Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα δωρακι μου πως ειστε σημερα?? το βραδακι πως πηγε??

καλα κοριτσια το ελληνικο κρατος ειναι για πολλες σφαλιαρες ...ετρεχα 3 φορες στον οαεδ για τα χαρτια για το 6μηνο ειχα παει 3 φορες γιατι ο λογιστης μας μου εδινε παντα ελλειπη χαρτια κ συμπληρωνε λαθος τις αδειες μας,,,τα πηγα χθες τα κατεθεσα κ σημερα με πηρε η υπαλληλος κ μου ειπε οτι απορριπτεται γιατι ο εργοδοτης μου ειναι ο αντρας μου κ δεν δικαιουμαι δλδ ελεος τα 372 ε καθε μηνα ξερουν να τα παιρνουν για τα ενσημα κ τις κρατησεις...κ επρεπε να παω 3 φορες ? ας μου το ελεγε απο την αρχη η υπαλληλος αφου τα εβλεπε τα χαρτια ...πολυ τσατιστηκα κ στεναχωρθηκα θα ειχαμε ενα βοηθημα απο εκει...

Ελα Πόπη μου!!!

Ε λιγο καλυτερα πήγαμε χτες.... Εκει που είπα να ξεκινήσω στις 9 με θηλασμο κ μετα στις 11 με ξενο η μπουμπου θηλασε απο τις 9 μεχρι τις 10!!!!! Μετα κοιμηθηκε... Τι να πω.

Καλα στον Οαεδ πανε καλα???? Βρε ουστ παλιοκρατος!!! Μην αγχώνεσαι πουλάκι μου ολοι ζοριζομαστε οικονομικα αλλα ολα θα γινουν!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εσεις που κανατε τα 2α εμβολια για ποσο κραταει ο πυρετος?? να της δωσω λετε σιροπακι??η να παρω τον παιδιατρο??

Δωσε σιροπακι ντεπόν οσο ειναι το βαρος της δια δυο σε μλ. Δηλ αν ειναι 5κιλα θα δώσεις απο την σιριγγα τα 25μλ.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σου Πόπη

κι εγώ τα ίδια έπαθα, συσπάσεις στον 7ο μήνα, νοσηλεία 10 μέρες με ορούς και 2 μήνες (7ο+8ο) στο κρεβατι με yutopar ανα 4ώρες για να την κρατήσω. Εμένα ήταν απο την αρχή μικρή και προς το τέλος δεν έπαιρνε άλλο βάρος, οπότε κι έπρεπε να την βγάλουμε. Έμεινε 10 μέρες θερμοκοιτίδα αλλά γερό σκαρί :) την πήρα στο σπίτι 2 κιλά! Λες να μην τρώνε πολύ γι΄αυτο??

Για τον πυρετο της έδωσες ντεπον ή δεν είναι υψηλός?

εγώ ακομα δεν της έχω κάνει το διπλό εμβόλιο...παναγία μου....

αχ δυσκολη εγκυμοσυνη εγω εφαγα 7μηνες κρεβατι μονο για τουαλετα σηκωνομουν ...γιουτοπαρ ανα 3ωρο κ μεχρι τον 8 ηταν 1.5 κιλο τις τελευταιες 2 βδομαδες ειχε παρει βαρος κ ευτυχως βγηκε 2600!!αλλα με το ζορι την κρατουσαμε απο τον 7 μηνα 150αρες συσπασεις βαρουσα...δεν ξερω βιβιαν εγω πιστευω οτι ισως παιζει ρολο και αυτο που βγηκαν πιο νωρις..ταλαιπωρουνται τα καημενα!!εχει 37,5 δεν ξερω το σκεφτομαι να της δωσω θελω να δω πως θα παει την επομενη ωρα γιατι εχει μια ωρα που ανεβασε..θα παρω τον παιδιατρο να δω τι θα μου πει...

2 μερες διαφορα εχουμε εγω γεννησα 8/2!!

Ελα Πόπη μου!!!

Ε λιγο καλυτερα πήγαμε χτες.... Εκει που είπα να ξεκινήσω στις 9 με θηλασμο κ μετα στις 11 με ξενο η μπουμπου θηλασε απο τις 9 μεχρι τις 10!!!!! Μετα κοιμηθηκε... Τι να πω.

Καλα στον Οαεδ πανε καλα???? Βρε ουστ παλιοκρατος!!! Μην αγχώνεσαι πουλάκι μου ολοι ζοριζομαστε οικονομικα αλλα ολα θα γινουν!

χα χα θα σε τρελανει η μπουμπου σου !!! πιο καλα τουλαχιστον κοιμηθηκε κ δεν σε παιδεψε!! μακαρι να παει ετσι κ σημερα!!

ναι για πολλα μπινελικια ειναι η υπαλληλος που δεν μου το ειπε απο την αρχη ...τσαμπα τοσο ποδαροδρομος κ ταλαιπωρεια...αλλου κ αλλου ξερουν να δινουν επιδοματα..σε πεθαμενους συνταξεις ακομα μοιραζουν ...το κ@λομπουρδελο....σορυ κιολας....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Δωσε σιροπακι ντεπόν οσο ειναι το βαρος της δια δυο σε μλ. Δηλ αν ειναι 5κιλα θα δώσεις απο την σιριγγα τα 25μλ.

25μλ σιροπι???:shock::shock::shock::shock:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Νικη μου καλα τι απαράδεκτη συμπεριφορά ο τυπος???? Καλα έκανες κ τον σουταρες! Σιγα μην αφήσεις τον μπεμπακο μας να εχει νονό τον αχαριστο! Μπράβο κ στη φιλη σου που ειπε αμεσως να στο βαφτίσει αυτη!!! Αντε γιατι ειχαμε τον βλάκα ειχαμε κ την γκόμενα του να μας κάθεται στο σβέρκο!!!!!
χα χα χα πες τα βρε δωρακι ετσι ειναι ο απαραδεκτος τυπος...εε ας μην τον ξαναδειτε νικουλα δεν αξιζε...

εγω λεω καλυτερα που το καταλαβα τωρα παρα πιο μετα που θα ητανε αργα.... το καλο ο Χριστος ηταν με το μερος μου στο οτι έπρεπε να τα δουμε μαζι και όχι μόνος του.... βρε κοριτσια λογικό δεν ειναι να θέλω να δω τη βαπτιση του παιδιού μου όπως την ονειρευομαι.......

κοριτσια εσεις που κανατε τα 2α εμβολια για ποσο κραταει ο πυρετος?? να της δωσω λετε σιροπακι??η να παρω τον παιδιατρο??

εμενα δεν ειχε πυρετο καθολου Ποπη μου δεν μπορω να σου πω....

περιμενω το μιρουλη να ξυπνησει να παμε στη γιαγια μου και μετα θα ερθει η μαμα μου να παμε στο τζαμπο οι 3 μας:P....

σημερα θα ερχοταν απο εδω η φιλη μου (ελενη τι λενε) αλλα τελικα εχει τη διπλωματικη της και δεν μπορει...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Μωρε δεν θυμαμαι πως παει η σιριγγα στα μλ... 2,5??? Δεν πηρες σιριγγα για τετοιες περιπτώσεις??

εχω ναι μαλλον 2,5 πρεπει να ειναι!!!:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Νικη πολλοί νονοί οι περισσότεροι τα διαλέγουν μόνοι τους η αληθεια ειναι αλλα σε ρωτάνε κιολας να δουν τι θες περιπου! Αυτο ομως δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορα του!!! Εγω ας πουμε θα παω μαζι με την νονα μας αλλα μου το πρότεινε η ιδια κιολας.!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εγω λεω καλυτερα που το καταλαβα τωρα παρα πιο μετα που θα ητανε αργα.... το καλο ο Χριστος ηταν με το μερος μου στο οτι έπρεπε να τα δουμε μαζι και όχι μόνος του.... βρε κοριτσια λογικό δεν ειναι να θέλω να δω τη βαπτιση του παιδιού μου όπως την ονειρευομαι.......

εμενα δεν ειχε πυρετο καθολου Ποπη μου δεν μπορω να σου πω....

περιμενω το μιρουλη να ξυπνησει να παμε στη γιαγια μου και μετα θα ερθει η μαμα μου να παμε στο τζαμπο οι 3 μας:P....

σημερα θα ερχοταν απο εδω η φιλη μου (ελενη τι λενε) αλλα τελικα εχει τη διπλωματικη της και δεν μπορει...

ναι εννοειται ειναι λογικο να θελεις να εχεις αποψη κ εσυ ...η μαμα εισαι!!δλδ τι θα ερθει η μερα της βαφτισης κ δεν θα ηξερες τι θα φορεσει το παιδι σου?? ελεος!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Μωρε δεν θυμαμαι πως παει η σιριγγα στα μλ... 2,5??? Δεν πηρες σιριγγα για τετοιες περιπτώσεις??

Καλημερα αγαπες!!

2,5 μλ, θα δωσει , υπαρχουν συριγγες 5αρες! δλδ τη μιση συριγγα.

Ακριβως το μισο απο τα κιλα, καλα το ειπες!!

Συνηθως ομως σου λενε οταν ανεβει στο 38 να δωσεις , οχι πιο κατω.

Δωρακι, καλυτερα σημερα με τη μπεμπα?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Πόπη κι εγώ αυτο ξέρω, το μισο απο το βάρος, δηλ. 2,5 ml αν ο πυρετος ανεβει πάνω απο 38.

Επίσης πρεπει να ήμασταν στις ιδιες βδομάδες, ήσουν με πρωτη μερα περιοδου στις 1/6/11? και ΠΗΤ 7 ή 8 Μαρτίου?

qTHtp2.png

καλημέρα κοπελιές!!!Αναστασία μου περαστικά σας!!!πόπη μου να την αφήνεις 4 ώρες για να πείνα,έτσι μου είπε και ο γιατρός,σου κάνει και εμετό?δώρα μου κοιμηθηκατε λίγο ε??που θα πάει θα στρώση!!νίκη μου πολύ χάρηκα που βρήκες άλλη νονα!!!

Εγώ είμαι κάπως καλητερα σημερα ηρέμησα με τα νεύρα και την στεναχώρια δεν βγαίνει τίποτα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Πόπη κι εγώ αυτο ξέρω, το μισο απο το βάρος, δηλ. 2,5 ml αν ο πυρετος ανεβει πάνω απο 38.

Επίσης πρεπει να ήμασταν στις ιδιες βδομάδες, ήσουν με πρωτη μερα περιοδου στις 1/6/11? και ΠΗΤ 7 ή 8 Μαρτίου?

εγώ είχα περίοδο 30/5 και Πητ 10/3 και γέννησα 1/2!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ειχαμε μια βδομαδα διαφορα πητ ειχα 3 μαρτιου αλλα με εβγαζε μια βδομαδα πριν γιατι η μπεμπα ηταν μια βδομαδα πισω σε αναπτυξη...

καλημέρα κοπελιές!!!Αναστασία μου περαστικά σας!!!πόπη μου να την αφήνεις 4 ώρες για να πείνα,έτσι μου είπε και ο γιατρός,σου κάνει και εμετό?δώρα μου κοιμηθηκατε λίγο ε??που θα πάει θα στρώση!!νίκη μου πολύ χάρηκα που βρήκες άλλη νονα!!!

Εγώ είμαι κάπως καλητερα σημερα ηρέμησα με τα νεύρα και την στεναχώρια δεν βγαίνει τίποτα!!!

αχ εφακη μου πηγε ηδη μια σχεδον κ ειναι με 80 μλ απο τις 7 το πρωι εκανε κ τον πυρετο κ δεν εφαγε τπτ...37,5 μεχρι στιγμης δεν την εδωσα ακομα σιροπακι θα περιμενω να δω αν ανεβασω...ναι κανει ακομα εμετο:cry::cry::cry:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...