Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

το μονο κολλημα μου με τον θηλασμο ειναι οτι δεν μπορω να την θηλασω δημοσιως ντρεπομαι... κι εδω ειναι μικρη κοινωνια γνωριζομαστε ολοι κ το κανει ακομα πιο ταμπου! τι θα κανω???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δωρακι μου κ εγω το εχω αυτο το κολλημα και νομιζω δεν προκειται να το κανω κ ποτε το να θηλασω δημοσια..κ εμεις εδω γυρω στη γειτονια γυροφερνουμε προς το παρον..ειναι δεσμευση οπως κ να το κανουμε!ισως αν παμε καμια εκδρομουλα η εστω αν παμε καμια βολτουλα εκτος γειτονιας να το κανω αλλα κ παλι δυσκολα με κοβω..κακως βεβαια!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα αγαπουλες!!τι κανουν τα μωρακια μας;;

Δωρακι ακομα να τα φτιαξουμε;;αχ τη σκατου!ολα καλα θα ειναι θα δεις.ετυχε κ η στραβη με τη δουλεια..τι να πω;καλα ξεμπερδεματα ευχομαι.

Εφη μου ουτε αυτο το γαλα δε σας εκατσε μωρε;;τι πραγμα κ αυτο;αντε να το βρειτε να ηρεμησετε!

Ποπακι μου καλυτερα η μικρουλα ε;καλα με τις ποσοτητες φανταζομαι θα παρει λιγο χρονο να στρωσετε.ειναι κ που συνηθισε το στομαχακι της ετσι τωρα.οσο για τη βολτα,παρε το καροτσακι κ ας ελπισουμε πως θα κατσει.που να τα κουβαλας τωρα ολα;

Αννουλα ολα καλα;;μια χαρα το καφεδακι σου αλλα και το φαγακι σου.εγω φασολακια εχω σημερα.

εμενα η μπουμπου καλα ευτυχως!τα ζιζια τα νιωθω καλυτερα..μακαρι να κρατησει!

κοριτσια θελω τσιγαρο απεγνωσμενα.η αληθεια ειναι οτι κανω ενα την εβδομαδα αλλα θελω κ αλλο..αχ αυτο το παλιοτσιγαρο!!

καλημρα λιτσακι μου!! αχ τι καλα με τα ζιζακια σου αντε να συνεχισουν ετσι!! καλυτερα ειμαστε αλλα τωρα το πρωι εκτοξευθηκε μεγαλη ρουκετα εμετου...τι να πω...:rolleyes::rolleyes:μολις φαγαμε 80 μλ κ ευτυχως μου βγαλε μια μεγαλη γουλια!!

αχ αυτο το τσιγαρο εγω το αρχισα κανονικα στο καλο του..αλλα μολις ηρεμησω ψυχολιγικα θα το κοψω οπωσδηποτε ευτυχως μπορω κ το κοβω ανετα αλλα τωρα δεν θελω ειναι της παρηγοριας που λενε χι χι χι!

Καλημερα Ποπάκι!! Αντε θα στρωσει σιγα σιγα η μικρη. Κι εγω πολλες φορες την βαζω κατω να παιξουμε ξαπλωμενη και εκει που μιλαει και χαιρεται βγαζει γουλιες... Εγω ακομα περιμενω να γεμισει το παμπερς!!!

καλημερα δωρακι κ παλι!!αχ αυτο το παμπερς μας εχει σε αγωνια απο εχθες ο κωλαρακος της!!! αντε στο περιμενε ειμαστε!! ευχομαι να το ξεπερασει το προβλημα με την δουλεια ο αντρας σου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Δωρακι μου κ εγω το εχω αυτο το κολλημα και νομιζω δεν προκειται να το κανω κ ποτε το να θηλασω δημοσια..κ εμεις εδω γυρω στη γειτονια γυροφερνουμε προς το παρον..ειναι δεσμευση οπως κ να το κανουμε!ισως αν παμε καμια εκδρομουλα η εστω αν παμε καμια βολτουλα εκτος γειτονιας να το κανω αλλα κ παλι δυσκολα με κοβω..κακως βεβαια!

εμεις οταν πηγαμε Καστορια εκδρομη θηλασα στο αυτοκινητο... το ιδιο κ την Πρωτομαγια!!

καλημρα λιτσακι μου!! αχ τι καλα με τα ζιζακια σου αντε να συνεχισουν ετσι!! καλυτερα ειμαστε αλλα τωρα το πρωι εκτοξευθηκε μεγαλη ρουκετα εμετου...τι να πω...:rolleyes::rolleyes:μολις φαγαμε 80 μλ κ ευτυχως μου βγαλε μια μεγαλη γουλια!!

αχ αυτο το τσιγαρο εγω το αρχισα κανονικα στο καλο του..αλλα μολις ηρεμησω ψυχολιγικα θα το κοψω οπωσδηποτε ευτυχως μπορω κ το κοβω ανετα αλλα τωρα δεν θελω ειναι της παρηγοριας που λενε χι χι χι!

καλημερα δωρακι κ παλι!!αχ αυτο το παμπερς μας εχει σε αγωνια απο εχθες ο κωλαρακος της!!! αντε στο περιμενε ειμαστε!! ευχομαι να το ξεπερασει το προβλημα με την δουλεια ο αντρας σου!!

Να το κοψεις το τσιγαρο εσυ!!!!! αντε!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα κορίτσια αχ τωρα εκατσα απο το πρωι να φαω πρωινο τυλιγα ντολμαδακια εχει το μενου σημερα για ολους.

ΝΙΚΗ ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Να εισαι παντα γερη ευτυχισμενη και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου.

Ποπάκι μου τωρα στην αρχη ειναι λιγο παιδεμα τα μωρα στην εξοδο με μαρσιπο βολευεσαι?Συμφωνω κι εγω με τη Λιτσα σιγα σιγα θα μειωθει η ποσοτητα που βγαζει και μαλλον απο το λοξυγγα εβγαλε.

Αννα μου τελειο το φαγακι σου καλο καφεδακι εγω μονη μου το πινω περιμενα την αδερφη μου αλλα πηγε στο παιδων για κατι απαντησεις του ανηψιου μου.

Δωρα μου μη στεναχωριεσαι θα δεις ολα καλα θα πανε και ενισχυεται η αποψη μου σου εχει κανει υπερπαραγωγη οσο για τη δουλεια του Παναγιωτη υπομονη θα κανει και εκεινος μωρε ολες οι δουλειες εχουν τα δυσκολα τους κι ειδικα αυτη την εποχη που εχουν ολοι τα νευρα πανω απο το κεφαλι τους.

Λιτσάκι εντάξει τα ζιζακια?Αντε βρε κοπελα μου να χαλαρωσεις λιγο.Η μπουμπου σου καλα?

Εφη μου κουραγιο κοπελα μου που θα παει θα το βρειτε το γαλα εχεις ταλαιπωρηθει πολυ κι εσυ και ο μικρουλης σου.Ζηλεψε ο μεγαλος σου ε?Τελικα δε τη γλυτωνουμε τη ζηλια σε ολες τις ηλικιες θα του περασει με πολλες αγκαλιτσες.Οσο για τον αντρα σου ολοι πρεπει να μεινουν σπιτι με τα παιδια για να καταλαβουν το ζορι που τραβαμε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δε θελω τσιγαρο θελω να τρωω μιλφειγ και να χανω κιλααααααα!!!!!!!

Δωρα μου υπαρχει ενα καλυμμα απο εκει που πηρες το μαρσιπο και μπορεις να θηλαζεις χωρις να φαινεται τιποτα.Βεβαια κι εγω κολλαω και ξερω οτι ειναι χαζομαρα.Γενικα θηλαζω στο αυτοκινητο μονο.

zxG9p3.png

owokp3.png

ηρθα και παλι ταλαιπορημενη και κουρασμενη!!με το ζορι ειπιε 110 μλ μετα απο 4,30 ωρες νηστικος!ουφ αυτα τα γαλατα!!!!δεν κανει εμετο ποπη μου!!μονο κλαιει συνεχια και τεντονετε και δεν το πινει,τωρα κοιμηθκε απο το πλυ γαλα!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλα σημερα εχω ενα σιναχι αλλο πραγμα!!! Με βαρεθηκα να φυσαω...

Οσο για την υπερπαραγωγη που λες Γεωργια μου δεν νομιζω μωρε... Μου βγαζει και γαλατακι ρε γμτ γουλιες. Παλι μου εβγαλε πριν ρνω την ειχα ορθια αγκαλια. Τι σκατα??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ειδα οτι μιλατε για τσιγαρο εγω με τοσα προβληματα το αυξησα και αυτο,ο μεγαλος μου τελικα ζηλεψε και κανει πιπι πανω του για να τραβηξει την προσοχη αρα ολη μερα πλενω και αλλαζω,αν δεν αλλαξει κατι νομιζω πως θα τρελλαθω:cry::cry::cry:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δωρα μου δοκιμασε πριν τη θηλασεις να βγαλεις λιγο γαλα με το χερι σου μηπως και πινει στην αρχη με πιεση και βγαζει γουλιτσα αλλα μη στεναχωριεσαι εγω χθες την ταισα στις 7 το απογευμα και μου εβγαλε γουλια στις 9 το βραδυ οτι να΄ναι.

Εφη μου πω πω εχεις μεγαλο θεμα ε?Κι εγω νομιζα κατι απλο σιγουρα θελει κουβεντα και να αφιερωνεις πιο πολυ χρονο αλλα΄και με το μικρό με το θεμα του δεν προλαβαινεις ε?Φαυλος κυκλος τελικά μηπως να μιλαγες με καποιον ειδικο?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Δωρα μου δοκιμασε πριν τη θηλασεις να βγαλεις λιγο γαλα με το χερι σου μηπως και πινει στην αρχη με πιεση και βγαζει γουλιτσα αλλα μη στεναχωριεσαι εγω χθες την ταισα στις 7 το απογευμα και μου εβγαλε γουλια στις 9 το βραδυ οτι να΄ναι.

Εφη μου πω πω εχεις μεγαλο θεμα ε?Κι εγω νομιζα κατι απλο σιγουρα θελει κουβεντα και να αφιερωνεις πιο πολυ χρονο αλλα΄και με το μικρό με το θεμα του δεν προλαβαινεις ε?Φαυλος κυκλος τελικά μηπως να μιλαγες με καποιον ειδικο?

ακριβως επειδη ειναι πολυ δυσκολος ο μικρος ασχολουμε με αυτον παρα πανω με αποτελεσμα να ζηλεψει αρκετα και ο μεγαλος εκανα μια μεγαλη κουβεντα μαζι του προχτες και εχτες εδειξε καποια βελτιωση εαν δεν πιασει ουτε και αυτο σιγουρα θα παω σε ειδικο

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφη μου αχ τι τραβας κι εσυ!!! Κουραγιο μην αγχωνεσαι!!! Αντε και στο τρελαδικο θα ειμαστε πολλες μην ανησυχεις... χα χα χα!!!

Γεωργια μου μου βγαζει σχεδον σε καθε γευμα γουλιες και μετα απο ωρα κιολας καποιες φορες... σου βγαζει κι εσενα δηλ??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εφη μου αχ τι τραβας κι εσυ!!! Κουραγιο μην αγχωνεσαι!!! Αντε και στο τρελαδικο θα ειμαστε πολλες μην ανησυχεις... χα χα χα!!!

Γεωργια μου μου βγαζει σχεδον σε καθε γευμα γουλιες και μετα απο ωρα κιολας καποιες φορες... σου βγαζει κι εσενα δηλ??

κουραγιο κανω υπομονη δεν εχω αλλη που να παω να αγορασω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:σου κανει εμετο σε καθε γευμα?εχει παλλινδρομηση?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...