Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

λοιπον ξαναεβγαλα στην φορα τα μπιμπερο της νουκ για να δω αν τρωει καλυτερα..κ εφαγε 110 μλ σε 10 λεπτα!! χα χα το σπασαμε το ρεκορ των 40 λεπτων Χ 10-12 γευματα σκεφτητε χρονο που ξοδευω μονο για το ταισμα..αλλα την ποσοτητα ακομα δεν λεει να την ανεβασει...σημερα εκανε μονο 1 φορα εμετο..θα κανω δοκιμη σημερα με αυτα τα μπιμπερο να δω πως θα παει..κ θα τα αποσυρω τα αλλα που ειναι για τους κολικους..λετε μωρε αν της τα σταματησω εκεινα τα μπιμπερο να ξαναρχισουν οι κολικοι??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γεια σου Ποπακη μου... δεν νομιζω καλε γιατι λενε οτι μεχρι 3 μηνων κανουν κολοικους....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Ποπη μου τα προβληματά σας σταματημο δεν εχουν!!! Περαστικά στον πεθερό σου βρε κοριτσι μου....

Μπορει να την βολευουν καλυτερα ρε συ τα νουκ τα μπιμπερο τωρα για δες το.... Μπορει τα αλλα μπιμπερο επιτηδες να μην την αφηνουν να ρουφαει μεγαλη ποσοτητα επειδη ειναι για κολικους κ γι'αυτο να αργει.... Ε δεν νομιζω να εχεις προβλημα τωρα...

Αχ ξυπνησε και η δικια μου,παω να την σηκωσω απο το καροτσι.... Εδω θα ειμαι!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α κοριτσια απο Θεσ/νικη νομιζω στην Μητροπολεως εχει τα Cinema τα ρουχα... Με βλεπω να επισκεπτομαι μια βολτα την συμπρωτευουσα!!!

με το καλο η βαπτιση σας !!! αντε μην το σκευτεσαι ελα!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κ εγω ηθελα να σας ρωτησω αν θα κανετε το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας. Εμεις δεν θα το κανουμε τελικα κ συμφωνει κ η παιδιατρος. Εγω δεν ηθελα να το κανουμε κ μολις μου ειπε κ αυτη τη γνωμη της πειστηκα εντελως. Γενικα σκεφτομαι οσα εμβολια ειναι προαιρετικα να μην τα κανουμε.

Περιμενω να κοιμηθει η μικρη,αχ μονο η δικια μου ειναι ξενυχτισα,απο τις 12 εφαγε κ ακομα χαζομαριζει στο καλαθι της,κ το πολυ στις 5 θα ξυπνησει να φαει κ αντε να δουμε παλι αν θα κοιμηθει!Κ ολη μερα φυσικα δεν εκλεισε ματι!

Αντε καληνυχτα κ καλο βραδυ να εχουμε!

εμενα ο παιδιατρος δεν μου το ανεφερε καν... κ ουτε θα τον ρωτησω!

Κοριτσια παω σπιτι και μπαινω απο εκει!!! Αναστασια μην εξαφανιστεις,σε θελω!!

οκκκ!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα!

Σημερα πηγαμε στην παιδιατρο, ειμαστε 5900 και 62 ποντους! παρα πολυ καλη μου ειπε. Βαλαμε σε ενα μηνα ακριβως, 900 γρ. και 5 ποντους!!

Καναμε 2 εμβολια, του μηνιγγιτιδοκοκκου και του πνευμονιοκκοκου, 2 τσιμπιες.Δεν ειχα κανει στα αγορια ποτε 2 τσιμπιες γιατι τα ειχαν κανει σε αλλες φασεις αυτα τα εμβολια.Τωρα ομως μου ειπε οτι το ΕΣΥ τα προτεινει μαζι αυτα τα δυο οπως και η εταιρια που τα πουλαει.Ετσι δεν της εκανα της γαστρεντεριτιδας για να μη την φορτωνω με φαρμακα, και δεν ξερω και αν θα της το κανω γιατι μου ειπε οτι το συγκεκρυμενο ειναι για μωρα μεχρι 6 μηνων.Τον αλλο μηνα θα ειμαστε 4 δε θα εχουμε και σχολειο για να εχουμε φοβο, ειναι και καλοκαιρι....ισως να μην το κανω, στα αγορια δεν το ειχα κανει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...