Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια εβαλα την μικρη στο κρεβατακι της και κοιμαται,πρωτη φορα μεσημερι!!!!! Ανασηκωσα αρκετα το κεφαλακι της με ενα παπλωματακι κ εχει 10λεπτα τωρα κοιμαται.. ειμαι σιγουρη σε λιγο θα γκρινιαξει...παντως καναμε προοδο!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια εβαλα την μικρη στο κρεβατακι της και κοιμαται,πρωτη φορα μεσημερι!!!!! Ανασηκωσα αρκετα το κεφαλακι της με ενα παπλωματακι κ εχει 10λεπτα τωρα κοιμαται.. ειμαι σιγουρη σε λιγο θα γκρινιαξει...παντως καναμε προοδο!!

Λες να κοιμαται επειδη ειναι ανασηκωμενο?

Κοριτσια ακουστε λιγο αυτο να μου πειτε αν σας αρεσει για εισαγωγικο τραγουδι στο βιντεο της βαφτισης.Απο στοιχο ειναι τελειο απλα θα το ηθελα λιγο πιο "παιδικο"...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Λες να κοιμαται επειδη ειναι ανασηκωμενο?

Κοριτσια ακουστε λιγο αυτο να μου πειτε αν σας αρεσει για εισαγωγικο τραγουδι στο βιντεο της βαφτισης.Απο στοιχο ειναι τελειο απλα θα το ηθελα λιγο πιο "παιδικο"...

Οι στιχοι ειναι τελειοι συγκινηθηκα δε ξερω επειδη ειναι λαικη μπαλαντα τι εχεις στο μυαλο σου εγω θα το εβαζα.Μάρεσει επισης το everything I do του Bryan Adams το i dont wanna miss a thing των aerosmith για παιδικα δε ξερω.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλησπερα τι κανετε?

Βουλα τι εννοεις βιντεακι της βαφτισης?:confused:

κλεισαμε κ φωτογραφο σημερα,οποτε ιουλιο θα ασχοληθω παλι με τη βαφτιση.

πηγαμε βολτιτσα το πρωι,ευτυχως προλαβαμε γιατι τωρα βρεχει.

βρε κοριτσια οταν βαζετε το μωρο στο πλαι δεν γυριζει? εγω παντα ανασκελα την βρισκω κ της εχω κ κουβερτουλα απο πισω.αν της βαλω πιο χοντρη,γυριζει μπρουμητα!γενικα κανει πολυ αναστατο υπνο γι'αυτο φοβαμαι που βγαζει γουλιτσες,μη πνιγει!:|

BJVqp3.png

καλησπερα τι κανετε?

βρε κοριτσια οταν βαζετε το μωρο στο πλαι δεν γυριζει? εγω παντα ανασκελα την βρισκω κ της εχω κ κουβερτουλα απο πισω.αν της βαλω πιο χοντρη,γυριζει μπρουμητα!γενικα κανει πολυ αναστατο υπνο γι'αυτο φοβαμαι που βγαζει γουλιτσες,μη πνιγει!:|

Γωγω μου η δικια μου πεφτη ξερη οπως τη βαζω ετσι τη βρισκω καμια σχεση με το γιο μου που ειχε αλωνισει ολο το κρεβατι.

Οσο για το βιντεο νομιζω οτι εννοει το βιντεο που τραβανε την ωρα του μυστηριου που στην αρχη τραβανε την εκκλησια τους γονεις συγγενεις φιλους και μετα την κολυμπηθρα τα ρουχα το μυστηριο το ντυσιμο κτλ ε οπου δεν υπαρχει ψαλμωδια συνηθως βαζουν μια μουσικη να παιζει η την διαλεγεις εσυ η μονοι τους.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Νικη μου, οι μπομπονιερες δεν ειναι των γονιων? εμεις εδω ετσι το εχουμε, δεν ανακατευεται ο νονος ουτε τις πληρωνει αυτος.

κ εδω εμεις τις κανουμε τις μπομπονιερες... κ οσο για τα ρουχα που θα ψωνισει ο νονος δεν εχω θεμα να παω μαζι του! ας επιλεξει οτι θελει αυτος με δικο του γουστο;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπέρα κορίτσια τι κανετε??? ο μικρος καλύτερα σημερα! δεν εχει πυρετο κανει ομως δεκατα.. να δουμε κ το βραδυ πως θα παει..:rolleyes:

Ελα βρε Αναστασια και σε εψαχνα καλυτερα ο μικρουλης σου ε?Αντε κοπέλα μου να τελειωσετε και με αυτο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Οι στιχοι ειναι τελειοι συγκινηθηκα δε ξερω επειδη ειναι λαικη μπαλαντα τι εχεις στο μυαλο σου εγω θα το εβαζα.Μάρεσει επισης το everything I do του Bryan Adams το i dont wanna miss a thing των aerosmith για παιδικα δε ξερω.

Ωραια ειναι και αυτα...οπως και το

και το
..

Το θεμα ειναι οτι παππουδες και τετοια, δεν εχουν ιδεα απο αγγλικα...:rolleyes:

καλησπερα τι κανετε?

Ποσο σου βγηκε ο φωτογραφος?Εμενα κοριτσια γυρω στο 400αρι με 80 φωτο(οι 10 μεγαλες), 5 dvd, εεε αυτα νομιζω...Πολλα δεν ειναι?

Και εμενα γυρναει, για αυτο βαζω και μπρος και απο πισω μαξιλαρι για να μην κουνιεται καθολου...Αααα βαζω και απο κατω.Επειδη εχω σηκωμενο το στρωμα, πεφτει προς τα κατω...:-P

Γωγω μου η δικια μου πεφτη ξερη οπως τη βαζω ετσι τη βρισκω καμια σχεση με το γιο μου που ειχε αλωνισει ολο το κρεβατι.

Οσο για το βιντεο νομιζω οτι εννοει το βιντεο που τραβανε την ωρα του μυστηριου που στην αρχη τραβανε την εκκλησια τους γονεις συγγενεις φιλους και μετα την κολυμπηθρα τα ρουχα το μυστηριο το ντυσιμο κτλ ε οπου δεν υπαρχει ψαλμωδια συνηθως βαζουν μια μουσικη να παιζει η την διαλεγεις εσυ η μονοι τους.

Καπως ετσι..Βασικα το θελω μονο για την αρχη.Θελω να κανω μια εισαγωγη, με φωτο απο την εγκυμοσυνη, με υπερηχο, μετα απο τη γεννα, μετα που μεγαλωνει σιγα σιγα και μετα να μπει η βαφτιση..Εεεε σε εκεινο το κομματι ψαχνω να βαλω ενα τραγουδι..

Κοριτσια το πρωι εκανα δουλειες.Εβρεξε και τα εκανε ολα χαλια και μολις τελειωσα την γενικη...Ουφφ!Το μωρο το αφησα στη μαμα μου.Θα βγω με μια φιλη...;)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ωραια ειναι και αυτα...οπως και το
και το
..

Το θεμα ειναι οτι παππουδες και τετοια, δεν εχουν ιδεα απο αγγλικα...:rolleyes:

Ποσο σου βγηκε ο φωτογραφος?Εμενα κοριτσια γυρω στο 400αρι με 80 φωτο(οι 10 μεγαλες), 5 dvd, εεε αυτα νομιζω...Πολλα δεν ειναι?

Και εμενα γυρναει, για αυτο βαζω και μπρος και απο πισω μαξιλαρι για να μην κουνιεται καθολου...Αααα βαζω και απο κατω.Επειδη εχω σηκωμενο το στρωμα, πεφτει προς τα κατω...:-P

Καπως ετσι..Βασικα το θελω μονο για την αρχη.Θελω να κανω μια εισαγωγη, με φωτο απο την εγκυμοσυνη, με υπερηχο, μετα απο τη γεννα, μετα που μεγαλωνει σιγα σιγα και μετα να μπει η βαφτιση..Εεεε σε εκεινο το κομματι ψαχνω να βαλω ενα τραγουδι..

Κοριτσια το πρωι εκανα δουλειες.Εβρεξε και τα εκανε ολα χαλια και μολις τελειωσα την γενικη...Ουφφ!Το μωρο το αφησα στη μαμα μου.Θα βγω με μια φιλη...;)

Για ελληνικό αν και λίγο πολυφορεμένα είναι το ΗΡΘΕΣ του Ρουβά και το Πιο πολυ του Χατζηγιάννη.Εμενα παντως μου αρεσουν

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Για ελληνικό αν και λίγο πολυφορεμένα είναι το ΗΡΘΕΣ του Ρουβά και το Πιο πολυ του Χατζηγιάννη.Εμενα παντως μου αρεσουν

το ηρθες το ειχα στο γαμο μου...χααχχαχ:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

τι κανετε κοριτσακια μου? εγω κλασσικα εξαφανισμενη αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω λεπτο να μπω! κ στη δουλεια γινεται χαμος τωρα λογω εποχης οποτε ουτε απο εκει! καλα με το που μπαινω σπιτι εχω την μπεμπουλα κολλημενη πανω μου κ οταν δεν την εχω τρεχω να προλαβω τις δουλειες οπως ολες μας... εμεις καλα ειμαστε συνεχιζουμε κ τρωμε τον αμπακο. τεσσερις φορες την ημερα πλεον τρωει απο 240 μλ. περασαμε κ τα 6 κιλα πλεον! αυτην την εβδομαδα θα κανουμε κ το δευτερο εμβολιο (νομιζω πανω απο ενα ειναι αλλα δεν θυμαμαι). αχ ποτε θα ασχοληθω κ εγω με την βαφτιση??? το μονο που ξερω ειναι οτι θα γινει στην αιγινα οπως κ ο γαμος κ στο ιδιο εκκλησακι αν δεν ειναι κλεισμενος ολος ο σεπτεμβριος. ελπιζω να τα οργανωσω καλα ολα!

Αχ κοριτσια θα την φαω την μπουμπου μου..Εχει εδω και 3 μερες που οταν την μιλαω βγαζει τσιριδες και γελαει με φωνουλα...Πως να αντεξεις να μην την κανεις μια μπουκια και να την φας?

αχ εμενα γιατι δεν μου τσιριζει?????? θελω κ εγωωωωωωω! εμενα μονο γελακια κ φωνουλες κανει. καλα το να την φας ειναι το πλεον νορμαλ!!! εγω ολη μερα την τρωω!:P:p:p:p

ΤΖΑ!!!!!!!!!!ξαναηρθα!! κουναω την μικρη με το καροτσι κ μολις αποκοιμηθηκε!! αλλαξαμε γαλα τελικα μιλησα με παιδιατρο μας εδωσε το frisolac comfort θα δουμε πως θα παει κ αν χρειαστει θα κανουμε κ υπερηχο..της εδωσα ηδη 2 γευματα κ δεν εβγαλε ουτε γουλια!!!!!!!!! αλλα ειναι δυσκολο στο ρεψιμο στο καλο του ρευοταν που ρευοταν δυσκολα η δικια μου τωρα προβλεπονται πολλες βολτες στην αγκαλια...

θελω να σας ρωτησω : σας εχει τυχει να αποκοιμιουνται με το γαλα κ να μην ξυπνανε με τπτ για να ρευτουν? τι κανετε τα βαζετε να κοιμηθουν χωρις να ρευτουν στο πλαι?? εμενα το κανει η δικια μου κ εχω ενα φοβο...

αντε επιτελους πηρατε αντιαναγωγικο γαλα! αμην! πιστευω ολα θα πανε καλα τωρα Ποπακι! απορω πως σου το επινε το αντιαλλεργικο γαλα. εμενα δυσανασχετουσε απιστευτα το καημενουλι μου τοτε που το εδινα. κ εκανε κ πιο πολυ εμετο. παλι καλα της το εκοψα γρηγορα.

Ηρθα κι εγω καλοκαιρι κι εδω ζεστηηηη μαζεψα και τις πικε μονο σεντονια πια για ολους 27 βαθμους μεσα στο σπιτι.

Δωρα μου δε καταλαβα καλα τοτε εισαι ενταξει λογικα για αυτο ειναι.

Ποπακι αντε να ειναι αυτο το τελευταιο τα μπαλκονια αστα ακομα ολη τη βδομαδα θα βρεχει!

Αννα κι εγω μολις κοιμησα και τη μικρη κι ειμαι αναμεσα στο να πεσω κι εγω λιγο ή να κανω ενα καφε και να διαβασω θα δω.

Γεωργια μου εγω ακομα με ελαφρυ παπρωματακι ειμαι! καλα ο αντρας μου ειναι φοβερα κρυουλιαρης εχει ακομα πιο χοντρο! δεν παει καλα το ατομο! απορω πως δεν σκαει!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τι κανετε κοριτσακια μου? εγω κλασσικα εξαφανισμενη αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω λεπτο να μπω! κ στη δουλεια γινεται χαμος τωρα λογω εποχης οποτε ουτε απο εκει! καλα με το που μπαινω σπιτι εχω την μπεμπουλα κολλημενη πανω μου κ οταν δεν την εχω τρεχω να προλαβω τις δουλειες οπως ολες μας... εμεις καλα ειμαστε συνεχιζουμε κ τρωμε τον αμπακο. τεσσερις φορες την ημερα πλεον τρωει απο 240 μλ. περασαμε κ τα 6 κιλα πλεον! αυτην την εβδομαδα θα κανουμε κ το δευτερο εμβολιο (νομιζω πανω απο ενα ειναι αλλα δεν θυμαμαι). αχ ποτε θα ασχοληθω κ εγω με την βαφτιση??? το μονο που ξερω ειναι οτι θα γινει στην αιγινα οπως κ ο γαμος κ στο ιδιο εκκλησακι αν δεν ειναι κλεισμενος ολος ο σεπτεμβριος. ελπιζω να τα οργανωσω καλα ολα!

αχ εμενα γιατι δεν μου τσιριζει?????? θελω κ εγωωωωωωω! εμενα μονο γελακια κ φωνουλες κανει. καλα το να την φας ειναι το πλεον νορμαλ!!! εγω ολη μερα την τρωω!:P:p:p:p

αντε επιτελους πηρατε αντιαναγωγικο γαλα! αμην! πιστευω ολα θα πανε καλα τωρα Ποπακι! απορω πως σου το επινε το αντιαλλεργικο γαλα. εμενα δυσανασχετουσε απιστευτα το καημενουλι μου τοτε που το εδινα. κ εκανε κ πιο πολυ εμετο. παλι καλα της το εκοψα γρηγορα.

Γεωργια μου εγω ακομα με ελαφρυ παπρωματακι ειμαι! καλα ο αντρας μου ειναι φοβερα κρυουλιαρης εχει ακομα πιο χοντρο! δεν παει καλα το ατομο! απορω πως δεν σκαει!

Γεια σου Μαργαριτα μου τι κανει η κορακλα σου μεγαλωνει ε?Πω πω ολοκληρη γυναικα εγινε θελουμε φωτο οποτε προλαβεις.

Τα παπλωματα δε θα τα σχολιασω:tongue::tongue::tongue:

Για τη βαφτιση εγω ειμαι σχεδον ετοιμη απο τα βασικα θελω μονο το φωτογραφο να κλεισω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...