Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Μεχρι 12. Δεν ξέρω σε ποια ηλικια αντιστοιχεί..

αν κρινω απο την ανιψια μου που ειναι 18κιλα 3,5 χρονων εε λογικα μεχρι τα 2,5 χρονων θα κανει!!!

καλησπερα κοριτσια!! σημερα ειχα εδωω τα αδερφια μου κ τους γονεις μου κ φτιαξαμε το μπαλκονι! ονειρο εγινε! θα σας βαλω αυριο φωτο!!!!:D

γιατι ετσι η μικρουλα?????:(

γεια σου δωρακι! αυτο που εβαλες σαν κουνια, ελεγα να το παρω κ τελικα δεν το πηρα, αν το παρεις τωρα θα καθεται? κ για ποσο??:rolleyes:

ετσιιιιι!!! πες τα!! ααα κ ωραιο ποιηματακι!!!

το πρωι μου εκανε πυρετουλι μεχρι 37.5 αλλα σε 3 ωρες επεσε κ εκανε 4 γευματα απο 100μλ...αλλα ευτυχως δεν εκανε εμετο...αλλα ειναι πολυ λιγα κ αχγωνομαι μεχρι της 7 που συμπληρωνει 24ωρο ποσο θα φαει...

ο μπεμπακος σου πως ειναι?? τα λαιμα σου??

Χα χα χα!!!! Ακου εκει τηλεκατευθυνόμενο... Χα χα χα!!!!!

χα χα αν το σκεφτεις μονο ενα τηλεκατευθυνομενο θα μας εσωζε την βαζεις μεσα πατας το κουμπι κ την παει οπου θελεις!! ετσι κανουμε κ τις δουλειες του σπιτιου!! χα χα χα !!! καλη εφευρετισα ειμαι εεε??οποιος το κανει θα πλουτισει!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

αν κρινω απο την ανιψια μου που ειναι 18κιλα 3,5 χρονων εε λογικα μεχρι τα 2,5 χρονων θα κανει!!!

το πρωι μου εκανε πυρετουλι μεχρι 37.5 αλλα σε 3 ωρες επεσε κ εκανε 4 γευματα απο 100μλ...αλλα ευτυχως δεν εκανε εμετο...αλλα ειναι πολυ λιγα κ αχγωνομαι μεχρι της 7 που συμπληρωνει 24ωρο ποσο θα φαει...

ο μπεμπακος σου πως ειναι?? τα λαιμα σου??

χα χα αν το σκεφτεις μονο ενα τηλεκατευθυνομενο θα μας εσωζε την βαζεις μεσα πατας το κουμπι κ την παει οπου θελεις!! ετσι κανουμε κ τις δουλειες του σπιτιου!! χα χα χα !!! καλη εφευρετισα ειμαι εεε??οποιος το κανει θα πλουτισει!!

ε οχι και ετσι ποπη μου μπορει το μωρο αμα ξεκινησει να κρεμες να βαλει αρκετο βαρος !!ασε που δεν θα το θελει καθολου αμα περπατησει,για σκεφτου θα προτιμα να καθετε ή να ανακατωνει:rolleyes::rolleyes:

Εφη κουκλος ο μπεμπης σου!!!

σε ευχαριστω αννα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχου τι τελεια τα μωρακια σας αννα μου κ εφακη??? πωπω γλυκες!!!στελνω φιλακια στα πατουσακια σας!!!

Ελα βρε Ποπακι, βαλε μας και τη δικη σου μια μερα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εφη κούκλος ο αντρέας!
αχου τι τελεια τα μωρακια σας αννα μου κ εφακη??? πωπω γλυκες!!!στελνω φιλακια στα πατουσακια σας!!!

σας ευχαριστω κοριτσια αμα μας χαμογελα ειναι να τον φας αμα αρχιζει τες ιδιοτροπιες και τα κλαματα ειναι να κτυπας το κεφαλι σου:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πω πω κοριτσια βλεπω τα μωρακια σας ειναι τεραστια μπροστα στην δικη μου...πολυ μινιον ειμαστε εμεις σαν λεχουδι μοιαζουμε ακομα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

πω πω κοριτσια βλεπω τα μωρακια σας ειναι τεραστια μπροστα στην δικη μου...πολυ μινιον ειμαστε εμεις σαν λεχουδι μοιαζουμε ακομα...

τον επιασα απο κοντα ποπη μου για αυτο φαινετε ετσι μην νομιζεις οτι και εμενα ειναι τεραστιος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...