Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αστα Ποπακι μου στα καλυτερα ειναι μου λεει τραγουδια κι ενα σωρο.Σημερα μου λεει ¨Η μπεμπα μας πουλακι εν εχει το κοτσαμε το πετατσαμε¨χαχαχα την ωρα που την αλλαζα εσκασα στα γελια:-P

Εγω τι να πω με τα αγορια που εχουν περιεργια να δουν πως ειναι!

Μου λεει ο μεγαλος εχθες, <<μαμα εχει και αλλο ενα μικρο κολαρακι μπροστα η μπεμπα!>> ντοινγκ!!!

Να, οτι λεγαμε πριν!! ακουω μπωλακι και κουταλακι στην κουζινα!! ειναι ο αντρουλης μου ο ρατατουης , πηγε για το γλυκο!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου λεει ο μεγαλος εχθες, <<μαμα εχει και αλλο ενα μικρο κολαρακι μπροστα η μπεμπα!>> ντοινγκ!!!

Να, οτι λεγαμε πριν!! ακουω μπωλακι και κουταλακι στην κουζινα!! ειναι ο αντρουλης μου ο ρατατουης , πηγε για το γλυκο!!

χαχαχα ακου φαντασια!

Αχ αυτοι οι αντρες κι εμενα ο δικος μου οπου να΄ναι εκει θα παει δεν εχουν αναγκη αυτοι δεν προβληματιζονται για 5 κιλα παραπανω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Και εγώ τα έπλυνα τα δόντια μου αλλά 2 μπισκοτάκια τα χτύπησα:)

Γεωργία μου με γεια τα ρουχαλάκια σας. Εμένα είναι προσεκτικός πολύ και τρώει μόνος του πολύ καιρό αλλά και πεντακάθαρος να έρθει από τον παιδικό πάντα τον αλλάζω. Όταν δε πάει για παιχνίδι, κυλιέται στην άσφαλτο σαν γουρουνάκι! Όταν μπει σπίτι τον πάω αμέσως μπανιέρα και τον τρίβω.

Βρε Δωράκι πάλι τα ίδια θα λέμε? Δεν σημαίνει κάτι αν κάνουν 2-3 και 10 μέρες χωρίς κακά, ιδίως όσα θηλάζουν. Αυτό είναι το θέμα σας? Αιματάκι ξαναείδες?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αστα Ποπακι μου στα καλυτερα ειναι μου λεει τραγουδια κι ενα σωρο.Σημερα μου λεει ¨Η μπεμπα μας πουλακι εν εχει το κοτσαμε το πετατσαμε¨χαχαχα την ωρα που την αλλαζα εσκασα στα γελια:-P

χα χα τι χαριτωμενα που ειναι ?? κ με τρελαινουν με την παιδικη φωνουλα τους που λενε κουβεντουλες!!

Δεν ξέρω ολο κατι εχουμε μας ματιασαν! Εχει σχεδον 2μηνες κανει καθε μερα κακα κ τωρα σημερα να μην κανει??? Ουφφφ!!!!

Εφη μου κουράγιο υα στρώσει με φο νεο γαλα δεν μπορει..!!!

θα κανει δωρακι μου οσο το περιμενεις τοσο δεν ερχεται!!θα δεις θα ειναι μια χαρα!!

Τα ιδια γλυκα εχουμε!!!

Το ειχα γραψει και το μεσημερι στη Σοφια πως εχω ραβανι!! εχω και παγωτο!

Επειδη ξερω οτι θα φαει ο αντρας μου οπου να'ναι, εγω επλυνα τα δοντια μου επιτηδες για να μη φαω! δε θα φαω ετσι, γιατι 1ον βαριεμαι να τα ξαναπλυνω μετα και 2ον δεν κοιμαμαι ποτε με απλυτα δοντια.Γι' αυτο προλαβα και τα επλυνα, χεχε!

χα χα το ιδιο κανω κ εγω κ τα πλενω απο νωρις για να μην μπαινω σε πειρασμο να τωρα πειναω εχω να φαω απο μεσημερι αλλα δεν τρωω γιατι τα επλυνα!! χα χα χα!!

αχου το μωρε το κολαρακι που το ειδε απο μπροστα??το πουτακι της το περασε για κολαρακι εεε?? χα χα χα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Και εγώ τα έπλυνα τα δόντια μου αλλά 2 μπισκοτάκια τα χτύπησα:)

Γεωργία μου με γεια τα ρουχαλάκια σας. Εμένα είναι προσεκτικός πολύ και τρώει μόνος του πολύ καιρό αλλά και πεντακάθαρος να έρθει από τον παιδικό πάντα τον αλλάζω. Όταν δε πάει για παιχνίδι, κυλιέται στην άσφαλτο σαν γουρουνάκι! Όταν μπει σπίτι τον πάω αμέσως μπανιέρα και τον τρίβω.

Βρε Δωράκι πάλι τα ίδια θα λέμε? Δεν σημαίνει κάτι αν κάνουν 2-3 και 10 μέρες χωρίς κακά, ιδίως όσα θηλάζουν. Αυτό είναι το θέμα σας? Αιματάκι ξαναείδες?

Ναι εσεις ειστε μεγαλα παιδια εμεις ακομα δε κεντραρουμε σωστα.Για να καταλαβεις πιο καθαρος ειναι απο το παιχνιδι παρα απο το φαι σημερα ειναι μεσα στο παγωτο.

Εσυ απο κιλα πως εισαι τα εχασες?

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεωργίτσα μου στην αρχή έτσι είναι, μέχρι να μάθει να τρώει θα λερωθεί κάμποσες φορές αλλά είναι απαταίτητο για να μάθει. Και δεν πρέπει να τον μαλώνεις για να μην δει την διαδικασία του φαγητού αρνητικά.

Έχω άλλα 4 κιλά αλλά δεν κάνω κάτι όπως δεν έκανα και ως τώρα. Σκέφτομαι να μπω σε πρόγραμμα διατροφής, φοβάμαι λίγο την παραγωγή όμως.

Καληνύχτα Ποπάκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργίτσα μου στην αρχή έτσι είναι, μέχρι να μάθει να τρώει θα λερωθεί κάμποσες φορές αλλά είναι απαταίτητο για να μάθει. Και δεν πρέπει να τον μαλώνεις για να μην δει την διαδικασία του φαγητού αρνητικά.

Έχω άλλα 4 κιλά αλλά δεν κάνω κάτι όπως δεν έκανα και ως τώρα. Σκέφτομαι να μπω σε πρόγραμμα διατροφής, φοβάμαι λίγο την παραγωγή όμως.

Καληνύχτα Ποπάκι!

Ναι εχεις δικιο δε το μαλωνω γενικα δηλ.

Κι εγω δεν κανω τιποτα το ιδιαιτερο απλα εκοψα τις βλακειες και τα γλυκα ολα τα αλλα τα τρωω κανονικα γιατι κι εγω φοβαμαι.Αλλα ετσι σε συνδυασμο με το θηλασμο χανω αργα μεν αλλα χανω τωρα μου μενουν 2 ακομα για να ειμαι πιο αδυνατη απο πριν μεινω εγκυος.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα φίλες μου!

Τα πραγματα για εμας εχουν ως εξης... χτες δεν ειχαμε κενωση κ την βλεπω σαν να θελει να κοιμαται πιο πολυ μες τη μερα...τι να πω???

Το βραδυ κοιμηθηκε 11-5.10 πολυ καλα δεν λεω!! και μετα 5.30-7.15 μετα ξυπνησε αφου εφαγε κ τωρα κοιμαται στο ρηλαξ. Για να δουμε!

Πολυ στεναχωριεμαι που τα μωρα μας ειναι ετσι...της Εφης της Ποπης και το δικο μου... Α και της Σοφιας και της Αναστασιας....Απλα ελεος και της Εφης ταλαιπωρειται ακομα και της Ποπης... Δηλ ρε γμτ μας ματιασαν?????

Εχει θεμα και ο αντρας μου με την δουλεια κατι εγινε και απο χτες το βραδυ ειμαι σκατα!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...