Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Δεν πήγαμε τελικά σήμερα το αφήσαμε για αύριο… όσο περνάει η ώρα για να είμαι ειλικρινής νιώθω ενοχλήσουλες όπως προχθές… 

Το ελπίζω κ εγώ κορίτσι μου.. τι να πω; Ας με βοηθήσει η Παναγία κ εμένα κ γενικά όλες τις γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα ένα παιδάκι…

Ηρθε λίγο καθυστερημένα το μήνυμα μου, μετά είδα ότι δεν πήγες. Κι εγώ ελπίζω σε κάτι καλό, είναι πολύ καλά τα έμβρυα σου πραγματικά! Σε καταλαβαίνω που είσαι συγκρατημένη γιατί θέλεις να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Και εγώ οπότε αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί... τσουπ κάτι γίνεται. Δυστυχώς πάντα θα ειμαστε σφιγμενες και θα πηγαίνουμε βήμα βήμα τη φορά. Θα περιμένουμε όμορφα νέα αύριο! 

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και εγω 19...Αργουμε μωρε ακομα..:(

Εμεις μαζι παμε!!

Εισαι υδροχοος απ'οτι θυμαμαι και εγω ειμαι 17-02!!

Περιμενουμε και τις γεννες κοντα!! Θα εχουμε και αλλη υδροχοινα εμεις!!

Εσυ τελικα το επιβεβαιωσες οτι ειναι κοριτσι??

Α!!Τωρα θυμηθηκα που εξαφανιστηκε η Μαργαριτα!!Εχει υπερυχο!!Για να δουμε θα εχει τελικα κοριτσι που ελεγα??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις μαζι παμε!!

Α!!Τωρα θυμηθηκα που εξαφανιστηκε η Μαργαριτα!!Εχει υπερυχο!!Για να δουμε θα εχει τελικα κοριτσι που ελεγα??

A ναι? εχει υπερυχο η Μαργαρίτα?? Αντε όλες σιγα σιγα....

Εφη την graco την εταιρια που μπορω να την βρω?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμεις μαζι παμε!!

Εγω εχω γενεθλια στις 19-02!!!:P:pΕιμαι κατι αναμεσα σε υδροχοος και ιχθυες!Πεφτω την ημερα που αλλαζουν τα ζωδια αλλα περισσοτερο ιχθυες νιωθω!!

Ομως η μπουμπουκα μου θα ειναι υδροχοος..!!

Κοιτα, στην αυχενικη μας ειπε κατα 80% κοριτσι..Στο γιατρο που πηγα μετα, δεν μπορεσε να δει καθαρα για να το επιβεβαιωσει, αλλα μας ειπε οτι απο το ελαχιστο που βλεπει, κοριτσι λεει και αυτος..Αρααα....:-)

Ναιιι εχει και γιατρο σημερα η Μαργαριτα!!Λετε να εμαθε φυλο?

Εγω θα πω αγορι για να υπαρχει και σασπενςςςς!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ωραίο το καρότσι αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε εγω θα το έβαζα για τα αγόρια μου:rolleyes: Τι να σου πω..

Εγώ το πήρα λαχανί...

Β επιπέδου έχω στις 3/10 αργούμε και εμείς ακόμα... Με το καλό σε όλες μας:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

A ναι? εχει υπερυχο η Μαργαρίτα?? Αντε όλες σιγα σιγα....

Εφη την graco την εταιρια που μπορω να την βρω?

σε ποιο καταστημα ??δεν ξερω γιατι εμας ειναι αλιωσ στην κυπρο,αν θες βαλε στο google graco καροτσι να δεισ τι θα σου βγαλει.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

σε ποιο καταστημα ??δεν ξερω γιατι εμας ειναι αλιωσ στην κυπρο,αν θες βαλε στο google graco καροτσι να δεισ τι θα σου βγαλει.

Graco η cargo??

Η κανω λαθος??

Κοριτσια υπαρχει ενα γυναικειο site που λεγεται Myworld.gr και εχει μια στηλη για μαμαδες και μελλουσες μαμαδες.Εγω γραφτηκα πριν 1 μηνα και καθε εβδομαδα κυησης που τελειωνει μου στελνουν ενημερωση πως ειναι το μωρο!!

Συνεχεια τριγυρνανε στο μυαλο μου εικονες...

Την ωρα που θα γενναω, την ωρα που θα το παρω πρωτη φορα αγκαλιτσα..

Την ωρα που θα μπαινουμε τρεις στο σπιτι..Οταν θα ειμαστε μπροστα στο τζακι και θα χουχουλιαζουμε..

Ακομα και αργοτερα!!Οταν θα ειμαι σπιτι..και ο ανδρας μου δουλεια!Θα γυρναει, θα τον περιμενει ζεστο φαγακι και οι γυναικες της ζωης του!!

Πωπω...εχω κολλησει λεμε!!Και οσο τα σκεφτομαι τοσο πιο δυσκολα περναει ο καιρος..Αλλα πως γινεται να μην τα φανταζεσαι ολα αυτα?:-)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Την ωρα που θα μπαινουμε τρεις στο σπιτι..Οταν θα ειμαστε μπροστα στο τζακι και θα χουχουλιαζουμε..

Ακομα και αργοτερα!!Οταν θα ειμαι σπιτι..και ο ανδρας μου δουλεια!Θα γυρναει, θα τον περιμενει ζεστο φαγακι και οι γυναικες της ζωης του!!

Πωπω...εχω κολλησει λεμε!!Και οσο τα σκεφτομαι τοσο πιο δυσκολα περναει ο καιρος..Αλλα πως γινεται να μην τα φανταζεσαι ολα αυτα?:-)

Μα υπαρχει τιποτε αλλο που να θελουμε??

Εγω προσωπικα οχι περα απο την υγεια βεβαια!!

Όταν το ζεις ακόμα να δεις.. θα λές όνειρο ζω τώρα;;:D εικόνες για την γέννα έχω και εγω που έχω γεννήσει είδη μια φορά αλλά όσο να πεις ο φόβος είναι φόβος...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...