Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι παρεούλα,θα μετράμε τις ημέρες μαζί!Σε ποια μονάδα βρισκεσαι;Αθήνα;

Πάρε στο νοσοκομείο κατευθειαν κ θα σε συνδέσουν,ζητά να σου κλείσουν εκεί ραντεβού.Την τελευταια φορά εγώ έτσι το έκανα.

Αθήνα στο γεννεσις. Εσύ; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας και απο εμενα..

Δωρα Ποπη και Εφη ελπιζω τα μωρακια σαε να καλυτερευσουν....

Δωρα μου δλωσε ξενο αποψε να δες πως θα παει....

Εφη μου θελω να δω φωτο σου με τα μαυρα μαλλια... λατερυω το μαυρο πάνω στα μαλλιά:rolleyes:.....

Αναστασια μου περαστικα στο μωρακι σου. οταν φθγει ο πυρετος τελιος ενημερωσε μας....

αν ξεχνω καποια συγχωρεστεμε!!!

εμενα κοιμαται ο μικρουλης μου.... και ισως παμε αποψε στο εξοχικο και να ερθουμε την κυριακη.... θα δουμε βεβαια....

Ααα Βουλα μου θα κανετε συγκεκριμενο θεμα στη βαπτηση;; εμεις θα κανουμε Θαλασσα.... τωρα ψαχνω ποιηματακι για το προσκλητιριο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσια.

Τι παθατε ολες α καλα το λετε πρεπει να κανουμε ευχελαιο εδω μεσα.

Δώρα μου πολυ ανησυχη ειναι η δικια σου μηπως να μιλησεις με το γιατρο σου φανταζομαι οτι σιγα σιγα θα πρεπει να στρωνει.Ε δε θα περασει κι ολα τα αλματα μη το παραχ...με.

Αναστασια μου περαστικα στο κουκλο σου τι επαθε κρυωσε η καμια ιωσιτσα?Μπανακια κανε του για να του πεφτει και depon ελπιζω να περασει γρηγορα α κανε και ορους μη μπουκωσει η μυτουλα του προληπτικα κι ας μην εχει ακομα μυξουλες.

Ποπάκι μου μίλα με το γιατρο σου για τις γουλιτσες εμενα κανει μια φορα τη μερα και βγαζει λιγο ομως οντως γουλιτσα μη το αφηνεις ισως σου πει κατι.

Βουλα μου αρχισες το τρεξιμο κι εσυ ε πολυ μου αρεσει που σε λιγο θα βαζουμε φωτο απο τα βαφτιστικα.Η μεση πως παει?

Νικη μου θα εχετε και εσεις λαο στη βαφτιση αν σου κανει εκπτωση μια χαρα θα ειναι η μπομπονιερες δεν ειναι τελεια να πηγαινεις για βαφτιστικα ολα τα θελεις!

Εφη μου περαστικα στο γιο σου και με γεια το μαλλι πως και το αποφασισες?

Γωγώ μου τι επαθε κι εσενα βρε παιδι μου η δικιά σου συνεχιζει ετσι και δεν κοιμαται?

Σόνια μου κουραγιο σε καταλαβαινω εκτος απο τη δουλεια ολες τα ιδια τραβαμε εγω κατεβασα το γυμναστηριο του μικρου για την μπεμπα κι ολη τη μερα εκει ειναι κολλημμενος λες και δεν εχει παιχνιδια τι να πεις!

Άννα και Ελευθερία γεια σας εμεις απο οτι φαινεται μειναμε που την παλευουμε με τις κορες μας πιο βολικες οι δικες μας!

Εγω τελειωσα με τις βαριες δουλειες θα περιμενω να κανει καλο καιρο να βαλω και τις κουρτινες και τελειωσα με πονανε χερια και μεση αλλο πραγμα αλλα το σπιτι φυσαει χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Εφάκη με γειά το μαλλί. Και εγώ όταν θέλω να αλλάξω κάτι στην ζωή μου αλλάζω το μαλλί μου!Αχαχα!

Αναστασίτσα περαστικά. Όταν έχει πυρετό μην τον ντύνεις βαριά γιατί ζεσταίνεται και ανεβάζει περισσότερο. Ο παιδίατρος τι λέει?

Δεν διάβασα και πολλά. Και εγώ με δουλειές καταπιάνομαι.

Ο Μάνος μου έχει λίγες μυξούλες και βήχα. Χθες βράδυ του ξεκίνησα μάσκα αν δεν καλυτερεύσει μέχρι αύριο θα τον πάω στον παιδίατρο να τον δει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

πομπονιερες ο νονος θα τις πληρωσει και βασικα εκεινο θα τις διαλεξει για να δομε όμως. οταν του ειπα οτι θα ειναι μεσα σε κουτακι η μπμπονιερ εμέσος πλιν σαφως μου ειπε οτι δεν χρειαζετε αλλα αφου ετσι ειναι ωραίο.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εφάκη με γειά το μαλλί. Και εγώ όταν θέλω να αλλάξω κάτι στην ζωή μου αλλάζω το μαλλί μου!Αχαχα!

Αναστασίτσα περαστικά. Όταν έχει πυρετό μην τον ντύνεις βαριά γιατί ζεσταίνεται και ανεβάζει περισσότερο. Ο παιδίατρος τι λέει?

Δεν διάβασα και πολλά. Και εγώ με δουλειές καταπιάνομαι.

Ο Μάνος μου έχει λίγες μυξούλες και βήχα. Χθες βράδυ του ξεκίνησα μάσκα αν δεν καλυτερεύσει μέχρι αύριο θα τον πάω στον παιδίατρο να τον δει.

χαχα ολες το ιδιο δεν κανουμε?Εγω περιμενω ακομα για να το βαψω θα τα κανω πριν τη βαφτιση με φυτκη.Κλεισαμε και κεντρο χθες 18 το ατομο σε σχεση με την Αθηνα μια χαρα μου φανηκε.

Τι επαθε το αντρακι σου κρυωσε η αυτες οι ανοιξιατικες γριπουλες?Περαστικα να ειναι και γρηγορα να ξεκουραστεις λιγο αρκετα πια απο το χειμωνα παιδευεσαι τον πας και παιδικο μαλλον απο εκει ειναι τα περισσοτερα.

zxG9p3.png

owokp3.png

χαχα ολες το ιδιο δεν κανουμε?Εγω περιμενω ακομα για να το βαψω θα τα κανω πριν τη βαφτιση με φυτκη.Κλεισαμε και κεντρο χθες 18 το ατομο σε σχεση με την Αθηνα μια χαρα μου φανηκε.

Τι επαθε το αντρακι σου κρυωσε η αυτες οι ανοιξιατικες γριπουλες?Περαστικα να ειναι και γρηγορα να ξεκουραστεις λιγο αρκετα πια απο το χειμωνα παιδευεσαι τον πας και παιδικο μαλλον απο εκει ειναι τα περισσοτερα.

ακριβά δεν ειναι;;; εμεις το κλείσαμε 13 το άτομο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

πομπονιερες ο νονος θα τις πληρωσει και βασικα εκεινο θα τις διαλεξει για να δομε όμως. οταν του ειπα οτι θα ειναι μεσα σε κουτακι η μπμπονιερ εμέσος πλιν σαφως μου ειπε οτι δεν χρειαζετε αλλα αφου ετσι ειναι ωραίο.....

Κοιτα καλο θα ειναι να υπαρχει συνενοηση εγω πηγαινω μαζι με τον κουμπαρο μου και τα βλεπουμε αφενος για να ταιριαζει με τα υπολοιπα και αφετερου για να βρισκουμε πιο οικονομικες λυσεις.Για αυτο ειναι ωραιο που πατε κι εσεις μαζι γιατι το μεγαλυτερο εξοδο ειναι ο σταυρος τα αλλα κατα τη γνωμη μου μονο οι κοντινοι τα κρατανε οι υπολοιποι τα πετανε.

zxG9p3.png

owokp3.png

ακριβά δεν ειναι;;; εμεις το κλείσαμε 13 το άτομο

Χα εμεις τετοια τιμη ουτε γαι αστειο στην Αθηνα παιζουν απο 20-25 τα οικονομικα σου λεω ε και στην επαρχια διαφορες τιμες σε σχεση με την Αθηνα λοιπον το βρηκα σουπερ στο γαμο ειχα δωσει 23 το ατομο αλλα ειχε τελειο φαγητο.Εμεις εχουμε και τα οργανα να πληρωσουμε θελουμε και τρελο γλεντι:tongue:άλλα 300 € φιλικη τιμη.

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοιτα καλο θα ειναι να υπαρχει συνενοηση εγω πηγαινω μαζι με τον κουμπαρο μου και τα βλεπουμε αφενος για να ταιριαζει με τα υπολοιπα και αφετερου για να βρισκουμε πιο οικονομικες λυσεις.Για αυτο ειναι ωραιο που πατε κι εσεις μαζι γιατι το μεγαλυτερο εξοδο ειναι ο σταυρος τα αλλα κατα τη γνωμη μου μονο οι κοντινοι τα κρατανε οι υπολοιποι τα πετανε.

ξέρεις ποιο ειναι το προβλημα Γεωργια μου με εμας, η φιλενάδα του , του έχει πει οτι δεν πρεπει να μου δέιξει τιποτα εμενα από εκεινα που θα παρει κτλ.... τελικα ναι τον πεισαμε οτι θα παμε μαζι να τα δουμε(αλλα δεν θελω να ερθει και εκεινη μαζι μας αν και ειναι πολύ καλη μου φιλη) γιατι την προηγουμενη φορα πηγμα στη εκθεση βάπτηση μαζι και η φίλη του ειχε θημωσει γιατι εγω έβλεπα μπομπονιερες κτλ( ε τι να πεις;;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Χα εμεις τετοια τιμη ουτε γαι αστειο στην Αθηνα παιζουν απο 20-25 τα οικονομικα σου λεω ε και στην επαρχια διαφορες τιμες σε σχεση με την Αθηνα λοιπον το βρηκα σουπερ στο γαμο ειχα δωσει 23 το ατομο αλλα ειχε τελειο φαγητο.Εμεις εχουμε και τα οργανα να πληρωσουμε θελουμε και τρελο γλεντι:tongue:άλλα 300 ? φιλικη τιμη.

και σου λέει υπάρχει κρίση αντε ουστ....

και εμας εδω που κλιεσαμε τέλειο φαγητο εχει, 15 ηταν κανονικα μας το αφησε όμως 13 γιατι ξέρουμε την κορη εκεινου που εχει το κεντρο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Περαστικά στα μωράκια σας.

Ευτυχώς σήμερα είναι Παρασκευή. Η μικρή κοιμάτε από τις 1μιση από ότι μου είπε η μαμά μου και ο μεγάλος έχει από τις 2 στην κούνια του. Δεν κοιμάτε αλλά δεν βγαίνει κιόλας. Ευτυχώς μέχρι στιγμής η μπουμπού δεν έκανε πυρετό από το εμβόλιο και δείχνει ευδιάθετη. Λίγο πράσινα κακά μου έκανε όμως. Μπορεί να είναι και καμία ιωσούλα μου είπε ο παιδίατρος. Ε με τέτοιο καιρό που έχουμε τί να γίνει! Χθές είχαμε μια βροχή άλλο πράγμα.

Και εγώ για βάπτιση λέω στις 2/9 και στις 8/9 έχουμε γάμο. Παντρεύεται η πρώτη ξαδέρφη μου. Αλλά είδα πολύ λίγα πράγματα ακόμα. Ο νονός μας είναι στην Αθήνα και είπε ότι θα τα πάρει τα ρούχα μόνος του. Έχει βέβαια πολύ όμορφο γούστο δεν τον φοβάμε αλλά πρέπει να τον ρωτήσω τουλάχιστον για το στύλ για να δώ ανάλογα μπομπονιέρες και προσκλητήρια. Λέω να κάνω και τα γλυκά μόνη μου αυτή την φορά. Στον γιο μου είχα κάνει προσκλητήρια και μπομπονιέρες μόνη μου. Α και τραπέζι αυτή τη φορά θα είμαστε μόνο οι οικογένειες αλλά είμαστε 30 άτομα μόνοι μας.

Δεν βρίσκω όμως φόρεμα να μου αρέσει. Ούτε για εμένα ούτε για την μπέμπα. Πότε θα τα κάνω όλα δεν ξέρω.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

ξέρεις ποιο ειναι το προβλημα Γεωργια μου με εμας, η φιλενάδα του , του έχει πει οτι δεν πρεπει να μου δέιξει τιποτα εμενα από εκεινα που θα παρει κτλ.... τελικα ναι τον πεισαμε οτι θα παμε μαζι να τα δουμε(αλλα δεν θελω να ερθει και εκεινη μαζι μας αν και ειναι πολύ καλη μου φιλη) γιατι την προηγουμενη φορα πηγμα στη εκθεση βάπτηση μαζι και η φίλη του ειχε θημωσει γιατι εγω έβλεπα μπομπονιερες κτλ( ε τι να πεις;;;;

Εγω ευτυχως εχω κουμπαρους κολλητους φιλους και υπηρχε τρομερη συνενοηση απο την αρχη ουτε εγω ζητησα παπαδες αλλά και με τα παιδια πηγαιναμε μαζι για ολα γιατι οπως μου ελεγαν και οι δυο σε σενα θα μεινουν σε σενα πρεπει να αρεσουν ετσι παει.Τωρα η δικιά σου αφου δεν πληρωνει γιατι παρεμβαινει?Ημαρτον δεν εχει με τι να ασχοληθει μου φαινεται και τρωγεται με τα ρουχα της.:rolleyes:Εφοσον δεν επιβαλλεις την αποψη σου και ο νονος δεν εχει προβλημα?

και σου λέει υπάρχει κρίση αντε ουστ....

και εμας εδω που κλιεσαμε τέλειο φαγητο εχει, 15 ηταν κανονικα μας το αφησε όμως 13 γιατι ξέρουμε την κορη εκεινου που εχει το κεντρο....

Αν ναι πες το ψεμματα Νικη μου οπου μπορουν σε χτυπανε αλυπητα σου λεω το φορεματακι μαζι με το καπελο και το μπολερο τα πηρα 80 € και στα βαφτιστικα ενα παρομοιο που δε μου αρεσε κιολας το ειχαν 320 €:shock::shock::shock:

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Περαστικά στα μωράκια σας.

Ευτυχώς σήμερα είναι Παρασκευή. Η μικρή κοιμάτε από τις 1μιση από ότι μου είπε η μαμά μου και ο μεγάλος έχει από τις 2 στην κούνια του. Δεν κοιμάτε αλλά δεν βγαίνει κιόλας. Ευτυχώς μέχρι στιγμής η μπουμπού δεν έκανε πυρετό από το εμβόλιο και δείχνει ευδιάθετη. Λίγο πράσινα κακά μου έκανε όμως. Μπορεί να είναι και καμία ιωσούλα μου είπε ο παιδίατρος. Ε με τέτοιο καιρό που έχουμε τί να γίνει! Χθές είχαμε μια βροχή άλλο πράγμα.

Και εγώ για βάπτιση λέω στις 2/9 και στις 8/9 έχουμε γάμο. Παντρεύεται η πρώτη ξαδέρφη μου. Αλλά είδα πολύ λίγα πράγματα ακόμα. Ο νονός μας είναι στην Αθήνα και είπε ότι θα τα πάρει τα ρούχα μόνος του. Έχει βέβαια πολύ όμορφο γούστο δεν τον φοβάμε αλλά πρέπει να τον ρωτήσω τουλάχιστον για το στύλ για να δώ ανάλογα μπομπονιέρες και προσκλητήρια. Λέω να κάνω και τα γλυκά μόνη μου αυτή την φορά. Στον γιο μου είχα κάνει προσκλητήρια και μπομπονιέρες μόνη μου. Α και τραπέζι αυτή τη φορά θα είμαστε μόνο οι οικογένειες αλλά είμαστε 30 άτομα μόνοι μας.

Δεν βρίσκω όμως φόρεμα να μου αρέσει. Ούτε για εμένα ούτε για την μπέμπα. Πότε θα τα κάνω όλα δεν ξέρω.

Αχ Σονια μου τωρα και με τη δουλεια δυσκολα τα πραγματα μονο Σαββατα αν μπορεις να ξεκλεψεις λιγο χρονο.Εγω δε κανω τιποτα μονη μου αφου θα γινει Κρητη και θα παμε εμεις απο Αθηνα δεν μπορω να κανω τιποτα.Φορεμα κι εγω θα κοιταξω τον Ιουλιο μολις μπουν οι εκπτωσεις γιατι η κριση κριση αλλά αν πας να αγορασεις φορενα τις προκοπης δε σου φτανουν 200€ για τη μικρη βρηκα φορεματακι ευτυχως.

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγω ευτυχως εχω κουμπαρους κολλητους φιλους και υπηρχε τρομερη συνενοηση απο την αρχη ουτε εγω ζητησα παπαδες αλλά και με τα παιδια πηγαιναμε μαζι για ολα γιατι οπως μου ελεγαν και οι δυο σε σενα θα μεινουν σε σενα πρεπει να αρεσουν ετσι παει.Τωρα η δικιά σου αφου δεν πληρωνει γιατι παρεμβαινει?Ημαρτον δεν εχει με τι να ασχοληθει μου φαινεται και τρωγεται με τα ρουχα της.:rolleyes:Εφοσον δεν επιβαλλεις την αποψη σου και ο νονος δεν εχει προβλημα?

Αν ναι πες το ψεμματα Νικη μου οπου μπορουν σε χτυπανε αλυπητα σου λεω το φορεματακι μαζι με το καπελο και το μπολερο τα πηρα 80 ? και στα βαφτιστικα ενα παρομοιο που δε μου αρεσε κιολας το ειχαν 320 ?:shock::shock::shock:

κι εμας κολλητοι μας ειναι αλλα εχουν απλα σχέση και ο νονος θα ειναι ο φιλος μου, οταν με το καλουν παντρευτουν θα ειναι και εκεινη η νονα, προς το παρον ομως δεν εχει λόγο. εχθες του ειπα για την λαμπαδα και το μπαουλο οτι εκει που δουλευει η θεια μου θα το παρει 70 ευρω( πολύ φτυνα δηλαδη) και ενω στην αρχη δεν μου ειπε όχι μετα μου εστειλε μηνυμα και μου ειπε οτι θα παει και αλλου να δει.... εντομεταξυ αυτα ειναι τιρκουαζ με κοχιλια και αστεριες(που ειναι το χρωμα και το θεμα που θα παιξουμε) δηλαδη για να καταλαβεις η φιλη του, του ειπε να πανε και αλλου....

όσο για το φορεματακι τι να πω νομιζω μας εκμαιταλευοντε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...