Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εχεις ακομα?Μεγαλη ποσοτητα?Μπας και ειναι απο την ωορρηξια μωρε?

ειχα βαλει σερβιετα και την ειχα γεμησει και τωρα εχω βαλει αλλη.. αιμα κανονικα πρεπει να μου εχει ερθει η περιοδος αλλα πιο γρηγορα τι να πω, ποναω και την κοιλια μου...

Καλησπέρα, τι κάνετε βρε κορίτσια!

Εγώ μαζεύω χαλιά, φτιάχνω ντουλάπες και δεν έχω καθόλου χρόνο να μπαίνω. Μόνο τέτοια ώρα που έχουν κοιμηθεί και τα δυο.

γεια σου ελευθερια μου.... τι να κανεις νρε κοριτσι μου η καθε μια με τις δουλιες της,να εγω πνηγομαι με τις εργασιες μου....

εβαλα το μπεμπη και κοιμηθικε χωρις κουνημα:tongue:...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είμαστε Νικάκι, οκ οι δουλειές ποτέ δεν τελιώνουν. Ιδίως τέτοια εποχή που θέλουν φτιάξιμο ντουλάπες και χαλιά.

Μπράβο στον μπέμπη σου, σιγά σιγά θα μάθει να κοιμάται μόνος του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά είμαστε Νικάκι, οκ οι δουλειές ποτέ δεν τελιώνουν. Ιδίως τέτοια εποχή που θέλουν φτιάξιμο ντουλάπες και χαλιά.

Μπράβο στον μπέμπη σου, σιγά σιγά θα μάθει να κοιμάται μόνος του.

ελπιζω ελευθερια μου γιατι ειναι κουραστικο... εχει γκρινια όμως αρκετη πρεπει να ειναι επειδη ποναει τα ουλα του;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Δεν νομίζω να πονάνε τα ούλα του. Τα ούλα πονάνε όταν βγάζουν δόντια και μέχρι να τρυπήσει το δόντι το ούλα. Τώρα έχουν φαγούρα γι'αυτό βάζουν τις γροθιές τους στο στόμα.

Η γκρίνια στα μωρά μπορεί να είναι επειδή νυστάζουν, πεινάνε, κρυώνουν, ζεσταίνονται. Αν είναι ταισμένος τότε το πιθανότερο είναι να νυστάζει γι'αυτο γκρινιάζει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω να πονάνε τα ούλα του. Τα ούλα πονάνε όταν βγάζουν δόντια και μέχρι να τρυπήσει το δόντι το ούλα. Τώρα έχουν φαγούρα γι'αυτό βάζουν τις γροθιές τους στο στόμα.

Η γκρίνια στα μωρά μπορεί να είναι επειδή νυστάζουν, πεινάνε, κρυώνουν, ζεσταίνονται. Αν είναι ταισμένος τότε το πιθανότερο είναι να νυστάζει γι'αυτο γκρινιάζει.

τις περισσοτερες φορες θα ειναι τοτε γιατι νυσταζει

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Να φροντίζεις να τον βάζεις για ύπνο πριν νυστάξει. Τα παιδιά και μεγάλα ακόμη βγάζουν γκρίνια όταν νυστάζουν.

Πάω Νίκη μου να θηλάσω την μικρή να ξαπλώσω. Συνήθως μετά τις 3-4 ξυπνάει μια ο Μάνος, μια η μικρή και άντε να κοιμηθώ 1-2 ώρες μετά τις 4, σύνολο 5-6 ώρες.

Καληνύχτα και του χρόνου να είσαι καλά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να φροντίζεις να τον βάζεις για ύπνο πριν νυστάξει. Τα παιδιά και μεγάλα ακόμη βγάζουν γκρίνια όταν νυστάζουν.

Πάω Νίκη μου να θηλάσω την μικρή να ξαπλώσω. Συνήθως μετά τις 3-4 ξυπνάει μια ο Μάνος, μια η μικρή και άντε να κοιμηθώ 1-2 ώρες μετά τις 4, σύνολο 5-6 ώρες.

Καληνύχτα και του χρόνου να είσαι καλά!

προσπαθω Ελευθερια μου αλλα εχει φορες που στη μια ωρα αρχιζει την γκρινια πως να τον προλάβω....

Ωχ ΕΛευθερια μου πολύ λιγο κοιμασαι.... αντα καληνυχτα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

γεια σας κοριτσια. μπηκα να μιλησω μονη μου παλι...δεν προλαβαινω να μπαινω. δεν εχω διαβασει τα νεα σας, αλλα μια ματια που εριξα, ολο προβληματα βλεπω...ευχομαι περαστικα σε ολες! και μεις δεν παμε πισω. μετα το πασχα, καθε βδομαδα εχω τη μικρη αρρωστη με κατι διαφορετικο καθε φορα. οσο δεν αρρωστησε ολο το χειμωνα, αρρωσταινει τωρα, τι να πω. αυτη τη βδομαδα, ειναι καλα η μικρη επιτελους, αλλα αρρωστησε ο μεγαλος! να δω ποτε θα ησυχασουμε και τι να περιμενω ακομη. το βραδυνο κατουρημα του μεγαλου συνεχιζεται και εχω τρελαθει στο πλυσιμο. ευτυχως ηρθε η μαμα μου χτες και μας σιδερωσε γιατι η στιβα ειχε γινει τεραστια...

εγω καλα ειμαι αλλα κουρασμενη. πηγαινω σε ενα σεμιναριο τρεις φορες τη βδομαδα. οι δουλειες του σπιτιου συσσωρευονται... αυτες τις μερες φτιαχνω και τις ντουλαπες τους, κατεβασα τα καλοκαιρινα...σαν χτες μου φαινεται που σας ελεγα οτι φτιαχνω τις ντουλαπες τους με τα χειμωνιατικα...ποτε περασε ο καιρος..!!

ο μπεμπης καλα ειναι ευτυχως δεν κολλησε τιποτα μεχρι στιγμης. μονο λιγο ρουθουνιζει αλλα του βαζω ορο στη μυτη και ευτυχως στρωνει. θελω να τον παω και για εμβολιο...λιγο το καθυστερησα. κοριτσια, της γαστρεντεριτιδας το εμβολιο το κανατε? εμενα μου το ειπε η γιατρος αλλα λεω να μην το κανω. στα αλλα δυο δεν το ειχα κανει. εσεις?

φιλια σε ολες!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Κ εγω ηθελα να σας ρωτησω αν θα κανετε το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας. Εμεις δεν θα το κανουμε τελικα κ συμφωνει κ η παιδιατρος. Εγω δεν ηθελα να το κανουμε κ μολις μου ειπε κ αυτη τη γνωμη της πειστηκα εντελως. Γενικα σκεφτομαι οσα εμβολια ειναι προαιρετικα να μην τα κανουμε.

Περιμενω να κοιμηθει η μικρη,αχ μονο η δικια μου ειναι ξενυχτισα,απο τις 12 εφαγε κ ακομα χαζομαριζει στο καλαθι της,κ το πολυ στις 5 θα ξυπνησει να φαει κ αντε να δουμε παλι αν θα κοιμηθει!Κ ολη μερα φυσικα δεν εκλεισε ματι!

Αντε καληνυχτα κ καλο βραδυ να εχουμε!

BJVqp3.png

Καλημέρα!!! Για το εμβόλιο που λέτε ούτε εγώ το είχα κάνει στον γιο μου αλλά είπαμε με τον παιδίατρο να το κάνουμε αυτή την φορά στην μικρή. Νομίζω το έχει βάλει για την επόμενη φορά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερααααααααααααααα

περασαμε ενα καλο βραδυ μπορω να πω πως δεν το περιμενα ο μικρος με πολυ κλαμα καταφερα να πιει μονο 90μλ και τον εβαλα να κοιμηθει περιμενα πως θα ξυπνουσε αφου δεν εφαγε καθολου καλα και ομως δεν ξυπνησε:shock::shock::shock:απο τες 10 που το εβαλα πηγε μεχρι τες 5,40!!!τον ταεισε ο αντρας μου με δυσκολια παλι 100 μλ και του εδωσα και εγω η ωρα 10 αλλα 120μλ ,το καλο ειναι οτι ειναι λιγο ευδιαθετος σημερα!!για το εμβολιο που λετε εγω εδωσα την πρωτη δοση και θα τον παω στες 15 του μηνα να του δωσουμε και την δευτερη δοση.στον μεγαλο μου γιο δεν το ειχα κανει!!αλλα τωρα αφου το προτεινει ο γιατρος θα το κανω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερααααααααααααααα

περασαμε ενα καλο βραδυ μπορω να πω πως δεν το περιμενα ο μικρος με πολυ κλαμα καταφερα να πιει μονο 90μλ και τον εβαλα να κοιμηθει περιμενα πως θα ξυπνουσε αφου δεν εφαγε καθολου καλα και ομως δεν ξυπνησε:shock::shock::shock:απο τες 10 που το εβαλα πηγε μεχρι τες 5,40!!!τον ταεισε ο αντρας μου με δυσκολια παλι 100 μλ και του εδωσα και εγω η ωρα 10 αλλα 120μλ ,το καλο ειναι οτι ειναι λιγο ευδιαθετος σημερα!!για το εμβολιο που λετε εγω εδωσα την πρωτη δοση και θα τον παω στες 15 του μηνα να του δωσουμε και την δευτερη δοση.στον μεγαλο μου γιο δεν το ειχα κανει!!αλλα τωρα αφου το προτεινει ο γιατρος θα το κανω!!

καλημερα εφακη μου!! ευτυχως ενα ησυχο βραδυ για εσας!! ξεκουραστικες??

στις ιδιες ποσοτητες ειμαστε πανω κατω κ μενα με το ζορι πινει αλλα δεν εχουμε κλαμματα παρα μονο εμετους...μηπως θελει κ σενα λιγο χρονο να προσαρμοστει στο γαλα??εμεις ειπαμε θα περιμενουμε 1 βδομαδα για την προσαρμογη να δουμε αν βελτιωθει κ μετα θα μας το αλλξει το γαλα...αλλα να σου με μπερδευει πολυ η σκατουληθρα μου κ δεν ξερω τι να πω στον γιατρο αλλωτε το τρωει με ορεξη κ αλλωτε σιγα σιγα με κανα δυο αναγουλιασματα..αντε βγαλε συμπερασμα...αλλα πανω απο 120 μλ δεν μπορει να πιει...αλλα την ποσοτητα ημερησιως την συμπληρωνουμε απλως κανει γυρω στα 10-12 γευματα την ημερα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα εφακη μου!! ευτυχως ενα ησυχο βραδυ για εσας!! ξεκουραστικες??

στις ιδιες ποσοτητες ειμαστε πανω κατω κ μενα με το ζορι πινει αλλα δεν εχουμε κλαμματα παρα μονο εμετους...μηπως θελει κ σενα λιγο χρονο να προσαρμοστει στο γαλα??εμεις ειπαμε θα περιμενουμε 1 βδομαδα για την προσαρμογη να δουμε αν βελτιωθει κ μετα θα μας το αλλξει το γαλα...αλλα να σου με μπερδευει πολυ η σκατουληθρα μου κ δεν ξερω τι να πω στον γιατρο αλλωτε το τρωει με ορεξη κ αλλωτε σιγα σιγα με κανα δυο αναγουλιασματα..αντε βγαλε συμπερασμα...αλλα πανω απο 120 μλ δεν μπορει να πιει...αλλα την ποσοτητα ημερησιως την συμπληρωνουμε απλως κανει γυρω στα 10-12 γευματα την ημερα...

καπως ξεκουραστηκα!!εμεις κλαιμε πολυ εμετο δεν κανει καθολου!!!!εμενα ομως καθε 4 ωρες τρωει την ποσοτητα αυτη αρα δεν συμπληρωνη με τιποτα τα μλ του ημερησιος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...