Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια αχ τωρα εκατσα απο το πρωι να φαω πρωινο τυλιγα ντολμαδακια εχει το μενου σημερα για ολους.

ΝΙΚΗ ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Να εισαι παντα γερη ευτυχισμενη και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου.

Ποπάκι μου τωρα στην αρχη ειναι λιγο παιδεμα τα μωρα στην εξοδο με μαρσιπο βολευεσαι?Συμφωνω κι εγω με τη Λιτσα σιγα σιγα θα μειωθει η ποσοτητα που βγαζει και μαλλον απο το λοξυγγα εβγαλε.

Αννα μου τελειο το φαγακι σου καλο καφεδακι εγω μονη μου το πινω περιμενα την αδερφη μου αλλα πηγε στο παιδων για κατι απαντησεις του ανηψιου μου.

Δωρα μου μη στεναχωριεσαι θα δεις ολα καλα θα πανε και ενισχυεται η αποψη μου σου εχει κανει υπερπαραγωγη οσο για τη δουλεια του Παναγιωτη υπομονη θα κανει και εκεινος μωρε ολες οι δουλειες εχουν τα δυσκολα τους κι ειδικα αυτη την εποχη που εχουν ολοι τα νευρα πανω απο το κεφαλι τους.

Λιτσάκι εντάξει τα ζιζακια?Αντε βρε κοπελα μου να χαλαρωσεις λιγο.Η μπουμπου σου καλα?

Εφη μου κουραγιο κοπελα μου που θα παει θα το βρειτε το γαλα εχεις ταλαιπωρηθει πολυ κι εσυ και ο μικρουλης σου.Ζηλεψε ο μεγαλος σου ε?Τελικα δε τη γλυτωνουμε τη ζηλια σε ολες τις ηλικιες θα του περασει με πολλες αγκαλιτσες.Οσο για τον αντρα σου ολοι πρεπει να μεινουν σπιτι με τα παιδια για να καταλαβουν το ζορι που τραβαμε.

μονο εχθες την εβαλα στο μαρσιπο που πηγα οαεδ κ κοιμηθηκε αλλα μεσα στο σπιτι δεν το θελει...λες να εκανε απο τον λοξυγκα?? αλλα παλι δυο φορες μου εβγαλε κ εκτοξευθηκαν παλι στα πλακακια στο πατωμα δυο φορες την αλλαξα,,τι στο καλο...

ηρθα και παλι ταλαιπορημενη και κουρασμενη!!με το ζορι ειπιε 110 μλ μετα απο 4,30 ωρες νηστικος!ουφ αυτα τα γαλατα!!!!δεν κανει εμετο ποπη μου!!μονο κλαιει συνεχια και τεντονετε και δεν το πινει,τωρα κοιμηθκε απο το πλυ γαλα!

εφακη μου μηπως ειναι παλλινδρομηση αφου λες οτι τεντωνεται?? κ εμενα παλι λιγο εφαγε 30 μλ στις 8 κ πριν λιγο 80 ...κ περασαν κ τοσες ωρες...

ειδα οτι μιλατε για τσιγαρο εγω με τοσα προβληματα το αυξησα και αυτο,ο μεγαλος μου τελικα ζηλεψε και κανει πιπι πανω του για να τραβηξει την προσοχη αρα ολη μερα πλενω και αλλαζω,αν δεν αλλαξει κατι νομιζω πως θα τρελλαθω:cry::cry::cry:

ο καημενος ο μεγαλος περναει την φαση του τωρα αν τον ξαναμιλαγες ?? εγω νομιζω με καλο διαλογο ισως να καταλαβει..τι τραβας κ εσυ βρε κοριτσι μου...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ Εφακη μου τραβας λουκι κοριτσαρα μου..δες πως θα παει με την κουβεντα και αν δεν,η λυση του ειδικου ειναι καλη!

Γεωργια μου πως ειστε εσεις;εμεις μια χαρα!κοιμομαστε κλασικα..αχ θυμασαι που σας παρηγορουσαμε για τη διατροφη λογω ζαχαρου;;τωρα παρηγορηστε εμενα παρακαλω που εχω να βαλω ζαχαρη στο στομα μου 2 βδομαδες τωρα και θα ξαναβαλω οταν γινω τελειως καλα!!σκατομυκητες!!

Δωρακι κ εμενα μου βγαζει γουλιτσες ακομη.και πολλη ωρα μετα το φαι καμια φορα.δεν ειναι τιποτα βρε οι γουλιτσες,μην αγχωνεσαι και γι'αυτο!;)

GjJbp3.png7IWup3.png

μονο εχθες την εβαλα στο μαρσιπο που πηγα οαεδ κ κοιμηθηκε αλλα μεσα στο σπιτι δεν το θελει...λες να εκανε απο τον λοξυγκα?? αλλα παλι δυο φορες μου εβγαλε κ εκτοξευθηκαν παλι στα πλακακια στο πατωμα δυο φορες την αλλαξα,,τι στο καλο...

εφακη μου μηπως ειναι παλλινδρομηση αφου λες οτι τεντωνεται?? κ εμενα παλι λιγο εφαγε 30 μλ στις 8 κ πριν λιγο 80 ...κ περασαν κ τοσες ωρες...

ο καημενος ο μεγαλος περναει την φαση του τωρα αν τον ξαναμιλαγες ?? εγω νομιζω με καλο διαλογο ισως να καταλαβει..τι τραβας κ εσυ βρε κοριτσι μου...

δοκιμασαμε τα γαλατα της παλλινδρομησης και τιποτα δεν εγινε χειροτερεψε ο μικρος!!ολη μερα κλαιει!!με τον μεγαλο κανω μεγαλη προσπαθεια!!ο θεος να βαλει το χερι του!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καναμε κακα!!!!!!!!!!!!!! Χεσαμε τον τόπο!!!!!!!!!!! Και χωθηκα στην κυριολεξια μεσα στο παμπερς να δω αν εχει αιματακι αλλα δεν ειδα κατι να φαινεται... Αφου τοσο που εχωσα την μουρη μου στο παμπερς ανοιξε η μυτη μου κοριτσια που ηταν κλειστη!!! χα χα χα!!! Αληθεια σας λεω....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Δωρα! παει και αυτο το αγχος!

Κατι θα την ειχε πειραξει μωρε προχθες!

Εγω τον ηπια τον καφε, εφυγε η συννηφαδα μου, εβαλα και το φαι αλλα δεν αργει το συγκεκρυμενο.

Αυριο εχουμε εμβολιο!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καναμε κακα!!!!!!!!!!!!!! Χεσαμε τον τόπο!!!!!!!!!!! Και χωθηκα στην κυριολεξια μεσα στο παμπερς να δω αν εχει αιματακι αλλα δεν ειδα κατι να φαινεται... Αφου τοσο που εχωσα την μουρη μου στο παμπερς ανοιξε η μυτη μου κοριτσια που ηταν κλειστη!!! χα χα χα!!! Αληθεια σας λεω....

γιουπιιιιιιιιιιιιι επιτελους!!!!!!!!!!!!!! τι ωραια!!!!!!επιτελους να ξεαγχωθεις τωρα δωρακι ολα καλα λοιπον!!!!αρα η καρμποναρα μαλλον φταιει...το νου σου τωρα!!

Εγω τον ηπια τον καφε, εφυγε η συννηφαδα μου, εβαλα και το φαι αλλα δεν αργει το συγκεκρυμενο.

Αυριο εχουμε εμβολιο!

τσακαλι αννα ολα τα προλαβαινεις ετσι ειναι οι εμπειρες μανουλες!!εγω ακομα νταντευω την μικρη κουνιμαστε περα δωθε με το καροτσι κανουμε βολτες μεσα στο σπιτι τις λιωσαμε τις ροδες!! χε χε!! κ ολο πριτς με κανει κ χαμογελαει!!

με το καλο το εμβολιακι σας αννα μου!! εμεις την αλλη βδομαδα το εχουμε!!

B4Itp2.png

μπράβο δώρα μου!!!να ηρεμήσεις και εσύ λίγο!!

Αυριο εχουμε εμβολιο!

έλα Άννα μου έχουμε και εμείς να βάλουμε το δεύτερο της γαστρεντερίτιδας θα τον παω στές 15 του μηνα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Και εμεις αυριο εκτος απο το εμβολιο που ειναι γραμμενο στο βιβλιαριο εχουμε και το ποσιμο της γαστρεντεριτιδας.Αυτο Εφη, ειναι 2 δοσεις?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα!Τι εγινε βρε κοριτσια?Πολυ γκαντεμια αυτες τις μερες.Ευτυχως βλεπω καπως να φτιαχνουν τα πραγματα.

Εμεις σημερα σηκωθηκαμε 5.30 η ωρα για φαι.Ηπιε 170 με τη μια και καως περιμενα για να ρευτει, εκανε εμετο η καημενουλα.Ρουκετα..Μαλλον της ηρθε πολυ.Εεεμ δεν εφαγε καλα πριν εσει για υπνο..

Μετα ξαναπηγαμε για νανι και σηκωθηκε 10..:rolleyes:

Μου ηρθε και περιοδος 2η φορα..:mad:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Και εμεις αυριο εκτος απο το εμβολιο που ειναι γραμμενο στο βιβλιαριο εχουμε και το ποσιμο της γαστρεντεριτιδας.Αυτο Εφη, ειναι 2 δοσεις?

ναι 2δοσεις βάλαμε ένα 2.5 μηνών και το δεύτερο 3.5

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα!Τι εγινε βρε κοριτσια?Πολυ γκαντεμια αυτες τις μερες.Ευτυχως βλεπω καπως να φτιαχνουν τα πραγματα.

Εμεις σημερα σηκωθηκαμε 5.30 η ωρα για φαι.Ηπιε 170 με τη μια και καως περιμενα για να ρευτει, εκανε εμετο η καημενουλα.Ρουκετα..Μαλλον της ηρθε πολυ.Εεεμ δεν εφαγε καλα πριν εσει για υπνο..

Μετα ξαναπηγαμε για νανι και σηκωθηκε 10..:rolleyes:

Μου ηρθε και περιοδος 2η φορα..:mad:

καλημερα βουλιτσα μου!! τι ωραια που κοιμαστε!! περιοδος εε?? κ εγω περιμενω για 2η φορα να δουμε θα στρωσει ο κυκλος μου...εσενα κανονικα στον κυκλο σου ηρθε?

B4Itp2.png

ναι 2δοσεις βάλαμε ένα 2.5 μηνών και το δεύτερο 3.5

κοριτσια αυτο για την γαστρεντεριτιδα ειναι απαραιτητο εμβολιο?να το ρωτησω κ εγω αν ειναι να το κανουμε..

B4Itp2.png

να σας ρωτησω βιβλιαρια απο που βρηκατε?? εγω ακομα με το διαφημιστικο απο την κλινικη ειμαι κ δεν εχει εκει την καμπυλη αναπτυξης για να την σημειωνει ο γιατρος...απο που θα βρω το κανονικο βιβλιαριο?οι παιδιατροι δεν εχουν πλεον..

B4Itp2.png

καλημερα βουλιτσα μου!! τι ωραια που κοιμαστε!! περιοδος εε?? κ εγω περιμενω για 2η φορα να δουμε θα στρωσει ο κυκλος μου...εσενα κανονικα στον κυκλο σου ηρθε?

εγω αδιαθετησα δυο φορες τωρα ξεκινησα αντισυλληπτικα αρα θα στρωση σιγουρα ο κυκλος!!

κοριτσια αυτο για την γαστρεντεριτιδα ειναι απαραιτητο εμβολιο?να το ρωτησω κ εγω αν ειναι να το κανουμε..

εμενα μου τα προτινε ο γιατρος και θα τα κανουμε!!

να σας ρωτησω βιβλιαρια απο που βρηκατε?? εγω ακομα με το διαφημιστικο απο την κλινικη ειμαι κ δεν εχει εκει την καμπυλη αναπτυξης για να την σημειωνει ο γιατρος...απο που θα βρω το κανονικο βιβλιαριο?οι παιδιατροι δεν εχουν πλεον..

εμενα μου το εδωσα στο νοσοκομιο πηγε ο μικρος μωλισ γεννηθηκε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...