Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλε ποτε προλαβατε και γραψατε τοσες σελιδες σημερα? μολις σας διαβασα! εγω τελικα το πρωι κοιμηθηκα ενα διωρακι και ξεκουραστηκα! τωρα ο μπεμπης κοιμαται για βραδυ, η μικρη επισης, και ο μεγαλος ειναι στο κρεβατι του αλλα δεν κοιμαται ακομη. σε λιγο ομως θα κοιμηθει και αυτος!

εφη μου γιατι μαλωνετε μωρε με τον αντρα σου. σε καταλαβαινω οτι ειναι τσιτωμενα τα νευρα σου, αλλα προσπαθησε με τον αντρα σου να μην μαλωνεις.

νικη καλα κανατε με το νονο. αμα ειναι απο τωρα να μην συμφωνειτε, τι θα γινει μετα? καλυτερα να βρειτε καποιον αλλο. καμια φιλη καλη εσυ δεν εχεις?

αναστασια πως ειναι ο μπεμπης σου τελικα? περασικα ευχομαι. βλεπω μερες ταλαιπωρειται.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποιες δουλειες καποτε ουτε φαι δεν προλαμβαινω να κανω και δεν με φτανει αυτο σε 3 εβδομαδες θα γυρισω και δουλεια και θα τα εχω και ολα αυτα!!!

εφη μου νομιζω οτι οταν γυρισεις στη δουλεια καλυτερα θα εισαι. θα ξεφευγεις λιγο και θα γυρνας με αλλη διαθεση στο σπιτι. εγω εχω παρατηρησει οτι οσο ειμαι στο σπιτι λιγοτερες δουλειες κανω απο οταν δουλευω. ειναι αλλη η ψυχολογια.

καλε ποτε προλαβατε και γραψατε τοσες σελιδες σημερα? μολις σας διαβασα! εγω τελικα το πρωι κοιμηθηκα ενα διωρακι και ξεκουραστηκα! τωρα ο μπεμπης κοιμαται για βραδυ, η μικρη επισης, και ο μεγαλος ειναι στο κρεβατι του αλλα δεν κοιμαται ακομη. σε λιγο ομως θα κοιμηθει και αυτος!

εφη μου γιατι μαλωνετε μωρε με τον αντρα σου. σε καταλαβαινω οτι ειναι τσιτωμενα τα νευρα σου, αλλα προσπαθησε με τον αντρα σου να μην μαλωνεις.

νικη καλα κανατε με το νονο. αμα ειναι απο τωρα να μην συμφωνειτε, τι θα γινει μετα? καλυτερα να βρειτε καποιον αλλο. καμια φιλη καλη εσυ δεν εχεις?

αναστασια πως ειναι ο μπεμπης σου τελικα? περασικα ευχομαι. βλεπω μερες ταλαιπωρειται.

αχ ρε μαρια μου νομιζω οτι θελω να μαλλωνω απλα δεν αντεχω αυτα που μου λεει και υπομονη εχει τα ορια της εγω λοιπον τα εχω ξεπαρασει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφη μου νομιζω οτι οταν γυρισεις στη δουλεια καλυτερα θα εισαι. θα ξεφευγεις λιγο και θα γυρνας με αλλη διαθεση στο σπιτι. εγω εχω παρατηρησει οτι οσο ειμαι στο σπιτι λιγοτερες δουλειες κανω απο οταν δουλευω. ειναι αλλη η ψυχολογια.

κοντεβει να γινει και αυτο ελπιζω να μου βγει σε καλο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Γεωργια μου!!

Ναι, τελικα ισως να ειναι στο παιδι.Και εγω οταν ακουγα μωρα να κοιμουνται ολη νυχτα η να καθονται ησυχα στην κουνια τους η με ενα παιχνιδακι πολυ ωρα, εκανα τον σταυρο μου.!Ελεγα πως με κοροιδευουν...:P:p

σιγουρα ειναι στο παιδι. εγω εκει κατεληξα απο την πρωτη στιγμη γιατι πολλα πραγματα τα καναν τα παιδια μου απο τις πρωτες βδομαδες της ζωης τους που ελεγες οτι αυτη τησυμπεριφορα, δε μπορει να την ειδαν απο καπου. την κουβαλαν απο μεσα τους. απλα νομιζω οτι τεραστιο ρολο παιζει η εγκυμοσυνη. στον πρωτο που ειχα προβληματα και σχετικο αγχος, βγηκε ζορικο μωρο. η μικρη που στην εγκυμοσυνη δεν εδινα σημασια, πολυ ησυχη. το ιδιο και ο μπεμπης. σιγουρα και εμεις αντιδρουμε στο δευτερο και τριτο παιδι με πιο πολλη σιγουρια και αυτοπεποιθηση, αλλα οχι οτι ειμαστε πολυ διαφορετικοι. εγω τουλαχιστον. και νομιζω οτι μας καθοδηγει η συμπεριφορα του παιδιου. πχ ουτε τη μικρη την αφησα ποτε να κλαιει, ουτε το μπεμπη. θα τους παρω αγκαλια. απλα δεν το ζητουσε/ζηταει συχνα. ο μεγαλος, δεν καθοταν κατω με τιποτα. αυτα τα λιγα! ειναι πολυπλοκο το θεμα!

αχ ρε μαρια μου νομιζω οτι θελω να μαλλωνω απλα δεν αντεχω αυτα που μου λεει και υπομονη εχει τα ορια της εγω λοιπον τα εχω ξεπαρασει!!!

και μενα ωρες ωρες μου ερχεται να φωναζω και να μαλωσω με οποιον βρεθει μπροστα μου, αλλα συγκρατιεμαι! ετσι ειναι αυτα.

Εγω ήμουν σίγουρη χαχαχα!Τώρα η αδερφή μου λέει ότι την κοροιδεύω γιατι ο μεγάλος μου λατρεύει το ψάρι και πεθαινει για λαχανικά.

το ιδιο και ο δικος μου! πηρε απο τον μπαμπα του. η μικρη ουτε να τα βαλει στο στομα της. ετσι ημουν και γω μικρη ομως.

ποιες δουλειες καποτε ουτε φαι δεν προλαμβαινω να κανω και δεν με φτανει αυτο σε 3 εβδομαδες θα γυρισω και δουλεια και θα τα εχω και ολα αυτα!!!

υπομονη εφη μου....

έχω αλλα εχει προβλμα με τα οικονομικα της, αυτη θα βάζαμε στην αρχη, σκεφτιμαι να της ξαναπω αλλα να την βοηθησω κι εγω στα οικονομικα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Κι εγω έτσι έλεγα και φυλαγόμουν αλλά να'την η μικρή και με σπιράλ παρακαλώ:oops::shock:!χαχαχα νομίζω ότι καλά είναι να έχουν μια διαφορά 1,5 χρόνου και πάνω για να είσαι και εσύ πιο χαλαρή.Μη φοβάσαι εγω είχα 2 καλές τέλειες εγκυμοσύνες εντάξει δε πιάνω το ζάχαρο γιατι δεν ήταν και τραγικό και δύο καλά παιδιά εντάξει η μικρή πιο καλόβολη αλλά και ο μεγάλος πέρα του ότι μέχρι να χρονίσει έτρωγε κάθε 4 ώρες και το βράδυ κατά τα άλλα ήταν πολύ καλό μωράκι το κλάμα του δε το είχαμε ακούσει.

σοβαρα? ειχες σπιραλ οταν εμεινες εγκυος? να μη βασιζομαι δηλαδη ε? γιατι ελεγα να βαλω σπιραλ για να μην εχουμε εκπληξεις, αλλα αν ειναι ετσι....

για τη διαφορα ηλικιας, εκ των υστερων, κατεληξα στο οτι για τη μαμα, τα παιδια πρεπει να εχουν πανω απο δυο χρονια διαφορα. τρια ακομη καλυτερα. για να εχει λιγο ξεφυγει το μεγαλο πριν ερθει το νεο μωρο. και αν εχει προλαβει να παει και παιδικο, ακομη καλυτερα για τη μαμα, γιατι μενει χρονος καθαρα μονο με το μωρο. για τα παιδια ομως, οσο πιο κοντα στην ηλικια, τοσο καλυτερα. το βλεπω απο τα μεγαλα μου. σαν διδυμα ειναι . παιζουν μαζι, συμβαδιζουν στα περισσοτερα πραγματα. το ασχημο ειναι οτι τη μικρη δε μπορεσα να τη χαρω πολυ σαν μωρο, γιατι οταν γεννηθηκε, και ο μεγαλος μου μωρο ηταν (14 μηνων), ενω τωρα που πανε παιδικο και οι δυο, εχω χρονο για το μωρο τα πρωινα.

έχω αλλα εχει προβλμα με τα οικονομικα της, αυτη θα βάζαμε στην αρχη, σκεφτιμαι να της ξαναπω αλλα να την βοηθησω κι εγω στα οικονομικα

σωστο, αυτο να κανεις. ελπιζω να δεχτει μονο, γιατι και γω ετσι επαθα στην αρχη. ειχα πει μια φιλη μου. στην αρχη ειπε ναι απο ενθουσιασμο αλλα μετα ειπε οχι λογω οικονομικων και δεν δεχτηκε να βοηθησουμε και μεις οικονομικα. ερχεται σε δυσκολη θεση ο αλλος, παρολο που η δικη μας προθεση ειναι αγνη.

καλημερα κοριτσια! ξυπνησα με πονολαιμο! ελεος!! ποτε θα ξυπνησω χωρις να με ποναει κατι? σαν γρια νιωθω! μία η μαστιτιδα, μία το δόντι , τωρα αυτο!!!ουφφ τωρα πινω τσαγακι και ο μικρος κοιμαται!

εχθες που ηρθε ο παιδιατρος και τον ειδε μας ειπε δεν εχει καθολου ακροαστικα, περασε μια ιωση και του αφησε λιγο βηχα , ο λαιμος του ειναι λιγο κοκκινος. αλλα δεν θα του δωσουμε τιποτα, αν κανει μυξουλες κιτρινες η ανεβασει και πυρετο τοτε ξανα μιλαμε. λεει οτι την περασε πολυ ελαφρια παντως την ιωση! παλι σε εξαρση ειναι αυτου του τυπου οι ιωσεις!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλως την βιβιαν!!και εμενα προωρος ηταν στην 35 εβδομαδα γεννησα και ηταν 2450γρ και τωρα κανει 5 γευματα τον 120μλ και αυτα με το ζορι εχουμε φτασει ομως τα 6450γρ!!!

Αχ! μια χαρά, εμένα γεννήθηκε στην 36+2 και ήταν 1900γρ. Εχθες τελικά την ζύγισα και είναι 5100, είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Επίσης χθες της φτιάξαμε το δωμάτιο (εχει ερθει και η κούνια), γεμίσαμε τους τοίχους με αυτοκόλλητα πεταλούδες, νεραιδες και λουλουδακια και είναι τέλειοοοο!!!! Εγώ βέβαια δεν θέλω να την αποχωριστώ ακόμα απο δίπλα μου που την έχω σε λίκνο αλλά έχω ακούσει πως καλύτερα τώρα παρά μετά. Εσείς πού τα έχετε τα μωρούλια σας???

Καλημερούδια!

qTHtp2.png

καλημερα!!!!

σωστο, αυτο να κανεις. ελπιζω να δεχτει μονο, γιατι και γω ετσι επαθα στην αρχη. ειχα πει μια φιλη μου. στην αρχη ειπε ναι απο ενθουσιασμο αλλα μετα ειπε οχι λογω οικονομικων και δεν δεχτηκε να βοηθησουμε και μεις οικονομικα. ερχεται σε δυσκολη θεση ο αλλος, παρολο που η δικη μας προθεση ειναι αγνη.

τελικα πήρα τη φίλη μου τηλεφωνο και της ειπα τι εγινε, και απο μονη της μου ειπε να το βαπτίση, χαρηκα παρα πολύ γιατι ειναι η καλυτερη μου φίλη απο την πρωτη γυμνασιου... 11χρονια φιλιας:tongue:....

Αχ! μια χαρά, εμένα γεννήθηκε στην 36+2 και ήταν 1900γρ. Εχθες τελικά την ζύγισα και είναι 5100, είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Επίσης χθες της φτιάξαμε το δωμάτιο (εχει ερθει και η κούνια), γεμίσαμε τους τοίχους με αυτοκόλλητα πεταλούδες, νεραιδες και λουλουδακια και είναι τέλειοοοο!!!! Εγώ βέβαια δεν θέλω να την αποχωριστώ ακόμα απο δίπλα μου που την έχω σε λίκνο αλλά έχω ακούσει πως καλύτερα τώρα παρά μετά. Εσείς πού τα έχετε τα μωρούλια σας???

Καλημερούδια!

Γεια σου:P... εγω ειμαι η Νικη και εχω ενα αγορακι σχεδον 4 μηνων....

εγω να σου πω την αληθεια αν εειχα χωρο θα τον εβαζα σε άλλο δωματιο, αλλα μενουμε με τους γονεις μου αρα τον εχουμε μαζι μας σστο κρεβατακι του.εσυ θηλάζεις ;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...