Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια..σας διαβασα κ απ'ο,τι βλεπω ολες εχετε τα ζορια σας...τι να πω βρε παιδι μου;;κουραγιο κ γρηγορα να βρειτε λυση με τα μωρακια σας!

Ελευθερια μου περαστικα στα παιδακια σου!μην τρελαινεσαι βρε πουλακι μου κ βαζεις τα τερατα στο μυαλο σου!μια χαρα ειναι η μπουμπου σου!απλα κρυωσε λιγουλακι.

Ποπακι μου δεν ειναι οτι δε σε θελει η μικρη!απλα θελει να χτυπηθει το χταποδακι σου κ στην αγκαλια περιοριζεται!τα κανει κ εμενα αυτα!αφου λεω,που να μεινει δραμι πανω της ετσι που χτυπιεται; κ εσυ το νου σου!φαεεε!!ακου 49 κιλα!

ειδα κ για τον πεθερο σου..κουραγιο σε ολους σας ευχομαι κ να γινει το θαυμα..

Δωρακι μου δοκιμαζεις κ βλεπεις..ελπιζω να ηρεμησει γρηγορα το νινι.κριμα για την παιδιατρο σου..δεν εχω λογια..πολλα δυσαρεστα τελευταια.

Εφη μου μπορεις να δωσεις κρεμα νωριτερα αλλα εφοσον παιρνει βαρος ο μικρος ακομη κ ετσι,δεν ξερω αν χρειαζεται.συζητα με τον παιδιατρο κ το βλεπεις.

εγω κοριτσια ακομη δεν ξεφρακαρα..ολο τουμπανο το στηθος κ εχω 2 φουσκαλες στη θηλη που εγω ξερω πως κρατιεμαι κ δεν τρυπαω με καρφιτσα..η θηλη ποναει παρα πολυ κ υποθετω οτι ειναι απο αυτο.παντως γενικα ποναω λιγοτερο στο στηθος και ειναι υποφερτα τα πραγματα.η χαζομαρα ειναι οτι αρχισε να πετρωνει κ το αλλο αλλα δεν φαινεται να ειναι τοσο σοβαρο το φραξιμο.τουλαχιστον η μικρη τρωει κανονικα.

σημερα εχουμε 2 εμβολια!αχ πως θα την παλεψω;;το σκεφτομαι μια βδομαδα τωρα..εχω κ αγωνια να δω αν πηρε καλο βαρος..

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε κοριτσια ειμαι να σκασω παλι ενω σαβ/κο πηγαμε καλα με το γαλα της παλλινδρομησης σημερα παλι δεν πινει ...εχει πιει απο της 8 το πρωι 300 μλ μονο,,στο 3ωρο μου ηπιε 80 μλ κ αυτο με μαχη παλι..τι να φταιει βρε κοριτσια τι στο καλο εχει το μωρο??δλδ αν δεν ειναι ουτε παλλινδρομηση τι ειναι?? κ μου κανε κ 2 φορες εμετο τωρα την τελευταια ωρα...:rolleyes::rolleyes: ευτυχως αυριο πρωι στις 10 θα ερθει ο γιατρος σπιτι να δουμε τι θα μας πει..αλλα νομιζω τις εξετασεις δεν θα τις γλυτωσουμε πρεπει να βρουμε τι εχει το μωρο...δλδ τι αλλα σεναρια να υποθεσω δεν ξερω...κ αυτος ο εμετος ξαναεμφανιστηκε...

Τελικά αποκλείσατε την αλλεργία?

την αποκλεισαμε ελευθερια μου αλλα οπως λεω κ πανω εκει που ειπαμε στρωσαμε ξαναρχισε τα ιδια σημερα ...τι μπορει να εχει το μωρο μου??

καλησπερα κοριτσακια..σας διαβασα κ απ'ο,τι βλεπω ολες εχετε τα ζορια σας...τι να πω βρε παιδι μου;;κουραγιο κ γρηγορα να βρειτε λυση με τα μωρακια σας!

Ελευθερια μου περαστικα στα παιδακια σου!μην τρελαινεσαι βρε πουλακι μου κ βαζεις τα τερατα στο μυαλο σου!μια χαρα ειναι η μπουμπου σου!απλα κρυωσε λιγουλακι.

Ποπακι μου δεν ειναι οτι δε σε θελει η μικρη!απλα θελει να χτυπηθει το χταποδακι σου κ στην αγκαλια περιοριζεται!τα κανει κ εμενα αυτα!αφου λεω,που να μεινει δραμι πανω της ετσι που χτυπιεται; κ εσυ το νου σου!φαεεε!!ακου 49 κιλα!

ειδα κ για τον πεθερο σου..κουραγιο σε ολους σας ευχομαι κ να γινει το θαυμα..

Δωρακι μου δοκιμαζεις κ βλεπεις..ελπιζω να ηρεμησει γρηγορα το νινι.κριμα για την παιδιατρο σου..δεν εχω λογια..πολλα δυσαρεστα τελευταια.

Εφη μου μπορεις να δωσεις κρεμα νωριτερα αλλα εφοσον παιρνει βαρος ο μικρος ακομη κ ετσι,δεν ξερω αν χρειαζεται.συζητα με τον παιδιατρο κ το βλεπεις.

εγω κοριτσια ακομη δεν ξεφρακαρα..ολο τουμπανο το στηθος κ εχω 2 φουσκαλες στη θηλη που εγω ξερω πως κρατιεμαι κ δεν τρυπαω με καρφιτσα..η θηλη ποναει παρα πολυ κ υποθετω οτι ειναι απο αυτο.παντως γενικα ποναω λιγοτερο στο στηθος και ειναι υποφερτα τα πραγματα.η χαζομαρα ειναι οτι αρχισε να πετρωνει κ το αλλο αλλα δεν φαινεται να ειναι τοσο σοβαρο το φραξιμο.τουλαχιστον η μικρη τρωει κανονικα.

σημερα εχουμε 2 εμβολια!αχ πως θα την παλεψω;;το σκεφτομαι μια βδομαδα τωρα..εχω κ αγωνια να δω αν πηρε καλο βαρος..

ευχαριστω λιτσακι μου!!καλε δεν εχω καθολου ορεξη να τρωω ασε που προτιμω να ξεκουραζομαι παρα να τρωω...

κ εμεις αυριο εμβολια εχουμε!!το στηθος ακομα σε παιδευει εεε??υπομονη κοριτσακι κ εσυ!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

υπαρχουν κρεμες που γραφουν επανω απο τον 4 μηνα αρα μαλλον θα γινετε,θα τον ρωτησω αυριο που θα τον παω για το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας!!να σας πω τι κανω τωρα κρατα μια ποδια και προσπαθει να την φαει!!!χχαχαχ μεχρι και αυτη προτιμα απο το γαλα!!

καλησπέρα εφακη!!! να σε ρωτήσω αυτό το εμβόλιο της γαστραντερίτιδας είναι το ροτατέκ???

αχ βρε Ποπακι μου πολυ στεναχωριεμαι..ευτυχως θα σας δει αυριο ο γιατρος.ελπιζω να καταφερετε να βρειτε μια ακρη χωρις να ταλαιπωρηθει η μικρουλα σου..κριμα ειναι το ψυχακι..

εμεις γυρισαμε απο γιατρο..πλανταξε στο κλαμα το μωρο μου!της κοπηκε η ανασα!δεν εχει ξανακλαψει ετσι..της εκανε το πρωτο,ηρεμησε κουτσα στραβα κ της εμπηξε κ το δευτερο..αχ σφιχτηκε η ψυχη μου..σκατοεμβολια!τουλαχιστον εκανα προοδο!αυτη τη φορα ημουν μεσα!χαχα

κατα τα αλλα μας ειπε οτι ειναι πολυ καλη!πηρε 860 γρ κ 3,5 ποντους υψος.5260 τα κιλα της κ 59,5 ποντοι υψος!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Ποπακι μου πολυ στεναχωριεμαι..ευτυχως θα σας δει αυριο ο γιατρος.ελπιζω να καταφερετε να βρειτε μια ακρη χωρις να ταλαιπωρηθει η μικρουλα σου..κριμα ειναι το ψυχακι..

εμεις γυρισαμε απο γιατρο..πλανταξε στο κλαμα το μωρο μου!της κοπηκε η ανασα!δεν εχει ξανακλαψει ετσι..της εκανε το πρωτο,ηρεμησε κουτσα στραβα κ της εμπηξε κ το δευτερο..αχ σφιχτηκε η ψυχη μου..σκατοεμβολια!τουλαχιστον εκανα προοδο!αυτη τη φορα ημουν μεσα!χαχα

κατα τα αλλα μας ειπε οτι ειναι πολυ καλη!πηρε 860 γρ κ 3,5 ποντους υψος.5260 τα κιλα της κ 59,5 ποντοι υψος!

κι εμενα στα δευτερα εμβολια που βάλαμε πλάναταξε ο μικρός μου, πολύ τον λυπηθικα, αλλα μου ειχε πει ο Χριστος οτι το εμβόλιο της ηπατίτιδας ειναι πολύ δυνατό γιαυτό και πόνεσε τόσο πολύ...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

πόσο είναι η μικρούλα σου????

Γεια σας κοριτσια!!

Νικη, πολυ ακριβα σου ειπε, βεβαια δεν παραξενευομαι και εδω στο νησι τα ιδια σ@@τα ειναι!! Μ'αρεσει που η Βουλα τα 400 τα βρηκε πολλα!! αφου υποτιθεται οτι ερχεται στην εκκλησια , στηνει τα πραγματα του, βιντεοσκοπει και φωτογραφιζει ολο το μυστηριο, και μετα απο αυτο βγαζει φωτο, ερχεται και στο τραπεζι.Μετα ολα αυτα τα φτιαχνει στο χωρο του....

ε, ενταξει ειναι τα 400, αλλα τα 900!!:confused::confused:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε πια αποκτησει ενα προγραμμα 5 γευματων την ημερα επι 190-200γρ. Ετσι πινει το τελευταιο στις 12.00 και το επομενο ειναι στις 6 το πρωι.Αυτο τωρα γινεται περιπου 20 μερες, οποτε πιστευω οτι ειμαστε ενταξει.

Εχει μπει σε μια σειρα και το μωρο και το στομαχακι του, (αν και δε μπορω να πω πως ειχαμε ιδιαιτερο προβλημα), ετσι αυτα τα γευματα θα αντικατασταθουν σταδιακα με τις τροφες στις ωρες αυτες.;);)

Καλησπέρα κορίτσια δουλειές το ΣΚ και χθες πηγαμε στη μαμα μου με τα μωρα για αυτο δε σας προλαβα.

Ελευθερια μου περαστικα και στα δυο αχ αυτος ο παιδικος αν δε σταματησει ο Μανος δε σε βλέπω να χαλαρώνεις.

Ποπακι μου άντε θα περιμενουμε να δουμε τι θα σου πει ο παιδιατρος βρε παιδί μου τι να πεις και σε αυτη την ηλικια νομιζω κι αυτοι πηγαινουν με την εις ατοπον.

Δωρα μου τι να σου πω αν πιστευεις οτι με το γαλα θα χαλαρωσει δοκιμασε το βρε παιδι μου αλλα να θυμηθεις να βγαλεις το παραπανω γαλα μη πετρωσει το στηθος σου δε νομιζω με μια βδομαδα να παθεις κατι δοκιμασε.

Εφη μου στεναχωριεμαι και για το δικο σου και καταλαβαινω το αγχος σου οταν θα μεινει με τη μαμα σου ειναι και πολυ μικρουλης ακομα όταν μπαινουν οι στερεες εισαι πιο ανετη.Αν τις τρωνε βεβαια κι αυτες χαχα (ουτε για αστειο δε θελω να το σκεφτομαι ο δικος μου 7,5 μηνων εφαγε).

Λιτσα μου ποτε θα περασει τελειως το στηθος σου βρε πουλακι μου τυρρανιέσαι κι εσυ.Να χαθουν τα εμβολια πονανε τα μωρα μας τι να κανουμε για καλο τους γινεται.

Σοφια μου μακαρι να συνεχισει ετσι και σιγα σιγα να μπει και στην κουνια του.

Άννα μου μια χαρα η δική σου κυρια!

Γιουλακ να φανταστω Γιούλα σε λένε καλώς μας ήρθες.

Κορίτσια η δικιά μου χθες και σήμερα είναι λίγο αναστατωμένη απο το απόγευμα και μετά χθες μου έβαλε και τα κλάμματα 2 φορές το βράδυ αλλά δε τη θήλασα μη χαλάσει το πρόγραμμά της.Ελπίζω να περάσει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπερα Γεωργια!! τι κανεις??

Ναι, κυρια η δικη μου, δε λες τιποτα!!

Το μονο προβλημα τωρα ειναι που τα αγορια μου εχουν απο εχθες λαρυγγιτιδα και φοβαμαι για τη μικρη.Ολο τον χειμωνα δεν εκαναν τιποτα και αυτα, και τωρα μες' στον Μαιο μας ετυχε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...