Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα!!

Εγω κοριτσια ενω θελω να κανω δευτερο, απο την αλλη φοβαμαι.

Αυτο το μωρακι ειναι τοοοσο ησυχο, που λεω οτι ολα στο δευτερο θα μου τυχουν..

Πειναει, κλαιει.Νυσταζει, κλαει, δινεις την πιπιλα, κοιμαται...Στηνν αγκαλια μας πολυ ωρα δεν βολευεται..Θελει το κρεβατι της.Ας μην συνεχισω ομως γτ η Ποπη θα θελει να με κρεμασει αναποδα..:tongue:

Να δουμε τι γινεται οταν μεγαλωσουν ομως..

Να σας ρωτησω..Οταν κλαινε τα μωρα σας, βγαζουν δακρυα?Εμενα εβγαζε πριν λιγο καιρο μονο απο το ενα ματι και τωρα βγαζει και απο τα δυο.

Καλημερα Βουλα!! ναι, βρε τωρα αρχιζουν τα δακρυα, λογικο ειναι!!:):)

Και η δικη μου στην αγκαλια δεν πολυβολευεται, το κρεβατι της θελει η το ρηλαξ.

Ειδες τι σου ειχα γραψει για τη βαπτιση?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Βουλα!! ναι, βρε τωρα αρχιζουν τα δακρυα, λογικο ειναι!!:):)

Και η δικη μου στην αγκαλια δεν πολυβολευεται, το κρεβατι της θελει η το ρηλαξ.

Ειδες τι σου ειχα γραψει για τη βαπτιση?

Αχ οχι, δεν διαβασα πιο πισω..Για πες!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Αχ οχι, δεν διαβασα πιο πισω..Για πες!

Σου ειπα οτι τα 400 ευρω που σου ειπε ο φωτογραφος ειναι πολυ καλη τιμη , αρκει βεβαια να προσεξεις τι παρεχει.

Επισης σε ρωτησα γιατι βιαζεσαι να βρεις απο τωρα το τραγουδι για το βιντεο?

Σου ειπα οτι τα 400 ευρω που σου ειπε ο φωτογραφος ειναι πολυ καλη τιμη , αρκει βεβαια να προσεξεις τι παρεχει.

Επισης σε ρωτησα γιατι βιαζεσαι να βρεις απο τωρα το τραγουδι για το βιντεο?

Ισως μου φανηκαν πολλα γτ δεν ειχα ιδεα ποσο παιρνουν και υπολογιζα κανενα 200αρι..:rolleyes:

Το πακετακι περιεχει 100φωτο και 4dvd.Δεν θυμαμαι βεβαια αν θα μου κανει αυτος το αλμπουν ή εγω..

Βασικα σε κανενα μηνα περιπου, μαλλον θα φυγω Χαλκιδικη, στο εξοχικο μας.Εκει δεν εχω ιντερνετ.Οποτε θα πρεπει να κανω ολες τις προετοιμασιες τωρα.Να γυρισω για την βαφτιση και οσο γινεται να μην εχω εκκρεμοτητες.Βεβαια δεν ειναι και πρωτη μου δουλεια το να βρω τραγουδι..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ισως μου φανηκαν πολλα γτ δεν ειχα ιδεα ποσο παιρνουν και υπολογιζα κανενα 200αρι..:rolleyes:

Το πακετακι περιεχει 100φωτο και 4dvd.Δεν θυμαμαι βεβαια αν θα μου κανει αυτος το αλμπουν ή εγω..

Βασικα σε κανενα μηνα περιπου, μαλλον θα φυγω Χαλκιδικη, στο εξοχικο μας.Εκει δεν εχω ιντερνετ.Οποτε θα πρεπει να κανω ολες τις προετοιμασιες τωρα.Να γυρισω για την βαφτιση και οσο γινεται να μην εχω εκκρεμοτητες.Βεβαια δεν ειναι και πρωτη μου δουλεια το να βρω τραγουδι..

Το τραγουδι για το βιντεο μπορεις να του το πεις μετα του φωτογραφου με την ησυχια σου.Μηπως ομως θα χρειαστεις τραγουδι για την κοπη της τουρτας στο τραπεζι με τον νονο?

Παντως και αλμπουμ να μην εχει και να το αγορασεις εσυ η τιμη αυτη που σου ειπε ειναι καλη γιατι σκεψου ολη τη διαδικασια που θα κανει αυτος.

Να σε ρωτησω, τελικα ειχες βρει σαιτ με ταινιες για παιδικο δωματιο τοτε που το εφτιαχνες? ξερεις κανενα καλο?

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα!!πηγαμε παιδιατρο σημερα καναμε και το δευτερο εμβολιο της γαστρεντεριτιδας ολα μια χαρα,το ζυγισε εβαλε και 300γρμ σε 15 μερες αξιο απορειας πως εγινε αυτο αφου δεν τρωει:shock::shock::shock::shock:

τον ρωτησα για την κρεμα και μου ειμαι ναι αρα απο τον 4 μηνα ξεκιναμε!!(ελπιζω να την τρωει αυτη αλιως καηκαμε)

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Το τραγουδι για το βιντεο μπορεις να του το πεις μετα του φωτογραφου με την ησυχια σου.Μηπως ομως θα χρειαστεις τραγουδι για την κοπη της τουρτας στο τραπεζι με τον νονο?

Παντως και αλμπουμ να μην εχει και να το αγορασεις εσυ η τιμη αυτη που σου ειπε ειναι καλη γιατι σκεψου ολη τη διαδικασια που θα κανει αυτος.

Να σε ρωτησω, τελικα ειχες βρει σαιτ με ταινιες για παιδικο δωματιο τοτε που το εφτιαχνες? ξερεις κανενα καλο?

Ποια κοπη τουρτας???Νομιζω οτι μονο στο γαμο το κανουμε αυτο.Χμμμ...:?

Ταινιες για παιδικο δωματιο...τι εννοεις ταινιες?Ταπετσαριες?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελευθερία μου μπράβο κοπέλα μου είστε σε πολυ καλό δρόμο κι εγω άρχισα με τις πάνες σιγά σιγά θα δούμε αλλά έχουμε μάλλον δρόμο για το βράδυ ακόμα.Τι να κάνεις σιγά σιγά.

Άννα μου τελικά πρέπει να είναι στο παιδί να ειναι ήσυχο σίγουρα κι εμείς μάθαμε από τα λάθη μας και το ότι είναι ήσυχα είναι σε μεγάλο βαθμό γιατι κι εμείς είμαστε πιο ήρεμες λόγω της πείρας μας και ξέρουμε πως να χειριστούμε κάποιες καταστάσεις.Εγω είμαι πλέον σίγουρη ότι γεννιούνται με το χαρακτήρα τους και λίγα μπορείς να αλλάξεις ακούω για κάτι παιδάκια που παίζουν τη μισή μέρα με το παιχνίδι τους και λέω γιατι Παναγία μου ο δικός μου δε παίζει πάνω από 10' με κάτι????Αλλά είναι στο παιδί.

Βούλα μου θέλω να σου πω ότι το να κάνεις αμέσως δεύτερο έχει τα καλά και τα κακά του.Από τη μια τελειώνεις πιο γρήγορα και μπορείς να κάνεις αμέσως πράγματα που θέλεις παίζουν κι αυτά μαζί έχεις λιγότερες ζήλιες γιατι δεν πολυκαταλαβαίνουν από την άλλη όμως τρέχεις απίστευτα γιατι έχεις δύο μωρά που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν πρέπει να τα κάνεις όλα εσύ.Αν δεν εχεις βοήθεια είναι πολύ δύσκολα.Και το σημαντικότερο αρχίζεις να χάνεις στιγμές από τα μωρά μέσα στη καθημερινότητα και στο τρέξιμο εξάλλου είσαι μικρούλα ακόμα προλαβαίνεις και 2 και 3 να κάνεις!!!

Εγω εχω ευχαριστα η μικρή μου επανήλθε στο πρόγραμμά της κάτι παροδικό ήταν και επίσης έφτασα στα κιλά προ εγκυμοσύνης!!!ΝΑΙΝΑΙΑΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!Άλλο ένα θέλο για τα ιδανικά μου να πάω 53 και μετά θα χαλαρώσω λίγο.Σήμερα θα είμαι λίγο χαμένη γιατι θα κρατάω και τα παιδιά της αδερφής μου που έχει μια υποχρέωση ΚΟΛΑΣΗ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΧΑΧΑΧΑ!!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελευθερία μου μπράβο κοπέλα μου είστε σε πολυ καλό δρόμο κι εγω άρχισα με τις πάνες σιγά σιγά θα δούμε αλλά έχουμε μάλλον δρόμο για το βράδυ ακόμα.Τι να κάνεις σιγά σιγά.

Άννα μου τελικά πρέπει να είναι στο παιδί να ειναι ήσυχο σίγουρα κι εμείς μάθαμε από τα λάθη μας και το ότι είναι ήσυχα είναι σε μεγάλο βαθμό γιατι κι εμείς είμαστε πιο ήρεμες λόγω της πείρας μας και ξέρουμε πως να χειριστούμε κάποιες καταστάσεις.Εγω είμαι πλέον σίγουρη ότι γεννιούνται με το χαρακτήρα τους και λίγα μπορείς να αλλάξεις ακούω για κάτι παιδάκια που παίζουν τη μισή μέρα με το παιχνίδι τους και λέω γιατι Παναγία μου ο δικός μου δε παίζει πάνω από 10' με κάτι????Αλλά είναι στο παιδί.

Βούλα μου θέλω να σου πω ότι το να κάνεις αμέσως δεύτερο έχει τα καλά και τα κακά του.Από τη μια τελειώνεις πιο γρήγορα και μπορείς να κάνεις αμέσως πράγματα που θέλεις παίζουν κι αυτά μαζί έχεις λιγότερες ζήλιες γιατι δεν πολυκαταλαβαίνουν από την άλλη όμως τρέχεις απίστευτα γιατι έχεις δύο μωρά που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν πρέπει να τα κάνεις όλα εσύ.Αν δεν εχεις βοήθεια είναι πολύ δύσκολα.Και το σημαντικότερο αρχίζεις να χάνεις στιγμές από τα μωρά μέσα στη καθημερινότητα και στο τρέξιμο εξάλλου είσαι μικρούλα ακόμα προλαβαίνεις και 2 και 3 να κάνεις!!!

Εγω εχω ευχαριστα η μικρή μου επανήλθε στο πρόγραμμά της κάτι παροδικό ήταν και επίσης έφτασα στα κιλά προ εγκυμοσύνης!!!ΝΑΙΝΑΙΑΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!Άλλο ένα θέλο για τα ιδανικά μου να πάω 53 και μετά θα χαλαρώσω λίγο.Σήμερα θα είμαι λίγο χαμένη γιατι θα κρατάω και τα παιδιά της αδερφής μου που έχει μια υποχρέωση ΚΟΛΑΣΗ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΧΑΧΑΧΑ!!!!

καλος την γεωργια θα συμφωνησω οτι ειναι στο χαρακτηρα του παιδιου εμενα ειναι το δευτερο και πεδευει παρα πολυ στο να φαει ενω στο πρωτο δεν ειχα κανενα θεμα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ποια κοπη τουρτας???Νομιζω οτι μονο στο γαμο το κανουμε αυτο.Χμμμ...:?

Ταινιες για παιδικο δωματιο...τι εννοεις ταινιες?Ταπετσαριες?

Εδω στην Κεφαλονια, την τουρτα της βαπτισης οταν την κοβουμε, την κοβουμε με το νονο/νονα και την πρωτη μπουκιτσα την τρωει το μωρακι, εκεινη την ωρα εχουμε ενα τραγουδακι.

Ταπετσαριες και ταινιες μαζι, ναι.

γεια σας και απο εμενα!!πηγαμε παιδιατρο σημερα καναμε και το δευτερο εμβολιο της γαστρεντεριτιδας ολα μια χαρα,το ζυγισε εβαλε και 300γρμ σε 15 μερες αξιο απορειας πως εγινε αυτο αφου δεν τρωει:shock::shock::shock::shock:

τον ρωτησα για την κρεμα και μου ειμαι ναι αρα απο τον 4 μηνα ξεκιναμε!!(ελπιζω να την τρωει αυτη αλιως καηκαμε)

Εφη μου, μεγαλωνει ο μπεμπακος, μια χαρα!!

Στον 4ο δεν ειστε τωρα? τι εννοεις, οταν τον κλεισεις? αφου τον 3ο τον κλεισατε.

α ξεχασα να σας πω εγω εκλεισα φωτογραφο 550 ευρο 4 dvd και 100 φωτογραφιες κανονικες 2 Α4 και ενα καμβα!!!

Μια χαρα!! ωραιος και ο καμβας!!

α ξεχασα να σας πω εγω εκλεισα φωτογραφο 550 ευρο 4 dvd και 100 φωτογραφιες κανονικες 2 Α4 και ενα καμβα!!!

Μπράβο σας Έφη αφού είναι καλά το μωρό σου μη το ψάχνεις πολύ τρώει όσο που χορταίνει βάζει κιόλας μια χαρα σου είπε κατι ο παιδίατρος σε αυτό το θέμα όταν του είπες ποσο τρωει?Πω πω κρέμα ε?Πάει μεγαλώσανε κι αυτά όταν μπει το κουτάλιι ξεφεύγουν τα μωρά γίνονται παιδάκια πριν το πάρεις χαμπάρι ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ!!!:tongue:

΄

Όσο για τις φωτογραφίες πολυ καλή τιμή τέλεια!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Δεν ειπα οτι θελω να κανω τωρα..Αν και αν ερχοταν δεν θα με χαλουσε, αλλα στο μυαλο μας το εχουμε σε 2-3 χρονια..

Οποτε και να ερθει, φοβαμαι οτι ολα στο δευτερο θα τα παθω μαζεμενα, τοσο καλη που ειναι η μικρη μου.Ακομα και στην εγκυμοσυνη ηταν καλη.Ουτε μια φορα δεν μου ηρθε να κανω εμετο....

Αχχχ τι καλα..Τωρα που εφτασες στα κιλα προ εγκυμοσυνης, το καλουπι σου ειναι το ιδιο?Οχι ε?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...