Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!!

Ο καιρος δεν παει καλα ε?? Πριν ειχε ολο συννεφια και ψυχρα και τωρα εχει ήλιο!! Αχ καλα θα ηταν να παω στην αισθητικο να βγαλω τα φρυδια μου αλλα να δω αν μπορει η μαμα να κρατησει την μπεμπα...

Καλέ Εφη μόνο 85 ευρω το φορεμα??? Εδω που να βρω εγω τετοιες τιμες,χλωμό!! Μονο στις εκπτώσεις... θελω να παρω ενα φορεμα του Πανου Ζινα απο την σειρα cinema. Στις εκπτωσεις λογικα θα τα εχει 30-40%

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλε μονο 85 ευρω?αληθεια ?Θα ελεγα οτι εκανε τουλαχιστον 200...Τελειο ειναι !ειναι καποια μαρκα?

ηταν ευκαιρία για αυτό το πήρα, είναι από ένα κατάστημα ange και πάνω το φόρεμα λέει access

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ηταν ευκαιρία για αυτό το πήρα, είναι από ένα κατάστημα ange και πάνω το φόρεμα λέει access

Πολύ καλή επιλογή πάντως...!!! Αντε να το φορεσεις να εισαι μια θεά στα βαφτισια!!!

Εγω να δω ποτε θα αξιωθω να παω στην εκκλησια να ρωτησω για ημερομηνια!!:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πολύ καλή επιλογή πάντως...!!! Αντε να το φορεσεις να εισαι μια θεά στα βαφτισια!!!

Εγω να δω ποτε θα αξιωθω να παω στην εκκλησια να ρωτησω για ημερομηνια!!:rolleyes:

σε ευχαριστώ δώρα μου θα σας βάλω και φωτογραφίες από τα βαπτισια οταν θα γίνουν έχουμε ακομα καιρο,για πιο μήνα σκέφτεστε εσείς?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Μπα δεν εχουμε εμεις εδω τετοια μαρκα..Εξαιρετικη ευκαιρια μπραβο!Θα εισαι κουκλα στην βαφτιση...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεια σας!!!

Ο καιρος δεν παει καλα ε?? Πριν ειχε ολο συννεφια και ψυχρα και τωρα εχει ήλιο!! Αχ καλα θα ηταν να παω στην αισθητικο να βγαλω τα φρυδια μου αλλα να δω αν μπορει η μαμα να κρατησει την μπεμπα...

Καλέ Εφη μόνο 85 ευρω το φορεμα??? Εδω που να βρω εγω τετοιες τιμες,χλωμό!! Μονο στις εκπτώσεις... θελω να παρω ενα φορεμα του Πανου Ζινα απο την σειρα cinema. Στις εκπτωσεις λογικα θα τα εχει 30-40%

Οντως ο καιρος εχει τρελαθει..εδω μια συννεφιαζει μια βγαζει ηλιο!

Σινεμα ακουω του Ζηνα ε?Θα ειναι λιγο τσιμπημενο σε τιμη ...Εχεις δει καποιο συγκεκριμενο?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

σε ευχαριστώ δώρα μου θα σας βάλω και φωτογραφίες από τα βαπτισια οταν θα γίνουν έχουμε ακομα καιρο,για πιο μήνα σκέφτεστε εσείς?

Εγω θελω να κλεισω στις 2-9 αλλα αν δεν παω αμεσα δεν βλεπω να βρισκω....:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω θελω να κλεισω στις 2-9 αλλα αν δεν παω αμεσα δεν βλεπω να βρισκω....:rolleyes:

Και εγω 2/9 εκλεισα...Αντε κοντα-κοντα γεννησαμε κοντα κοντα να βαφτισουμε κιολας!χαχα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Eδω κοριτσια γινεται χαμος.Κοιμομουν με το μωρο και ξυπνησα απο τις βροντες.Εβγαλε πολυ αερα και εριξε κατι κοτρωνες νααα.Εριξε και χαλαζι.

Μου εκανε τα μπαλκονια αγνωριστα.

Τωρα ακομα βρεχει.Ευτυχως το μωρο ακομα κοιμαται..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Τωρα ξυπνησα και εγω.Κοιμηθηκα με τη μπουμπου μου, εκεινη ακομη κοιμαται, οι υπολοιποι λειπουν.

Εφη, ωραιο το φορεμα και σε πολυ καλη τιμη.Εδω στο νησι περυσι που ειχα παρει εγω τρια μακρια φορεματα σε αυτο το στυλ τα πηρα απο 100-150 ευρω το ενα!!:?:-?

Εδω το πρωι ειχαμε ηλιο και τωρα συννεφια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και εγω 2/9 εκλεισα...Αντε κοντα-κοντα γεννησαμε κοντα κοντα να βαφτισουμε κιολας!χαχα!

αχ μακαρι να βρω να εχουμε την ιδια μερα!!!

Παναγια μου..Ολο το σπιτι τρανταζεται σαν να κανει σεισμο..:shock:

α εδω ειχε κανει σεισμο κοντα στα 4 ριχτερ την προηγουμενη βδομαδα! κ ειπαν οτι περιμενουν κ εναν μεγαλο στα μερη μας...:shock:

Τωρα ξυπνησα και εγω.Κοιμηθηκα με τη μπουμπου μου, εκεινη ακομη κοιμαται, οι υπολοιποι λειπουν.

Εφη, ωραιο το φορεμα και σε πολυ καλη τιμη.Εδω στο νησι περυσι που ειχα παρει εγω τρια μακρια φορεματα σε αυτο το στυλ τα πηρα απο 100-150 ευρω το ενα!!:?:-?

Εδω το πρωι ειχαμε ηλιο και τωρα συννεφια.

Αννα μου τι καλα κοιμασαι...

κι εμας δεν εχει ετσι ευκαιριες σε ρουχα μονο στις εκπτωσεις..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ψαχνω στο ιντερνετ να βρω την καλυτερη τιμη για το nintendo 3ds.Εχουν ενα παλιο το ds και τους το εχω υποσχεθει καιρο τωρα πως θα τους το παρω.Μπηκα στο skroutz για να δω τιμες...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...