Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο Νικη μου, τελειωνετε και με αυτο!

βασικά ξερεις ποιο εινα το προβλημα, ο νονος εχει και τη φιλενάδα του(η οποια ειναι και εμενα φίλη μου) αλλά δεν ειναι νονα του μωρου γιατι απλά εχουνε δεσμό, λοιπον και άρχισε να λεει οτι δεν πρεπει εγω να δω τι θα διαλέξουνε για τη βάπτηση κτλ και έτσι θέλω να βρω μια μερα να παω μόνη μου με το νονο να δούμε πομπονιερες κτλ γιατι αυτη του λεει κουβεντες για το τι να κανει και δεν την θέλω μαζι μας....

εφυγα παω ζουμπα να ξεσκασω λιγο θα τα πουμε!!:tongue:

αχ πολύ σε ζηλευω που πας ζουμπα, εγω δεν τα πολύ καταφερνω... μπράβο σου!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! εμεις καναμε εμβολιο σημερα. για πνευμονιοκοκο. της γαστρεντεριτιδας δεν το εκανα τελικα. εγινε 7100 ο μπεμπαρος μου! και 63 ποντους. πηρα και τον μεγαλο μαζι στη γιατρο που ειναι αρρωστος. απο τις αμυγδαλες του ειναι τελικα. τωρα εχουν πεσει και τα τρια για υπνο. ελπιζω να κοιμηθουν μεχρι το πρωι!

αναστασια περαστικα με το δοντι! εχω και γω ενα που τωρα τελευταια οταν τρωω γλυκο με χτυπαει...αλλα το παραβλεπω...δεν ξερω μεχρι ποτε!

νικη μπραβο που προχωρατε με τη βαφτιση! εμεις τιποτα δεν εχουμε κανει ακομη...μονο το νονο βρηκαμε! κατι ειναι και αυτο!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Σημερα μας εβαλαν απο το ΤΣΜΕΔΕ τα λεφτα της καισαρικης! 2500 ευρω!:P:p

καλοφαγοτα αννα μου! εγω τα ειχα παρει το μαρτιο και φυσικα εξαφανιστηκαν!!! τωρα περιμενω απο τον ογα για τους τριτεκνους. αλλα νομιζω θα περιμενω πολυ...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Αχ κοριτσια επεσα με τα μουτρα στις δουλειες και δε προλαβα να σας διαβασω.

Ποπη μου τι να ΄πω οτι καλυτερο για τον πεθερο σου ασχημα πραγματα αυτα.

Νικη μου ολα ομορφα ακουγονται οι μπομπονιερες ειναι λιγο τσιμπημενες αλλα εξαρταται απο τον αριθμο των ατομων εγω θα εχω 100 οποτε πηγα σε πιο οικονομικη γιατι εχω και το τραπεζι.Το κουτι και η λαμπαδα ειναι αρκετα οικονομικα.Εγω 80 τα βρηκα αλλα δεν θα ειναι κουτι αλλα ενα ξυλινο παγκακι που εχει χωρο απο κατω για να μπουν τα ρουχα.

Εφη μου εχασα επεισοδια τι επαθε ο μικρος σου?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

ηρθα κ εγω να σας πω μια καληνυχτα!!

η μικρη μου απο το μεσημερι κ μετα με παιδεψε αρκετα αφου δεν χωρουσε στα ρουχα της κ ολο γκρινιαζε..κατα τις 9 την ειχα στο ριλαξ κ την τραγουδουσα κ μου ρθε να βηξω γυριζω το κεφαλι μου απο την αλλη βηχω κ τρομαξε τοσο πολυ που πατησε ενα δυνατο κλαμμα μου πηρε 20 λεπτα να την ηρεμησω,,,δλδ ελεος ουτε να βηξουμε δεν μπορουμε...μετα την εκανα μπανιο εφαγε 100μλ σημερα ηπιε τον αμπακο ηπιε 850μλ κ ακομα 24 ωρο δεν κλεισαμε...κ ξανα κλαμμα ...νυσταζε γιαυτο εκλαιγε κ δεν ειχε κουραγιο ουτε να ρευτει ,,την ξαπλωσα στο καροτσι στο πλαι σε λιγο θα την παρω μεσα μαζι μου να κοιμηθουμε αγκαλιτσα...!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Νικη μου ολα ομορφα ακουγονται οι μπομπονιερες ειναι λιγο τσιμπημενες αλλα εξαρταται απο τον αριθμο των ατομων εγω θα εχω 100 οποτε πηγα σε πιο οικονομικη γιατι εχω και το τραπεζι.Το κουτι και η λαμπαδα ειναι αρκετα οικονομικα.Εγω 80 τα βρηκα αλλα δεν θα ειναι κουτι αλλα ενα ξυλινο παγκακι που εχει χωρο απο κατω για να μπουν τα ρουχα.

Γεωργια μου θα ειμαστε περιπου 60 οικογενειες, και θα ειναι πιο λίγα απο 3 ευρω γιατι θα τις παρουμε με εκπτωση...:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ευχαριστω γεωργια μου,,οντως παρα πολυ ασχημες καταστασεις..μακρυα απο ολους μας...

εκανα εξαγωγη και ποναωωω!!!!:(

περαστικα αναστασουλα ασχημος πονος ο πονοδοντος...κ εγω πρεπει να κανω εξαγωγη φρονιμιτη αλλα να δω ποτε...

B4Itp2.png

Γεωργια μου θα ειμαστε περιπου 60 οικογενειες, και θα ειναι πιο λίγα απο 3 ευρω γιατι θα τις παρουμε με εκπτωση...:P

νικουλα μου σε ξεχασα κ σενα τελεια ακουγονται ολα για την βαφτιση!! αντε με το καλο να την χαρειτε εκεινη την ημερα!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...