Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποπη μου τι κανεις??

Περαστικα για τον πεθερο σου.. ειναι και νεος ρε γμτ!!

Καλυτερα παει η μπεμπουλα ε? μπραβο, μπραβο!! δες το αυτο με τις θηλες και σιγα σιγα βρε Ποπη μου τι να κανεις....

ευχαριστω αννα μου!! ξεχασα να σε πω τελεια η μπουμπουκα σου μπραβο!!εμεις ημαστε 1 κιλο πισω...

ναι σιγα σιγα να δουμε τελικα ηταν απο αλλεργια?? αλλες 2 μερες να δουμε αν στρωσει τελειως απο τους εμετους..

καλε απο την μια την λυπηθηκα αν εβλεπες πως πηγαινε το στοματακι της ειχε πλακα κ απο την αλλη ηθελα να γελαω...θα βγαλω τα σωληνακια απο το μπιμπερο για τους κολικους και θα δω πως θα παει με τις θηλες..παντως σημερα ανοιξα 2η τρυπιτσα στις αλλες θηλες του drbrownis μπιμπερο..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν εκανες κυριως πιατο, ειναι ωραια ιδεα αυτη! εγω εχω και ατομικα πηλινα, που ειναι εντυπωσιακα να τα σερβιρεις.

Θα κανεις ομως κυριως η θα μεινεις με αυτα που ειπες? αν κανεις αυτα που ειπαμε, νομιζω οτι παει και το σουφλε με ταλιατελες.Το εχεις κανει ποτε?

Θα σερβιρω πιατο ρε στον καναπε δεν θα καθησουμε στην τραπεζαρια... ξερω γω? Πιο καλα νομιζω να μην το παρα επισημοποιησουμε το θεμα....

Εχω κανει σουφλε με διαφορα σχεδια ζυμαρικων,εννοεις με ζαμπον και τυρια??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Θα σερβιρω πιατο ρε στον καναπε δεν θα καθησουμε στην τραπεζαρια... ξερω γω? Πιο καλα νομιζω να μην το παρα επισημοποιησουμε το θεμα....

Εχω κανει σουφλε με διαφορα σχεδια ζυμαρικων,εννοεις με ζαμπον και τυρια??

Ναι αυτο εννοω.

Για τον καναπε , τοτε μια χαρα ειναι αυτα που λες, γι'αυτο σε ρωταγα για να καταλαβω τι στυλ θα ειναι.... βγαλε μετα και ενα γλυκακι και θα εισαι οκ!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ποπη μου τρωει καλυτερα ε? μπραβο!!

Αχ πολυ κριμα για τον πεθερο σου ρε...

εε 2 χρονια ταλαιπωρηται ετσι αλλα τωρα εφτασε στο απροχωρητο...

δωρακι ετσι ακριβως την κανω την τηφγανια απλα βαζω κ μανιταρια

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Ναι αυτο εννοω.

Για τον καναπε , τοτε μια χαρα ειναι αυτα που λες, γι'αυτο σε ρωταγα για να καταλαβω τι στυλ θα ειναι.... βγαλε μετα και ενα γλυκακι και θα εισαι οκ!!

Να βγάλω όμως λες το καλό σερβιτσιο ή το πιο απλό????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας κουκλιτσες...

πηγαμε και ειδαμε για τη βαπτηση, πηγα με το Χριστο. λοιπον που λετε ακουστε πως θα κανουμε τη διακοσμηση, θα βάλουμε σε καθε τραπεζι τιρκουαζ τουλι, και πανω θα βάλουμε κοχιλια(θεμα μας ειναι η θαλασσα) και θα βαλουμε και ένα ή δυο φαναράκια ασπρα εξαρατατε απο το ποσα ατομα θα μπορουν να καθησουν και θα το στολήσουμε με κοχιλια και κορδέλες.

στα παιδια θα δώσουμε μάλλον κουμπαρα μαζι με μασμαλοου χεχεχε...

μπομπονιερα θα δουμε με το νονό αλλα πηρα μια δειγμα για να του δείξω, ειναι ένα ναυτάκι και εχει μαγνητακι απο πίσω και θα το βάλουμε σε κουτακι τυλιγμενο με κορδέλες γαλαζιες τιρκουαζ και ασπρες 3 ευρω ειναι η πομπονιερα πως σας φαινεται ακριβη ειναι;;; ( θα μας κανει και εκπτωση)

αααα λαμπάδα και κουτί βάπτησης βρήκαμε και τα 2 μαζι ειναι 70 ευρω καλά ειναι;;; στολισμενα με κοχίλια και αστεριες... :D.... αχ τελεια ειναι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Να βγάλω όμως λες το καλό σερβιτσιο ή το πιο απλό????

Αν το καλο σου δεν ειναι πολυ βαρυ, εννοω με χρυσες λεπτομερειες βγαλε αυτο.

Βρε Εφακη μου, αναρωτιομουν πως εγινε αυτο με τον μπεμπη σου....

Εγω θυμαμαι που συζυταγαμε και ειχαμε τις ιδιες ωρες μαλιστα και την ιδια ποσοτητα γευματος.

Τι να πω, ετσι αποτομα αρχισε αυτη η ιστορια?:rolleyes::rolleyes:

και εγω ανρωτιεμαι δεν μπορω να καταλαβω τι εφτεξε!!!λες να ειναι απο τα δοντια και να μην φταινε τα γαλατα?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας κουκλιτσες...

πηγαμε και ειδαμε για τη βαπτηση, πηγα με το Χριστο. λοιπον που λετε ακουστε πως θα κανουμε τη διακοσμηση, θα βάλουμε σε καθε τραπεζι τιρκουαζ τουλι, και πανω θα βάλουμε κοχιλια(θεμα μας ειναι η θαλασσα) και θα βαλουμε και ένα ή δυο φαναράκια ασπρα εξαρατατε απο το ποσα ατομα θα μπορουν να καθησουν και θα το στολήσουμε με κοχιλια και κορδέλες.

μπομπονιερα θα δουμε με το νονό αλλα πηρα μια δειγμα για να του δείξω, ειναι ένα ναυτάκι και εχει μαγνητακι απο πίσω και θα το βάλουμε σε κουτακι τυλιγμενο με κορδέλες γαλαζιες τιρκουαζ και ασπρες 3 ευρω ειναι η πομπονιερα πως σας φαινεται ακριβη ειναι;;; ( θα μας κανει και εκπτωση)

αααα λαμπάδα και κουτί βάπτησης βρήκαμε και τα 2 μαζι ειναι 70 ευρω καλά ειναι;;; στολισμενα με κοχίλια και αστεριες... :D.... αχ τελεια ειναι....

μια χαρα νιικη μου ολα θα ειναι τελεια!!!!!πολυ καλη τιμη για την λαμπαδα και το κουτι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Δωρα, αρα θα βαλεις αυτα που ειπαμε στο καθε πιατο ε?

Μπορεις αν θελεις για να γινει πιο εντυπωσιακο να βαλεις και λιγη πρασινη σαλατα μεσα η του καισαρα.:rolleyes::rolleyes:

γεια σας κουκλιτσες...

Μπράβο Νίκη μου όλα πολύ ωραία ακούγονται....

Αν το καλο σου δεν ειναι πολυ βαρυ, εννοω με χρυσες λεπτομερειες βγαλε αυτο.

Δεν ειναι βαρυ ειναι κλασικο-μοντερνο... Ασημί εχει μπορτουρα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μια χαρα νιικη μου ολα θα ειναι τελεια!!!!!πολυ καλη τιμη για την λαμπαδα και το κουτι!!

η θεια μου ειναι ου θα μας κανει τη διακοσμηση κτλ αρα θα μας κανει και πολύ καλη τιμη...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ε, τοτε βαλε αυτο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...