Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

α, και οταν αργει πολυ ο αντρας μου να γυρισει απο τη δουλεια οπως σημερα, τους βαζω ακομη πιο νωρις για υπνο. γιατι τωρα τελευταια που νυχτωνει αργα λιγο αργουν να κοιμηθουν. σημερα ομως τους ειπα, κοιταξτε, παρολο που ειναι μερα εξω, ειναι αργα. ανοιξτε την τηλεοραση να δειτε που εχει ειδησεις. (οι ειδησεις ειναι το σημα κατατεθεεν οτι ηρθε η ωρα γισ υπνο!) οποτε πηγαν νωρις!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξέρεις ποιο ειναι το προβλημα Γεωργια μου με εμας, η φιλενάδα του , του έχει πει οτι δεν πρεπει να μου δέιξει τιποτα εμενα από εκεινα που θα παρει κτλ.... τελικα ναι τον πεισαμε οτι θα παμε μαζι να τα δουμε(αλλα δεν θελω να ερθει και εκεινη μαζι μας αν και ειναι πολύ καλη μου φιλη) γιατι την προηγουμενη φορα πηγμα στη εκθεση βάπτηση μαζι και η φίλη του ειχε θημωσει γιατι εγω έβλεπα μπομπονιερες κτλ( ε τι να πεις;;;;

Νικη μου, οι μπομπονιερες δεν ειναι των γονιων? εμεις εδω ετσι το εχουμε, δεν ανακατευεται ο νονος ουτε τις πληρωνει αυτος.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Νικη μου, οι μπομπονιερες δεν ειναι των γονιων? εμεις εδω ετσι το εχουμε, δεν ανακατευεται ο νονος ουτε τις πληρωνει αυτος.

γεια σου αννα! ναι , και μεις ετσι το εχουμε με τις μπομπονιερες

Γεια σου Μαρια ,τι κανεις?

Ναι, το εδω που ειπα αυτο εννοουσα Ελλαδα, απ'οτι ξερω δλδ.:):)

Και εμεις εχθες καναμε το εμβολιο του πνευμονιοκκοκου και του μηνιγγιτιδοκοκκου.Κατι δεκατακια μονο εχθες το βραδυ μου εκανε, χωρις φαρμακο τα περασαμε.

Γεια σου Μαρια ,τι κανεις?

Ναι, το εδω που ειπα αυτο εννοουσα Ελλαδα, απ'οτι ξερω δλδ.:):)

Και εμεις εχθες καναμε το εμβολιο του πνευμονιοκκοκου και του μηνιγγιτιδοκοκκου.Κατι δεκατακια μονο εχθες το βραδυ μου εκανε, χωρις φαρμακο τα περασαμε.

χα χα! καλο! νομιζα το εδω το ειπες για την κεφαλονια!

καλα ειμαι αλλα κουρασμενη! σημερα στο σεμιναριο που παω σχεδον με πηρε ο υπνος...

της μηνιγγιτιιδς εμας αργοτερα το κανει. δεν θυμαμαι ποτε αλλα σιγουρα μετα τους 8 μηνες.

Διαφημίσεις

Ενα σωρο εμβολια τελικα!!

Της γαστρεντεριτιδας εγω δεν το εχω κανει σε κανενα μου παιδι μεχρι τωρα.Για τη μικρη, θα δω δεν ξερω αν θα το κανω...:rolleyes:

Ενα σωρο εμβολια τελικα!!

Της γαστρεντεριτιδας εγω δεν το εχω κανει σε κανενα μου παιδι μεχρι τωρα.Για τη μικρη, θα δω δεν ξερω αν θα το κανω...:rolleyes:

και γω δεν το ειχα κανει στα μεγαλα και τελικα δεν το εκανα ουτε στο μπεμπη. πρεπει μεχρι εξι μηνων να γινουν τρεις δοσεις και εννοειται δε σε προοστατευει απο ολες τις γαστρεντεριτιδες

και γω δεν το ειχα κανει στα μεγαλα και τελικα δεν το εκανα ουτε στο μπεμπη. πρεπει μεχρι εξι μηνων να γινουν τρεις δοσεις και εννοειται δε σε προοστατευει απο ολες τις γαστρεντεριτιδες

Ακριβως το ιδιο μου ειπε και εμενα η παιδιατρος γι'αυτο λεω να μην το κανω, για να μη τη φορτωνω με φαρμακα...

εμας εδω το κανει ο νονος, δεν ξερω γιατι φυσικα...

Εφη μου δωσε τα φώτα σου!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, καλημέρα!!!Είμαι η Μάγδα (και προσπαθώ να είμαι καλά!), έχω 2 γιους, έναν 3 ετών και έναν μπομπιράκο που γεννήθηκε 21 Φεβρουαρίου! Δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά, αλλά θα χαρώ να μπω στην παρέα σας, κι εγώ και ο μπεμπούλης μου! Θηλάζουμε αποκλειστικά από την πρώτη μέρα, περάσαμε ήπιους κολικούς και υποψιάζομαι αλλεργία στο γάλα, όπως είχε και ο μεγάλος μου (την ξεπέρασε εντελώς στα 2 του χρόνια). Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο πριν 12 μέρες και ήμασταν 6 κιλά και 60 εκ. Επίσης αρρωστήσαμε από τον μεγάλο, ο οποίος αρρώστησε για δεύτερη μόλις φορά σε αυτά τα 3 χρόνια, όταν ήμασταν 20 ημερών, αλλά την περάσαμε ελαφρά, μόνο με μυξούλες, οι οποίες τώρα μπορώ να πω ότι έφυγαν. Πάντα τον πρώτο λόγο τον έχει ο παιδίατρος, αλλά απ΄ότι θυμάμαι π.χ. για τις γουλιές ίσως θα βοηθούσε να θηλάζει σχεδόν σε όρθια στάση και ανασηκωμένη η κούνια από τη μια μεριά (βάλε 1-2 χοντρά βιβλία από κάτω) και πολύ καλό ρέψιμο, ακόμα και μισή ώρα μετά το γεύμα. Συνήθως, μου είπε η παιδίατρος, όταν βάζουμε το μωρό από τα αριστερά ρεύεται καλύτερα. Ολα τα μωρά έχουν σε κάποιον βαθμό ήπια παλλινδρόμηση, και κάνουν σαν να καταπίνουν ακόμα και αφού έχουν σταματήσει να πίνουν. Συζήτησέ το με τον/την παιδίατρο. Αυτά τα ολίγα (γκουχ-γκουχ!!) για την ώρα. Πάω να κοιμηθώ όσο προλάβω!!!

καλημερα κοριτσια! χτες βραδυ εφυγα αποτομα γιατι ο μεγαλος προολαβε και κατουρηθηκε στον υπνο του! και μεχρι να τον αλλαξω προλαβε και πηρε τον υπολογιστη ο αντρας μου! και εννοειται οτι στο μεταξυ με πηρε ο υπνος!

τωρα ξυπνησε ο μπεμπικος για να φαει!

μαγδα καλως ηρθες στην παρεα μας! εγω ειμαι η μαρια!

φιλια πολλα! την καλημερα μου σε ολες!!!

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα καλο σαβ/κο να εχουμε!!

τι κανετε?? χθες δεν μπορεσα να μπω πολυ γιατι προσπαθουσα να καθαισω το σπιτι σκεφτητε οτι εκανα 1.5 ωρα να σκουπησω αφου συνεχεια η μικρη γκρινιαζε κ δεν με αφηνε να κανω δουλειες..μεχρι το απογευμα ειχαμε παει καλα με τους εμετους δεν εκανε παρα μονο πολλεεεες γουλιες πηρα τον παιδιατρο κ ειπε οτι αρα εχουμ βελτιωση ..ελατε ομως που απο τις 10 το βραδυ κ μετα δεν σταματησε να ξερνοβολαει σε μεγαλες ποσοτητες..δλδ εχω τρελαθει δεν ξερω τι να πω στον γιατρο την μια ετσι κ την αλλη αλλιως...μου ειχε πει οτι θελει να την δει την δευτερα αλλα νομιζω οτι δεν πρεπει να περιμενω μεχρι την δευτερα κ οτι πρεπει να αλλαξω γαλα οπωσδηποτε..αμαν κουραστικα να βλεπω το μωρο μου να κανει εμετο..σχεδον το μισο γαλα που πινει το βγαζει..το μονο θετικο ειναι οτι το συνηθισε το γαλα κ μπορει κ πινει πλεον σε ενα γευμα 125-140μλ αλλα τι να το κανω αφου το βγαζει??τι να κανω βρε κοριτσια ?? να τον ξαναπαρω τηλ? καθε μερα του τηλεφωνω..θα νομιζει στο τελος οτι δεν του τα περιγραφω σωστα..

σημερα το πρωι στις 7.20 καθως ετοιμαζω γαλα για την μικρη ακουω απο εξω φερναρισμα μεγαλο κ ενα ντουκ τεραστιο ανοιγω παντζουρια κ τι να δω ?? ενα τζιπακι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μας πηρε σβαρνα ενα δεντρο μεγαλο το ξηλωσε κ καρφωθηκε λιγα μετρα πιο κατω,,ηρθε πυροσβεστικη για να βγαλουν το δεντρο απο το αμαξι ολος ο κορμος πανω στο παμπριζ..λεω ενταξει ο ανθρωπος αποκλειεται να την γλυτωσε με τα πολλα κοψαν το δεντρο βγαλαν το αμαξι κ ανθρωπος μεσα στο αμαξι δεν υπηρχε..αναρωτιεμαι που να πηγε κ ποτε βγηκε απο το αμαξι ,,ασθενοφορο δεν ηρθε καν...:rolleyes::rolleyes:τουλαχιστον μαλλον ειναι καλα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σας καλημερα!

Εχτες ειχα κοσμο,το ζευγάρι που θα βαφτίσουν την μπεμπα! Πολυ την χάρηκε η νονα της τη μικρούλα. Ειπε οτι θα τα διαλέξουμε ολα παρέα κ πολυ χάρηκα!

Η μπεμπα συνεχιζει να ειναι ανήσυχη.... Προσπάθησα να βρω την παιδίατρο αλλα εχει προβλημα με την εγκυμοσυνη της κ πηγε επειγοντως Θεσνικη. Μας το ειπε ο νονός μας χτες που ειναι συγγενείς. Κρίμα την καημένη ελπίζω να μην ειναι κατι κακο.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...