Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

σε αγχωνει κ σενα το θεμα με τις κρεμες?? εγω αγχωνομαι μηπως κ αυτες δεν τις τρωει μετα τι θα κανουμε οεο??? θα χτυπιομαστε παρεα???

αναστασακι τι θανατηφορο βλεμμα ειναι αυτο?? χα χα χα!! απιστευτος!!

ε ναι μια αγωνια την εχω αν δεν τες τρωει ουτε αυτες θα πω οτι το παιδακι μου ειναι αστομο και θα το δεκτω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε ναι μια αγωνια την εχω αν δεν τες τρωει ουτε αυτες θα πω οτι το παιδακι μου ειναι αστομο και θα το δεκτω!!

κ εμεις κατα πασα πιθανοτητα τον αλλο μηνα θα τις ξεκινησουμε κ εχω κ εγω αγωνια...αχ εγω δεν θα μπορεσω να το δεκτω,,,,γιατι εμεις δεν βαζουμε κ βαρος ενω με εσας κατι γινεται...αυτο ειναι το ευχαριστο οτι σε παιρνει βαρος...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

κ εμεις κατα πασα πιθανοτητα τον αλλο μηνα θα τις ξεκινησουμε κ εχω κ εγω αγωνια...αχ εγω δεν θα μπορεσω να το δεκτω,,,,γιατι εμεις δεν βαζουμε κ βαρος ενω με εσας κατι γινεται...αυτο ειναι το ευχαριστο οτι σε παιρνει βαρος...

ναι ποπη μου εχεις δικιο!!παω να παλεψω μαζι του να φαει και να τον βαλο να κοιμηθει θα τα πουμε αυριο καλο βραδυ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ελαααααα σημερα τις βαλατε ολες τις φωτο που δεν μπηκα για λιγοοοο!!

Αννα μου οταν μπορεσεις στειλε την με mail Εφη την εβαλες στο fb να τη δω εκει?Αναστασια μου αντρας με το ουλα του χαχαχαχα πολυ σκληρο το αντρακι σου!

Ποπη μου εμενα εφαγε 7,5 μηνων ελπιζω τα δικα σας να ειναι πιο ευκολα βεβαια απο τοτε που ανοιξε δε το ξανακλεισε χαχαχα!Αλλα κρεμα δεν εφαγε ποτε δε του αρεσε του εκανα αλλα.

Δωρα μου απελπισμενη σε βλεπω για να πας στη κουνια προσπαθησες τα παντα να φανταστω ε?Ενα αφρολουτρο με λεβαντα που χαλαρωνει πριν το μπανιο δε θα επιανε λες?Στο λεω γιατι κι αυτο να πιασει θα ειναι για λιγους μηνες μετα τι θα κανεις?

zxG9p3.png

owokp3.png

Aναστασια, αντρακλας με τα ολα του ο γιος σου!!

Εφη και Αννα δεν σας προλαβααααα.. :(

Εγω πηγα να δω και για μπομπονιερες!Θα κανουμε λεμε γλαστρακια(αλοη, μεντα και αλλα διαφορα αρωματικα..), διακοσμημενες με τουλι και κουφετα.

Να ειναι και χρησιμο τουλαχιστον.Αυριο εχω ραντεβου να δουμε και για στολισμο!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

βουλιτσα με ειχες ρωτησει για το πανακι αλλο πανακι της βαζω οχι αυτο που την σκουπιζω τα γαλατακια...

αισιως φαγαμε μετα απο πολυ μαχη 100μλ...πω πω πολυ κουρασμενη ειμαι τωρα την κουναω στο καροτσι κλασσικα αλλα δεν βλεπω να κοιμαται...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αννα κουκλα η κορη σου και τα ματια θα κρατησει το χρωμα ειμαι σιγουρη.

Επισημως η δικια μου εχει το λιγοτερο μαλλι απο ολες σας ααααχ θα τρεχω για εξτενσιονς στη βαφτιση τι θα κοψει ο παππας????????/

zxG9p3.png

owokp3.png

Ρε κοριτσια εμενα εφαγε στις 9:30 λιγο στηθος κ μετα καναμε μπάνιο κ τωρα μετα απο πολυ κλάμα νυστας κοιμηθηκε στο δευτερόλεπτο κατω απο τον απορροφητηρα κ νηστικη!!! Προβλέπεται τρελο ξενύχτι αποψε....αυριο θα θελω συμπαράσταση..!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...