Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ κοριτσια θα την φαω την μπουμπου μου..Εχει εδω και 3 μερες που οταν την μιλαω βγαζει τσιριδες και γελαει με φωνουλα...Πως να αντεξεις να μην την κανεις μια μπουκια και να την φας?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΖΑ!!!!!!!!!!ξαναηρθα!! κουναω την μικρη με το καροτσι κ μολις αποκοιμηθηκε!! αλλαξαμε γαλα τελικα μιλησα με παιδιατρο μας εδωσε το frisolac comfort θα δουμε πως θα παει κ αν χρειαστει θα κανουμε κ υπερηχο..της εδωσα ηδη 2 γευματα κ δεν εβγαλε ουτε γουλια!!!!!!!!! αλλα ειναι δυσκολο στο ρεψιμο στο καλο του ρευοταν που ρευοταν δυσκολα η δικια μου τωρα προβλεπονται πολλες βολτες στην αγκαλια...

θελω να σας ρωτησω : σας εχει τυχει να αποκοιμιουνται με το γαλα κ να μην ξυπνανε με τπτ για να ρευτουν? τι κανετε τα βαζετε να κοιμηθουν χωρις να ρευτουν στο πλαι?? εμενα το κανει η δικια μου κ εχω ενα φοβο...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλησπερα κοριτσια πεθανα στις δουλειες σημερα αλλα ευτυχως τελειωσα οποτε το υπολοιπο ΣΚ θα το αφιερωσω στα μωρα και στο μωρο μου.

Μαγδα καλως ηρθες με λενε Γεωργια και οπως θα δεις στο τικερακι μου εχω ενα αντρακι 2 χρονων και μια νεραιδουλα 3,5 μηνων.

Δωρα μου πρεπει να μιλησεις με την παιδιατρο ή με αλλη αφου εχει θεματα τωρα.Τελεια με τους κουμπαρους σου.

Ποπακι μου οχι ρε γμτ πανω που λεγαμε οτι τελειωσε παντως μη ντρεπεσαι να παρεις το γιατρο αυτη ειναι η δουλεια του κι εσυ μια χαρα τα περιγραφεις τι να κανουμε δεν ειμαστε γιατροι.

Αναστασια που εισαι??????πως ειναι το παιδι?

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ κοριτσια θα την φαω την μπουμπου μου..Εχει εδω και 3 μερες που οταν την μιλαω βγαζει τσιριδες και γελαει με φωνουλα...Πως να αντεξεις να μην την κανεις μια μπουκια και να την φας?

Βουλα φατην κι εγω θα σε υπερασπιστω!!:P:p

zxG9p3.png

owokp3.png

ΤΖΑ!!!!!!!!!!ξαναηρθα!! κουναω την μικρη με το καροτσι κ μολις αποκοιμηθηκε!! αλλαξαμε γαλα τελικα μιλησα με παιδιατρο μας εδωσε το frisolac comfort θα δουμε πως θα παει κ αν χρειαστει θα κανουμε κ υπερηχο..της εδωσα ηδη 2 γευματα κ δεν εβγαλε ουτε γουλια!!!!!!!!! αλλα ειναι δυσκολο στο ρεψιμο στο καλο του ρευοταν που ρευοταν δυσκολα η δικια μου τωρα προβλεπονται πολλες βολτες στην αγκαλια...

θελω να σας ρωτησω : σας εχει τυχει να αποκοιμιουνται με το γαλα κ να μην ξυπνανε με τπτ για να ρευτουν? τι κανετε τα βαζετε να κοιμηθουν χωρις να ρευτουν στο πλαι?? εμενα το κανει η δικια μου κ εχω ενα φοβο...

Ποπάκι μου κι εμενα το κάνει και την αφηνω στο πλαι στο σφηνακι και με το που ξυπναει το προσπαθω αλλες φορες τα καταφερνω αλλες οχι αλλά εγω τη θηλαζω που παιζει κι ενα ρολο.:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Ποπη αντε ελπιζω αυτο να ειναι το τελευταιο που κανεις για να ηρεμησει η μικρη!!

Γεωργία δεν εχει κατι η μικρη μου απλα ισως της ερχεται λιγο γαλατακι προς τα πανω καποιες φορες και αυτο την ενοχλει οταν την ξαπλωνω... και παρατηρησα οτι δεν μου ρευεται τωρα τελευταια και μαλλον γι'αυτο το βλεπω πιο εντονο το "προβλημα".Τι λες κι εσυ?

Μαρθα καλως ήρθες στην παρέα μας!! Εγω ειμαι η Δωρα.

Εδω αρχισε να ριχνει καρεκλες...!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεωγια μου τον πηρα τηλ αλλαξαμε γαλα ας ελπισουμε τωρα να στρωσει..αλλα παλι μεχρι να συνηθισουμε το καινουργιο γαλα θα ταλαιπωρηθουμε..ωχ τι να κανουμε ? αντε να δουμε..κ εγω ετσι την ξαπλωνω αν δεν ρευτει αλλα τον φοβο τον εχω..

δωρακι μουτο τελευταιο ειναι οντως ..μετα απο κει κ περα δεν ξερω τι σεναρια παιζουν κ δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι...ας ελπιζουμε οτι τελικα το τελικο πορισμα ειναι παλλινδρομηση..το αποκλεισαμε παντως κ την αλλεργια..

μαγδαξεχασα να σε καλοσωρισω στην παρεα μας !! εγω ειμαι η ποπη απο θεσσαλονικη!!

B4Itp2.png

πω πω καρεκλοποδαρα ριχνει κ εδω ...κ ηθελα να πλυνω κ μπαλκονια...μπουμπουνιζει κ αστραφτει...

αχ πως θα ηθελα να φαω ενα ζεστο σοκολατενιο κεικ τωρα?? αλλα δεν εχω ολα τα υλικα για να φτιαξω...:evil::evil:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγω τους εβαλα ολους για υπνο και μικρους και μεγαλους για να παμε στην πλατεια το βραδακι βολτα.

Τωρα θα παω σουπερ μαρκετ.Δωρα, πως πηγε το μενου??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Να'μαι και εγω!!

Καρεκλοποδαρα ε?

Εδω ειναι καλοκαιρι!!

καλως την αννα μας!! τυχερουλα καλοκαιρι εε?? εμεις εδω παλι κλεισμενες μεσα!!

B4Itp2.png

Eγω προσπαθω να κανω πραγματα για να ξυπνησει(οπως πχ, την βρεχω στο προσωπο), αλλα συνηθως, τζαμπα ο κοπος...Τοτε την αφηνω λιγο στο ριλαξ.Μερικες φορες ξυπναει μονη της και την σηκωνω και ρευεται.Αλλες απλα ζοριζεται.Την αφηνω λιγο να ζοριστει και μετα την σηκωνω..Και αν μετα απόλα αυτα δεν ρευτει, τοτε την βαζω να κοιμηθει(παντα σταπλαγια ρευτει, δεν ρευτει) και ετσι και αλλιως εχω και ανασηκωμενο το κρεβατι.Τα πινει σεδ 2 δοσεις οπως εμας ε?Αυτο ειναι καλυτερο για το ρεψιμο νομιζω..

Βουλα φατην κι εγω θα σε υπερασπιστω!!:P:p

χααχαχχαχ:tongue:

Και εδω εριξε καρεκλες κοριτσι..και συγκεκριμενα τις δικες μου που τις πηγε στην αλλη μερια του μπαλκονιου..Και επεσε και η ντουλαπα που ειχα στο μπαλκονι, αυτες οι σιδερενιες οι ασπρες...:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ηρθα κι εγω καλοκαιρι κι εδω ζεστηηηη μαζεψα και τις πικε μονο σεντονια πια για ολους 27 βαθμους μεσα στο σπιτι.

Δωρα μου δε καταλαβα καλα τοτε εισαι ενταξει λογικα για αυτο ειναι.

Ποπακι αντε να ειναι αυτο το τελευταιο τα μπαλκονια αστα ακομα ολη τη βδομαδα θα βρεχει!

Αννα κι εγω μολις κοιμησα και τη μικρη κι ειμαι αναμεσα στο να πεσω κι εγω λιγο ή να κανω ενα καφε και να διαβασω θα δω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...