Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν κρινω απο την ανιψια μου που ειναι 18κιλα 3,5 χρονων εε λογικα μεχρι τα 2,5 χρονων θα κανει!!!

το πρωι μου εκανε πυρετουλι μεχρι 37.5 αλλα σε 3 ωρες επεσε κ εκανε 4 γευματα απο 100μλ...αλλα ευτυχως δεν εκανε εμετο...αλλα ειναι πολυ λιγα κ αχγωνομαι μεχρι της 7 που συμπληρωνει 24ωρο ποσο θα φαει...

ο μπεμπακος σου πως ειναι?? τα λαιμα σου??

χα χα αν το σκεφτεις μονο ενα τηλεκατευθυνομενο θα μας εσωζε την βαζεις μεσα πατας το κουμπι κ την παει οπου θελεις!! ετσι κανουμε κ τις δουλειες του σπιτιου!! χα χα χα !!! καλη εφευρετισα ειμαι εεε??οποιος το κανει θα πλουτισει!!

ποπακι μου μηπως ειναι ιωσουλα? εμενα με ρωτουσε ο παιδιατρος κ μου ειχε πει πως μπορει να μην εχει ορεξη για φαγητο κ να μην τον πιεζω να του δινω χαμομηλακι η τσαγακι η νερακι....:rolleyes:

εφακη κουκλος!!! να χαρω χαμογελα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ε οχι και ετσι ποπη μου μπορει το μωρο αμα ξεκινησει να κρεμες να βαλει αρκετο βαρος !!ασε που δεν θα το θελει καθολου αμα περπατησει,για σκεφτου θα προτιμα να καθετε ή να ανακατωνει:rolleyes::rolleyes:

σε ευχαριστω αννα μου!!

σωστο και αυτο αλλα για αυτους τους μηνες ειναι οτι πρεπει!!!χαχα χα!!φαντασου ποσο απελπισμενη ειμαι κ σκφτομαι τηλεκατευθυνομενα!!:-P:razz::-P

Ελα βρε Ποπακι, βαλε μας και τη δικη σου μια μερα!!

αχ πρεπει να μπω στο pc του αντρα μου στο γραφειο ,,,κ ποτε να το κανω αφου εχω την μπεμπα παραμασχαλα??θελω να ξεχωρισω κιολας φωτο για να παω σε φωτογραφο να μας εκτυπωσει ουτε μια φωτο σε καδρο δεν εχω βαλει ακομα την μπεμπα μου...απαραδεκτη μανα ειμαι...εχω την ανιψια μου κ δεν εχω το μωρο μου...

σας ευχαριστω κοριτσια αμα μας χαμογελα ειναι να τον φας αμα αρχιζει τες ιδιοτροπιες και τα κλαματα ειναι να κτυπας το κεφαλι σου:tongue:

εγω το χτυπαω αρκετες φορες οταν μπαινω στο μπανιο,,ειναι ο μονος χωρος που με χαλαρωνει πλεον!!!χα χα χα χα!!!!:-P:razz::-P

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

σωστο και αυτο αλλα για αυτους τους μηνες ειναι οτι πρεπει!!!χαχα χα!!φαντασου ποσο απελπισμενη ειμαι κ σκφτομαι τηλεκατευθυνομενα!!:-P:razz::-P

αχ πρεπει να μπω στο pc του αντρα μου στο γραφειο ,,,κ ποτε να το κανω αφου εχω την μπεμπα παραμασχαλα??θελω να ξεχωρισω κιολας φωτο για να παω σε φωτογραφο να μας εκτυπωσει ουτε μια φωτο σε καδρο δεν εχω βαλει ακομα την μπεμπα μου...απαραδεκτη μανα ειμαι...εχω την ανιψια μου κ δεν εχω το μωρο μου...

εγω το χτυπαω αρκετες φορες οταν μπαινω στο μπανιο,,ειναι ο μονος χωρος που με χαλαρωνει πλεον!!!χα χα χα χα!!!!:-P:razz::-P

xaxxaxa λες να αρχισω να το κτυπω και εγω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ποπακι μου μηπως ειναι ιωσουλα? εμενα με ρωτουσε ο παιδιατρος κ μου ειχε πει πως μπορει να μην εχει ορεξη για φαγητο κ να μην τον πιεζω να του δινω χαμομηλακι η τσαγακι η νερακι....:rolleyes:

σε ευχαριστω αναστασια μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καναμε τα εμβολια εχθες μηπως γιαυτο λεω να ανεβασε πυρετουλη ..μετα απο 3 ωρες επεσε αλλα ειναι κακοκεφη παλι ολη μερα δεν μου χαμογελασε μονο με κοιταει...κ δεν εφαγε εννοειτε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα δω ποσο θα φαει κ αυριο κ θα παρω τον γιατρο...πρεπει να τον ενημερωσω κιολας γιατι εχουμε να κανουμε υπερηχο να δουμε τι γινεται με τον οισοφαγο κ το στομαχακι της...

καλα εεε αναστασουλα ειναι τελειος ο μπομπιρας σου!! τελικα κ ο ενας μηνας διαφορα στα μωρα εχει διαφορα!!εφακη ετσι θα ειστε κ εσεις σε ενα μηνα!!!

B4Itp2.png

καναμε τα εμβολια εχθες μηπως γιαυτο λεω να ανεβασε πυρετουλη ..μετα απο 3 ωρες επεσε αλλα ειναι κακοκεφη παλι ολη μερα δεν μου χαμογελασε μονο με κοιταει...κ δεν εφαγε εννοειτε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα δω ποσο θα φαει κ αυριο κ θα παρω τον γιατρο...πρεπει να τον ενημερωσω κιολας γιατι εχουμε να κανουμε υπερηχο να δουμε τι γινεται με τον οισοφαγο κ το στομαχακι της...

καλα εεε αναστασουλα ειναι τελειος ο μπομπιρας σου!! τελικα κ ο ενας μηνας διαφορα στα μωρα εχει διαφορα!!εφακη ετσι θα ειστε κ εσεις σε ενα μηνα!!!

ααα δεν ηξερα οτι κανατε κ εμβολιο!!!!

σας ευχαριστω κοριτσια!!! θα τη σβησω σε λίγο! θα σας βαλω κ μια να γελασετε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι σιγα σιγα θα μεγαλωσουμε και εμεις!!!θα ξεκινησουμε και τες κρεμες πιο νωρις και αν τες τρωει θα παρουμε τα πανω μας και εμεις !!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ναι σιγα σιγα θα μεγαλωσουμε και εμεις!!!θα ξεκινησουμε και τες κρεμες πιο νωρις και αν τες τρωει θα παρουμε τα πανω μας και εμεις !!

σε αγχωνει κ σενα το θεμα με τις κρεμες?? εγω αγχωνομαι μηπως κ αυτες δεν τις τρωει μετα τι θα κανουμε οεο??? θα χτυπιομαστε παρεα???

αναστασακι τι θανατηφορο βλεμμα ειναι αυτο?? χα χα χα!! απιστευτος!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...