Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

Πάει αυτό ξέχασε το τώρα πέρασε! Δεν ήταν τίποτα, πάμε παρακάτω στο επόμενο εμπόδιο να ξεπεράσουμε! Γιατί τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε και αυτό θα κάνουμε εδώ όλες μας. Όσο και να χρειαστεί χαλάλι, φτιάχνουμε μικρά θαυματάκια.. κυριολεκτικά! Αυτά τα μωρά αγαπιούνται πριν ακόμα προλάβουν να σχηματιστούν καλά καλά ❤️ πιστέψτε το κορίτσια σας το λέω για να το ακούω κι εγώ! 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Πόπη κι εγώ αυτο ξέρω, το μισο απο το βάρος, δηλ. 2,5 ml αν ο πυρετος ανεβει πάνω απο 38.

Επίσης πρεπει να ήμασταν στις ιδιες βδομάδες, ήσουν με πρωτη μερα περιοδου στις 1/6/11? και ΠΗΤ 7 ή 8 Μαρτίου?

περιοδο πρωτη μερα ηταν 27 μαιου!! 3 μερες δλδ διαφορα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειχαμε μια βδομαδα διαφορα πητ ειχα 3 μαρτιου αλλα με εβγαζε μια βδομαδα πριν γιατι η μπεμπα ηταν μια βδομαδα πισω σε αναπτυξη...

αχ εφακη μου πηγε ηδη μια σχεδον κ ειναι με 80 μλ απο τις 7 το πρωι εκανε κ τον πυρετο κ δεν εφαγε τπτ...37,5 μεχρι στιγμης δεν την εδωσα ακομα σιροπακι θα περιμενω να δω αν ανεβασω...ναι κανει ακομα εμετο:cry::cry::cry:

αχ ρε πόπη μου λες να έκανε πυρετό από το εμβόλιο?η δείχνει αρροστει?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσια η μπεμπα ήπιε μετα απο δυο ωρες που ειχε φάει στηθος... Την εδωσα στο δυωρο χωρις να γκρινιαξει,ξενο γαλα κ ήπιε απο τα 180 τα 140!!!! Φανταστείτε ποσο πεινούσε το μωρο μου οταν έκλαιγε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Kαλημερα και απο εμας!

Νικη, αν μαλωσατε απο τωρα, φαντασου με τον καιρο τι θα γινοταν..Καλυτερα ετσι!

Ποπη, αχ μακαρι να ειναι περαστικα...Τελικα στα δευτερα εμβολια κανουν πιο ευκολα πυρετο ε?

Eφη, τελικα ειδες αυτο στα ουλα που σου ελεγα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

αχ ρε πόπη μου λες να έκανε πυρετό από το εμβόλιο?η δείχνει αρροστει?

ναι απο το εμβολιο ειναι εφακη μου!!χθες το καναμε γιαυτο!! αχ τι θα γινει με αυτο το φαι?? πολυ αγχωνομαι...

Κοριτσια η μπεμπα ήπιε μετα απο δυο ωρες που ειχε φάει στηθος... Την εδωσα στο δυωρο χωρις να γκρινιαξει,ξενο γαλα κ ήπιε απο τα 180 τα 140!!!! Φανταστείτε ποσο πεινούσε το μωρο μου οταν έκλαιγε!!

:shock::shock::shock::shock: wow !!!!!!!!!!!!!!!!!! ω ρε πεινες??? ταιζε ταιζε την καημενη!!

Kαλημερα και απο εμας!

Νικη, αν μαλωσατε απο τωρα, φαντασου με τον καιρο τι θα γινοταν..Καλυτερα ετσι!

Ποπη, αχ μακαρι να ειναι περαστικα...Τελικα στα δευτερα εμβολια κανουν πιο ευκολα πυρετο ε?

Eφη, τελικα ειδες αυτο στα ουλα που σου ελεγα?

μαλλον ναι στο 1ο δεν μου εκανε ουτε δεκατα...

βουλιτσα τελεια η μπουμπουκα σου σαν να βλεπω την δικια μου μοιαζουν παρα πολυ μονο που ειναι πιο καστανη η δικια μου με πιο μεγαλη φρατζα αφου μπαινουν στα ματακια της τα μαλλακια κ απο πισω καναμε κ χετη!! χα χα χα κ εχει γκριζοπρασινα ματακια!! καλα εεε εχουμε το ιδιο γυμναστηριο κ την ιδια κουδουνιστρα!! θα βγαλω κ εγω ιδια φωτο καποια στιγμη!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Βουλα, ειναι μια γλυκα, να σου ζησει! καλε τι μαλλι ειναι αυτο?? μπραβο!!

Η δικη μου μαδαει ,επανω στο σεντονι το βλεπω, χιχι!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας κοριτσια!!

Βουλα, ειναι μια γλυκα, να σου ζησει! καλε τι μαλλι ειναι αυτο?? μπραβο!!

Η δικη μου μαδαει ,επανω στο σεντονι το βλεπω, χιχι!!

γεια σου αννουλα μου τι κανετε κοπελα μου?

B4Itp2.png

γεια σου αννουλα μου τι κανετε κοπελα μου?

Καλα ειμαστε Ποπη μου!

Στεναχωριεμαι μωρε καθε φορα που μας λες δυσαρεστα, αλλα δεν ξερω τι να σου πω και εγω! για να δουμε τωρα, ισως να ειστε κοντα στη λυση του προβληματος...:rolleyes::rolleyes:

Α, μωρε Δωρα, αφου τα εχουμε ξαναπει αυτα και στο παρελθον, δεν ειναι ευκολος ο αποκλειστικος θηλασμος.Δινε 'του 1-2 γευματα ξενο την ημερα και δεν πειραζει.Η καημενουλα πειναγε...

Διαφημίσεις

Kοριτσια το μαλλι προσπαθω να το κατεβασω και μονο τοσο κατεβαινει..Το φυσικο της ειναι καρφακια..αχαχχα!

Ποπη και εμενα κανει χετη και τα μαλλακια μπαινουν και μπροστα απο τα αυτια..Θυμαμαι που ειχαν πολυ μαλλι τα μωρα μας και καρφακια..

Εχετε στο σοι σας ανοιχτοχρωμα ματια?Εμενα ουτε το μαλλι, ουτε τα ματια εχουν αλλαξει απο τη γεννα.Βεβαια εχουμε μελλον ακομα...

(σβησε αν θες τη φωτο, να τη σβησω και εγω σε λιγο..)

Αννα, ναιι βαλε και εσυ!Καιρο εχω να τη δω τη δικια σου..

Μην πω για εσενα Ποπη...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Α, μωρε Δωρα, αφου τα εχουμε ξαναπει αυτα και στο παρελθον, δεν ειναι ευκολος ο αποκλειστικος θηλασμος.Δινε 'του 1-2 γευματα ξενο την ημερα και δεν πειραζει.Η καημενουλα πειναγε...

Συμφωνω...Καλος και ο αποκλειστικος, αλλα αν και το μωρο ειναι ησυχο!

Αν βλεπεις οτι ηρεμει με το ξενο...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Κοριτσια φανταστείτε ποσο πεινάει η μικρη μου.... Οκ εχω αρχισει να της δίνω ξενο απο χτες. Να δουμε......

Βούλα μου τι γλυκουλα ειναι μωρε η μικρη σου??? Φτου φτου!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια φανταστείτε ποσο πεινάει η μικρη μου.... Οκ εχω αρχισει να της δίνω ξενο απο χτες. Να δουμε......

Βούλα μου τι γλυκουλα ειναι μωρε η μικρη σου??? Φτου φτου!

Αντε να δουμε..Τωρα τι κανει?

Βγαζεις με το θηλαστρο εσυ?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Αχ μπορείτε ομως να μου πείτε πως θα την κοιμιζω στην ημερα που τιποτα δεν θελει??? Την πιάνει γκρίνια κ δεν μπορει να νανουριστει,δεν ξέρει πως. Στο κρεβάτι με μουσικη δοκίμασα,με το περιστρεφόμενη,με πανακι στο προσωπομε σεσουαρ,με κούνημα στα χερια....ουφ κάποτε κοιμόταν με κούνημα στο ρηλαξ τωρα ουτε με αυτο!!!!! Με ψάχνει συνεχεια στο στηθος!!! Αφου εκει με κοιτάει.. Την βλέπω!!! Ουφ πως θα γινει να μην πρεπει να,με πιπιλαει για να νανουριστει???? Πως σκ@τ@ θα μπορέσω να κόψω τον θηλασμο??? Κ αυτη την εξάρτηση να με πιπιλαει συνεχεια? Εχω ταιραστιο προβλημα.... Αφου απορώ γιατι τα μαζεύω μεσα τα ζιζια αφου σε λιγο παλι εξω θα τα πετάξω!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...