Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Ίσως να οφείλεται σε αυτό, ότι άλλαξε ρυθμούς άρα προσαρμοζεται. Αν πας τελικά στον γιατρό ρώτα τον, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ασε Νικακι στραμπουληξα το βυζο και το λαιμο κ τα φερα βολτα!τι να κανω η δολια;;

για το αιμα που ρωτας δεν το λες στο γιατρο σου;μηπως ειχες επαφη προσφατα;γιατι εγω μετα τις επαφες εχω λιγο αιματακι η καφε συνηθως.το ειπα στο γιατρο και μου ειπε οτι ισως εχω κατι σαν αντιδραση στα ραμματα(κοκκυωμα νομιζω το ειπε,αν το γραφω κ σωστα) και θα το δουμε οταν παω για παπ.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε Νικακι στραμπουληξα το βυζο και το λαιμο κ τα φερα βολτα!τι να κανω η δολια;;

για το αιμα που ρωτας δεν το λες στο γιατρο σου;μηπως ειχες επαφη προσφατα;γιατι εγω μετα τις επαφες εχω λιγο αιματακι η καφε συνηθως.το ειπα στο γιατρο και μου ειπε οτι ισως εχω κατι σαν αντιδραση στα ραμματα(κοκκυωμα νομιζω το ειπε,αν το γραφω κ σωστα) και θα το δουμε οταν παω για παπ.

ειχαμε εχτες Λιτσα μου επαφη μου, δεν νομιζω ομως γιατι γεμισε όλο το εσωρουχο μου καφε.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ειχαμε εχτες Λιτσα μου επαφη μου, δεν νομιζω ομως γιατι γεμισε όλο το εσωρουχο μου καφε.....

δεν χανεις κατι να τον ρωτησεις.νωρις μου φαινεται για περιοδο αλλα μετα τη γεννα ειναι ολα ρευστα!ισως κ να αδιαθετησες ξανα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Οταν λεω οτι μας ματιασαν ολες εννοώ ΟΛΕΣ! Μα τι ειναι παλι αυτο ρε Λιτσακι? Καλα ε εσυ σε λιγο κ το γείτονα θα ζητήσεις να βοηθησει! Χα χα χα! Ευχομαι να μην ειναι τιποτα αγαπη μου!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

δεν χανεις κατι να τον ρωτησεις.νωρις μου φαινεται για περιοδο αλλα μετα τη γεννα ειναι ολα ρευστα!ισως κ να αδιαθετησες ξανα.

ασε θα δω οως θα παει και αν εναι θα την ρωτησω,,

κοριτσια δεν ειμαι καλα τα νευρα μου κροσια το μωρο δεν τρωει με το ζορι και με πολυ κλαμα καταφερα να του δωσω 90 μλ γαλα:cry::cry::cry:

αχ ρε εφακη μου υπομονη ελπιζω όλα να ειναι κλαυτερα...

ειδα οτι τσακωθηκατε αι με τον αντρα σου, τωρα όλα καλα;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια δεν ειμαι καλα τα νευρα μου κροσια το μωρο δεν τρωει με το ζορι και με πολυ κλαμα καταφερα να του δωσω 90 μλ γαλα:cry::cry::cry:

Εφη μου θα σου πρότεινα να πας να ξαπλωσεις λιγο να ηρεμησεις.. Κ επιτέλους μήπως να έλεγες τον γιατρό για γενικε2γενικές εξετασεις?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ασε θα δω οως θα παει και αν εναι θα την ρωτησω,,

αχ ρε εφακη μου υπομονη ελπιζω όλα να ειναι κλαυτερα...

ειδα οτι τσακωθηκατε αι με τον αντρα σου, τωρα όλα καλα;;;

να παρεις τον γιατρο μην αμελησεις!!ναι ρε απο εχτες τα βρηκαμε απλα μονη μου μαλωσα ετσι γινετε συνηθως:rolleyes::rolleyes:

Ποια ξερει απο ματι να μας κανει στο τοπικ?????

Και εμενα σημερα δεν τρωει καλα.Βεβαια δεν γκρινιαζει αλλα 2 φορες εκανε εμετο..:confused:

η τελευταια μου ελπιδα ειναι το ξεματισμα!!!!εμενα δεν τρωει κλαιει συνεχια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφη μου θα σου πρότεινα να πας να ξαπλωσεις λιγο να ηρεμησεις.. Κ επιτέλους μήπως να έλεγες τον γιατρό για γενικε2γενικές εξετασεις?

γενικες καναμε και ουρα επισης!!θα παω να ξαπλωσωσε λιγο να ηρεμησω πρωτα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσια?

Εφη μου παλι δεν εφαγε? μα τι γινεται?

Εμενα η δικια μου εχει αρχισει και βαζει τη μπουνια της στο στομα και ψιλογκρινιαζει, εχει και σαλια.Μαλλον ετοιμαζονται οι ριζες.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...