Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια να σας ρωτησω κατι??

σημερα απο το απογευμα κ μετα η μικρη μου εβγαζε παλι γαλα αλλα δεν το εκτοξευε σαν εμετο αλλα εβγαινε απο ολο το στομα σαν γουλια αλλα με ποσοτητα ,,,αυτο ειναι εμετος τελικα?? αλλα οχι γουλια απο το πλαι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νικουλα μου σε ξεχασα κ σενα τελεια ακουγονται ολα για την βαφτιση!! αντε με το καλο να την χαρειτε εκεινη την ημερα!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω καλη μου...

κοριτσια να σας ρωτησω κατι??

σημερα απο το απογευμα κ μετα η μικρη μου εβγαζε παλι γαλα αλλα δεν το εκτοξευε σαν εμετο αλλα εβγαινε απο ολο το στομα σαν γουλια αλλα με ποσοτητα ,,,αυτο ειναι εμετος τελικα?? αλλα οχι γουλια απο το πλαι...

εγω δεν ξερω να ου πω ποπακη μου...

ωχ ο μιρκος δεν κοιμαται κι εγω νυσσταζω πολύ....αντε να δουμε τι θα γινει,,,

αντε σας καληνυχτω... φιλια και καλους υπνους

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας κορίτσια; Τί κάνετε; Δεν διάβασα πολλά γιατί δεν προλαβαίνω αλλά βλέπω προβληματάκια σε όλες! Περάστικά σας κορίτσια. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Τα δικά μας νέα. Η μπεμπούλα είναι μια χαρά αν εξαιρέσω τις 2 τελευταίες μέρες που μου έκανε λίγο πράσινα κακά και δεν τρώει πολύ το πρωί που λείπω. Γενικά όσο είμαι στην δουλειά θα φάει 1 ή 2 γεύματα περίπου 150μλ. Βάλαμε και ένα σχετικό πρόγραμμα στον θηλασμό. Ξέρω περίπου πότε θέλει να φάει και είναι πιο εύκολα. Σήμερα πήγαμε παιδίατρο και έγινε 6 κιλά και 64,5 πόντους. Κάναμε και εμβόλιο. Μια χαρά. Αυτό της γαστρεντερίτιδας και εγώ δεν θα το κάνω στη μπέμπα. Ούτε και στον γιο μου το έκανα. Η μπέμπα πέρασε μια δερματίτιδα πρίν από 15 μέρες και ήταν χάλια. Πήραμε είδικα λάδια και σαμπουάν για ατοπική δερματίτιδα και τώρα ευτυχώς είμαστε πολύ πολύ καλύτερα. Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσες να την ακουμπήσεις γιατί μαδούσε-όλο κομμάτια έπεφταν. Και ξυνώταν η καημενούλα. Ευτυχώς το περάσαμε μάλλον ανώδυνα.

Από την άλλη ο γιός μου μάλλον άρχισε να δείχνει την ζήλια του και έχει κάτι περίεργα ξεσπάσματα με πολλά νεύρα και φωνές. Προσπαθώ να κάνω υπομονή και να του μιλάω και να ασχολούμε περισσότερο μαζί του. Αλλά μερικές φορές ξέρετε τα νεύρα είναι πάνω από το κεφάλι και ποιός έχασε την υπομονή του για να την βρώ εγώ! Ε; Οέο;

Τελοσπάντων. Στην δουλειά είναι μια πίκρα και μισή. Τρέχω σαν την χαζή για να βγάλω δουλειά για 2 άτομα σε 5μιση ώρες. Ο Βέγγος σε νέα έκδοση. Αλλά το έχω δέι ψύχραιμα και δεν σκάω. Δεν αντέχω να σκάω άλλο. Άλλωστε μέχρι το φθινόπωρο που θα επιστρέψει η συνάδερφος έτσι θα είναι -οπότε.....:rolleyes:

Είναι και η αλλαγή της εποχής και μέχρι να κάνω ντουλάπες και χαλιά θα έρθει πάλι ο χειμώνας όπως με βλέπω. Α καλό έ;

Είναι και η δουλειά του άντρα μου που πάει χάλια. Είναι και το γενικό κλίμα της εποχής. Είμαι για να φουντάρω.....:evil:

Θέλω μια ξαπλώστρα στην θάλασσα, σούρουπο, μια παγωμένη μπύρα στο χέρι και κανέναν να μην μου μιλάει και να μην σκέφτομαι τίποτα. Πολλά ζητάω;

Υ.Γ. Σόρρυ για το σεντόνι αλλά έπρεπε να τα πώ!

Υ.Γ.2 Νίκη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για χθές. Πάντα γερή και ευτυχισμένη.

Φιλιά και καλό βράδυ.

Σμουτσ! :D

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Θα σκασω βρε κοριτσια,προσπαθω να σας διαβασω απο το λαπτοπ αλλα ειναι κολλημενο το ποντικι κ τρεχει η σελιδα συνεχεια.100 ευρω θελει για να αλλαξω το πληκτρολογιο αλλα δεν παιζει να τα δωσουμε τωρα,τα οικονομικα μας ειναι για κλαμματα!προσπαθω να σας διαβασω απο το κινητο κ η μιση σελιδα ειναι ασπρη!τεσπα,ελπιζω να ειστε καλα κ να σας διαβασω συντομα!

Εμεις καλα αλλα η μπεμπα βγαζει πλεον τεραστιες γουλιες συνεχεια κ αυριο θα παρω την παιδιατρο να δω τι θα μου πει. Ρουκετες δεν εχει αλλα με τις γουλιες βγαζει ολο το γαλα,5 σαλιαρες τη μερα τουλαχιστον θελουμε!εχω κ προβλημα,στο καλαθι πλεον δεν χωραει ανετα αρα πρεπει να μπει στην κουνια της η οποια ομως δεν χωραει στο δωματιο μας οποτε πρεπει να κοιμαται στο δικο της. Ελα ομως που με το γαλα που βγαζει αγχωνομαι μη πνιγει κ δεν την ακουσω απο την ενδοεπικοινωνια!δεν ξερω τι να κανουμε!στο δωματιο της δεν μπορω να βαλω κρεβατι να κοιμαμαι ,δεν εχω αλλα κ δεν χωραει!

Αυτα τα νεα μου, παω για υπνο!καληνυχτα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εχω προβλημα ρε κοριτσια...δεν κοιμαται η μπεμπα τα βραδια... αρχισα να κουραζομαι... Και ο αντρας μου τι να κανει,δεν γινεται να την θηλασει.Αυτη ξυπναει καθε1,5-2 ωρες σαν να εχει ξυπνητηρι μεσα της για να φαει!!! Ουτε βρεφακι να ηταν..!! Νιωθω σαν αρρωστη αφου και ολη την υπολοιπη μερα ή θα τρωει(θα πιπιλιζει βασικα) ή θα γκρινιαζει πολύ!! Γιάυτο τις τελευταιες δυο μερες ειμαι συνεχως στο λαπτοπ και γραφω εδω γιατι παντα θηλαζουμε και μπορω και γραφω με το ενα χερι!

Ζηλευω ρε κοριτσια εσας τα μωρα σας κοιμουνται και καθονται και ησυχα εμενα γιατι με κανει ετσι??? Συνεχως την βλεπω να προσπαθει να ρευτει και να μην μπορει και ολο ανησυχη ιναι. Με το που θα φαει και κανονικα θα επρεπε να ηρεμει μετα αφου γεμισε το στομαχακι της αυτη γκρινιαζει και γυρνιεται απο δω κ απο εκει σαν να ψαχνει κατι. Ουφ!!!! Σημερα θα εχω και κοσμο,δεν εχω προλαβει να κανω μπανιο,εχω ενα φρυδι Καραμανλιδικο και πρεπει να φτιαξω και φαγητα!!!!! Αληθεια παρακαλαω καθε βραδυ που την κοιμιζω να μπορεσει να κλεισει 5 ωρες υπνο αλλα καθε φορα και χειροτερα παει.......... Οι αντοχες μου εξαντλουνται,εχω χασει 1 κιλο σε 2 μερες....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα, πώς είστε κορίτσια? Δεν έχω καθόλου χρόνο να σας διαβάζω. Όλα καλά?

Εγω οχι δεν ειμαι καλα!! Δεν μπορω η μικρη μου ολο γκρινιαζει!!! κ στριφογυρνιεται σαν να την ενοχλει κατι... και με το που την βαζω κοιμισμενη στο κρεβατι παλι γυρνιεται δεξια αριστερ και γκρινιαζει,την σηκωνω ηρεμει πανω μου και μετα παλι τα ιδια!! Αυτα το βραδυ. Την μερα παλι γκρινια!!! Ουφ!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?? μαυρα χαλια βλεπω..τι θα γινει αυτο το χαλι εδω μεσα??

εμενα η μικρη σταματησε να εκτοξευει ρουκετες αλλα βγαζει πολλεεεεεεεεεεεςςςςςς γουλιες σε ποσοτητα απο ολο το στοματακι της κ οχι απο τα πλαγια χρειαζομαι κ εγω οπως ειπε η γωγω 5 σαλιαρες την ημερα..αυτο βρε κοριτσια ειναι εμετος?? δλδ αρχισαμε να βελτιωνομαστε η χειροτερευει η κατασταση?δεν ξερω πλεον τι να υποθεσω...

οσο για το ξενυχτι κ εμενα στο 2ωρο ξυπνα για να φαει μεχρι να πλυνω μπιμπερο να ρευτει προλαβαινω να κοιμαμαι 40λεπτα...κ εγω κομματια ειμαι...με ηρθε σημερα κ 2η περιοδος κ ποναω φριχτα με χτυπησε κ στα ποδια τα νιωθω κομμενα..

αχ δωρακι μου τι προβλημα περνας κ εσυ μαζι παμε πλεον εμεις..ξενυχτι κ γκρινια κ Αγιος ο Θεος...εμενα το σπιτι ειναι βομβαρδισμενο κ το πατωμα μεσα στην μπιχλα..να δω ποτε θα σκουπισω κ σφουγγαρισω...αφου δεν θελω να περπαταω γιατι το βλεπω κ με πιανουν τα νευρα μου...

B4Itp2.png

Καλημερα!

Εχω προβλημα ρε κοριτσια...δεν κοιμαται η μπεμπα τα βραδια... αρχισα να κουραζομαι... Και ο αντρας μου τι να κανει,δεν γινεται να την θηλασει.Αυτη ξυπναει καθε1,5-2 ωρες σαν να εχει ξυπνητηρι μεσα της για να φαει!!! Ουτε βρεφακι να ηταν..!! Νιωθω σαν αρρωστη αφου και ολη την υπολοιπη μερα ή θα τρωει(θα πιπιλιζει βασικα) ή θα γκρινιαζει πολύ!! Γιάυτο τις τελευταιες δυο μερες ειμαι συνεχως στο λαπτοπ και γραφω εδω γιατι παντα θηλαζουμε και μπορω και γραφω με το ενα χερι!

Ζηλευω ρε κοριτσια εσας τα μωρα σας κοιμουνται και καθονται και ησυχα εμενα γιατι με κανει ετσι??? Συνεχως την βλεπω να προσπαθει να ρευτει και να μην μπορει και ολο ανησυχη ιναι. Με το που θα φαει και κανονικα θα επρεπε να ηρεμει μετα αφου γεμισε το στομαχακι της αυτη γκρινιαζει και γυρνιεται απο δω κ απο εκει σαν να ψαχνει κατι. Ουφ!!!! Σημερα θα εχω και κοσμο,δεν εχω προλαβει να κανω μπανιο,εχω ενα φρυδι Καραμανλιδικο και πρεπει να φτιαξω και φαγητα!!!!! Αληθεια παρακαλαω καθε βραδυ που την κοιμιζω να μπορεσει να κλεισει 5 ωρες υπνο αλλα καθε φορα και χειροτερα παει.......... Οι αντοχες μου εξαντλουνται,εχω χασει 1 κιλο σε 2 μερες....

δωρακι μου μηπως δεν χορταινει?? αχ τι να πω ?? ολο υποθεσεις κανουμε αφου δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι θελουν...κ εμενα ετσι ειναι κ συνεχεια τριβεται σαν να ψαχνει κατι...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ασε ρε Πόπη μου δεν ξερω πια.... Εγω πιστευω οτι η δικιά μου εχει ελαφρια παλλινδρομηση. Τις τελευταιες μερες δεν μου ρευεται κιολας οποτε γι'αυτο της ερχεται βαρυ το στομαχι.... Αλλα αυτη την γκρινια ρε συ δεν την αντεχω!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουφ ασε εμενα ευτυχως ερχεται η μαμα μου και μου σιδερωνει και μου καθαριζει γιατι αλλιως χαμενο το ειχα! Αυτη κανει δουλειες κι εγω θηλαζω κλασικα...!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω οχι δεν ειμαι καλα!! Δεν μπορω η μικρη μου ολο γκρινιαζει!!! κ στριφογυρνιεται σαν να την ενοχλει κατι... και με το που την βαζω κοιμισμενη στο κρεβατι παλι γυρνιεται δεξια αριστερ και γκρινιαζει,την σηκωνω ηρεμει πανω μου και μετα παλι τα ιδια!! Αυτα το βραδυ. Την μερα παλι γκρινια!!! Ουφ!!!

Πιπίλα δεν πιάνει?Εμένα στριφογυρναει όπως λες όταν ψάχνει πιπίλα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ! μωρε κοριτσακια μου τι περνατε! εκει που επρεπε να ειναι ηρεμα τα πραγματα για να χαρειτε το πρωτο σας μωρακι βασανιζεστε!

Δωρα μου και εσυ τωρα, τι ειναι 'τουτο?

Μηπως βρε 'συ δε χορταινει? δοκιμασε να της δωσεις ξενο το βραδυ μπας και κοιμηθει.Τουλαχιστον να κοιμοσαστε τη νυχτα και οι δυο, να μπορεις και εσυ να ανταπεξελθεις την ημερα στις δουλειες σου....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εμενα η μικρη σταματησε να εκτοξευει ρουκετες αλλα βγαζει πολλεεεεεεεεεεεςςςςςς γουλιες σε ποσοτητα απο ολο το στοματακι της κ οχι απο τα πλαγια χρειαζομαι κ εγω οπως ειπε η γωγω 5 σαλιαρες την ημερα..αυτο βρε κοριτσια ειναι εμετος??η αρχιζει κ βελτιωνεται?

B4Itp2.png

Ασε ρε Πόπη μου δεν ξερω πια.... Εγω πιστευω οτι η δικιά μου εχει ελαφρια παλλινδρομηση. Τις τελευταιες μερες δεν μου ρευεται κιολας οποτε γι'αυτο της ερχεται βαρυ το στομαχι.... Αλλα αυτη την γκρινια ρε συ δεν την αντεχω!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουφ ασε εμενα ευτυχως ερχεται η μαμα μου και μου σιδερωνει και μου καθαριζει γιατι αλλιως χαμενο το ειχα! Αυτη κανει δουλειες κι εγω θηλαζω κλασικα...!!!

κ εγω δεν την αντεχω εχθες παλι λυγισα κ εκλαιγα..

εγω που δεν εχω ουτε την μαμα ουτε κανεναν?? κ εχω κ τον σαββα να με κανει το σπιτι τα βραδυα που δουλευει βομβαρδισμενο...ουφ τα νευρα μου !! να δω σε ποιον θα ξεσπασω...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...