Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Δεν πήγαμε τελικά σήμερα το αφήσαμε για αύριο… όσο περνάει η ώρα για να είμαι ειλικρινής νιώθω ενοχλήσουλες όπως προχθές… 

Το ελπίζω κ εγώ κορίτσι μου.. τι να πω; Ας με βοηθήσει η Παναγία κ εμένα κ γενικά όλες τις γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα ένα παιδάκι…

Ηρθε λίγο καθυστερημένα το μήνυμα μου, μετά είδα ότι δεν πήγες. Κι εγώ ελπίζω σε κάτι καλό, είναι πολύ καλά τα έμβρυα σου πραγματικά! Σε καταλαβαίνω που είσαι συγκρατημένη γιατί θέλεις να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Και εγώ οπότε αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί... τσουπ κάτι γίνεται. Δυστυχώς πάντα θα ειμαστε σφιγμενες και θα πηγαίνουμε βήμα βήμα τη φορά. Θα περιμένουμε όμορφα νέα αύριο! 

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μην αγχώνεσε Βούλα.. Όταν πήγα σπιτι απο το μαιευτήριο ήμουν σαν έμπειρη.. Την πρώτη νύχτα του μπανιου του μωρού φώναξα την μαμα μου και της είπα "κάθησε εκει να με βλέπεις" Αυτό ήταν.. Δεν ξαναφώναξα κανένα..Δεν χρειάστηκα και ιδιαίτερη βοήθεια αλλά εμένα ο γιός μου ήταν πολύ ύσηχο μωρο..Φαί και ύπνο ήτανε μόνο..

Δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κλαίει ένα μωρό...ή πεινάει ή είναι λερωμένο ή έχει κολικο... Μην αγχώνεσε στο μαιευτήριο σου εξηγούν αρκετά και θα συμβουλεύεσε και τον παιδίατρο σου..

Έφη εμένα θυμάμαι ήταν 900 η γυναικολόγος με ΦΤ αλλά χρέωσαν και την βεντούζα που χρειάστηκα, και 2 ώρες θερμοκοιτιδα επειδη ταλαιπωρήθηκε το μωρό και τους ορρούς και 4 νύχτες διαμονή σε μονοκλινο δωμάτιο...ααααααα και 350 η επισκληριδιος:D

εμενα η τιμη που μου ειπε ειναι για τρεις νυκτες διανυκτερευση και χωρις θερμοκοιτιδα αν χρειαστει θα ανεβει η τιμη φανταζομαι!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λεω για τα παραθυρα γιατι εδω στην Κεφαλλονια αν ανοιξεις πολλες ωρες το χειμωνα μπαινει η υγρασια μεσα!!!Αλλος μπελας αυτος!!!!:mad::x

λες να εχω προβλημα?Αλλα και τι να κανω?Να δουλευω και να εχω και στο σπιτι δουλειες?πφφφ..σερνομαι..:(

Για αυτο και ειπα στις γιορτες, που θα σταματησω απο τη δουλεια..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

λες να εχω προβλημα?Αλλα και τι να κανω?Να δουλευω και να εχω και στο σπιτι δουλειες?πφφφ..σερνομαι..:(

Για αυτο και ειπα στις γιορτες, που θα σταματησω απο τη δουλεια..

εσυ θα βαψεις το δωματιο???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τι σουτιεν φορατε ρε κοριτσια?Αυτα που φορουσατε και πριν μεινετε εγκυος?Εγω ναι..Αλλα αρχισα να μην την παλευω!Το στηθος φτανει στο λαιμο με αυτα τα σουτιεν και με πιεζουν αρκετα!

Αυτα τα σουτιεν της εγκυμοσυνης, ποτε τα φοραν?Εχω ακουσει οτι ειναι ακριβα..αξιζει τον κοπο?

Δωρα, τι εχει καλεεε???/

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

εσυ θα βαψεις το δωματιο???

Οχι..ο πεθερος μου ειπε οτι θα το κανει, μαζι με εναν φιλο του που ειναι μπογιατζης..Αλλα για να βαφτει εκεινο το δωματιο πρεπει να βγαλουμε οτι εχουμε απο μεσα, και να βρω θεσεις να βαλω τα πραγματα που εχει μεσα!Το δωματιο δεν ειναι αδειο..Εχει και κρεβατι και ραφιερα και μια ντουλαπα με τα ρουχα του ανδρα μου..Οποτε, καταλαβαινεις..Σιγουρα πρεπει να βαλω και εγω το χερι μου!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Στον Αντ1 δειχνει τον παιδιατρο που εβγαζε κατα καιρους η Μενεγακη και λεει πως να φερθουμε στο νεογεννητο!! Εδειξε πως το πιανεις για το μπανακι και ειπε και για τον ομφαλιο λωρο.Επισης ειπε οτι το στρωματακι του κρεβατιου του μωρου πρεπει να ειναι σκληρο και να μην βουλιαζει.. Επισης ειπε οτι το μωρο πρεπει να κοιμαται στο πλαι και να το αλλαζουμε μερια σε καθε υπνο και αν ειναι να το βαλουμε ανασκελα να ειμαστε μπροστα κι εμεις και να του ρναμε το κεφαλι στο πλαι.. Αυτα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οχι..ο πεθερος μου ειπε οτι θα το κανει, μαζι με εναν φιλο του που ειναι μπογιατζης..Αλλα για να βαφτει εκεινο το δωματιο πρεπει να βγαλουμε οτι εχουμε απο μεσα, και να βρω θεσεις να βαλω τα πραγματα που εχει μεσα!Το δωματιο δεν ειναι αδειο..Εχει και κρεβατι και ραφιερα και μια ντουλαπα με τα ρουχα του ανδρα μου..Οποτε, καταλαβαινεις..Σιγουρα πρεπει να βαλω και εγω το χερι μου!

τωρα καταλαβα που χρειαζεσε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Το ειδα και με πιανουν τα κλαματα!!!

Ειδες τι γλυκο???

Ρε κοριτσια καμια φορα λεω πως θα ειμαι με το μωρο?? Παντα εβλεπα ξενα μωρακια και ελιωνα.... Ελεγε ο ανδρας μου αμαν παλι πως κανεις ετσι με τα μωρα??? Και παντα ελεγα Χριστε μου να με αξιωσεις να γινω μανουλα,αφου φοβομουν οτι τοσο που τα αγαπαω και τα θελω δεν θα μπορεσω!!! Βλακείες δηλ..

Το αλλο το βιντεακι των 38' που ειχα βαλει απο το youtube το ειδατε??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τι σουτιεν φορατε ρε κοριτσια?Αυτα που φορουσατε και πριν μεινετε εγκυος?Εγω ναι..Αλλα αρχισα να μην την παλευω!Το στηθος φτανει στο λαιμο με αυτα τα σουτιεν και με πιεζουν αρκετα!

Αυτα τα σουτιεν της εγκυμοσυνης, ποτε τα φοραν?Εχω ακουσει οτι ειναι ακριβα..αξιζει τον κοπο?

Δωρα, τι εχει καλεεε???/

Εμένα δεν με βόλεψαν αυτά.. είχα αγοράσει 2 για αρχή.. δεν ήταν πολύ ακριβά δεν θυμαμαι ακριβως ποσα εδωσα.. και δεν κρατουσαν καλά το στήθος μου και όποτε ερχόταν η γυναικολόγος μου να με δεί μου έλεγε "Αντωνία δεν σου κρατάνε το στήθος και θα σου πέσει" ετσι και εγω τα εβγαλα.. τώρα φοράω τα κανονικά μου. μεγάλωσε το στήθος μου αλλά μου είναι μια χαρα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ειδες τι γλυκο???

Ρε κοριτσια καμια φορα λεω πως θα ειμαι με το μωρο?? Παντα εβλεπα ξενα μωρακια και ελιωνα.... Ελεγε ο ανδρας μου αμαν παλι πως κανεις ετσι με τα μωρα??? Και παντα ελεγα Χριστε μου να με αξιωσεις να γινω μανουλα,αφου φοβομουν οτι τοσο που τα αγαπαω και τα θελω δεν θα μπορεσω!!! Βλακείες δηλ..

Ναι..Πολυ ωραιο ηταν και εκεινο το βιντεο!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ειδες τι γλυκο???

Οσα παιδια και να κανεις τελικα οταν βλεπεις μωρακια ειναι αλλο πραγμα!!!

Αυτο με τον υπνο εννοει να το βαζεις στο πλαι και καθε φορα που ξυπναει τη νυχτα για φαι εσυ να του αλλαζεις μερια για να μην πιαστει.

Εβαλα και τις φακες μου...

Δωρα ποιο βιντεακι λες??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εμένα δεν με βόλεψαν αυτά.. είχα αγοράσει 2 για αρχή.. δεν ήταν πολύ ακριβά δεν θυμαμαι ακριβως ποσα εδωσα.. και δεν κρατουσαν καλά το στήθος μου και όποτε ερχόταν η γυναικολόγος μου να με δεί μου έλεγε "Αντωνία δεν σου κρατάνε το στήθος και θα σου πέσει" ετσι και εγω τα εβγαλα.. τώρα φοράω τα κανονικά μου. μεγάλωσε το στήθος μου αλλά μου είναι μια χαρα!

Μαλιστα..Αν δεν κανω λαθος ειχα ακουσει οτι βοηθανε και στο να κατεβασεις πιο ευκολα γαλα..Ισως παρω κανενα καινουριο σε μεγαλυτερο μεγεθος απλως..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Οσα παιδια και να κανεις τελικα οταν βλεπεις μωρακια ειναι αλλο πραγμα!!!

Αυτο με τον υπνο εννοει να το βαζεις στο πλαι και καθε φορα που ξυπναει τη νυχτα για φαι εσυ να του αλλαζεις μερια για να μην πιαστει.

Εβαλα και τις φακες μου...

Δωρα ποιο βιντεακι λες??

Εγω εκανα τελικα πρασα με κρεας..Μοσχοβρωμησε το σπιτι...χεχεχ:tongue:

Πηρα και μαζι μου για να φαω..μιαμ..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...