Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σου:P... εγω ειμαι η Νικη και εχω ενα αγορακι σχεδον 4 μηνων....

εγω να σου πω την αληθεια αν εειχα χωρο θα τον εβαζα σε άλλο δωματιο, αλλα μενουμε με τους γονεις μου αρα τον εχουμε μαζι μας σστο κρεβατακι του.εσυ θηλάζεις ;

Γεια σου Νίκη,

βγάζω με το θήλαστρο και της δίνω αλλά σιγα σιγα θα το κόψω κι αυτό, έχει μειωθεί η ποσότητα, είναι πια μόνο το 1/3 των γευμάτων της.

qTHtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?? εμεις απο εχθες που καναμε τα εμβολια τωρα το πρωι μου ανεβασε πυρετο πολυ παραξενο αφου τωρα συμπληρωνει 24ωρο..ειναι κακοκεφη κ δεν βαζει δραμι γαλα στο στομα της..εχει να φαει 3 ωρες κ δεν το ακουμπαει καν το μπιμπερο...σιγουρα φταιει ο πυρετος κ δεν τρωει αλλα δεν ετρωγε που δεν ετρωγε ηρθε κ εδεσε το κοκο τωρα...για ποσο λετε να κρατησει ο πυρετος..

Αχ! μια χαρά, εμένα γεννήθηκε στην 36+2 και ήταν 1900γρ. Εχθες τελικά την ζύγισα και είναι 5100, είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Επίσης χθες της φτιάξαμε το δωμάτιο (εχει ερθει και η κούνια), γεμίσαμε τους τοίχους με αυτοκόλλητα πεταλούδες, νεραιδες και λουλουδακια και είναι τέλειοοοο!!!! Εγώ βέβαια δεν θέλω να την αποχωριστώ ακόμα απο δίπλα μου που την έχω σε λίκνο αλλά έχω ακούσει πως καλύτερα τώρα παρά μετά. Εσείς πού τα έχετε τα μωρούλια σας???

Καλημερούδια!

καλημερα βιβιαν ειμαι η ποπη !! κ μενα προωρακι γεννηθηκε στην 36 ακριβως 2600 γρ..απο τον 5ο μηνα ειχα θεμα με συσπασεις κ στον 7ο προωρος τοκετος κ στο τσαφ δεν γεννησα κ κρατηθηκε μεχρι την 36 με νυχια κ δοντια..ξαπλα στο κρεβατι κ 20μερες νοσηλεια στην κλινικη με ορο...τεσπα ολα καλα αλλα κ εμεις εχουμε θεμα με τα γαλατα κ το βαρος κ την ποσοτητα που πινει ,...πινει πολυ λιγο 100-120 με το ζορι...τελικα μηπως φταιει που ειναι προωρακια???

μεγεια το δωματιακη σας με το καλο να το χαρειτε!!

καλημερα κοριτσια! ξυπνησα με πονολαιμο! ελεος!! ποτε θα ξυπνησω χωρις να με ποναει κατι? σαν γρια νιωθω! μία η μαστιτιδα, μία το δόντι , τωρα αυτο!!!ουφφ τωρα πινω τσαγακι και ο μικρος κοιμαται!

εχθες που ηρθε ο παιδιατρος και τον ειδε μας ειπε δεν εχει καθολου ακροαστικα, περασε μια ιωση και του αφησε λιγο βηχα , ο λαιμος του ειναι λιγο κοκκινος. αλλα δεν θα του δωσουμε τιποτα, αν κανει μυξουλες κιτρινες η ανεβασει και πυρετο τοτε ξανα μιλαμε. λεει οτι την περασε πολυ ελαφρια παντως την ιωση! παλι σε εξαρση ειναι αυτου του τυπου οι ιωσεις!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!

αχ αναστασουλα μου περαστικα βρε κοριτισι μου κ εσυ ταλαιπωρησε τωρα τελευταια πολυ !! μακαρι να περασει ετσι ανωδυνα κ να μην εχετε θεμα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα!!!!

τελικα πήρα τη φίλη μου τηλεφωνο και της ειπα τι εγινε, και απο μονη της μου ειπε να το βαπτίση, χαρηκα παρα πολύ γιατι ειναι η καλυτερη μου φίλη απο την πρωτη γυμνασιου... 11χρονια φιλιας:tongue:....

Γεια σου:P... εγω ειμαι η Νικη και εχω ενα αγορακι σχεδον 4 μηνων....

εγω να σου πω την αληθεια αν εειχα χωρο θα τον εβαζα σε άλλο δωματιο, αλλα μενουμε με τους γονεις μου αρα τον εχουμε μαζι μας σστο κρεβατακι του.εσυ θηλάζεις ;

καλημερα νικουλα μου!! κριμα που εγινε ετσι με τον αλλον τον φιλο σας ειμαι σιγουρη οτι τον επηρεασε η κοπελα του...παντως σιγουρα για καλο εγινε ετσι αφου θα ειχες προβληματα !! τωρα μια χαρα με την φιλη σου θα ειναι κ κοντα με το μωρο κ θα το χαρειτε πιο πολυ!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Βιβιαν καλημερα! Εγω ειμαι η Δώρα κ εχω μια μπεμπα που σε 2μερες μπαίνει στον 5ο! Ειχα πολυ εύκολη εγκυμοσυνη κ γι'αυτο τωρα μου κανει κολπακια η τσουπρα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σου Νίκη,

βγάζω με το θήλαστρο και της δίνω αλλά σιγα σιγα θα το κόψω κι αυτό, έχει μειωθεί η ποσότητα, είναι πια μόνο το 1/3 των γευμάτων της.

εγω θηλασα τους πρωτους 2 μηνες και μετα το έκοψα, βασικα μειωθικε η παραγωγη γιατι τον 2 μην εδεινα μικτό....

καλημερα νικουλα μου!! κριμα που εγινε ετσι με τον αλλον τον φιλο σας ειμαι σιγουρη οτι τον επηρεασε η κοπελα του...παντως σιγουρα για καλο εγινε ετσι αφου θα ειχες προβληματα !! τωρα μια χαρα με την φιλη σου θα ειναι κ κοντα με το μωρο κ θα το χαρειτε πιο πολυ!!

να σου πω Καλλιποη μου καλυτερα αν δεν το καταλάβαμε τωρα θα ηταν αργα μετα... δεν δεθηκε καθολου με τον μπεμπη αρα κλαλυτερα... μιλησε με το Χριστο του και του ειπε ότι δεν θα τον ξαναδουμε και ότι εχουμε φίλους πολλους καποιο θα βρουμε να μας το βαφτιση.... καταλαβα απλα δεν αξιζε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

σε ευχαριστω ποπακι μου!!!

νικη μου τι καλα που θα το βαπτισει η φιλη σου!!! τελεια! πολυ χαρηκα!!

ναι ευτυχως Αναστασια μου...:P

τετοια συμπεριφορα απο τον αλλο δεν την περιμενα...

α μιλησαμε με τη φιλη μου και ειπαμε για ρουχα που θα φορισει ειπαμε να παρουμε παντελονακι με απλα ενα πουκαμισακι με καπελακι αυτα τιποτα αλλο... κατι που θα μπορει το μωρο να το φορεσει και πιο μετα, και επειδη θα ειναι ιουλιος να μην ζεστενετε πολύ το μωρακι μου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα δωρακι μου πως ειστε σημερα?? το βραδακι πως πηγε??

καλα κοριτσια το ελληνικο κρατος ειναι για πολλες σφαλιαρες ...ετρεχα 3 φορες στον οαεδ για τα χαρτια για το 6μηνο ειχα παει 3 φορες γιατι ο λογιστης μας μου εδινε παντα ελλειπη χαρτια κ συμπληρωνε λαθος τις αδειες μας,,,τα πηγα χθες τα κατεθεσα κ σημερα με πηρε η υπαλληλος κ μου ειπε οτι απορριπτεται γιατι ο εργοδοτης μου ειναι ο αντρας μου κ δεν δικαιουμαι δλδ ελεος τα 372 ε καθε μηνα ξερουν να τα παιρνουν για τα ενσημα κ τις κρατησεις...κ επρεπε να παω 3 φορες ? ας μου το ελεγε απο την αρχη η υπαλληλος αφου τα εβλεπε τα χαρτια ...πολυ τσατιστηκα κ στεναχωρθηκα θα ειχαμε ενα βοηθημα απο εκει...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Νικη μου καλα τι απαράδεκτη συμπεριφορά ο τυπος???? Καλα έκανες κ τον σουταρες! Σιγα μην αφήσεις τον μπεμπακο μας να εχει νονό τον αχαριστο! Μπράβο κ στη φιλη σου που ειπε αμεσως να στο βαφτίσει αυτη!!! Αντε γιατι ειχαμε τον βλάκα ειχαμε κ την γκόμενα του να μας κάθεται στο σβέρκο!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

σε ευχαριστω ποπακι μου!!!

νικη μου τι καλα που θα το βαπτισει η φιλη σου!!! τελεια! πολυ χαρηκα!!

μου αρεσει που λεγαμε να μπει η ανοιξη να ηρεμησουμε κ να κανουμε βολτες κ τωρα μπαινει το καλοκαιρι κ ακομα να ηρεμησουμε ολο κατι εχουν τα μωρακια μας..να δουμε το καλοκαιρι τι θα λεμε???

B4Itp2.png

Νικη μου καλα τι απαράδεκτη συμπεριφορά ο τυπος???? Καλα έκανες κ τον σουταρες! Σιγα μην αφήσεις τον μπεμπακο μας να εχει νονό τον αχαριστο! Μπράβο κ στη φιλη σου που ειπε αμεσως να στο βαφτίσει αυτη!!! Αντε γιατι ειχαμε τον βλάκα ειχαμε κ την γκόμενα του να μας κάθεται στο σβέρκο!!!!!

χα χα χα πες τα βρε δωρακι ετσι ειναι ο απαραδεκτος τυπος...εε ας μην τον ξαναδειτε νικουλα δεν αξιζε...

B4Itp2.png

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?? εμεις απο εχθες που καναμε τα εμβολια τωρα το πρωι μου ανεβασε πυρετο πολυ παραξενο αφου τωρα συμπληρωνει 24ωρο..ειναι κακοκεφη κ δεν βαζει δραμι γαλα στο στομα της..εχει να φαει 3 ωρες κ δεν το ακουμπαει καν το μπιμπερο...σιγουρα φταιει ο πυρετος κ δεν τρωει αλλα δεν ετρωγε που δεν ετρωγε ηρθε κ εδεσε το κοκο τωρα...για ποσο λετε να κρατησει ο πυρετος..

καλημερα βιβιαν ειμαι η ποπη !! κ μενα προωρακι γεννηθηκε στην 36 ακριβως 2600 γρ..απο τον 5ο μηνα ειχα θεμα με συσπασεις κ στον 7ο προωρος τοκετος κ στο τσαφ δεν γεννησα κ κρατηθηκε μεχρι την 36 με νυχια κ δοντια..ξαπλα στο κρεβατι κ 20μερες νοσηλεια στην κλινικη με ορο...τεσπα ολα καλα αλλα κ εμεις εχουμε θεμα με τα γαλατα κ το βαρος κ την ποσοτητα που πινει ,...πινει πολυ λιγο 100-120 με το ζορι...τελικα μηπως φταιει που ειναι προωρακια???

μεγεια το δωματιακη σας με το καλο να το χαρειτε!!

Γεια σου Πόπη

κι εγώ τα ίδια έπαθα, συσπάσεις στον 7ο μήνα, νοσηλεία 10 μέρες με ορούς και 2 μήνες (7ο+8ο) στο κρεβατι με yutopar ανα 4ώρες για να την κρατήσω. Εμένα ήταν απο την αρχή μικρή και προς το τέλος δεν έπαιρνε άλλο βάρος, οπότε κι έπρεπε να την βγάλουμε. Έμεινε 10 μέρες θερμοκοιτίδα αλλά γερό σκαρί :) την πήρα στο σπίτι 2 κιλά! Λες να μην τρώνε πολύ γι΄αυτο??

Για τον πυρετο της έδωσες ντεπον ή δεν είναι υψηλός?

εγώ ακομα δεν της έχω κάνει το διπλό εμβόλιο...παναγία μου....

qTHtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...