Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αντε να δουμε..Τωρα τι κανει?

Βγαζεις με το θηλαστρο εσυ?

Καλέ με δουλεύεις?? Ποτε να προλάβω να βγάλω,εδω πολλες φορες καθε μισή ωρα τρώμε!!!! Αχ ασε!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ με δουλεύεις?? Ποτε να προλάβω να βγάλω,εδω πολλες φορες καθε μισή ωρα τρώμε!!!! Αχ ασε!!!

Επειδη ειπες οτι της εδωσες ξενο μετα απο 2 ωρες..Τωρα εχει να φαει απο τη 1?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Εχεις δοκιμασει να βαλεις λιγο απο το γαλα σου πανω σε μια πετσετα και να το εχεις διπλα της να το μυριζει και ταυτοχρονα να της δωσεις και πιπιλα?Μπας και θελει πιπιλα με τη μυρωδια σου μαζι...Ξερω γω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Νικη, απο εδω σου ειχα στειλει και εγω ποιηματακι και καπου διαβασα και για ναυτακι αλλα δεν ξαναεπεσε στα ματια μου!

Εγω εστειλα πμ αν μπορουν αν μου κανουν και εμενα ενα ποιηματακι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Kοριτσια το μαλλι προσπαθω να το κατεβασω και μονο τοσο κατεβαινει..Το φυσικο της ειναι καρφακια..αχαχχα!

Ποπη και εμενα κανει χετη και τα μαλλακια μπαινουν και μπροστα απο τα αυτια..Θυμαμαι που ειχαν πολυ μαλλι τα μωρα μας και καρφακια..

Εχετε στο σοι σας ανοιχτοχρωμα ματια?Εμενα ουτε το μαλλι, ουτε τα ματια εχουν αλλαξει απο τη γεννα.Βεβαια εχουμε μελλον ακομα...

(σβησε αν θες τη φωτο, να τη σβησω και εγω σε λιγο..)

Αννα, ναιι βαλε και εσυ!Καιρο εχω να τη δω τη δικια σου..

Μην πω για εσενα Ποπη...

εχουν οι παπουδες του σαββα κ γιαγιαδες γαλαζια κ γκρι,,,εγω ο μπαμπας μου ο πεθερος κ ο κουνιαδος μου μελια ματια...η μικρη ηταν πιο σκουρα τα ματακια τωρα αρχισαν να ανοιγουν αλλα ειναι γκριζοπρασινα σκουρα ομως...θα αλλαξουν σιγουρα...:rolleyes::rolleyes: παω λιγο πισω να σβησω την φωτο σου βγηκα αποτομα γιατι εκλαιγε η μικρη...

ασεε πολυ μαλλι αφου αρχιζει κ την ενοχλει στα ματακια κ οταν βγαινει απο το μπανιο κ στεγνωνουν καρφια πανω σαν να μπηκε στην πριζα χα χα χα!!

Καλα ειμαστε Ποπη μου!

Στεναχωριεμαι μωρε καθε φορα που μας λες δυσαρεστα, αλλα δεν ξερω τι να σου πω και εγω! για να δουμε τωρα, ισως να ειστε κοντα στη λυση του προβληματος...:rolleyes::rolleyes:

μακαρι αννα μου να βρεθει η λυση γιατι θα αποτρελαθω στο τελος..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

οκ την εσβησα βουλα μου! το λαπτοπ μου ειναι για τον κουβα κ δεν μπορω να ανεβασω η να ανοιξω αρχεια γιαυτο κ δεν μπορω να βαλω φωτο...πρεπει να παω στο pc του αντρα μου αλλα που χρονος...

B4Itp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα μου

γρηγορα βαλανε μπρος

να πετυχουνε το στοχο

για να γεννηθω εγω

Και τους βγηκα μια κουκλα

μια σκετη Σταρ Ελλας

με υπεροχα ματακια

και κορμι να το κοιτας!

Oνομα θα αποκτησω

θα με πουν Κωνσταντινιά

μυστικό δεν το κραταω

ειναι ολα τα λεφτα!

Θα ναι βαφτιση μαγεια

φωτογραφοι, κοσμος, φλας

θα θαυμαζουν το ταλεντο

της καινουριας Σταρ Ελλας!!!

Μολις μου το εγραψε!!Καλο?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα μου

γρηγορα βαλανε μπρος

να πετυχουνε το στοχο

για να γεννηθω εγω

μια σκετη Σταρ Ελλας

με υπεροχα ματακια

και κορμι να το κοιτας!

Oνομα θα αποκτησω

θα με πουν Κωνσταντινιά

μυστικό δεν το κραταω

ειναι ολα τα λεφτα!

Θα ναι βαφτιση μαγεια

φωτογραφοι, κοσμος, φλας

θα θαυμαζουν το ταλεντο

καλο βουλιτσα μου αλλα εγω θα προτιμουσα κατι πιο παιδικο..γνωμη μου ετσι??!!!αλλα δεν εχω ιδεα γιατι δεν αρχισα να ψαχνομαι ακομα για την βαφτιση,,,

B4Itp2.png

Νικη πολλοί νονοί οι περισσότεροι τα διαλέγουν μόνοι τους η αληθεια ειναι αλλα σε ρωτάνε κιολας να δουν τι θες περιπου! Αυτο ομως δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορα του!!! Εγω ας πουμε θα παω μαζι με την νονα μας αλλα μου το πρότεινε η ιδια κιολας.!!!

Δωρα μου δεν έπρεπε τουλαχιστο να σεβαστει ότι εγω ειμαι η μαμα του και να σεβαστει τις επιλογες μου....

ναι εννοειται ειναι λογικο να θελεις να εχεις αποψη κ εσυ ...η μαμα εισαι!!δλδ τι θα ερθει η μερα της βαφτισης κ δεν θα ηξερες τι θα φορεσει το παιδι σου?? ελεος!!!!!!!!!!!

πες τα βρε Ποπη μου... κοιταξτε εδω στη Κυπρο οι περισσορεροι πάμε μαζι, αυτός ηθελε να τα δω όλα τη ημερα τις βαπτισης, μα που με πας φιλε μου ετσι στα τυφλα..

Kαλημερα και απο εμας!

Νικη, αν μαλωσατε απο τωρα, φαντασου με τον καιρο τι θα γινοταν..Καλυτερα ετσι!

Ποπη, αχ μακαρι να ειναι περαστικα...Τελικα στα δευτερα εμβολια κανουν πιο ευκολα πυρετο ε?

Eφη, τελικα ειδες αυτο στα ουλα που σου ελεγα?

ευτυχως Βουλα μου που εγινε τωρα παρα μετα που θα κουμπαρευαμε...

τουλαζιστο ο μικρός τωρα θα εχει μια νονα που ειμαι συγουρη για αυτην.

Αχ μπορείτε ομως να μου πείτε πως θα την κοιμιζω στην ημερα που τιποτα δεν θελει??? Την πιάνει γκρίνια κ δεν μπορει να νανουριστει,δεν ξέρει πως. Στο κρεβάτι με μουσικη δοκίμασα,με το περιστρεφόμενη,με πανακι στο προσωπομε σεσουαρ,με κούνημα στα χερια....ουφ κάποτε κοιμόταν με κούνημα στο ρηλαξ τωρα ουτε με αυτο!!!!! Με ψάχνει συνεχεια στο στηθος!!! Αφου εκει με κοιτάει.. Την βλέπω!!! Ουφ πως θα γινει να μην πρεπει να,με πιπιλαει για να νανουριστει???? Πως σκ@τ@ θα μπορέσω να κόψω τον θηλασμο??? Κ αυτη την εξάρτηση να με πιπιλαει συνεχεια? Εχω ταιραστιο προβλημα.... Αφου απορώ γιατι τα μαζεύω μεσα τα ζιζια αφου σε λιγο παλι εξω θα τα πετάξω!!!!

Δωρα μου πιπιλα δεν πέρνει, ουτε εμενα ηθελε στην αρχη μα εψαξα και βρηκα αυητ που του αρεσει και εμαθε να κοιμαται με αυτη, μερκιες φορες τουλαχιστο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Δωρα μου δεν έπρεπε τουλαχιστο να σεβαστει ότι εγω ειμαι η μαμα του και να σεβαστει τις επιλογες μου....

πες τα βρε Ποπη μου... κοιταξτε εδω στη Κυπρο οι περισσορεροι πάμε μαζι, αυτός ηθελε να τα δω όλα τη ημερα τις βαπτισης, μα που με πας φιλε μου ετσι στα τυφλα..

ευτυχως Βουλα μου που εγινε τωρα παρα μετα που θα κουμπαρευαμε...

τουλαζιστο ο μικρός τωρα θα εχει μια νονα που ειμαι συγουρη για αυτην.

Δωρα μου πιπιλα δεν πέρνει, ουτε εμενα ηθελε στην αρχη μα εψαξα και βρηκα αυητ που του αρεσει και εμαθε να κοιμαται με αυτη, μερκιες φορες τουλαχιστο

αχ μολις κοιμηθηκε μετα απο πολυ κουνημα στο καροτσι κ το πετσετακι της στα μουτρακια της!!

κοριτσια να σας πω περνει το πετσετακι της κ το πιπιλαει ενω πιπιλα δεν παιρνει...!!! χα χα !!!κ μερικες φορες τσατιζεται που δεν μπορει να το βαλει στο στομα της..ισα ισα ακουμπαει τα χειλακια της κ αυτη το πιπιλαει!!ολα τα παραξενα η δικια μου τα ανακαλυπτει...

νικουλα μου κ εμεις εδω ετσι το εχουμε εκτος κ αν η ιδια η μανα εχει τοση εμπιστοσυνη η δεν θελει να παει με την νονα-νονο ...κ τους αφηνει κ τα διαλεγουν μονοι τους αλλα απο οσο εχω ακουσει ολοι πανε μαζι κ τα βλεπουν!!

B4Itp2.png

καλο βουλιτσα μου αλλα εγω θα προτιμουσα κατι πιο παιδικο..γνωμη μου ετσι??!!!αλλα δεν εχω ιδεα γιατι δεν αρχισα να ψαχνομαι ακομα για την βαφτιση,,,

Εμενα βασικα μου αρεσουν τα χιουμοριστικα...

Βρηκα και ενα αλλο απο το ιντερνετ..

"Σωμα εχω καλλιγραμμο

και προσωπο φεγγαρι,

γι αυτο θα παω στη εκκλησια

γεματη με καμαρι..

Σα γοργονα στο νερο

Εγω βουτια θα κανω,

χωρις μαγιο, χωρις σουτιεν

ολους θα σας τρελανω.!!"

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα μου

γρηγορα βαλανε μπρος

να πετυχουνε το στοχο

για να γεννηθω εγω

μια σκετη Σταρ Ελλας

με υπεροχα ματακια

και κορμι να το κοιτας!

Oνομα θα αποκτησω

θα με πουν Κωνσταντινιά

μυστικό δεν το κραταω

ειναι ολα τα λεφτα!

Θα ναι βαφτιση μαγεια

φωτογραφοι, κοσμος, φλας

θα θαυμαζουν το ταλεντο

εμενα μου αρεσει πολύ Βουλα μου...

να και το δικό μας

Βοήθεια φίλοι σας ζητώ μ αυτο το μηνυμα μου

και το μπουκαλι οποιος βρει ας τρεξει εδω σιμα μου

δεν το πιστευω, τι επαθα, ναυαγησα ο καημενος

σε τουτο τ αγνωστο νησι κι ειμαι απελπισμενος!

Αδυνατον να το σκεφτω εδω πως θα μ αφησουν

για ψαρεμα ξεκινησα, γαμπρουλη θα με ντυσουν

πρεπει πρωτα να διασωθω, να πειτε στο νονο μου

και υστερα ας βαφτιστω, κι ας ειναι για καλο μου

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αχ μολις κοιμηθηκε μετα απο πολυ κουνημα στο καροτσι κ το πετσετακι της στα μουτρακια της!!

κοριτσια να σας πω περνει το πετσετακι της κ το πιπιλαει ενω πιπιλα δεν παιρνει...!!! χα χα !!!κ μερικες φορες τσατιζεται που δεν μπορει να το βαλει στο στομα της..ισα ισα ακουμπαει τα χειλακια της κ αυτη το πιπιλαει!!ολα τα παραξενα η δικια μου τα ανακαλυπτει...

νικουλα μου κ εμεις εδω ετσι το εχουμε εκτος κ αν η ιδια η μανα εχει τοση εμπιστοσυνη η δεν θελει να παει με την νονα-νονο ...κ τους αφηνει κ τα διαλεγουν μονοι τους αλλα απο οσο εχω ακουσει ολοι πανε μαζι κ τα βλεπουν!!

μαλλον επειδη μυριζει γαλα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εμενα μου αρεσει πολύ Βουλα μου...

να και το δικό μας

Βοήθεια φίλοι σας ζητώ μ αυτο το μηνυμα μου

και το μπουκαλι οποιος βρει ας τρεξει εδω σιμα μου

δεν το πιστευω, τι επαθα, ναυαγησα ο καημενος

σε τουτο τ αγνωστο νησι κι ειμαι απελπισμενος!

Αδυνατον να το σκεφτω εδω πως θα μ αφησουν

για ψαρεμα ξεκινησα, γαμπρουλη θα με ντυσουν

πρεπει πρωτα να διασωθω, να πειτε στο νονο μου

και υστερα ας βαφτιστω, κι ας ειναι για καλο μου

χαχαχ ωραιο και αυτο!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...