Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ψαχνω στο ιντερνετ να βρω την καλυτερη τιμη για το nintendo 3ds.Εχουν ενα παλιο το ds και τους το εχω υποσχεθει καιρο τωρα πως θα τους το παρω.Μπηκα στο skroutz για να δω τιμες...

ποιο μαγαζι σου βγαζει πιο φθηνο?

καλα σας ειπα τι επαθα το μεσημερι? καθαριζα κ κατι εκανα αποτομο κ εκανε κρακ ο καρπος μου κ δεν μπορω ουτε πιατο να σηκωσω με το αριστερο χερι! σας ειπα εγω επεσε ματι.....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Της εφτιαξα 210 και το σουρωσε!

δεν ξερω τι εκανα μωρε... ξεσκονιζα εκεινη την ωρα... ποναει ρε γμτ!!!

τα ρουφηξε η μπουλουκα??? μπραβο!!! αχ να αυτα βλεπει η εφη κ η ποπη κ αγχωνονται μετα..:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

δεν ξερω τι εκανα μωρε... ξεσκονιζα εκεινη την ωρα... ποναει ρε γμτ!!!

τα ρουφηξε η μπουλουκα??? μπραβο!!! αχ να αυτα βλεπει η εφη κ η ποπη κ αγχωνονται μετα..:rolleyes:

Ασχημο πραγμα και αυτο με την παλλιδρομηση ρε γμτ!:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Αννα θελω να κανω αυτα τα μαφιν που μου εστειλες σε μειλ αλλα και δεν βλεπω να προλαβαινω και πολλα αυγα εχουν ρε....

Τα μαφινς 2 αυγα λενε, ειναι πολλα?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κοριτσια μου σας ευχαριστώ όλες παρα πολυ να ειστε καλα... εγω σημερα ημουν πανεπιστημιο απο τις 1 μεχρι τις 6.30 σκεφτομουνα οτι εφαγα την ημερα των γενεθλιων μου στο πανεπηστιμιο και στεναχωρεθηκα:(....

ο χριστος μου, μου εκανε εκπληξη το πρωι με μια τουρτα, που εγραφε πάνω χρόνια πολλα μωρο μου σε ενα σημειο και σε ενα αλλο σημειο χρονια πολλα μαμα....... τελικα δεν θα παμε σε εστιατορειο να φαμε ειπαμε να κανουμε σουβλακια εδω σπιτι.... καλο θα ηταν να βγαιναμε βεβαια αλλα μην ξεχναμε εουμε 5 μερες μονοι μας στην βαρκελωνη..... τωρα τρεχω με εργασιες ακι απο δευτερας ξεκινουν και εξετασεις....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

τι κανετε κοριτσια? αχ καθολου δεν μπηκα αυτες τις μερες,δεν δουλευει καλα το λαπτοπ κ μου σπαει τα νευρα! τι κανουν τα μωρακια σας?

εμεις κλασσικα δεν πολυκοιμομαστε κ γκρινιαζουμε αλλα εχουμε κ γελακια πολλα κ χορους με τα ποδια:D! αρχισαμε να βγαινουμε κ βραδακι για μπυρα,φιρμα εγινε η μικρη στο μαγαζι που συχναζουμε!:D:D

εγω ψαχνω απεγνωσμενα για δουλεια,το ιδιο κ ο αντρας μου,απελπισια σας λεω!:?

10 λεπτα εκανα να γραψω το μηνυμα καλε με το χαζολαπτοπ!:evil::evil:

παω να ταισω την μπεμπα,φιλακια σε ολες!!

BJVqp3.png

τι κανετε κοριτσια? αχ καθολου δεν μπηκα αυτες τις μερες,δεν δουλευει καλα το λαπτοπ κ μου σπαει τα νευρα! τι κανουν τα μωρακια σας?

εμεις κλασσικα δεν πολυκοιμομαστε κ γκρινιαζουμε αλλα εχουμε κ γελακια πολλα κ χορους με τα ποδια:D! αρχισαμε να βγαινουμε κ βραδακι για μπυρα,φιρμα εγινε η μικρη στο μαγαζι που συχναζουμε!:D:D

εγω ψαχνω απεγνωσμενα για δουλεια,το ιδιο κ ο αντρας μου,απελπισια σας λεω!:?

10 λεπτα εκανα να γραψω το μηνυμα καλε με το χαζολαπτοπ!:evil::evil:

παω να ταισω την μπεμπα,φιλακια σε ολες!!

θες να πεις περνετε και τη μπεμπα μαζι σας;;;:?

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

θες να πεις περνετε και τη μπεμπα μαζι σας;;;:?

ναι ,καλα μη φανταστεις οτι βγαινουμε αργα,9.30-11.30 περιπου! ειναι σε μια πλατεια το μαγαζι κ ειναι πολυ ομορφα,εχουμε κ πολυ ζεστη εδω

BJVqp3.png

βρε κοπελες ειχα δει περίοδο στις 22 του Απριλη και εχω δει και σημερα καφε σημάδια, και απο τπ πρωι εχω πόνους περιόδου, γίνετε να δω ξανα τοσο γρήγορα:confused:;;;

ευχαριστω Γωγω μου

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Νικακι μου χρονια πολλα κ απο εδω κουκλιτσα μου!να τα εκατοστησεις κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!τι καλος ο Χρητσος βρε!!μια χαρα και τα σουβλακια ειναι,τελεια θα περασετε!

Εφη μου πολυ ωραιο το φορεμα και πολυ καλη τιμη!!καλοφορετο1=!με το καλο τα βαφτισια σας!

Γωγω η κορη ειναι δικια σου!τελος!να δω τι θα κανετε οταν μεγλωσει λιγο και δε θα μπορειτε να τη μαζευετε!

Δωρακι εκανε κακακια κ μαλιστα καλα η μικρουλα ε;;καλα τι ειναι παλι αυτο με το χερι;;περαστικα!!

εγω σκατα κοριτσια..τα νευρα μου δεν ειναι καλα..φτιαχνει το ενα κ με βρισκει αλλο μ'αυτο το μεμε...σημερα οπως σας ειπα ημουν πολυ καλυτερα απο συμπτωματα αλλα απο τ'απογευμα παλευω παλι με φραγμενο πορο!!δεν το πιστευω ρε γμτ μου ποιος με εφαγε με το θηλασμο πια;;εχει πετρωσει παλι το στηθος κ παλευω με ζεστα!!ο,τι πρεπει για το μυκητα το ζεστο,αλλα δεν εχω επιλογη..αν συνεχισει ετσι το βραδυ θα ειμαι με μαστιτιδα.σιχτιρ πια!βλεπω τη φουσκαλα πανω στη θηλη κ θελω να βαλω καρφιτσα να τη σκασω!!

περιττο να σας πω οτι προσπαθησα κ ρουφηχτηκα μονη μου!κ μετα εβαλα κ τον αντρα μου κ με ρουφηξε αλλα τζιφος!τι αλλο θα κανω η γυναικα;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Νικακι μου χρονια πολλα κ απο εδω κουκλιτσα μου!να τα εκατοστησεις κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!τι καλος ο Χρητσος βρε!!μια χαρα και τα σουβλακια ειναι,τελεια θα περασετε!

Εφη μου πολυ ωραιο το φορεμα και πολυ καλη τιμη!!καλοφορετο1=!με το καλο τα βαφτισια σας!

Γωγω η κορη ειναι δικια σου!τελος!να δω τι θα κανετε οταν μεγλωσει λιγο και δε θα μπορειτε να τη μαζευετε!

Δωρακι εκανε κακακια κ μαλιστα καλα η μικρουλα ε;;καλα τι ειναι παλι αυτο με το χερι;;περαστικα!!

εγω σκατα κοριτσια..τα νευρα μου δεν ειναι καλα..φτιαχνει το ενα κ με βρισκει αλλο μ'αυτο το μεμε...σημερα οπως σας ειπα ημουν πολυ καλυτερα απο συμπτωματα αλλα απο τ'απογευμα παλευω παλι με φραγμενο πορο!!δεν το πιστευω ρε γμτ μου ποιος με εφαγε με το θηλασμο πια;;εχει πετρωσει παλι το στηθος κ παλευω με ζεστα!!ο,τι πρεπει για το μυκητα το ζεστο,αλλα δεν εχω επιλογη..αν συνεχισει ετσι το βραδυ θα ειμαι με μαστιτιδα.σιχτιρ πια!βλεπω τη φουσκαλα πανω στη θηλη κ θελω να βαλω καρφιτσα να τη σκασω!!

περιττο να σας πω οτι προσπαθησα κ ρουφηχτηκα μονη μου!κ μετα εβαλα κ τον αντρα μου κ με ρουφηξε αλλα τζιφος!τι αλλο θα κανω η γυναικα;;

σε ευχαριστω πολύ καλη μου....

αααχ βε κουκλα μου παλι φραγμενος πορος.... ελπιζω να μην σε βρει μαστιτιδα,,, όλα καλα να πανε....

πως καταφερες ρε θηριο να ρουφηχτεις μονη σου;;;

ΕΦΗ δεν ειδα το φορεμα σου εγω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...