Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα φίλες μου!

Τα πραγματα για εμας εχουν ως εξης... χτες δεν ειχαμε κενωση κ την βλεπω σαν να θελει να κοιμαται πιο πολυ μες τη μερα...τι να πω???

Το βραδυ κοιμηθηκε 11-5.10 πολυ καλα δεν λεω!! και μετα 5.30-7.15 μετα ξυπνησε αφου εφαγε κ τωρα κοιμαται στο ρηλαξ. Για να δουμε!

Πολυ στεναχωριεμαι που τα μωρα μας ειναι ετσι...της Εφης της Ποπης και το δικο μου... Α και της Σοφιας και της Αναστασιας....Απλα ελεος και της Εφης ταλαιπωρειται ακομα και της Ποπης... Δηλ ρε γμτ μας ματιασαν?????

Εχει θεμα και ο αντρας μου με την δουλεια κατι εγινε και απο χτες το βραδυ ειμαι σκατα!!

καλημερα δωρα μου!!!ελπιζω να μην ειναι τιποτα και τσαπα να ανυσηχησες!!εμεις ακομα πεδευομαστε του δινω το nestle nan sensitive αλλα παλι πεδευετε πολυ για να το πιει!!θα παρω τον γιατρο το απογευμα να του το πω και μου ειπε οτι εχει ακομα ενα γαλα να μας προτεινει αν δεν μας καθησει ουτε αυτο!!τι εγινε με τον αντρα σου??εμεις πλακωθηκαμε εχτες γιατι το μωρο ειναι πολυ ιδιοτροπο και εγω εχω και τον μεγαλο που ζηλεψε και με πεθαινουν και αυτος δουλεια κι παλι δουλεια!!!:evil::evil::evil:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα δωρα μου!!!ελπιζω να μην ειναι τιποτα και τσαπα να ανυσηχησες!!εμεις ακομα πεδευομαστε του δινω το nestle nan sensitive αλλα παλι πεδευετε πολυ για να το πιει!!θα παρω τον γιατρο το απογευμα να του το πω και μου ειπε οτι εχει ακομα ενα γαλα να μας προτεινει αν δεν μας καθησει ουτε αυτο!!τι εγινε με τον αντρα σου??εμεις πλακωθηκαμε εχτες γιατι το μωρο ειναι πολυ ιδιοτροπο και εγω εχω και τον μεγαλο που ζηλεψε και με πεθαινουν και αυτος δουλεια κι παλι δουλεια!!!:evil::evil::evil:

Αχ Εφη μου οι αντρες νομιζουν οτι κουραση μονο απο την δουλεια ερχεται... Εμεις εδω καθομαστε νομιζουν!! Βεβαια μια δυο φορες που ετυχε κ εμεινε για μια ωρα μονος με το μωρο καταλαβε ποσο κουραστικο ειναι και ποση ενεργεια δινεις συνεχως σε αυτο...! Μην δινεις σημασια παντως λιγο πολυ ολοι τα ιδια πιστευουν!

Οσο για τον μικρουλη σου μωρε πολυ στεναχωριεμαι... Τι τραβαει και αυτο κι εσυ μαζι..? Τι σου ειπε ο γιατρος οτι μπορει να ειναι?? Αλλεργια στο αγελαδινο? Ε ρε ολοι τα ιδια εχουμε..........

Ο αντρας μου εχει ενα θεμα με εναν πελατη...αλλα πρωτη φορα τον ειδα τοσο αγχωμενο στα τοσα χρονια που τον ξερω και με στεναχωρησε πολυ!! Ασε που δεν προλαβαινει να τελειωσει μονος του τις δουλειες του...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσακια !! τι κανετε?? εμεις εχθες ανα 2 ωρο ξυπνουσε ετρωγε λιγη ποσοτητα κ ξανα υπνο..στις 8 εφαγε μονο 30 μλ ρευτηκε την κρατησα κανα 15 στην αγκαλια κ την ξαπλωσα στο κρεβατακι της κ επαιζε με το κρεμαστο που βγαζει μουσικη κ γυρναει..χαιροταν εκανε αγκου αγκου σε καποια φαση την βλεπω δυσφορει κ μολις την σηκωνω με εκτοξευει μια ρουκετα εμετο πεταχτηκε στο πατωμα στα πλακακια ο εμετος αμαν πια...πρωτη φορα εκτοξευθηκε με τοση δυναμη κ αμεσως την επιασε λοξυγκας..μηπως γιαυτο εκανε εμετο??:rolleyes::rolleyes:παντως μεσα στην νυχτα δεν εβγαλε σταγονα ουτε καν γουλια...:rolleyes::rolleyes: αντε να δουμε πως θα παει κ αυτες τις μερες..

καλημερα εφακη μου!! ακομα χαλια ειστε εε?? να σε ρωτησω εμετο σου κανει? τι δυσκολο πραγμα τελικα να βρουμε το γαλα που ταιριαζει?παιδευονται πολυ τα καημενα μεχρι να συνηθισουν το γαλατακι...μακαρι βρε κοριτσι μου να βρειτε τελικα ποιο ειναι αυτο του ταιριαζει...αμαν πια τοση ταλαιπωρια κ εσεις...

οσο για τους αντρες αστα ,,,εμενα με τσατιζει γιατι παντα δουλευει τις νυχτες ξενυχταει δλδ πολυ κ πινει καφεδες τρωει αν πεινασει κ ενω το βραδυ συμμαζευω ολο το σπιτι το πρωι που βγαινω απο το δωματιο τα βλεπω ολα ακαταστατα..κ αντε με το καλημερα σας να εχω να αποστειρωσω μπουκαλια κ να πλενω πιατα ..κ να συμμαζεψω τα ασυμμαζευτα του..τον μαλωνω κ προσπαθω να τον κανω να μαθει τις ακαταστασιες του να τις αναλαμβανει αυτος..εκπαιδευση λοιπον κ στον αντρα μου...2 μωρα εχω σπιτι!!

Καλημερα φίλες μου!

Τα πραγματα για εμας εχουν ως εξης... χτες δεν ειχαμε κενωση κ την βλεπω σαν να θελει να κοιμαται πιο πολυ μες τη μερα...τι να πω???

Το βραδυ κοιμηθηκε 11-5.10 πολυ καλα δεν λεω!! και μετα 5.30-7.15 μετα ξυπνησε αφου εφαγε κ τωρα κοιμαται στο ρηλαξ. Για να δουμε!

Πολυ στεναχωριεμαι που τα μωρα μας ειναι ετσι...της Εφης της Ποπης και το δικο μου... Α και της Σοφιας και της Αναστασιας....Απλα ελεος και της Εφης ταλαιπωρειται ακομα και της Ποπης... Δηλ ρε γμτ μας ματιασαν?????

Εχει θεμα και ο αντρας μου με την δουλεια κατι εγινε και απο χτες το βραδυ ειμαι σκατα!!

καλημερα γλυκο μου δωρακι !! ακομα δεν εκανε η σκατουληθρα μας?αχ θα την μαλωσουμε πες της ολο νουμερα μας κανει!!

εγινε κατι σοβαρο με την δουλεια του παναγιωτη?? ελπιζω να υπαρχει λυση!! υπομονη δωρακι μου ολα καποια στιγμη θα στρωσουν που θα παει...

κανε κ εσυ κανα ευχελαιο στο σπιτι εγω το εχω στο προγραμμα οταν ερθει η μαμα μου να το κανονισει!!

νικουλα μου χρονια σου πολλα κοριτσακι μου υγεια πανω απολα κ πολλη ευτυχια κ αγαπη σου ευχομαι να μπορεις να χαιρεσαι το μωρακι σου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα αγαπες!!

Νικη μου, χρονια σου πολλα, να τα εκατοστησεις!!

Εγω στις 6 Μαιου ειχα και μανα και αδερφη με γενεθλια, μαζι τα εχουν, και στις 7 ειχα την καλυτερη μου φιλη.

Εχω τρεις ταυρους να συναναστρεφομαι!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ποπη μου καλημερα! ελπιζω καθε μερα να πηγαινει καλυτερα με το μωρακι σου!!

Εγω περιμενω τη συννηφαδα μου για καφεδακι, οπου να'ναι θα ερθει.

Μετα θα φτιαξω ψαρονεφι για το μεσημερι με ασπρη σαλτσα και ρυζακι.

Καλημερα αγαπες!!

Νικη μου, χρονια σου πολλα, να τα εκατοστησεις!!

Εγω στις 6 Μαιου ειχα και μανα και αδερφη με γενεθλια, μαζι τα εχουν, και στις 7 ειχα την καλυτερη μου φιλη.

Εχω τρεις ταυρους να συναναστρεφομαι!

καλημερα αννα μου!! τι κανετε ??

B4Itp2.png

Ποπη μου καλημερα! ελπιζω καθε μερα να πηγαινει καλυτερα με το μωρακι σου!!

Εγω περιμενω τη συννηφαδα μου για καφεδακι, οπου να'ναι θα ερθει.

Μετα θα φτιαξω ψαρονεφι για το μεσημερι με ασπρη σαλτσα και ρυζακι.

καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!! μιαμ μιαμ πρωι πρωι μας εφτιαξες την ορεξη κ πειναω εμεινα νυστικη χθες βραδυ αφου ειχα κανει τα δοντια μου κ βαριομουν!! χα χα!!

εμεις μαλλον θα παμε σημερα στην πεθερα για φαγητο γιατι εχουν να δουν την μπεμπα 2 βδομαδες..αλλα προβληματιζομαι γιατι η μπεμπα λογω εμετων δεν κανει να την ξαπλωνω κ σκεφτομαι τι να κανω να κουβαλαω κ καροτσι κ ριλαξ μαζι μου?? πολυ μπελας κ την ημερα κοιμαται μονο στο καροτσακι της..:rolleyes::rolleyes:

να αυτες τις φασαριες σκεφτομαι κ γιαυτο δεν θελω να βγαινω απο το σπιτι..

B4Itp2.png

καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!! μιαμ μιαμ πρωι πρωι μας εφτιαξες την ορεξη κ πειναω εμεινα νυστικη χθες βραδυ αφου ειχα κανει τα δοντια μου κ βαριομουν!! χα χα!!

εμεις μαλλον θα παμε σημερα στην πεθερα για φαγητο γιατι εχουν να δουν την μπεμπα 2 βδομαδες..αλλα προβληματιζομαι γιατι η μπεμπα λογω εμετων δεν κανει να την ξαπλωνω κ σκεφτομαι τι να κανω να κουβαλαω κ καροτσι κ ριλαξ μαζι μου?? πολυ μπελας κ την ημερα κοιμαται μονο στο καροτσακι της..:rolleyes::rolleyes:

να αυτες τις φασαριες σκεφτομαι κ γιαυτο δεν θελω να βγαινω απο το σπιτι..

Ποπη μου το καροτσι παρε, δε σηκωνεται η πλατη?

Ποπη μου το καροτσι παρε, δε σηκωνεται η πλατη?

ναι εννοειται σηκωνεται αφου μονιμως με σηκωμενη πλατη στο ενδοιαμεσο κοιμαται ετσι μας ειπε ογιατρος 30 μοιρες ανασηκωμενη αλλα στο καροτσι δεν καθεται για παιχνιδι αν κ της εχω κρεμασμενα παιχνιδακια ,,,το εχει μαθει οτι ειναι μονο για υπνο η σκατου μου..κ στο κρεβατι μου που κοιμομαστε μαζι την εχω κανει πατεντα με μαξιλαρια κ κουβερτες ανασηκωμενη κοιμαται!!

αχ πολυ ταλαιπωρια οταν βγαινουμε ετσι απο το σπιτι πρεπει να τα κουβαλαω ολα μαζι μου..κ αυτο τι για λιγες ωρες...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ποπάκι!! Αντε θα στρωσει σιγα σιγα η μικρη. Κι εγω πολλες φορες την βαζω κατω να παιξουμε ξαπλωμενη και εκει που μιλαει και χαιρεται βγαζει γουλιες... Εγω ακομα περιμενω να γεμισει το παμπερς!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα αγαπουλες!!τι κανουν τα μωρακια μας;;

Δωρακι ακομα να τα φτιαξουμε;;αχ τη σκατου!ολα καλα θα ειναι θα δεις.ετυχε κ η στραβη με τη δουλεια..τι να πω;καλα ξεμπερδεματα ευχομαι.

Εφη μου ουτε αυτο το γαλα δε σας εκατσε μωρε;;τι πραγμα κ αυτο;αντε να το βρειτε να ηρεμησετε!

Ποπακι μου καλυτερα η μικρουλα ε;καλα με τις ποσοτητες φανταζομαι θα παρει λιγο χρονο να στρωσετε.ειναι κ που συνηθισε το στομαχακι της ετσι τωρα.οσο για τη βολτα,παρε το καροτσακι κ ας ελπισουμε πως θα κατσει.που να τα κουβαλας τωρα ολα;

Αννουλα ολα καλα;;μια χαρα το καφεδακι σου αλλα και το φαγακι σου.εγω φασολακια εχω σημερα.

εμενα η μπουμπου καλα ευτυχως!τα ζιζια τα νιωθω καλυτερα..μακαρι να κρατησει!

κοριτσια θελω τσιγαρο απεγνωσμενα.η αληθεια ειναι οτι κανω ενα την εβδομαδα αλλα θελω κ αλλο..αχ αυτο το παλιοτσιγαρο!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Γεια σου Λιτσακι μου! ναι ακομα περιμενουμε πανω απο τον πωπο της!! χα χα!!

Αχ τωρα τρωμε κ τρελαινομαι οταν ακουμπαει το χερακι της κ με χαιδευει στο στηθος οταν τρωει... θα την φαω!!!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σου Λιτσακι μου! ναι ακομα περιμενουμε πανω απο τον πωπο της!! χα χα!!

Αχ τωρα τρωμε κ τρελαινομαι οταν ακουμπαει το χερακι της κ με χαιδευει στο στηθος οταν τρωει... θα την φαω!!!!!!!!!!!!

καλη σας ορεξη!!!ναι μωρε ειναι απολαυση τωρα!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...