Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Δεν πήγαμε τελικά σήμερα το αφήσαμε για αύριο… όσο περνάει η ώρα για να είμαι ειλικρινής νιώθω ενοχλήσουλες όπως προχθές… 

Το ελπίζω κ εγώ κορίτσι μου.. τι να πω; Ας με βοηθήσει η Παναγία κ εμένα κ γενικά όλες τις γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα ένα παιδάκι…

Ηρθε λίγο καθυστερημένα το μήνυμα μου, μετά είδα ότι δεν πήγες. Κι εγώ ελπίζω σε κάτι καλό, είναι πολύ καλά τα έμβρυα σου πραγματικά! Σε καταλαβαίνω που είσαι συγκρατημένη γιατί θέλεις να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Και εγώ οπότε αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί... τσουπ κάτι γίνεται. Δυστυχώς πάντα θα ειμαστε σφιγμενες και θα πηγαίνουμε βήμα βήμα τη φορά. Θα περιμένουμε όμορφα νέα αύριο! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Το οτι καποια στιγμη θα μαθω ειναι το μονο σιγουρο..Μεχρι τοτε ομως τι εχεινα τραβηξει το καημενο το μωρο..

Κανα δυο φορες ετυχε να αλλαξω φορμακι στις ξαδεφες μου οταν ηταν νεογεννητες και τα εκανα επανω μου..Καταρχας νομιζεις οτι ετσι οπως βαζεις το μανικι, το χερι θα σπασει..

παρε κανενα βιβλιο να διαβασεις θα σε βοηθηση!!θα στα πει και ο παιδιατρος και η μαμα σου αρα ολα καλα θα πανε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολλες φορες λεω να γινοταν να πεσω σε χειμερια ναρκη και να με ξυπνησουν για τη γεννα!!!!:tongue::tongue:

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!Και εγω πολλές φορες το εχω ευχηθει αυτο.....ειδικα τωρα που εχει ζεστη...ουφφφφφ!!:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Η αληθεια ειναι οτι,πιο ωραια θα ηταν να καθομαστε στον 9ο, παρα να κουραζομαστε στο ψαξιμο..Αφηστε που μπορει να επιβληθει και ξεκουραση..δεν ξερουμε πως θα μας παει στο τελος!

Εγω σκεφτομουν τα Χριστουγεννα να ξεκινησω με το βαψιμο, μεχρι να τελειωσω το βαψιμο να μου φερουν τα επιπλα και μετα να ξεκινησω με το πλυσιμο των ρουχων και το μαζεμα..Δλδ στην ουσια, να φαω ολο το Γεναρη με την προετοιμασια..

Ο 9ος κοριτσια για αγορες ειναι ενα θεμα.Εγω την ειχα πατησει στον 1ο που γεννηθηκε 2 ιανουαριου και ετρεχα με την κοιλια στα μαγαζια και κουραζομουν πολυ ευκολα, ελεγα τωρα θα σπασουν τα νερα...

Βουλα με το βαψιμο να λαβεις υποψιν σου και το ξεμιρισμα του δωματιου και για σενα και για το μωρο.Εκεινη την εποχη θα μπορεις να ανοιξεις παραθυρα???Εγω στη θεση σου μεχρι τον νοεμβριο θα το ειχα βαψει.Συγνωμη που σου λεω τη γνωμη μου αλλα επειδη το σκεφτομαι...

Επισης δεκεμβρης- γεναρης ειναι πιο πολυ για χουχουλιασμα παρα για τρεξιμο στα μαγαζια.

Βεβαια εγω ειμαι και ανθρωπος που θελω να τελειωνω με το καθετι γι,αυτο και σας τα λεω.

Την κουνια θα την εχω στησει μεχρι τα χριστουγεννα γιατι στις 15-1 θα φυγω για Αθηνα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα σε όλες !!

Τι μου κάνετε!? Εγώ ξύπνησα νωρίς σήμερα για να βάλω την φασολάδα κ τώρα έκανα έναν ντεκαφεινε να πιω.

Αύριο εχω την β επιπέδου κοριτσια!!! Άντε έφτασε η ώρα επιτέλους...και απ'ότι θυμάμαι όταν έκλεινα το ραντεβού η κοπέλα σημείωσε ότι διαρκεί 30' η εξέταση!! Θα το χορτασουμε!!

Αχ,τι ωραία που είναι εσείς που ξέρετε τι χρειάζεται από πραγματακια του μωρού...εμείς να δω πως θα βγάλουμε άκρη! Αν κ εχω μια λίστα από ένα πολυκατάστημα που μου έδωσαν που τα γράφει όλα όσα χρειαζόμαστε! Αν θέλετε σας την στέλνω!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε κοριτσια, εσεις που εχετε ηδη ενα παιδι, εχετε παρει καπως το κολαϊ...

Εγω τι θα κανω?Σκεφτομαι την πρωτη μερα που θα γυρισμουμε απο το μαιευτηριο και θα κλαιει και δεν θα ξερω τι θελει..ή οταν θα πρεπει να το κανω μπανιο...

Βεβαια θα εχω να με βοηθανε..μαμα και τετοια!Αλλα οσο να'ναι, θελεις να τα κανεις μονος σου...

Μην αγχώνεσε Βούλα.. Όταν πήγα σπιτι απο το μαιευτήριο ήμουν σαν έμπειρη.. Την πρώτη νύχτα του μπανιου του μωρού φώναξα την μαμα μου και της είπα "κάθησε εκει να με βλέπεις" Αυτό ήταν.. Δεν ξαναφώναξα κανένα..Δεν χρειάστηκα και ιδιαίτερη βοήθεια αλλά εμένα ο γιός μου ήταν πολύ ύσηχο μωρο..Φαί και ύπνο ήτανε μόνο..

Δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κλαίει ένα μωρό...ή πεινάει ή είναι λερωμένο ή έχει κολικο... Μην αγχώνεσε στο μαιευτήριο σου εξηγούν αρκετά και θα συμβουλεύεσε και τον παιδίατρο σου..

Έφη εμένα θυμάμαι ήταν 900 η γυναικολόγος με ΦΤ αλλά χρέωσαν και την βεντούζα που χρειάστηκα, και 2 ώρες θερμοκοιτιδα επειδη ταλαιπωρήθηκε το μωρό και τους ορρούς και 4 νύχτες διαμονή σε μονοκλινο δωμάτιο...ααααααα και 350 η επισκληριδιος:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Αγοράκι περιμένω!!!! Θα τα κάνω 2!! Για πες πως είναι με 2 γιους;:D

Αυτοί οι 3 μήνες όμως πως θα περάσουν δεν ξέρω!

Εφη μου και εγω με τον 13ο θα πληρώσω την γέννα...τον δικό μου και του άντρα μου... την πρώτη φορά ήταν γύρω στα 3000 ευρω ΦΤ! ε φανταζομαι μετά από 2 χρόνια θα ακρίβωσαν ε;;;;;

Όσο για τις αγορές πρώτα πρέπει να κάνω μια εκκαθαριση με τα ρουχαλάκια του μεγάλου μου..Εχω πάρα πολλά και καλα ρουχαλάκια και είναι κρίμα..και συμπήπτουν και οι εποχές ένα περίπου.. Για κρεβατάκι έχω από τον πρώτο μου, καροτσάκι το ίδιο, αλλάχτρα το ίδιο!! οπότε δεν μου μένουν και πολλά να αγοράσω ευτυχως:D

Με το καλο σου ευχομαι!!

Οι γιοι μου εχουν διαφορα 2,5 περιπου χρονια και ειναι παρα πολυ αγαπημενοι.Βεβαια μεχρι την ηλικια των 4-5 χρ. του μεγαλου υπηρχαν κατι ψιλοτσακωμοι αλλα ηταν και μικρα τοτε.Τωρα μαζι τα κανουν ολα...

Ο μεγαλος κοιμαται στο δωματιο του 1 φορα την εβδομαδα και τις υπολοιπες στο δωματιο του μικρου που υπαρχει 2ο κρεβατι για να ειναι μαζι του! Καποιες στιγμες μονο μπορει να πειραξει ο ενας τον αλλον για να τον νευριασει και να γελασει αλλα ολα μεσα στο προγραμμα ειναι!!

Γενικα εγω πιστευω πως ειναι ωραιο να εχουν μικρη διαφορα τα 2 πρωτα παιδια γιατι εγω με την αδερφη μου που εχω 8 χρ. αργησαμε πολυ να τα βρουμε, συν του οτι τωρα που ειναι οι 2 τους πιστευω οτι δεν θα εχουμε ζηλιες με το μωρο απο οτι να ηταν ο ενας και 8-9 χρονων!

Μην αγχώνεσε Βούλα.. Όταν πήγα σπιτι απο το μαιευτήριο ήμουν σαν έμπειρη.. Την πρώτη νύχτα του μπανιου του μωρού φώναξα την μαμα μου και της είπα "κάθησε εκει να με βλέπεις" Αυτό ήταν.. Δεν ξαναφώναξα κανένα..Δεν χρειάστηκα και ιδιαίτερη βοήθεια αλλά εμένα ο γιός μου ήταν πολύ ύσηχο μωρο..Φαί και ύπνο ήτανε μόνο..

Δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κλαίει ένα μωρό...ή πεινάει ή είναι λερωμένο ή έχει κολικο... Μην αγχώνεσε στο μαιευτήριο σου εξηγούν αρκετά και θα συμβουλεύεσε και τον παιδίατρο σου..

Έφη εμένα θυμάμαι ήταν 900 η γυναικολόγος με ΦΤ αλλά χρέωσαν και την βεντούζα που χρειάστηκα, και 2 ώρες θερμοκοιτιδα επειδη ταλαιπωρήθηκε το μωρό και τους ορρούς και 4 νύχτες διαμονή σε μονοκλινο δωμάτιο...ααααααα και 350 η επισκληριδιος:D

Ρε συ κατι για βεντούζα μου είπε κ εμένα ο γιατρός,ότι αν αποφασίσω κ αν γίνεται να παω φυσιολογικά μπορεί να την χρησιμοποιησει για να μην ζοριστω... Ναι αλλά με την βεντούζα δεν έχει πρόβλημα το κεφαλάκι του μωρού!?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε κοριτσια, εσεις που εχετε ηδη ενα παιδι, εχετε παρει καπως το κολαϊ...

Εγω τι θα κανω?Σκεφτομαι την πρωτη μερα που θα γυρισμουμε απο το μαιευτηριο και θα κλαιει και δεν θα ξερω τι θελει..ή οταν θα πρεπει να το κανω μπανιο...

Βεβαια θα εχω να με βοηθανε..μαμα και τετοια!Αλλα οσο να'ναι, θελεις να τα κανεις μονος σου...

Λογικο ειναι να αγχωνεσαι!!Πρωτη φορα ειναι που θα γινεις μανουλα, ολες τις ιδιες ανησυχιες ειχαμε.Οταν θα ειναι να φυγεις απο το μαιευτηριο θα σου δειξουν τα πιο βασικα... πως να το πιανεις πως να το θηλαζεις πως να το κανεις μπανακι...

Οταν θα πας σπιτι σου θα εκπλαγεις και μονη σου με τον εαυτο σου, θα δεις που θα καταλαβαινεις τι θελει.Το μητρικο ενστικτο βγαινει και θα ξερεις καλυτερα απο τον καθενα γιατι κλαιει!!

Μωρε θα μου τα πουν απο το μαιευτηριο..και ξερω και αρκετα πραγματα γτ εχουν περασει πολλα μωρα απο το σοι μας, αλλα οσο και αν στα λενε, αν δεν τα κανεις πραξη..

Αννα, και εγω το σκεφτηκα αυτο που λες..για το ξεμυρισμα!

Αν βαψω μονο το παιδικο, δεν θα εχω προβλημα..Απλα θα ανοιξω τα παραθυρα του δωματιου, θα κλεισω και την πορτα και μεσα σε 3 μερες, ελπιζω να ειναι ενταξει!Αν εβαφα ολο το σπιτι, θα ειχα θεμα..Αλλα εχει λιγοτερο απο χρονο που βαφτηκε..οποτε ειπα να μην το ξανακανω..

Οσο για τα πραγματα, ναιιι οσο ευχαριστο και αν ακουγεται τωρα η βολτα στα μαγαζια για ψωνια, νομιζω οτι οντως θα ειναι κομματακι δυσκολο τοτε,αλλα και εγω εχω πολλα πραγματα ετοιμα..Απο ρουχα, μπιμπερο, αποστειρωτες...Στην ουσια στην αγορα θα βγω για να παρω και κανα δυο ρουχαλακια καινουρια..Δεν εχω να κανω και τρελες αγορες!Αυτα που εχω να κανω ειναι τακτοποιηση και καθαρισμα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημέρα σε όλες !!

Τι μου κάνετε!? Εγώ ξύπνησα νωρίς σήμερα για να βάλω την φασολάδα κ τώρα έκανα έναν ντεκαφεινε να πιω.

Αύριο εχω την β επιπέδου κοριτσια!!! Άντε έφτασε η ώρα επιτέλους...και απ'ότι θυμάμαι όταν έκλεινα το ραντεβού η κοπέλα σημείωσε ότι διαρκεί 30' η εξέταση!! Θα το χορτασουμε!!

Αχ,τι ωραία που είναι εσείς που ξέρετε τι χρειάζεται από πραγματακια του μωρού...εμείς να δω πως θα βγάλουμε άκρη! Αν κ εχω μια λίστα από ένα πολυκατάστημα που μου έδωσαν που τα γράφει όλα όσα χρειαζόμαστε! Αν θέλετε σας την στέλνω!!

Θα δεις τη μπεμπα σου πιο μεγαλη τωρα!!!

Ρωτα αν εχουν dvd για να τους πας δισκακι να σου το γραψουν!!

Διαφημίσεις

Θα δεις τη μπεμπα σου πιο μεγαλη τωρα!!!

Ρωτα αν εχουν dvd για να τους πας δισκακι να σου το γραψουν!!

Καλημερα Δωρα!!Ναι ρωτα...Εγω ρωτησα και μου ειπαν οτι θα μου δωσουν και dvd...:P:p

Ποσες φορες θα το δουμε???:shock:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γιατι εγω εχω ακουσει οτι η βεντουζα εχει απαγορευτει πια??

Το ελεγε και τις προαλλες στους γονεις απο κουνια οτι δεν τη χρησιμοποιουν για να μην τραυματιστει το μωρο και αν βρουν δυσκολια καταφευγουν σε καισαρικη.

Μωρε θα μου τα πουν απο το μαιευτηριο..και ξερω και αρκετα πραγματα γτ εχουν περασει πολλα μωρα απο το σοι μας, αλλα οσο και αν στα λενε, αν δεν τα κανεις πραξη..

Αννα, και εγω το σκεφτηκα αυτο που λες..για το ξεμυρισμα!

Αν βαψω μονο το παιδικο, δεν θα εχω προβλημα..Απλα θα ανοιξω τα παραθυρα του δωματιου, θα κλεισω και την πορτα και μεσα σε 3 μερες, ελπιζω να ειναι ενταξει!Αν εβαφα ολο το σπιτι, θα ειχα θεμα..Αλλα εχει λιγοτερο απο χρονο που βαφτηκε..οποτε ειπα να μην το ξανακανω..

Οσο για τα πραγματα, ναιιι οσο ευχαριστο και αν ακουγεται τωρα η βολτα στα μαγαζια για ψωνια, νομιζω οτι οντως θα ειναι κομματακι δυσκολο τοτε,αλλα και εγω εχω πολλα πραγματα ετοιμα..Απο ρουχα, μπιμπερο, αποστειρωτες...Στην ουσια στην αγορα θα βγω για να παρω και κανα δυο ρουχαλακια καινουρια..Δεν εχω να κανω και τρελες αγορες!Αυτα που εχω να κανω ειναι τακτοποιηση και καθαρισμα!

Λεω για τα παραθυρα γιατι εδω στην Κεφαλλονια αν ανοιξεις πολλες ωρες το χειμωνα μπαινει η υγρασια μεσα!!!Αλλος μπελας αυτος!!!!:mad::x

Ρε συ κατι για βεντούζα μου είπε κ εμένα ο γιατρός,ότι αν αποφασίσω κ αν γίνεται να παω φυσιολογικά μπορεί να την χρησιμοποιησει για να μην ζοριστω... Ναι αλλά με την βεντούζα δεν έχει πρόβλημα το κεφαλάκι του μωρού!?

Δωρα(σωστα ε;;;;;) εγω είχα είχα είδη ζοριστεί αρκετά.. πήγα 8 το πρωί και γέννησα 9 τη νύχτα.. ο λόγος όμως που χρησιμοποίησε την βεντούζα ήταν άλλος.. το μωρό μου ήταν λίγο λοξά και την χρησιμοποίησε για να ισιώσει το μωρό...

Όχι δεν απαγορεύτηκε η βεντούζα, τα εμβρυουλκικα (νομιζω ετσι λεγονται) εργαλία απαγορεύτηκαν.. η βεντούζα είναι σαν ηλεκτρική σκούπα:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...