Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καπως ξεκουραστηκα!!εμεις κλαιμε πολυ εμετο δεν κανει καθολου!!!!εμενα ομως καθε 4 ωρες τρωει την ποσοτητα αυτη αρα δεν συμπληρωνη με τιποτα τα μλ του ημερησιος!!

τα γραφεις εφακη μου να ξερεις πανω κατω ποσο πινει?? εγω γραφω τις ωρες κ την ποσοτητα κ οταν την αλλαζω πανα για να μην ξεχνιεμαι ετσι αν δω οτι περασε η ωρα την ετοιμαζω γαλα κ ας μην κλαψει απο πεινα..

ο καημενος σου δυσφορει με το γαλα γιαυτο κλαιει...ξαναπαρε το γιατρο βρε κοριτσι μου να δουμε τι θα σου πει...στα κιλα του καλα ειναι??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα γραφεις εφακη μου να ξερεις πανω κατω ποσο πινει?? εγω γραφω τις ωρες κ την ποσοτητα κ οταν την αλλαζω πανα για να μην ξεχνιεμαι ετσι αν δω οτι περασε η ωρα την ετοιμαζω γαλα κ ας μην κλαψει απο πεινα..

ο καημενος σου δυσφορει με το γαλα γιαυτο κλαιει...ξαναπαρε το γιατρο βρε κοριτσι μου να δουμε τι θα σου πει...στα κιλα του καλα ειναι??

τα γραφω ατε το πολυ να πιει 600μλ ημερησιος ενω παλια επινε 1 λιτρο δεν ξερω τι εχει παθει!!!το ξανα πηρα τον γιατρο και μου ειπε να επιμενο λιγες μερες σε αυτο το γαλα για να δουμε εαν θα το συνηθησει!!τα κιλα του κατα παραξενο τροπο ειναι καλα βαζει και βαρος αλλο ανεξηγητο αυτο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τα γραφω ατε το πολυ να πιει 600μλ ημερησιος ενω παλια επινε 1 λιτρο δεν ξερω τι εχει παθει!!!το ξανα πηρα τον γιατρο και μου ειπε να επιμενο λιγες μερες σε αυτο το γαλα για να δουμε εαν θα το συνηθησει!!τα κιλα του κατα παραξενο τροπο ειναι καλα βαζει και βαρος αλλο ανεξηγητο αυτο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πλακα κανεις?? δλδ που να επινε κ την ποσοτητα την κανονικη που θα πρεπε να πινει..πολυ παραξενο οντως αυτο..ενω εμεις αντιθετα με εσας παντα επινε την απαιτουμενη ημερησιως ποσοτητα κ 15 μερες δεν ειχε βαλει γραμμαριο αντιθετα ειχε χασει κιολας 50 γρ..τι να πω πολυ παραξενα ολα αυτα...αρα κανε υπομονη να δουμε πως θα παει κ η τελευταια επιλογη ειναι ενα ακομα γαλα που σου ειπε οτι εχει να σε προτεινει,,αντε να δουμε τι θα γινει..:rolleyes::rolleyes:

εγω σημερα ειναι να τον παρω τηλ το απογευμα να δω πως θα παει μεχρι τοτε κ ποσο θα πιει...κ εγω μπερδεμενη ειμαι δεν μπορω να καταλαβω αν τελικα οφειλεται σε αλλεργια η παλλινδρομηση...μια ελλατωνονται οι εμετοι μια ξαναεμφανιζονται...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

εμενα εφακη ειναι σταθερη στα 800-850 μλ..αλλα παιδευομαι πολυ με τα 10-12 γευματα,,αν την αφησω κ μενα θα μου τα ριξει στα 600μλ..αν το δοκιμαζες κ συ αυτο να τον δινεις πιο μικρα τακτικα γευματα??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

πλακα κανεις?? δλδ που να επινε κ την ποσοτητα την κανονικη που θα πρεπε να πινει..πολυ παραξενο οντως αυτο..ενω εμεις αντιθετα με εσας παντα επινε την απαιτουμενη ημερησιως ποσοτητα κ 15 μερες δεν ειχε βαλει γραμμαριο αντιθετα ειχε χασει κιολας 50 γρ..τι να πω πολυ παραξενα ολα αυτα...αρα κανε υπομονη να δουμε πως θα παει κ η τελευταια επιλογη ειναι ενα ακομα γαλα που σου ειπε οτι εχει να σε προτεινει,,αντε να δουμε τι θα γινει..:rolleyes::rolleyes:

εγω σημερα ειναι να τον παρω τηλ το απογευμα να δω πως θα παει μεχρι τοτε κ ποσο θα πιει...κ εγω μπερδεμενη ειμαι δεν μπορω να καταλαβω αν τελικα οφειλεται σε αλλεργια η παλλινδρομηση...μια ελλατωνονται οι εμετοι μια ξαναεμφανιζονται...:rolleyes::rolleyes:

πράγματι έίναι ανεξήγητο αυτό που σημβαινει,σήμερα πήγα φαρμακείο και κοίταξα ποσο έχει το γάλα αυτό που είναι για την αλεργια του αγελαδινόυ γαλατοσ και έχει 19 τα 400,ελπίζω να μην το χριαστουμε τελικά γιατί θα δυσκολευτω πολύ με τα λεφτά.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα εφακη ειναι σταθερη στα 800-850 μλ..αλλα παιδευομαι πολυ με τα 10-12 γευματα,,αν την αφησω κ μενα θα μου τα ριξει στα 600μλ..αν το δοκιμαζες κ συ αυτο να τον δινεις πιο μικρα τακτικα γευματα??
ξεχασα να σε ρωτησω εφακη μου με τον μεγαλο σου πως παει?? ξαναμιλησατε? βελτιωθηκε??

δεν τρώει με τίποτα πιο νωρις κλείνει το στόμα και δεν το ανοίγει.ο μεγάλος προσπαθεί αλλά ακομα έχουμε λίγο προβλημε με την ούρηση.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πράγματι έίναι ανεξήγητο αυτό που σημβαινει,σήμερα πήγα φαρμακείο και κοίταξα ποσο έχει το γάλα αυτό που είναι για την αλεργια του αγελαδινόυ γαλατοσ και έχει 19 τα 400,ελπίζω να μην το χριαστουμε τελικά γιατί θα δυσκολευτω πολύ με τα λεφτά.

19 τα 400???:shock::shock::shock: εγω το παιρνω 13.5 τα 400 αυτην την στιγμη τετοιο γαλα πινει...πω πωπολυ ακριβο..αν ειναι θα μου λες να σε στελνω εγω απο εδω!!

δεν τρώει με τίποτα πιο νωρις κλείνει το στόμα και δεν το ανοίγει.ο μεγάλος προσπαθεί αλλά ακομα έχουμε λίγο προβλημε με την ούρηση.

ωχ κριμα ..εγω της βαζω το μπουκαλι κ οσο παρει κ πιει εχει τυχει να μου πιει κ μονο 25μλ..αλλα με υπομονη κ επιμονη την καταφερνω στα 800μλ ημερησιως...ευτυχως ομως δεν μου κλαιει αλλα αναγουλιαζει κ τοτε σταματω..

B4Itp2.png

καπως ξεκουραστηκα!!εμεις κλαιμε πολυ εμετο δεν κανει καθολου!!!!εμενα ομως καθε 4 ωρες τρωει την ποσοτητα αυτη αρα δεν συμπληρωνη με τιποτα τα μλ του ημερησιος!!

εφακη μου ξεκουραστηκες ευτυχως...

εφη μου μηπως πινει απλα 600μλ γιατι τοσο χρειαζετε ο οργανισμός του...

κι εμενα πλεον δεν πινει πολύ. πριν του εκανα 150 και αφησε 80μλ

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κοριτσια γεια σας!!

Χτες η μπεμπα δεν κοιμηθηκε καλα ξυπνουσε καθε 2 ωρες και απο τις 5.30 μετα κοιμηθηκε στις 8 παρα.... Τι να πω,εκει που ειχε στρωσει λιγο 2 μερες,πάλι τα ίδια τωρα!!!

Σημερα το πρωι πηγαμε με τον Παναγιωτη και κλείσαμε βάφτιση.Την μέρα που σας έλεγα τελικά..2/9 Κυριακή στις 12 το μεσημερι!! ίδια μέρα με το Σοφάκι μας! Παει και αυτό,τωρα μενει να κλεισω τον φωτογραφο. Μετα πήγα στην κουνιάδα μου και βγηκαμε παρεα με το καροτσι και την μπεμπα και μπήκα σε ενα μαγαζι να δω φορεμα για την βαφτιση και δοκιμασα τα Cinema του Πανου Ζήνα του σχεδιαστη... Καλά ενα θα σας πώ..Θεικά!!!! Αλλα λίγο εως πολύ τσιμπημένες τιμούλες! Ενα που μου άρεσε είχε 500? και ένα άλλο περσινο κομματι με εκπτωση 350?! Δεν ξέρω κοριτσια σκεφτομαι οτι θα χρειαστουν και παπούτσια και τσαντακι και ο αμτρας μου ρουχα και δεν βλέπω να αγοράζω απο εκει........ Δυσκολοι καιροι!!! Α!!!! Εκει η μπέμπα αρχισε να γκρινιάζει και θηλάσαμε στο δοκιμαστήριο όρθιες....!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας!!

Χτες η μπεμπα δεν κοιμηθηκε καλα ξυπνουσε καθε 2 ωρες και απο τις 5.30 μετα κοιμηθηκε στις 8 παρα.... Τι να πω,εκει που ειχε στρωσει λιγο 2 μερες,πάλι τα ίδια τωρα!!!

Σημερα το πρωι πηγαμε με τον Παναγιωτη και κλείσαμε βάφτιση.Την μέρα που σας έλεγα τελικά..2/9 Κυριακή στις 12 το μεσημερι!! ίδια μέρα με το Σοφάκι μας! Παει και αυτό,τωρα μενει να κλεισω τον φωτογραφο. Μετα πήγα στην κουνιάδα μου και βγηκαμε παρεα με το καροτσι και την μπεμπα και μπήκα σε ενα μαγαζι να δω φορεμα για την βαφτιση και δοκιμασα τα Cinema του Πανου Ζήνα του σχεδιαστη... Καλά ενα θα σας πώ..Θεικά!!!! Αλλα λίγο εως πολύ τσιμπημένες τιμούλες! Ενα που μου άρεσε είχε 500? και ένα άλλο περσινο κομματι με εκπτωση 350?! Δεν ξέρω κοριτσια σκεφτομαι οτι θα χρειαστουν και παπούτσια και τσαντακι και ο αμτρας μου ρουχα και δεν βλέπω να αγοράζω απο εκει........ Δυσκολοι καιροι!!! Α!!!! Εκει η μπέμπα αρχισε να γκρινιάζει και θηλάσαμε στο δοκιμαστήριο όρθιες....!!!!

Gεια σου Δωρα μου.....μπορει να περναει άλμα Δωρα μου τι να σου πω κι εγω....

εμεις θα παμε να δούμε για διακόσμσηση για την βάπτηση κατα τις 5 το θεμα μας θα ειναι το ναυτικό. σς 14 ιουλιου ειναι η βαπτηση και ετσι πρεπει να βιαστημουμε....

χαχαχα καλο αυτο με το δοκιμαστηριο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κοριτσια γεια σας!!

καλησπερα δωρακι μου γλυκο!!τι κανεις??αχ αυτη η μπουμπου σε τυρανναει...υπομονη μαλλον ακομα κ τα ξενυχτια δεν λενε να κοπουν....

αντε με το καλο η βαφτιση σας!!καλε συ τι εγινε εχετε παρει σβαρνα ολα τα δοκιμαστηρια κ θηλαζετε??την εχει καταβρει μου φαινεται η μικρη κ της αρεσει εκει μεσα!!:tongue::tongue::tongue:

αχ κοριτσια ολες λετε για τις βαφτισεις εμεις ουτε ξερουμε ποτε θακανουμε γαμο-βαφτιση..αφου ο πεθερος μου δεν ειναι καθολου καλα απο το προβλημα που εχει εχθες ζητουσε απεγνωσμενα την εγγονη του κ πηγαμε εκει το μεσημερι κ το βραδυ ηρθε ασθενοφορο κ τον πηρε απο το σπιτι κ ελεγε ευτυχως πρλαβα κ ειδα την εγγονα ...ο καημενος ειμαστε παλι πολυ χαλια πολυ στεναχωρια τον αντρα μου σκεφτομαι που χρειαζεται στηριξη...

B4Itp2.png

Α κοριτσια απο Θεσ/νικη νομιζω στην Μητροπολεως εχει τα Cinema τα ρουχα... Με βλεπω να επισκεπτομαι μια βολτα την συμπρωτευουσα!!!

αντε να μας ερθεις!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

εγω δωρακι να σου πω την αληθεια ουτε τα ξερω αυτα τα ρουχα..ειμαι πολυ βασσανιαρα χα χα χα!!!!!!!!!!!:P:p:p

B4Itp2.png

λοιπον ξαναεβγαλα στην φορα τα μπιμπερο της νουκ για να δω αν τρωει καλυτερα..κ εφαγε 110 μλ σε 10 λεπτα!! χα χα το σπασαμε το ρεκορ των 40 λεπτων Χ 10-12 γευματα σκεφτητε χρονο που ξοδευω μονο για το ταισμα..αλλα την ποσοτητα ακομα δεν λεει να την ανεβασει...σημερα εκανε μονο 1 φορα εμετο..θα κανω δοκιμη σημερα με αυτα τα μπιμπερο να δω πως θα παει..κ θα τα αποσυρω τα αλλα που ειναι για τους κολικους..λετε μωρε αν της τα σταματησω εκεινα τα μπιμπερο να ξαναρχισουν οι κολικοι??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...