Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Eφη, οταν τρωει το γαλα, τι κανει?Τραβιεται?

Σε ρωταω γτ και εμενα πριν λιγες μερες, την εδινα το γαλα, το εβαζε στο στομα, πιπιλουσε πιπιλουσε αλλα δεν κατεβαζε..και ελεγες, ενταξει..δεν πιναει.

Αλλα τελικα με το που εκανα την δευτερη τρυπα, το κατεβαζε μια χαρα.Πριν κουραζοταν..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχ κοριτσια, εχω πεθανει στα γελια!

Ειχε την πιπιλα και την εβγαλε μονη της καθως ετρυβε το προσωπο της και την κρατουσε στα χερια της.Αρχισε να γκρινιαζει μετα.Της την εδωσα παλι και η χαζη προσπαθουσε να δει την πιπιλα που ειχε στο στομα και συνεχεια αλληθωριζε...:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Eφη, οταν τρωει το γαλα, τι κανει?Τραβιεται?

Σε ρωταω γτ και εμενα πριν λιγες μερες, την εδινα το γαλα, το εβαζε στο στομα, πιπιλουσε πιπιλουσε αλλα δεν κατεβαζε..και ελεγες, ενταξει..δεν πιναει.

Αλλα τελικα με το που εκανα την δευτερη τρυπα, το κατεβαζε μια χαρα.Πριν κουραζοταν..

το τραβαει πισω κουναει το κεφαλι δεξια αριστερα και με τα χερακια με σπροχνει πρως τα πισω!!!και αν δεν του το βγαλεις απο το στομα κλαιει!!!εμενα δεν το κλεινει το στωμα για να το πιπιλισει,απλα δεν θελει το γαλα εκει καταληξαμε με τον παιδιατρο!!οι τρυπες ειναι μια χαρα τρεχει το γαλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχ κοριτσια, εχω πεθανει στα γελια!

Ειχε την πιπιλα και την εβγαλε μονη της καθως ετρυβε το προσωπο της και την κρατουσε στα χερια της.Αρχισε να γκρινιαζει μετα.Της την εδωσα παλι και η χαζη προσπαθουσε να δει την πιπιλα που ειχε στο στομα και συνεχεια αλληθωριζε...:tongue:

χαχχαχα καλα ειναι φοβερη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

το τραβαει πισω κουναει το κεφαλι δεξια αριστερα και με τα χερακια με σπροχνει πρως τα πισω!!!και αν δεν του το βγαλεις απο το στομα κλαιει!!!εμενα δεν το κλεινει το στωμα για να το πιπιλισει,απλα δεν θελει το γαλα εκει καταληξαμε με τον παιδιατρο!!οι τρυπες ειναι μια χαρα τρεχει το γαλα!!

Ποια μπιμπερο χρησιμοποιεις?Μηπως θελει μεγαλυτερη ρογα?

Την ωρα που ειναι να τον ταισεις, δεν ψαχνει καθολου για να πιασει την ρογα?Κατευθειαν αρνειται?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Ποια μπιμπερο χρησιμοποιεις?Μηπως θελει μεγαλυτερη ρογα?

Την ωρα που ειναι να τον ταισεις, δεν ψαχνει καθολου για να πιασει την ρογα?Κατευθειαν αρνειται?

εχουμε nuk ,tomee tipe ,avent το ιδιο κανει με ολα το βλεπει και προσπαθει να το αποφυγη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

α ναι?δεν διαβασα πιο πισω..

τζελ ε?πρωτη φορα το ακουω..εχει διαφορα?

αυτο εδω του βαζω baby_gums_gel.gif&w=200&h=350&far=T&bg=ffffff& μου ειπε ο παιδιατρος να το δοκιμασω!!!ειναι καλο σταματα την γκρινια για λιγη ωρα,νομιζω ξεχασα να σας πω οτι μου το εδωσε:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Τα παιδια διαβαζουν τωρα, η μικρη εφαγε και εγω μαλλον θα παω για εναν υπνακο με τον αντρα μου.Θα τη βαλω στην κουνια της και ας κανει οτι θελει....η θα κοιμηθει η θα λεει τα δικα της..χιχι!!!

Εχει και εναν παλιοκαιρο σημερα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γεια σας κοριτσια κ απο εμενα!! τι κανετε?? βλεπω ολες εχετε τα τρεχαματα με τις βαφτισεις!! τελεια!!!!!!!!

εμας ηρθε ο παιδιατρος την ειδε τον τελευταιο μηνα μονο 300γρ εβαλε κ ειναι αρκετα ανησυχητικο αυτο θα περιμενουμε μεχρι την παρασκευη να δουμε πως θα παει με το γαλα παλι κ θα κανουμε υπερηχο να δουμε σε τι βαθμο ειναι η παλλινδρομηση κ αν εχει παλλινδρομηση κ αναλογως θα πραξουμε ειπε οτι αν ειναι προχωρημενη παλλινδρομηση θα πρεπει να την δινουμε σιροπακι κ δεν το θελει καθολου αυτο ο γιατρος γιατι θα πρεπει να το παιρνει μεχρι τον 6μηνα..κ αν δουμε οτι συνεχιζει να μην βαζει βαρος θα ξεκινησουμε κ εμεις τις κρεμες απο 4.5μηνων..ανησυχω παρα πολυ που δεν βαζει βαρος ..κ δεν θελω να σκεφτομαι αλλα σεναρια περα της παλλινδρομησης,,,4900 το βαρος μας λοιπον ΑΚΟΜΑ...ευτυχως ψηλωνει κ πηγε 59 εκατοστα...

βαλαμε κ τα εμβολια κ παλι δεν εκλαψε πολυ η μπουμπου μου σε λογικο πλαισιο αλλα αν κρινω τα κλαμματα που ριχνει τα βραδυα αυτο με το εμβολιο δεν ηταν τπτ..κατευθειαν ηρεμησε...τα παει καλα με τις ενεσουλες το καμαρι μου!!

εφη μου ακριβως οπως το περιεγραψες οτι κανει ο δικος σου οταν ειναι να φαει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ κανει κ η δικια μου!!παλευουμε κανονικα...με ειπε να αλλαξω το μπιμπερο δοκιμασα ξανα της νουκ με καουτσουκ πιπιλα αφου την σιλικονη την αναγουλιαζε κ τπτ το εφτυνε κ αυτο...με το ζορι πινει 100-110 μλ

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Τα παιδια διαβαζουν τωρα, η μικρη εφαγε και εγω μαλλον θα παω για εναν υπνακο με τον αντρα μου.Θα τη βαλω στην κουνια της και ας κανει οτι θελει....η θα κοιμηθει η θα λεει τα δικα της..χιχι!!!

Εχει και εναν παλιοκαιρο σημερα!!

μια χαρα εισαι αννα μου εμενα ο μικρος κοιμαται αλλα ο μεγαλος θελει παιχνιδι αρα να ξεχασω τον υπνο:rolleyes:

γεια σας κοριτσια κ απο εμενα!! τι κανετε?? βλεπω ολες εχετε τα τρεχαματα με τις βαφτισεις!! τελεια!!!!!!!!

εμας ηρθε ο παιδιατρος την ειδε τον τελευταιο μηνα μονο 300γρ εβαλε κ ειναι αρκετα ανησυχητικο αυτο θα περιμενουμε μεχρι την παρασκευη να δουμε πως θα παει με το γαλα παλι κ θα κανουμε υπερηχο να δουμε σε τι βαθμο ειναι η παλλινδρομηση κ αν εχει παλλινδρομηση κ αναλογως θα πραξουμε ειπε οτι αν ειναι προχωρημενη παλλινδρομηση θα πρεπει να την δινουμε σιροπακι κ δεν το θελει καθολου αυτο ο γιατρος γιατι θα πρεπει να το παιρνει μεχρι τον 6μηνα..κ αν δουμε οτι συνεχιζει να μην βαζει βαρος θα ξεκινησουμε κ εμεις τις κρεμες απο 4.5μηνων..ανησυχω παρα πολυ που δεν βαζει βαρος ..κ δεν θελω να σκεφτομαι αλλα σεναρια περα της παλλινδρομησης,,,4900 το βαρος μας λοιπον ΑΚΟΜΑ...ευτυχως ψηλωνει κ πηγε 59 εκατοστα...

βαλαμε κ τα εμβολια κ παλι δεν εκλαψε πολυ η μπουμπου μου σε λογικο πλαισιο αλλα αν κρινω τα κλαμματα που ριχνει τα βραδυα αυτο με το εμβολιο δεν ηταν τπτ..κατευθειαν ηρεμησε...τα παει καλα με τις ενεσουλες το καμαρι μου!!

εφη μου ακριβως οπως το περιεγραψες οτι κανει ο δικος σου οταν ειναι να φαει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ κανει κ η δικια μου!!παλευουμε κανονικα...με ειπε να αλλαξω το μπιμπερο δοκιμασα ξανα της νουκ με καουτσουκ πιπιλα αφου την σιλικονη την αναγουλιαζε κ τπτ το εφτυνε κ αυτο...με το ζορι πινει 100-110 μλ

αχ ρε ποπη μου τα ιδια περναμε με την διαφορα οτι εμενα βαζει βαρος!!!αρα ο παιδιατρος δεν ανησυχα!!!κουραγιο και σε σενα και σε μενα!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...