Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κι εμας κολλητοι μας ειναι αλλα εχουν απλα σχέση και ο νονος θα ειναι ο φιλος μου, οταν με το καλουν παντρευτουν θα ειναι και εκεινη η νονα, προς το παρον ομως δεν εχει λόγο. εχθες του ειπα για την λαμπαδα και το μπαουλο οτι εκει που δουλευει η θεια μου θα το παρει 70 ευρω( πολύ φτυνα δηλαδη) και ενω στην αρχη δεν μου ειπε όχι μετα μου εστειλε μηνυμα και μου ειπε οτι θα παει και αλλου να δει.... εντομεταξυ αυτα ειναι τιρκουαζ με κοχιλια και αστεριες(που ειναι το χρωμα και το θεμα που θα παιξουμε) δηλαδη για να καταλαβεις η φιλη του, του ειπε να πανε και αλλου....

όσο για το φορεματακι τι να πω νομιζω μας εκμαιταλευοντε....

Ναι βρε κοπελα μου ΟΚ οταν με το καλο παντρευτουν τωρα ομως γιατι βαζει λογια δε καταλαβαινω αφου δε βγαινουν απο τη δικη της τσεπη και ενταξει παλια ετσι γινοταν τα αγοραζε ολα ο νονος και οι γονεις τα βλεπανε στην εκκλησια αλλα τωρα οταν ειναι φιλοι πανε ολοι μαζι και για βολτα τελοσπαντων εσυ μην επιμενεις κανε τις προτασεις σου και αν θελει να τις ακουσει καλως αν οχι πες τους το θεμα κι ας διαλεξουν μονοι του αυτοι θα γινουν ρεζιλι αν ειναι κακογουστο οχι εσυ βεβαια κι εσυ μια φορα βαφτιζεις το αγγελουδι σου το καταλαβαινω και τα θες ολα τελεια αλλα αν δε το καταλαβαίνουν τι αλλο να κανεις?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι βρε κοπελα μου ΟΚ οταν με το καλο παντρευτουν τωρα ομως γιατι βαζει λογια δε καταλαβαινω αφου δε βγαινουν απο τη δικη της τσεπη και ενταξει παλια ετσι γινοταν τα αγοραζε ολα ο νονος και οι γονεις τα βλεπανε στην εκκλησια αλλα τωρα οταν ειναι φιλοι πανε ολοι μαζι και για βολτα τελοσπαντων εσυ μην επιμενεις κανε τις προτασεις σου και αν θελει να τις ακουσει καλως αν οχι πες τους το θεμα κι ας διαλεξουν μονοι του αυτοι θα γινουν ρεζιλι αν ειναι κακογουστο οχι εσυ βεβαια κι εσυ μια φορα βαφτιζεις το αγγελουδι σου το καταλαβαινω και τα θες ολα τελεια αλλα αν δε το καταλαβαίνουν τι αλλο να κανεις?

απλα ξερεις τι τα φαντζομαι στο μυαλο και θελω όλα να ειναι τελεια.... ουτε εγω καταλαμβαινω γιατι αυτη επεμβενει.... ειναι και πολύ καλη μου φιλη και όλο του βαζει λόγια....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σας και απο εμενα..

Δωρα Ποπη και Εφη ελπιζω τα μωρακια σαε να καλυτερευσουν....

Δωρα μου δλωσε ξενο αποψε να δες πως θα παει....

Εφη μου θελω να δω φωτο σου με τα μαυρα μαλλια... λατερυω το μαυρο πάνω στα μαλλιά:rolleyes:.....

Αναστασια μου περαστικα στο μωρακι σου. οταν φθγει ο πυρετος τελιος ενημερωσε μας....

αν ξεχνω καποια συγχωρεστεμε!!!

εμενα κοιμαται ο μικρουλης μου.... και ισως παμε αποψε στο εξοχικο και να ερθουμε την κυριακη.... θα δουμε βεβαια....

Ααα Βουλα μου θα κανετε συγκεκριμενο θεμα στη βαπτηση;; εμεις θα κανουμε Θαλασσα.... τωρα ψαχνω ποιηματακι για το προσκλητιριο....

Δεν εχουμε συγκεκριμενο θεμα.Μετα ζοριζει πιο πολυ το πραμα..Αν θελεις εχω στο νου μου κειμενο για προσκλητηριο με ναυτακι αν δεν κανω λαθος..

Καλησπέρα κοριτσια.

Τι παθατε ολες α καλα το λετε πρεπει να κανουμε ευχελαιο εδω μεσα.

Δώρα μου πολυ ανησυχη ειναι η δικια σου μηπως να μιλησεις με το γιατρο σου φανταζομαι οτι σιγα σιγα θα πρεπει να στρωνει.Ε δε θα περασει κι ολα τα αλματα μη το παραχ...με.

Αναστασια μου περαστικα στο κουκλο σου τι επαθε κρυωσε η καμια ιωσιτσα?Μπανακια κανε του για να του πεφτει και depon ελπιζω να περασει γρηγορα α κανε και ορους μη μπουκωσει η μυτουλα του προληπτικα κι ας μην εχει ακομα μυξουλες.

Ποπάκι μου μίλα με το γιατρο σου για τις γουλιτσες εμενα κανει μια φορα τη μερα και βγαζει λιγο ομως οντως γουλιτσα μη το αφηνεις ισως σου πει κατι.

Βουλα μου αρχισες το τρεξιμο κι εσυ ε πολυ μου αρεσει που σε λιγο θα βαζουμε φωτο απο τα βαφτιστικα.Η μεση πως παει?

Νικη μου θα εχετε και εσεις λαο στη βαφτιση αν σου κανει εκπτωση μια χαρα θα ειναι η μπομπονιερες δεν ειναι τελεια να πηγαινεις για βαφτιστικα ολα τα θελεις!

Εφη μου περαστικα στο γιο σου και με γεια το μαλλι πως και το αποφασισες?

Γωγώ μου τι επαθε κι εσενα βρε παιδι μου η δικιά σου συνεχιζει ετσι και δεν κοιμαται?

Σόνια μου κουραγιο σε καταλαβαινω εκτος απο τη δουλεια ολες τα ιδια τραβαμε εγω κατεβασα το γυμναστηριο του μικρου για την μπεμπα κι ολη τη μερα εκει ειναι κολλημμενος λες και δεν εχει παιχνιδια τι να πεις!

Άννα και Ελευθερία γεια σας εμεις απο οτι φαινεται μειναμε που την παλευουμε με τις κορες μας πιο βολικες οι δικες μας!

Εγω τελειωσα με τις βαριες δουλειες θα περιμενω να κανει καλο καιρο να βαλω και τις κουρτινες και τελειωσα με πονανε χερια και μεση αλλο πραγμα αλλα το σπιτι φυσαει χαχαχα!

Ναιιιι ξεκινησα και εγω!Η μεση καλα ειναι ή μαλλον πολυ καλυτερα.Χθες και σημερα με τραβαει λιγακι.Ισως απο τον καιρο ή μπορει και επειδη καθομαι πολυ ωρα στο λαπτοπ για να βρω για τη βαφτιση..:rolleyes:

Χα εμεις τετοια τιμη ουτε γαι αστειο στην Αθηνα παιζουν απο 20-25 τα οικονομικα σου λεω ε και στην επαρχια διαφορες τιμες σε σχεση με την Αθηνα λοιπον το βρηκα σουπερ στο γαμο ειχα δωσει 23 το ατομο αλλα ειχε τελειο φαγητο.Εμεις εχουμε και τα οργανα να πληρωσουμε θελουμε και τρελο γλεντι:tongue:άλλα 300 ? φιλικη τιμη.
Και εμεις εδω τετοιες τιμες εχουμε...Αλλα εγω ψαχνω να βρω μεσα στη τιμη να εχει και οργανα.Να μην ειναι εξτρα.Μεχρι στιγμης, μονο εκει που εκανα τον γαμο εχω στο νου, αλλα παλι το ιδιο?Εμας μας το πληρωνει η πεθερα το τραπεζι...
Γεωργια μου και γενικα όλες σας, αν πάρει απο αλλου λαμπαδα και μπαουλο να του οω να παω να τα δω ή να του πω να πάμε μαζι από εκει που θα τα παρει;;; η να μην πω τιποτα;;;

Βασικα εγω ξερω οτι κανονικα αυτα παει να τα δει η μαμα μαζι με τον νονο/α...Ασχετα που και εμενα μονος του πηγε γτ καταλαθος το αφησα εγω να εννοηθει οτι δεν εχω προβλημα να παει να τα δει μονος του..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα τι κανετε? εγω χαζευω,η μικρη-περιεργως κοιμηθηκε πριν λιγο κ ψαχνω καμια πρωτοτυπη συνταγη για κεικ.δεν βγηκαμε βολτα,το παει για βροχη κ περιμενω κ κοσμο το βραδυ.πηγαμε το μεσημερι για καφε.

εμεις κλεισαμε βαφτιση Σαββατο 25-8 στις 7 το απογευμα.τραπεζι δεν θα κανουμε,μονο οι γονεις κ ο κουμπαρος θα παμε για φαγητο.δεν εχω κ πολλα να ψαξω,μια απλη μπομπονιερα θα βρω κ ενα γλυκο. ουτε φορεμα θα παρω,πρεπει να μας βγει οσο πιο οικονομικα γινεται,θα τα πληρωσουμε μονοι μας. με τον κουμπαρο μαζι θα βγουμε για ψωνια,κολλητος μας ειναι κ ευτυχως του εχω πολυ θαρρος!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθα κι εγω οι αντρες εξω και τα κοριτσακια μεσα σημερα!

Γεια σου Εφη μου πως ειναι ο μικρος σου?

Νικη μου η γνωμη μου ειναι αν εχεις θαρρος να το πεις στα ισια πες θελεις να βλεπω κι εγω για να σε βοηθησω ή θελεις να πηγαινεις με την κοπελα σου?Γιατι πες του πρωτη φορα βαφτιζω κι εχω ενθουσιαστει και μου αρεσε που πηγαμε μαζι αλλα αν σε φερνω σε δυσκολη θεση να μη ξαναπαμε.Ετσι απλα οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους.

Βουλα εμεις εχουμε θεμα και φερνουμε τον συγκεκριμενο και στο γαμο και στη πρωτη βαφτιση και τωρα και στη μπεμπα!Αλλιως μπορουσαμε με τα ιδια λεφτα να βρουμε με μουσικη.

zxG9p3.png

owokp3.png

γεια σας και απο εμενα!!! και μεναα ο μπεεμπακος κοιμαται. και η μικρη κοιμηθηκε. μονο ο μεγαλος τριγυρναει ακομη. εχει παει για υπνο υποτιθεται αλλα εχει σηκωθει δυο φορες για κακα. και γω φορτωνω σιγα σιγα....

ο μπεμπης σημερα ηταν ανησυχος απο το χτεσινο εμβολιο. εκανε δεκατα μεχρι 37,7 αλλα δεν του εδωσα τιποτα. θα τον εχω στο νου μου ομως μην ανεβασει πυρετο τη νυχτα.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

γεια σας και απο εμενα!!! και μεναα ο μπεεμπακος κοιμαται. και η μικρη κοιμηθηκε. μονο ο μεγαλος τριγυρναει ακομη. εχει παει για υπνο υποτιθεται αλλα εχει σηκωθει δυο φορες για κακα. και γω φορτωνω σιγα σιγα....

ο μπεμπης σημερα ηταν ανησυχος απο το χτεσινο εμβολιο. εκανε δεκατα μεχρι 37,7 αλλα δεν του εδωσα τιποτα. θα τον εχω στο νου μου ομως μην ανεβασει πυρετο τη νυχτα.

Καλησπερα νωρις κοιμουνται τα δικα σου ο δικος μου ακομα εξω στις κουνιες ειναι δε μαζευεται πια!

Περαστικά στο μικρούλη σου αν και δε νομιζω να ανεβασει τη δευτερη μερα συνηθως την πρωτη κανουν αν δε κανω λαθος γιατι εμενα ο μεγαλος δεν εκανε ποτε ουτε η μικρη ακομα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Νικη, χθες που εψαχνα για εμενα, βρηκα πολλα με ναυτακι.Σημερα δεν βρισκω...:rolleyes:Μονο αυτο...το οποιο ειναι με θαλασσα...

''στης θαλασσας το κυμα,

επανω στον αφρο,

ητανε κρυμμενο

ενα ονομα γλυκο.

το πηρε ενας γλαρος,

το φερε στη στερια,

το εκρυψε στην αμμο

στην ακροθαλασσια.

ο θησαυρος μου ειναι

και ψαχνω να τον βρω

αραγε ποιο να ειναι

το ονομα αυτο?''

Θα εχω στο νου μου και για αλλα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλησπερα νωρις κοιμουνται τα δικα σου ο δικος μου ακομα εξω στις κουνιες ειναι δε μαζευεται πια!

Περαστικά στο μικρούλη σου αν και δε νομιζω να ανεβασει τη δευτερη μερα συνηθως την πρωτη κανουν αν δε κανω λαθος γιατι εμενα ο μεγαλος δεν εκανε ποτε ουτε η μικρη ακομα.

ναι, απο τοτε που αρχισαν παιδικο τους κοιμιζω νωρις για να μην εχουμε γκρινιες την επομενη στο σχολειο. αλλιως πιαναμε 11 παλια!

και γω ελπιζω να μη μου καανει πυρετο. τα αλλλα ποτε δεν ειχαν κανει.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...