Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμενα η μικρη σταματησε να εκτοξευει ρουκετες αλλα βγαζει πολλεεεεεεεεεεεςςςςςς γουλιες σε ποσοτητα απο ολο το στοματακι της κ οχι απο τα πλαγια χρειαζομαι κ εγω οπως ειπε η γωγω 5 σαλιαρες την ημερα..αυτο βρε κοριτσια ειναι εμετος??η αρχιζει κ βελτιωνεται?

Ποπη μου γιατι δε ρωτας τον γιατρο? οτι και να σου πουμε εμεις εδω μεσα....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπη μου γιατι δε ρωτας τον γιατρο? οτι και να σου πουμε εμεις εδω μεσα....

τον πηρα μωρε εχθες αλλα με τα μυαλα που κουβαλαω ξεχασα να του το ρωτησω αυτο..οτι να ναι δλδ απορω δλδ τι τον ειπα χθες...τεσπα τον ειπα οτι ελλατωθηκε ο εμετος κ οτι σιγα σιγα αυξανει την ποσοτητα που πινει κ μου ειπε την δευτερα θα ερθει απο το σπιτι να την ξαναδει ...μεχρι την δευτερα συνεχιζω αυτο το γαλα..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα κοριτσια τι κανετε? εμεις οχι καλα! τα ξημερωματα που σηκωθηκα επιασα τον μικρο και ειχε πυρετο τυ εδωσα συροπακι και τωρα τον βλεπω παλι να ανεβαζει... δεν εχει ουτε μυξουλες ουτε τιποτα... πηρα τον γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθησω και ξαναμιλαμε..:(:(:( ειμαι πολυ στεναχωρημενη... το γιαβρι μου, μου χαμογελουσε με κατακκοκινα ματακια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ωχ! Αναστασια μου περαστικα σας να ειναι!

Εμεις εχθες καναμε 2 εμβολια αλλα ευτυχως κατι δεκατα μου ανεβασε το βραδυ , δεν της εδωσα ομως φαρμακο γιατι ηταν κατω απο 38.Σημερα φαινεται ευδιαθετη και ζωηρη.

καλημερα κοριτσια τι κανετε? εμεις οχι καλα! τα ξημερωματα που σηκωθηκα επιασα τον μικρο και ειχε πυρετο τυ εδωσα συροπακι και τωρα τον βλεπω παλι να ανεβαζει... δεν εχει ουτε μυξουλες ουτε τιποτα... πηρα τον γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθησω και ξαναμιλαμε..:(:(:( ειμαι πολυ στεναχωρημενη... το γιαβρι μου, μου χαμογελουσε με κατακκοκινα ματακια!

ωχ αμαν αναστασουλα μου τι ειναι αυτο που σας βρηκε τωρα?? περαστικα κοριτσακι μου ευχομαι να περασει γρηγορα κ να μην ειναι κατι σοβαρο ...

παντως ενταξει ζηταω ελεος ολα τα μωρακια μας εδω μεσα ταλαιπωρουνται που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω πολυ στεναχωριεμαι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Ωχ! Αναστασια μου περαστικα σας να ειναι!

Εμεις εχθες καναμε 2 εμβολια αλλα ευτυχως κατι δεκατα μου ανεβασε το βραδυ , δεν της εδωσα ομως φαρμακο γιατι ηταν κατω απο 38.Σημερα φαινεται ευδιαθετη και ζωηρη.

σε ευχαριστω αννα μου! εμας δεν ειναι απο εμβολιο..:(

εχθες που ειχε πυρετο αντως μες στα χαμογελα ηταν και επαιζε στο κρεβατι:rolleyes: μακαρι να περασει γρηγορα... τι καλα που δεν ανεβασε η μικρη!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ωχ αμαν αναστασουλα μου τι ειναι αυτο που σας βρηκε τωρα?? περαστικα κοριτσακι μου ευχομαι να περασει γρηγορα κ να μην ειναι κατι σοβαρο ...

παντως ενταξει ζηταω ελεος ολα τα μωρακια μας εδω μεσα ταλαιπωρουνται που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω πολυ στεναχωριεμαι...

σε ευχαριστω ποπακι μου!! οντως!!!! που θα παει???????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι να υου φοραω τωρα που ανεβαζει πυρετο? το εχω με αμανικο ολοσωμο εσωρουχο... ειναι καλα? η να τον ντυσω?

Οταν ανεβαινει ο πυρετος λογικα θα κρυωνει, οποτε σκεπαζε'τον.Οταν πεφτει και ιδρωνει αστον οπως ειναι.Βλεποντας και κανοντας δλδ.

Παντως γενικα τα παιδια οταν εχουν πυρετο δεν εχουν καμμια σχεση με εμας που ειμαστε σαν κοτοπουλα.Αυτα ειναι ζωηρα, ειδικα οταν πεφτει ο πυρετος ειναι μες'την τρελλη χαρα!:P

Γεια σας!

Δωρα μου, δωσε ρε συ και ξενο μπας και δεις διαφορα.

Θυμαμαι οτι 2 φορες που εδωσες, ηρεμησε καπως...

Εγω αρχισα να ψαχνομαι για τη βαφτιση.Νομιζα θα ηταν ευκολο και το αφηνα..

Εχω βρει το κειμενο της προσκλησης και σημερα θα παω να δω για βαζακια.Αντι για παστακια, θα κανουμε εμεις γλυκο του κουταλιου κερασι και μαλλον και καρπουζι..

Επισης ειμαι στην αναζητηση τραγουδιου για το βιντεο της βαφτισης..Αν εχετε κατι να προτεινετε...

Αναστασια περαστικα να ειναι μωρε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!Αναστασία μου περαστικά σας!!ειμεις τα ίδια ο μικρός συνεχιζει να μην τρώει το καλό είναι ότι ελατωθηκε το κλάμα!!ξεχασα να σας πω πήγα κομμωτήριο σήμερα έκανα τα μαλλιά μου μαύρα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα !!Αναστασία μου περαστικά σας!!ειμεις τα ίδια ο μικρός συνεχιζει να μην τρώει το καλό είναι ότι ελατωθηκε το κλάμα!!ξεχασα να σας πω πήγα κομμωτήριο σήμερα έκανα τα μαλλιά μου μαύρα!!!

Εγω λατρευω το μαυρο και νομιζω φαινεται..:tongue:

Δεν μπορω να σε φανταστω ομως..

Μακαρι να παει και καλυτερα ο μικρος σου!

*Τα σουτσουκακια μου, μου εχουν σπασει τη μυτη...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

μεγειάααααα!! θελω φωτοοο!!!

Γεια σας!

Δωρα μου, δωσε ρε συ και ξενο μπας και δεις διαφορα.

Θυμαμαι οτι 2 φορες που εδωσες, ηρεμησε καπως...

Εγω αρχισα να ψαχνομαι για τη βαφτιση.Νομιζα θα ηταν ευκολο και το αφηνα..

Εχω βρει το κειμενο της προσκλησης και σημερα θα παω να δω για βαζακια.Αντι για παστακια, θα κανουμε εμεις γλυκο του κουταλιου κερασι και μαλλον και καρπουζι..

Επισης ειμαι στην αναζητηση τραγουδιου για το βιντεο της βαφτισης..Αν εχετε κατι να προτεινετε...

Αναστασια περαστικα να ειναι μωρε!

αντε με το καλο να τα ετοιμασεις? κλεισατε ημ/νια? δεν θυμαμαι! εμεις εχουμε κλεισει για 8/7 κ ακομα δεν εχω δει τιποτα!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μεγειάααααα!! θελω φωτοοο!!!

αντε με το καλο να τα ετοιμασεις? κλεισατε ημ/νια? δεν θυμαμαι! εμεις εχουμε κλεισει για 8/7 κ ακομα δεν εχω δει τιποτα!!:rolleyes:

18/8 εκλεισα.Ειναι πολλα που πρεπει να γινουν, εκτος κ αν υπαρχουν λεφτα κ τα κανουν ολα αλλοι..;)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...