει ο παππας????????/

Χα χα χα!!! Να σου στείλω μαλλι να μην πλερωνεις κομμωτήρια???? Εχω να διαλέξεις κ ξανθιά τούφα κ μελι!!!! Ελα πάρε πάρε καλέ κυριααααα...!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χα χα χα!!! Να σου στείλω μαλλι να μην πλερωνεις κομμωτήρια???? Εχω να διαλέξεις κ ξανθιά τούφα κ μελι!!!! Ελα πάρε πάρε καλέ κυριααααα...!!!

Θα παρω την ξανθια για να μας ταιριαζει ευχαριστω!

Κι εμενα ταβλιαστηκε θα βαλω ορο με εσπρεσσο για να αντεξω αν σε βλεπω απο τη νυστα θα σου συμπαρασταθω:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Θα παρω την ξανθια για να μας ταιριαζει ευχαριστω!

Κι εμενα ταβλιαστηκε θα βαλω ορο με εσπρεσσο για να αντεξω αν σε βλεπω απο τη νυστα θα σου συμπαρασταθω:tongue:

Πίνεις καφε κανονικα??? Εγω κανενα ντεκαφεινε που κ που...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

κ μενα μολις ταβλιαστικε μολις τωρα με τα 100 μλ απο τις δεκα που ηπιε απο κεινη την ωρα την κουνουσα...ουφ ποναν τα χερια μου!!

καληνυχτα γεωργια μου κ δωρακι μου παω να την πεσω κ εγω γιατι μαλλον θα ξυπνησει σε κανα 2 ωρο για την επομενη μαχη ταισματος...φιλακια κουκλιτσες μου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γειά σας κορίτσια! Τί κάνετε; Βλέπω όλες λίγο πολύ ζόρια τραβάμε.

Δεν είχα ιντερνετ από προχθές που έκανε έναν κατακλυσμό εδώ και το φτιάξαμε σήμερα.

Μου λείψατε που δεν έμαθα νέα σας.

Και εμείς έχουμε θέμα με την μικρή. Από την Παρασκευή κάνει πράσινα κακά. Ο παιδίατρος λέει για ίωση αλλά δεν θα είχε περάσει μέχρι σήμερα; Χθές λίγο έστρωσε το χρώμα τους και χάρηκα αλλά σήμερα μου έκανε πάλι τα ίδια και μάλιστα το απόγευμα μια φορά είχε και λίγο αιματάκι μέσα. Σαν της Ελευθερίας και η δικιά μου. Άρχισα να φοβάμαι για αλλεργία και είπα να ξεκινήσω αποχή από τα γαλακτοκομικά. Θα δώ τί θα μου πεί και ο παιδίατρος αύριο που θα τον πάρω τηλ. Από βάρος όμως είναι καλά. Μισό κιλό από τον προηγούμενο μήνα και 4 πόντους. Άρχισε να τρώει και πολύ από το μπουκάλι. Θηλάζει στις 9 πρίν φύγω και τρώει γύρω στις 12 πρίπου 200μλ. Και μετά στις 3μιση που θα γυρίσω. Καλά είναι ή πολλά; Για πείτε που δεν ξέρω από μπουκάλι.

Α δεν σας είπα ο γιος μου σήμερα πήγε βόλτα με την μαμά μου και την ανηψία μου στο χωριό που είναι απέναντι από το σπίτι μας. Γύρισαν σπίτι με ένα κουταβάκι που βρήκαν στον δρόμο. Και τώρα το έχει η ανηψιά μου στο μπαλκόνι και θέλει να το κρατήσουμε. Και ο γιος μου φυσικά τρελάθηκε από την χαρά του. Μου έμοιασε αυτό το παιδί. Και εγώ είχα πάντα σκυλιά μέχρι που παντρεύτηκα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλημέρα κορίτσια.Εγω κοιμήθηκα και πάω να την ξαναπέσω αλλά είπα να σας γράψω πρώτα χθες μετά που κλείσαμε τσουπ μου αρχιζει τα κλάμματα η μικρή παίρνω τη γιατρό μου μου λέει άστην να κλαίει της λέω δεν αντέχω μου λέει ούτε εγώ αλλά θα με θυμηθείς.Κορίτσια έκλαιγε 10 λεπτά μέχρι που την έπιασε βήχας έκλαγα κι εγω αλλά δε λύγισα μετά γυρίζει αναστενάζει και ξανακοιμάται σα πουλάκι.Παίρνω τη γιατρό μου λέει το κάνει για να κοιμηθεί μαζί σου γιατι ούτε πεινάει ούτε πονάει αυτό σίγουρο γαιτι δε θα σταματάγε απλά έτσι όπως κοιμάται στον τελευταίο θηλασμό στα χέρια μου την ώρα που θηλάζει έτσι θέλει να κοιμηθεί και μετά λεει θα έτρεχα.Ελπίζω κορίτσια να μη χρειαστεί να το ξανακάνω αλλά αφού μου βρήκε τη λύση είμαι καλά.Ακόμα δεν έχει ξυπνήσει για του μεγάλου το γάλα σηκώθηκα,Πάω να πάσω φιλιάααααααααααα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες!!

Εφη μου κοιμηθηκες αποψε ε??:P:p

Εγω εχω τη γυναικα εδω σημερα, πριν μια ωρα εβρεξε καλα καλα (Μαιος μηνας!!), μαγειρεμα δεν εχω γιατι ειχα κανει εχθες ρολο κιμα, θα φτιαξω ομως κρουασανακια για τα παιδια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα σε όλεεες!

Σήμερα έγινε το απιστευτο....χθες το βραδυ η μικρη μου αφου έφαγε με το ζορι 70μλ στις 22.00 κοιμηθηκε πάλι με τα χιλια ζορια και με γκρινια κατα τις δώδεκα και το πρωι 7 παρα, πριν φύγει ο άντρας μου την πηρε να την ταισει και δεν ήθελε!! έφαγε με το ζορι 30μλ και κοιμηθηκε. Ξα ναπροσπαθησα αργοτερα κι εγώ, τίποτα....ακόμα κοιμάται...νηστική!

(άσχετο) Άννα, απο ποιο μέρος της Κεφαλλονιας είσαι?

qTHtp2.png

καλημερα σας!!!!!!!!!!!

Άννα μου κρουασανακια ακουω και μου ανοιγει η ορεξη!!!!!!!!!!! ειναι ευκολη η συνταγη??

Αναστασια μου, εχω τον αρτοπαρασκευαστη που μου προετοιμαζει τη ζυμη, εγω απλα τα πλαθω.;);)

Γινονται και στο μιξερ βεβαια...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...