Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν με παει η καρδια να την αφησω ακομα γιατι δεν ηρεμει παρα μονο στην δικη μου αγκαλια ..ουτε στον σαββα ηρεμει ..δυστυχως η ευτυχως μονο εγω ξερω τον τροπο για να την ηρεμω...οποτε ειμαι εγκλωβισμενη..

αχ ποποακη μου πολύ κριμα τοτε... μακαρι μετα όλα να καλυτερευσουν ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ποποακη μου πολύ κριμα τοτε... μακαρι μετα όλα να καλυτερευσουν ....

ειπαμε εχω ζορικο μωρακι εγω!! αυτο που θελει να πετυχει θα το πετυχει η σκατουλα μου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλησπερα αγαπες!!

Χρονια πολλα σε ολες!!

ψιλοχαθηκα αλλα η μικρη εχει αλλαξει λιγο προγραμμα τις τελευταιες μερες κ πρεπει να βρω τροπο να την ακολουθησω..εκτος κ αν περανει κανα αλμα..

σημερα πρωτη φορα την πηρα απ'την καφετερια κ γυρισα σπιτι.αλλες φορες καθεται παναγιτσα κ σημερα ηταν πολυ ανησυχη!

Εφακι μου τελειο το μαλλι!!

Αναστασακι χαιρομαι που ειστε καλυτερα!

Ποπακι μου μονο να σ'εβλεπα στο παρκο ζουρ βουρ το καορτσι πουρνο πουρνο κ τι στον κοσμο!!χαχα εισαι φοβερη!!!τι καλα που εστρωσε στο φαι η μικρουλα σου!θα δεις,θα στρωσει σιγα σιγα κ η ψυχολογια σου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Ωραια ειναι και αυτα...οπως και το
και το
..

Το θεμα ειναι οτι παππουδες και τετοια, δεν εχουν ιδεα απο αγγλικα...:rolleyes:

Ποσο σου βγηκε ο φωτογραφος?Εμενα κοριτσια γυρω στο 400αρι με 80 φωτο(οι 10 μεγαλες), 5 dvd, εεε αυτα νομιζω...Πολλα δεν ειναι?

Και εμενα γυρναει, για αυτο βαζω και μπρος και απο πισω μαξιλαρι για να μην κουνιεται καθολου...Αααα βαζω και απο κατω.Επειδη εχω σηκωμενο το στρωμα, πεφτει προς τα κατω...:-P

Καπως ετσι..Βασικα το θελω μονο για την αρχη.Θελω να κανω μια εισαγωγη, με φωτο απο την εγκυμοσυνη, με υπερηχο, μετα απο τη γεννα, μετα που μεγαλωνει σιγα σιγα και μετα να μπει η βαφτιση..Εεεε σε εκεινο το κομματι ψαχνω να βαλω ενα τραγουδι..

Κοριτσια το πρωι εκανα δουλειες.Εβρεξε και τα εκανε ολα χαλια και μολις τελειωσα την γενικη...Ουφφ!Το μωρο το αφησα στη μαμα μου.Θα βγω με μια φιλη...;)

Βουλα μου, γιατι αγχωνεσαι με το βιντεο απο τωρα??Αυτη τη μουσικη ο φωτογραφος τη χρειαζεται μετα οταν θα εχει γινει η βαπτιση και θα φτιαχνει το dvd.Καποια στιγμη του το πας μετα με την ησυχια σου.

Τωρα αλλα προτρεχουν να δεις για τη βαπτιση, και μεσα σε ολα αν κανεις τραπεζι την ωρα που θα μπαινεις στο κεντρο με το μωρο χρειαζεται ενα τραγουδακι, εκεινη την ωρα κοβεται και η τουρτα μαζι με τον νονο.Για τοτε βρηκες??

Ο φωτογραφος παντως σου ειπε πολυ καλη τιμη.Εδω κατω απο 800 δε βρισκεις για βαπτιση και για γαμο ας μη το συζητησουμε....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΜΑΝΟΥΛΕς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!!!

ΝΑ' ΜΑΣΤΕ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ !!!!!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κ απο εμας!!

Σας παρακολουθουσα ολες τις μερες αλλα δεν προλαβαινω να γραφω γιατι ο μικρος ειναι συνεχεια ξυπνιος...Αφηστε παλουκι!Ξερετε εσεις που εετε αυπνα μωρα...

Δωρα μου πολυ γελασα με τον θηλασμο στο δοκιμαστηριο..Μπραβο βρε θηριο πως τα καταφερες??

Εφη μου τελεια η αλλαγη!Κουκλα!

Να σας ρωτησω κατι που με απασχολει?Θελω να χασω λιγα κιλα ..στην αρχη 2-3 κ μετα βλεπουμε.Πως να το κανω χωρις να πειναω?Πειτε καμια συμβουλη καλε κοριτσια..

Εμεις Σαββατο βραδυ βγηκαμε, πηγαμε στα Palmie εδω κοντα κ φαγαμε..Ο μικρος ευτυχως εκατσε , αγκαλια με τον μπαμπα του ..Οταν φυγαμε αρχισε να κλαιει αλλα οκ ηρεμησε αφου γυρισαμε σπιτι...

Κατα τ'αλλα ολα μια χαρα , ολο το Σαββατο προσπαθουσαμε να κανουμε γενικη καθαριοτητα αλλα ο μπεμπης δεν μας αφηνε...Ευτυχως καποια στιγμη τελειωσαμε..

Ποπη μου καλυτερα τα πατε με το νεο γαλα ε?Μπραβο !Τι ωραια θα ηταν να σε εβλεπα στο παρκο πρωι πρωι με το καροτσι..

Εγω την Παρασκευη το πρωι σηκωθηκε ο μικρος 8:30 κ δεν ηθελε να ξανακοιμηθει, ετσι λοιπον τον εβαλα στο μαρσιπο και πηγα με τα ποδια μεχρι την τραπεζα κ το φαρμακειο..μια χαρα ηταν του αρεσε πολυ !στο γυρισμο κοιμηθηκε κιολας...χαχα!

Σημερα εφτιαξα μια τουρτα προφιτερολ γιατι αυριο ειναι τα γενεθλια του Γιαννη !!Ελπιζω να ειναι ωραια γιατι μετα απο αυτην λεω να ξεκινησω την διαιτα...

Αναστασια μου περαστικα στον μικρο σου...

Νικη μου κουκλι κ ο δικος σου...

Ξεχασα να πω :Χρονια μας πολλα κ καλα μανουλες!!Να ειμαστε καλα κ να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Χρόνια πολλά σε όλες μας κοριτσάκια ......έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά δουλεια μωρο κια σπίτι με έχουν αποροφήσει για τα καλα....απο νέα έχω τα εξής έκλεισα βάφτιση στις 18/8 στον Προυσό Ευρυτανίας στην Παναγία Προυσιώτισσα που έχω τάξει την μικρή ....μιλησα και με τη νονα μας και λέμε θέμα να έχουμε τις νεράιδες .....

HXSnp2.png

Κοριτσια πραγματικα δεν ξερω τι εχει το μωρο μυ και κλαιει συνεχεια!! Της εκανα το φριζολακ παλι το απλο και ηπιε μετα απο τοσο κλαμα 60μλ κ κοιμηθηκε... Βεβαια οι γουλιτσες συνεχιζοται κ ισως να εχει ελαφρια παλλινδρομηση επειδη δεν ρευεται ευκολα και να μην κανει που της εδωσα το απλο γαλα. Αλλα στανταρ το μωρο ειναει πολυ κ εγω εκει οοοοοχχχχχιιιιιιι ξενο!!! Μα τι μανα ειμαι? Τρωει καθε 40 λεπτα καποιες φορες,που αν χορταινε δεν θα το εκανε ε?? Ετρεμαν τα χερακια της απο το κλαμα και την εινα μολις ειδε το μπιμπερο το εσφιγγε τοσο πολυ που τα δαχτυλακια της ειχαν ασπρισει απο την πιεση που ασκουσε!!! Ουφ ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες σας λεω ολο θελω να βαλω τα κλαματα!!!!!!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια και Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου.

Τί κάνετε;

Πόπη πολύ καλύτερα η μικρή με το νέο γάλα έτσι;

Έφη θα συμφωνήσω με τα κορίτσια μου αρέσει το μάυρο το μαλλί.

Νίκη κούκλος ο γιος σου. Πότε φεύγεις για Βαρκελώνη;

Αναστασία πάει καλύτερα ο μικρός έτσι; Άντε το περάσατε στο πόδι. Ο γιος μου πάντα έτσι ήταν στο πόδι τα πέρασε όλα. Όχι ότι αρρώστενε συχνά. Η μόνη φορά που αρρώστησε και πήρε αντιβίωση ήταν όταν ήταν 28 μηνών. Μέχρι τότε όλα στο πόδι και για μια μέρα.

Τα δικά μας νέα είναι ότι σήμερα σήκωσα τα χαλιά. Επιτέλους! Έστρωσα τα καλοκαιρινά, άλλαξα ριχτάρια και μαξιλάρια, έπλεινα κουρτίνες, άλλαξα θέση τα έπιπλα, έκανα παράθυρα....Μια γενική σε όλο το σαλόνι μου δηλαδή. Το κακό είναι ότι είδα ότι πρέπει να βάψουμε και θα είναι μια πίκρα.

Η μικρή μου δεν έκανε πυρετό από το εμβόλιο που κάναμε την Πέμπτη αλλά από την Παρασκευή μου κάνει πράσινα κακά. Και να πώ ότι έχω υπερπαραγωγή δεν έχω. Θα πάρω αύριο τον παιδίατρο να δώ τί θα μου πεί.

Ο γιός μου από την άλλη είναι μια έτσι μια αλλιώς. Πότε είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου και πότε δεν μαζεύεται. Όταν τον πιάνει η τρέλα φωνάζει και τσιρίζει για να γίνει το δικό του. Έλπίζω να είναι περαστικό γιατί τα νεύρα μου κρόσια.....

Από την άλλη ψάχνω για ιδέες για μπομπονιέρα και προσκλητήριο για την βάπτιση. Στον γιό μου η πρόσκληση ήταν ένα τετράδιο παιδικό και η μπομπονιέρα ήταν μια πετσέτα χεριών με τυπωμένο το όνομα του παιδιού. Και στην μπέμπα ψάχνω κάτι πρωτότυπο αλλά δεν βρίσκω.

Λέω να κάνω και τα γλυκά μόνη μου. Σκέφτομαι για cupcakes ή για μπισκότα ή για cakepops. Πολύ ψάξιμο όμως....

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...