Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Γεωργια μου!!

Ναι, τελικα ισως να ειναι στο παιδι.Και εγω οταν ακουγα μωρα να κοιμουνται ολη νυχτα η να καθονται ησυχα στην κουνια τους η με ενα παιχνιδακι πολυ ωρα, εκανα τον σταυρο μου.!Ελεγα πως με κοροιδευουν...:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ειπα οτι θελω να κανω τωρα..Αν και αν ερχοταν δεν θα με χαλουσε, αλλα στο μυαλο μας το εχουμε σε 2-3 χρονια..

Οποτε και να ερθει, φοβαμαι οτι ολα στο δευτερο θα τα παθω μαζεμενα, τοσο καλη που ειναι η μικρη μου.Ακομα και στην εγκυμοσυνη ηταν καλη.Ουτε μια φορα δεν μου ηρθε να κανω εμετο....

Αχχχ τι καλα..Τωρα που εφτασες στα κιλα προ εγκυμοσυνης, το καλουπι σου ειναι το ιδιο?Οχι ε?

Κι εγω έτσι έλεγα και φυλαγόμουν αλλά να'την η μικρή και με σπιράλ παρακαλώ:oops::shock:!χαχαχα νομίζω ότι καλά είναι να έχουν μια διαφορά 1,5 χρόνου και πάνω για να είσαι και εσύ πιο χαλαρή.Μη φοβάσαι εγω είχα 2 καλές τέλειες εγκυμοσύνες εντάξει δε πιάνω το ζάχαρο γιατι δεν ήταν και τραγικό και δύο καλά παιδιά εντάξει η μικρή πιο καλόβολη αλλά και ο μεγάλος πέρα του ότι μέχρι να χρονίσει έτρωγε κάθε 4 ώρες και το βράδυ κατά τα άλλα ήταν πολύ καλό μωράκι το κλάμα του δε το είχαμε ακούσει.

Κοίτα αισθάνομαι ότι έχει ανοίξει λίγο η λεκάνη μου και αλλά κατά τα άλλα στα ίδια είμαι πέρα από μια μόνο ραγάδα στο αριστερό στήθος (δύο στο σύνολο είχα και μια από το γιό μου) δεν έχω τίποτα άλλο γερό σκαρί αντέχω:tongue::tongue:Νομίζω πάντως ότι θέλω και λίγο γυμναστική για να σφίξω όταν βρώ χρόνο θα το κάνω κι αυτό.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα Γεωργια μου!!

Ναι, τελικα ισως να ειναι στο παιδι.Και εγω οταν ακουγα μωρα να κοιμουνται ολη νυχτα η να καθονται ησυχα στην κουνια τους η με ενα παιχνιδακι πολυ ωρα, εκανα τον σταυρο μου.!Ελεγα πως με κοροιδευουν...:P:p

Εγω ήμουν σίγουρη χαχαχα!Τώρα η αδερφή μου λέει ότι την κοροιδεύω γιατι ο μεγάλος μου λατρεύει το ψάρι και πεθαινει για λαχανικά.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια .....σας μιλάω από το σπίτι λείπει η μητέρα μου εκτός Αθηνών και πήρα ρεπό να κάτσω με την μικρή .....αυτή όλη την ώρα λέει "λογάκια" και γω λιώνω ......πάω να σας διαβάσω .....

HXSnp2.png

Εφη μου, μεγαλωνει ο μπεμπακος, μια χαρα!!

Στον 4ο δεν ειστε τωρα? τι εννοεις, οταν τον κλεισεις? αφου τον 3ο τον κλεισατε.

οταν θα κλειση 4 δηλαδη σε 15 μερες θα ξεκινησουμε το ριζαλευρο αφου δεν πινει καλα το γαλα.

Μπράβο σας Έφη αφού είναι καλά το μωρό σου μη το ψάχνεις πολύ τρώει όσο που χορταίνει βάζει κιόλας μια χαρα σου είπε κατι ο παιδίατρος σε αυτό το θέμα όταν του είπες ποσο τρωει?Πω πω κρέμα ε?Πάει μεγαλώσανε κι αυτά όταν μπει το κουτάλιι ξεφεύγουν τα μωρά γίνονται παιδάκια πριν το πάρεις χαμπάρι ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ!!!:tongue:

Όσο για τις φωτογραφίες πολυ καλή τιμή τέλεια!!!

΄μου ειπε οτι μαλλον δεν του αρεσει το γαλα:shock::shock:θα παω και δουλεια και δεν θελω να παιδευετε η μαμα μου ετσι θα δοκιμασουμε την κρεμα λιγο πιο νωρις!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Γεωργια μου!!

εμενα στον υπνο ειναι τελειος!!!εχτες εφαγε στες 6 το απογευμα κοιμηθηκε στες 7 τον ξυπνησα στες 10 για να φαει και ξανα κοιμηθηκε αμεσως μεχρι τες 7 το πρωι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα στον υπνο ειναι τελειος!!!εχτες εφαγε στες 6 το απογευμα κοιμηθηκε στες 7 τον ξυπνησα στες 10 για να φαει και ξανα κοιμηθηκε αμεσως μεχρι τες 7 το πρωι!!!!

Και' μενα ειναι υπναρου! :D:D

Μονο που τωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι αν κοιμηθει απο τις 8 το βραδυ στις 5 τα χαραματα πιανει την κουβεντα μονη της και το ματι γαριδα!! ετσι κοιταω να τρεναρω την ωρα τωρα τουλαχιστον να κοιμαται στις 11.00 , ουτως η αλλως καλοκαιριαζει και θα θελουμε να παμε και τις βολτες μας για να την εχουμε μαζι.;);)

Και' μενα ειναι υπναρου! :D:D

Μονο που τωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι αν κοιμηθει απο τις 8 το βραδυ στις 5 τα χαραματα πιανει την κουβεντα μονη της και το ματι γαριδα!! ετσι κοιταω να τρεναρω την ωρα τωρα τουλαχιστον να κοιμαται στις 11.00 , ουτως η αλλως καλοκαιριαζει και θα θελουμε να παμε και τις βολτες μας για να την εχουμε μαζι.;);)

εχεις δικιο αννα μου αλλα εμενα γκρινιαζει πολυ αμα νυσταξει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κι εγω κανω τον σταυρό μου οταν ακούω για τα δικα σας μωρα κι εμενα να μην κοιμαται... Αχ κοριτσια ειμαι κουρασμενη!!!!

δωρα μου δοκιμασες το ξενο γαλα το βραδυ και παλι δεν κοιμαται?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω κανω τον σταυρό μου οταν ακούω για τα δικα σας μωρα κι εμενα να μην κοιμαται... Αχ κοριτσια ειμαι κουρασμενη!!!!

Καλημερα Δωρα!! τωρα που μπηκες εσυ θα βγω εγω γιατι ερχονται για φαγητο.

Τελικα το πηρα το νιτεντο με 160 ευρω και ο κωτσοβολος το εχει 180.

Η μικρουλα σου τι εκανε απο εχθες? εχει στρωσει λιγο?

Καλημερα Δωρα!! τωρα που μπηκες εσυ θα βγω εγω γιατι ερχονται για φαγητο.

Τελικα το πηρα το νιτεντο με 160 ευρω και ο κωτσοβολος το εχει 180.

Η μικρουλα σου τι εκανε απο εχθες? εχει στρωσει λιγο?

Δεν έστρωσε. Ειμαι τοσο κουρασμενη!! 3ωρες κοιμαται μονο κ μετα 2 κ 1 .. Κ στη μερα οχι!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν έστρωσε. Ειμαι τοσο κουρασμενη!! 3ωρες κοιμαται μονο κ μετα 2 κ 1 .. Κ στη μερα οχι!

αχ ρε δωρα μου τι λες να εχει??να πειναει??να ποναει?σε κατλαμβαινω που νοιωθεις κουρασμενη εμενα με πεδευει μονο την μερα και εχω εξαντληθει οχι εσενα που δεν σε αφηνει να ξεκουραστεις ουτε και το βραδυ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Και επεσες και στην περιπτωση τωρα με την παιδιατρο.Τι να της πεις που εχει και αυτη τα δικα της? τουλαχιστον εχει αλλο παιδι η ηταν το 1ο?

Εδωσες ξενο το βραδυ στην μπεμπα ?

Γεια σου Δωρα μου ακόμα σε τυρρανάει μωρέ?Τι να πεις εδωσες ξένο δοκίμασες?

Πάντως σου εύχομαι στην τελική να ειναι αυτό και να δίνεις ξένο μόνο το βράδυ για να κοιμάσαι γιατι υπάρχουν και κάτι μωρά που δεν κοιμούνται και δε τους φταίει τίποτα απλά δεν κοιμούνται ελπίζω να μην έπεσες σε αυτά.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...