Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καπως ξεκουραστηκα!!εμεις κλαιμε πολυ εμετο δεν κανει καθολου!!!!εμενα ομως καθε 4 ωρες τρωει την ποσοτητα αυτη αρα δεν συμπληρωνη με τιποτα τα μλ του ημερησιος!!

Βρε Εφακη μου, αναρωτιομουν πως εγινε αυτο με τον μπεμπη σου....

Εγω θυμαμαι που συζυταγαμε και ειχαμε τις ιδιες ωρες μαλιστα και την ιδια ποσοτητα γευματος.

Τι να πω, ετσι αποτομα αρχισε αυτη η ιστορια?:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Αννα μου μπράβο στην μικρή σου μωρε!!!! Μεγάλωσε πολύ!!! όσο ήταν η δικιά μου πριν 15 μερες!!

Αννα μου αύριο θα έχω τους κουμπάρους-νονούς της μικρής εδω θα έρθουν για τα διαδικαστικά και να δουν το μωρο... Τι να κανω λες για να βγαλω πιατο?? Ελεγα καμια πατατοσαλάτα,πιτα και κανενα κρεατάκι... για πες κι εσυ σαν πιο έμπειρη...!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια γεια σας!!

Χτες η μπεμπα δεν κοιμηθηκε καλα ξυπνουσε καθε 2 ωρες και απο τις 5.30 μετα κοιμηθηκε στις 8 παρα.... Τι να πω,εκει που ειχε στρωσει λιγο 2 μερες,πάλι τα ίδια τωρα!!!

Σημερα το πρωι πηγαμε με τον Παναγιωτη και κλείσαμε βάφτιση.Την μέρα που σας έλεγα τελικά..2/9 Κυριακή στις 12 το μεσημερι!! ίδια μέρα με το Σοφάκι μας! Παει και αυτό,τωρα μενει να κλεισω τον φωτογραφο. Μετα πήγα στην κουνιάδα μου και βγηκαμε παρεα με το καροτσι και την μπεμπα και μπήκα σε ενα μαγαζι να δω φορεμα για την βαφτιση και δοκιμασα τα Cinema του Πανου Ζήνα του σχεδιαστη... Καλά ενα θα σας πώ..Θεικά!!!! Αλλα λίγο εως πολύ τσιμπημένες τιμούλες! Ενα που μου άρεσε είχε 500? και ένα άλλο περσινο κομματι με εκπτωση 350?! Δεν ξέρω κοριτσια σκεφτομαι οτι θα χρειαστουν και παπούτσια και τσαντακι και ο αμτρας μου ρουχα και δεν βλέπω να αγοράζω απο εκει........ Δυσκολοι καιροι!!! Α!!!! Εκει η μπέμπα αρχισε να γκρινιάζει και θηλάσαμε στο δοκιμαστήριο όρθιες....!!!!

Στο δοκιμαστηριο ε? ΚΑΛΟΟΟ!!

Ωραια αυτα τα ρουχα, τα ξερω, τα εχουν και εδω αλλα ειναι πανακριβα...

Μηπως αν τηλεφωνουσες σε καταστημα στη Θεσσαλονικη η στην Αθηνα εβρισκες το ιδιο σε αλλη τιμη?

Ηθελα να'ξερα σε τετοιες εποχες βαζουν αυτες τις τιμες ακομη??:rolleyes::rolleyes:

λοιπον ξαναεβγαλα στην φορα τα μπιμπερο της νουκ για να δω αν τρωει καλυτερα..κ εφαγε 110 μλ σε 10 λεπτα!! χα χα το σπασαμε το ρεκορ των 40 λεπτων Χ 10-12 γευματα σκεφτητε χρονο που ξοδευω μονο για το ταισμα..αλλα την ποσοτητα ακομα δεν λεει να την ανεβασει...σημερα εκανε μονο 1 φορα εμετο..θα κανω δοκιμη σημερα με αυτα τα μπιμπερο να δω πως θα παει..κ θα τα αποσυρω τα αλλα που ειναι για τους κολικους..λετε μωρε αν της τα σταματησω εκεινα τα μπιμπερο να ξαναρχισουν οι κολικοι??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ποπακι μου, στο ειχα πει εγω για τα νουκ!! αυτες τις θηλες της εχω και τρωει σε 15'.

Μη φοβασαι για κολικους τωρα, δεν υπαρχει θεμα ειναι μεγαλα μωρα, μου το εχει πει η παιδιατρος, οτι περασε ο φοβος των κολικων .

Γεια σου Αννα μου μπράβο στην μικρή σου μωρε!!!! Μεγάλωσε πολύ!!! όσο ήταν η δικιά μου πριν 15 μερες!!

Αννα μου αύριο θα έχω τους κουμπάρους-νονούς της μικρής εδω θα έρθουν για τα διαδικαστικά και να δουν το μωρο... Τι να κανω λες για να βγαλω πιατο?? Ελεγα καμια πατατοσαλάτα,πιτα και κανενα κρεατάκι... για πες κι εσυ σαν πιο έμπειρη...!!

Πως λες να κανεις το κρεας? ωραια ειναι αυτα που σκεφτεσαι να βγαλεις!

Της φτιαχνω γαλα και ερχομαι!

Διαφημίσεις

Πως λες να κανεις το κρεας? ωραια ειναι αυτα που σκεφτεσαι να βγαλεις!

Της φτιαχνω γαλα και ερχομαι!

Ελεγα να κάνω χοιρινη τηγανιά με πολυχρωμες πιπεριές,κρασάτη. Μετα την πίτα(σπανακόπιτα)έκανε η μαμα μου σημερα. Πατατοσαλάτα θα κάνω μια ή λες καλύτερα μακαρονοσαλάτα??? Μετά τι άλλο να βγάλεις στο πιάτο για πές??:confused::confused:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ελεγα να κάνω χοιρινη τηγανιά με πολυχρωμες πιπεριές,κρασάτη. Μετα την πίτα(σπανακόπιτα)έκανε η μαμα μου σημερα. Πατατοσαλάτα θα κάνω μια ή λες καλύτερα μακαρονοσαλάτα??? Μετά τι άλλο να βγάλεις στο πιάτο για πές??:confused::confused:

Αχ!! ωραια η τηγανια! μου ανοιξες την ορεξη! θα μου στειλεις τη συνταγη?

Σπανακοπιτα, μιαμ μιαμ!!!

Μ'αρεσει η ιδεα της πατατοσαλατας, αν ειναι μονο αυτα τα φαγητα πιστευω καλυτερα παει.Αν ομως θα κανεις και αλλο κρεας με τι θα το συνοδευσεις?

Για πιο πιατο με ρωτας? μηπως ταλιατελες σουφλε?:rolleyes:

Μοσχαρακι με μελιτζανες εχεις κανει ποτε? ετσι ρωταω τωρα....

κοριτσια ειμαι ψοφια...κλεινουν τα ματια μου...

καλα την πατησα πριν με το μπιμπερο νουκ Αννα μου...ενω στο προηγουμενο γευμα ηπιε μια χαρα την ξαναεκανα με νουκ κ η καημενη πνιγοταν ετρεχε πολυ το γαλα κ δεν προλαβαινε να κουναει το στοματακι της σαν μοταρακι πηγαινε σε καποια φαση γουρλωσε τα ματια κ την πιανει ενα παραπανο....μου ρθε να βαλω τα γελια απο την φατσουλα που ειχε εκεινη την στιγμη χα χα χα!! η καημενη ..κ την αλλαξα ξανα την θηλη κ ηπιε 130 μλ ,,κανουμε ανοδο σημερα σιγα σιγα...κ εκανε μονο 1 φορα εμετο!! αλλα να μην χαιρομαι γιατι μια ετσι ειναι μια αλλιως...οποτε ασε μην ξεθαρεψω κ προσγειωθω αποτομα παλι...:):)

δωρακι εγω τρωω μονο 1 φορα την ημερα δεν εχω κ πολυ ορεξη,,εχασα κ αλλα κιλα οπως ειχα πει..

τελειο το μενου σου το ζηλεψα να σου πω στειλε κ απο δω ταπερακι!!!:-P:razz:

ευχαριστω για τα περαστικα του πεθερου αλλα δυστυχως δεν ειναι περαστικα εχει γεμισει πλεον καρκινο σχεδον παντου οι γιατροι δεν δινουν χρονο λενε οσο αντεξει κ ειναι μονο 53 χρονων ο ανθρωπος...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Ποπη μου τι κανεις??

Περαστικα για τον πεθερο σου.. ειναι και νεος ρε γμτ!!

Καλυτερα παει η μπεμπουλα ε? μπραβο, μπραβο!! δες το αυτο με τις θηλες και σιγα σιγα βρε Ποπη μου τι να κανεις....

Τηγανια χοιρινή με πιπεριές πολύχρωμες

-Τηγανιά χοιρινή σε κομματάκια

-πιπεριά κόκκινη,πρασινη σε ροδέλες

-αλάτι,πιπέρι,ρίγανη

-ενα ποτήρι κρασί λευκό

Βραζεις την τηγανιά με νερό και λίγο ελαιόλαδο. όταν δεις οτι τελειωνει το νερό προσθέτεις μέχρι να βράσει καλά το κρέας. Λίγο πριν να ειναι έτοιμη η τηγανιά ρίχνεις τις πιπεριές και το πιπέρι και τη ρίγανη και το αλάτι... Αφήνεις να τραβηξει τα ζουμια κ να παρει χρωμα. στο τελος ριχνεις κ σβηνεις με το κρασι!

πανευκολη ειναι ρε!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εχω κανει και μοσχαρακι με μελιτζανες στο πηλινο!!! Τελειο φαι!!!

Τηγανια ??? Στη γραφω αμεσως....!!!!!

Αν εκανες κυριως πιατο, ειναι ωραια ιδεα αυτη! εγω εχω και ατομικα πηλινα, που ειναι εντυπωσιακα να τα σερβιρεις.

Θα κανεις ομως κυριως η θα μεινεις με αυτα που ειπες? αν κανεις αυτα που ειπαμε, νομιζω οτι παει και το σουφλε με ταλιατελες.Το εχεις κανει ποτε?

Τηγανια χοιρινή με πιπεριές πολύχρωμες

-Τηγανιά χοιρινή σε κομματάκια

-πιπεριά κόκκινη,πρασινη σε ροδέλες

-αλάτι,πιπέρι,ρίγανη

-ενα ποτήρι κρασί λευκό

Βραζεις την τηγανιά με νερό και λίγο ελαιόλαδο. όταν δεις οτι τελειωνει το νερό προσθέτεις μέχρι να βράσει καλά το κρέας. Λίγο πριν να ειναι έτοιμη η τηγανιά ρίχνεις τις πιπεριές και το πιπέρι και τη ρίγανη και το αλάτι... Αφήνεις να τραβηξει τα ζουμια κ να παρει χρωμα. στο τελος ριχνεις κ σβηνεις με το κρασι!

πανευκολη ειναι ρε!!

Ναι ευκολη ειναι!! ευχαριστω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...