Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Ναι προχωράμε με εντελώς φυσικό.
      Εγω εδώ μέσα έχω μάθει άπειρα πράγματα. Εμαθα για prp, μικροβιωμα, υστεροσκοπηση, εξετάσεις κ χίλια δύο. 
      Απλα πρέπει να έχεις φίλτρο Οπως πολύ σωστά είπες και να διαχωρίζεις τι κρατάς κ τι όχι. 
      Αν εννοείς πως έχω κριτήριο από τις προηγούμενες αιματολογικές , θα σου πω πως δεν έχω γιατί δε κάναμε αιματολογικές στις ωοληψιες με τον προηγούμενο γιατρό. Μονο αν είχα ωχρό σωμάτιο στον υπέρηχο και μετρούσαμε προγεστερονη. 
      Εχω να πάρω φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια από τον Νοέμβριο. Μετα έκανα 1 φυσικό κύκλο τον Ιανουάριο μετά την αποτυχημένη ετ του Δεκέμβρη.
      Υπέρηχο τώρα μου είπε την 7η ημέρα με ξανά αιματολογικές γιατί του είπα πως κάνω ωορρηξία νωρίς.

PS: πριν ένα χρόνο η FSH ήταν 8,5. Πρώτη φορά κάνω πάλι τώρα. Πόσο μπορεί να κυμανθεί πια από κύκλο σε κύκλο; Θέλω να πω, αν είναι τόσο υψηλή πλέον, δε νομίζω σε μερικούς κύκλους να είναι εξωφρενικά καλύτερη.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ μολις κοιμηθηκε μετα απο πολυ κουνημα στο καροτσι κ το πετσετακι της στα μουτρακια της!!

κοριτσια να σας πω περνει το πετσετακι της κ το πιπιλαει ενω πιπιλα δεν παιρνει...!!! χα χα !!!κ μερικες φορες τσατιζεται που δεν μπορει να το βαλει στο στομα της..ισα ισα ακουμπαει τα χειλακια της κ αυτη το πιπιλαει!!ολα τα παραξενα η δικια μου τα ανακαλυπτει...

νικουλα μου κ εμεις εδω ετσι το εχουμε εκτος κ αν η ιδια η μανα εχει τοση εμπιστοσυνη η δεν θελει να παει με την νονα-νονο ...κ τους αφηνει κ τα διαλεγουν μονοι τους αλλα απο οσο εχω ακουσει ολοι πανε μαζι κ τα βλεπουν!!

ποπή μου για να καταλαβει αυτός ηταν πολύ καλος μας φιλος, βγαιναμε έξω συχνα μαζι με τη φιλεναδα του... πηγαιναμε δυημερα μαζι στο εξοχικό μας.... και τον βάλαμε νονο και το ευχαριστω του ήταν να μην μας υπολογίζει, να μην μας σεβετε, και τωρα μας λέει οτι δεν θα τον ξαναδουμε, τότε αυτος χάνει 2 καλούς φιλους.

Εμενα βασικα μου αρεσουν τα χιουμοριστικα...

Βρηκα και ενα αλλο απο το ιντερνετ..

"Σωμα εχω καλλιγραμμο

και προσωπο φεγγαρι,

γι αυτο θα παω στη εκκλησια

γεματη με καμαρι..

Σα γοργονα στο νερο

Εγω βουτια θα κανω,

χωρις μαγιο, χωρις σουτιεν

ολους θα σας τρελανω.!!"

και αυτο ωραιο ειναι αλλα νομιζω προτιμαω το αλλο...ειναι πιο τρελο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα βασικα μου αρεσουν τα χιουμοριστικα...

Βρηκα και ενα αλλο απο το ιντερνετ..

"Σωμα εχω καλλιγραμμο

και προσωπο φεγγαρι,

γι αυτο θα παω στη εκκλησια

γεματη με καμαρι..

Σα γοργονα στο νερο

Εγω βουτια θα κανω,

χωρις μαγιο, χωρις σουτιεν

ολους θα σας τρελανω.!!"

χαχα αυτο μου αρεσε πιο πολυ!!

εμενα μου αρεσει πολύ Βουλα μου...

να και το δικό μας

Βοήθεια φίλοι σας ζητώ μ αυτο το μηνυμα μου

και το μπουκαλι οποιος βρει ας τρεξει εδω σιμα μου

δεν το πιστευω, τι επαθα, ναυαγησα ο καημενος

σε τουτο τ αγνωστο νησι κι ειμαι απελπισμενος!

Αδυνατον να το σκεφτω εδω πως θα μ αφησουν

για ψαρεμα ξεκινησα, γαμπρουλη θα με ντυσουν

πρεπει πρωτα να διασωθω, να πειτε στο νονο μου

και υστερα ας βαφτιστω, κι ας ειναι για καλο μου

κ το δικο σου νικουλα μου πολυ ωραιο ειναι...αυτα τα ποιηματακια ειναι για τα προσκλητηρια ετσι??

νικουλα δεν αξιζει ουτε να συζητας γιαυτον...αυτος εχασε οχι εσεις!!

μαλλον επειδη μυριζει γαλα..

καλε τι γαλα?? αφου δεν θηλαζω.....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κ το δικο σου νικουλα μου πολυ ωραιο ειναι...αυτα τα ποιηματακια ειναι για τα προσκλητηρια ετσι??

ναι ειναι για τα πρσοκλητηρια και θα βάλω και ενα ποιηματακι στη μπομπονιερα εγω.... αυτό

Λόγια δεν ξέρω να σου πω ,

μα στη συνείδηση μου

θέλω να πω ευχαριστώ

που ήρθες στη βάπτιση μου

14/7/2012

Δανιέλ

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ναι ειναι για τα πρσοκλητηρια και θα βάλω και ενα ποιηματακι στη μπομπονιερα εγω.... αυτό

Λόγια δεν ξέρω να σου πω ,

μα στη συνείδηση μου

θέλω να πω ευχαριστώ

που ήρθες στη βάπτιση μου

14/7/2012

Δανιέλ

τελειο ειναι!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Kαλημερα και απο εμας!

Νικη, αν μαλωσατε απο τωρα, φαντασου με τον καιρο τι θα γινοταν..Καλυτερα ετσι!

Ποπη, αχ μακαρι να ειναι περαστικα...Τελικα στα δευτερα εμβολια κανουν πιο ευκολα πυρετο ε?

Eφη, τελικα ειδες αυτο στα ουλα που σου ελεγα?

βουλα μου κοιταξα αλλα δεν πολυ καταλαβα να πω την αληθεια:confused::confused::confused::confused:

ποπη μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα,ελπιζω να σταματησουν και οι εμετοι τουλαχιστω να κρατα αυτο το λιγο που πινει!!δωρα μου τελικα πεινουσε το μωρακι σου!!!νικη μου ωραιο το ποιηματακι,εγω τες εχω ετοιμες τες προσκλησεις!!!!δεν εβαλα ποιημα.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ναι κοριτσια ευχαριστω...τωρα μπερδευτηκα περισσοτερο...

καλε, το πετσετακι της δεν ειπες?αυτο που την σκουπιζεις οταν πινει γαλα.σωστα???:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Είμαι ένα κοριτσάκι

με όμορφα ματάκια

και στο δρόμο με θαυμάζουν

όλα τα αγοράκια

Τ' όνομά μου θέλουν

για να μου τηλεφωνήσουν

γι' αυτό κι εγώ εζήτησα

νωρίς να με βαφτίσουν!

Εμένα μου άρεσε αυτό μια που λέτε για ποιηματακια

Καλησπέρα είπα οχι ε?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Είμαι ένα κοριτσάκι

με όμορφα ματάκια

και στο δρόμο με θαυμάζουν

όλα τα αγοράκια

Τ' όνομά μου θέλουν

για να μου τηλεφωνήσουν

γι' αυτό κι εγώ εζήτησα

νωρίς να με βαφτίσουν!

Εμένα μου άρεσε αυτό μια που λέτε για ποιηματακια

Καλησπέρα είπα οχι ε?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

καλησπερα γεωργια μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλησπερα γεωργια μου!!!

Εφη μου τι κάνεις κοπέλα μου πώς είσαι σήμερα με τον γιό σου καλύτερα με τον άντρα σου?Εγω ταλαιπωρήθηκα λίγο το βράδυ η μικρή κάθε μια ώρα έκλαιγε χωρις λόγο τι να πω κουράγιο κι ελπιζω σήμερα να ειναι καλυτερα τα πράγματα γιατι ξερεις πως ειναι με 2 παιδια χωρις ύπνο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Εφη μου τι κάνεις κοπέλα μου πώς είσαι σήμερα με τον γιό σου καλύτερα με τον άντρα σου?Εγω ταλαιπωρήθηκα λίγο το βράδυ η μικρή κάθε μια ώρα έκλαιγε χωρις λόγο τι να πω κουράγιο κι ελπιζω σήμερα να ειναι καλυτερα τα πράγματα γιατι ξερεις πως ειναι με 2 παιδια χωρις ύπνο.

το μωρο κοιμαται ευτυχως με τον αντρα μου τα βρηκαμε καπως,ελπιζω να σε κοιμησει αποψε σε νοιωθω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

το μωρο κοιμαται ευτυχως με τον αντρα μου τα βρηκαμε καπως,ελπιζω να σε κοιμησει αποψε σε νοιωθω!!!

Καμια φορα δεν παλευονται αυτοι οι αντρες νομιζουν ολα γυριζουν γυρω τους.Ασε δε καταλαβαινουν την κουραση και το σπασιμο νευρων που ειναι ολη τη μερα να ασχολησε με παιδια μια δουλεια πανε και γυριζουν κομματια ενω εμεις και σπιτι και παιδια μεσα στη ξεκουραση.Ουφ τα ειπα και ησυχασα.:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Καμια φορα δεν παλευονται αυτοι οι αντρες νομιζουν ολα γυριζουν γυρω τους.Ασε δε καταλαβαινουν την κουραση και το σπασιμο νευρων που ειναι ολη τη μερα να ασχολησε με παιδια μια δουλεια πανε και γυριζουν κομματια ενω εμεις και σπιτι και παιδια μεσα στη ξεκουραση.Ουφ τα ειπα και ησυχασα.:tongue:

αυτο ακριβως!!!παω και ηρθε να του βαλω να φαει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...