Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μπραβο βρε Ποπακι μου αντε ολα μια χαρουλα!!κ ο γιατρος πολυ καλος φαινεται!αντε να ηρεμησετε βρε ψυχη μου!!

Εφη μου κ εσεις μακαρι να σας κατσει το καινουργιο γαλατακι να μην ταλαιπωρειστε αλλο!

η Δωρα δεν μπηκε να δουμε τι εγινε με τα κακακια ε;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο Ποπάκη, καλά τα νέα σας. Οπότε ή αλλεργία ή παλλινδρόμηση, κοντά είστε να βρείτε την λύση!

ευχαριστουμε πολυ ελευθερακι μου!! ναι η αλλεργια η παλλινδρομηση ειναι ,,υπομονη μια βδομαδα να δουμε πως παει...

μπραβο πόπη μου,τέλεια τα νεα σας,ελπίζω να τελειώσει εδω η ταλαιπωρία σας,πιο γάλα περνετε τώρα?

ευχαριστω εφακη μου κ σε σενα το ευχομαι να στρωσετε ξανα με το νεο γαλα!! το frisolac HA εσεις πιο ξεκινησατε??

μπραβο βρε Ποπακι μου αντε ολα μια χαρουλα!!κ ο γιατρος πολυ καλος φαινεται!αντε να ηρεμησετε βρε ψυχη μου!!

Εφη μου κ εσεις μακαρι να σας κατσει το καινουργιο γαλατακι να μην ταλαιπωρειστε αλλο!

η Δωρα δεν μπηκε να δουμε τι εγινε με τα κακακια ε;

ευχαριστω πολυ λιτσακι μου!! ναι πολυ καλος μου φαινεται μου αρεσει το ενδιαφερον που δειχνει κ που θελει ανα 2μερες να μαθαινει νεα μας!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κι εμενα σημερα τελικα δεν εκανε κακα... Λέτε να εχει τιποτα το εντερακι της μετα απο τα χθεσινα?

δωρακι μου αν δεις οτι μεχρι αυριο δεν σου κανει αν θελεις βαλε λιγο μπατονετα να την βοηθησεις,,εγω ετσι εκανα κανα δυο φορες...μην ανησυχεις απλα ετυχε τωρα να μην κανει ειμαι σιγουρη μεχρι αυριο το μεσημερακι θα κανει...μην βαζεις ασχημες σκεψεις στο μυαλο σου υπομονη μεχρι αυριο δεν μπορει καποια στιγμη θα κανει!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ποπακι μου πολυ χαρηκα κοπελα μου αντε να βρειτε τι ειναι να μη ταλαιπωρηστε κι εσεις και πιο σημαντικο να μη ταλαιπωρειται και η μπεμπα σας.

Εφη μου μακαρι να ειναι και για σας το τελευταιο ταλαιπωρηθηκατε κι εσεις με τα γαλατα βρε παιδι μου πανω που ειχατε στρωσει.

Δωρα μου ελα μη στεναχωριεσαι δε κανουν καθε μερα κακακια τους οσα θηλαζουν απλα παρατεινεται η αγωνια σου.

Ελευθερια Αννα Λιτσα Νικη ολες καλα?Εμεις ειχαμε παει βολτα να ψωνισουμε στο μεγαλο κανενα σετακι για καθε μερα με 7 € βρηκα μια χαρα ηταν δυο δε του φτανουν τη μερα του μουργου μου χαλια γινεται.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλά είμαστε εμείς Γεωργία μου. Από ρούχα και εδώ άλλο τίποτα. Μόλις έρθει από τον σταθμό τον αλλάζω και το απόγευμα παίζει στον δρόμο με τα άλλα παιδάκια και αλλάζουμε δεύτερη φορά. Σήμερα τρύπησε και τα παπούτσια που φορούσε!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπακι μου πολυ χαρηκα κοπελα μου αντε να βρειτε τι ειναι να μη ταλαιπωρηστε κι εσεις και πιο σημαντικο να μη ταλαιπωρειται και η μπεμπα σας.

Εφη μου μακαρι να ειναι και για σας το τελευταιο ταλαιπωρηθηκατε κι εσεις με τα γαλατα βρε παιδι μου πανω που ειχατε στρωσει.

Δωρα μου ελα μη στεναχωριεσαι δε κανουν καθε μερα κακακια τους οσα θηλαζουν απλα παρατεινεται η αγωνια σου.

Ελευθερια Αννα Λιτσα Νικη ολες καλα?Εμεις ειχαμε παει βολτα να ψωνισουμε στο μεγαλο κανενα σετακι για καθε μερα με 7 ? βρηκα μια χαρα ηταν δυο δε του φτανουν τη μερα του μουργου μου χαλια γινεται.

κοντα ειμαστε στη λυση του προβληματος επιτελους!!αντε λιγο να ηρεμησουμε μερικους μηνες πριν ξεκινησουν τα δοντακια γιατι ολα μαζι δεν θα τα αντεξω,,,να κανουμε ενα διαλειμμα κ εμεις να ξεκουραστουμε απο τις γκρινιες κ τις αγωνιες!!μεγεια μεγεια τα ρουχαλακια σας!! αχ τι γλυκες που ειναι σε αυτην την ηλικια ολο παιχνιδια κ ναζια εε??

Μπραβο Ποπακι μου! αντε να ηρεμησετε και εσεις!

Δωρα, θα κανει μην αγχωνεσαι.

αχ να ηρεμησουμε αννουλα κουραστικα να γκρινιαζω κ να αγχωνομαι !!

Καλά είμαστε εμείς Γεωργία μου. Από ρούχα και εδώ άλλο τίποτα. Μόλις έρθει από τον σταθμό τον αλλάζω και το απόγευμα παίζει στον δρόμο με τα άλλα παιδάκια και αλλάζουμε δεύτερη φορά. Σήμερα τρύπησε και τα παπούτσια που φορούσε!!!

χα χα ο ταρζανακος σου τα ξεκανε τα παπουτσια εε??

τα λιωσε απο το πολυ παιχνιδι!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ασε εμενα ολη μερα κατι μασουλει και γινεται χαλια αρχισε να θελει να τρωει μονος του καταλαβανεις τι γινεται πηγα κι εγω σημερα και φορτωσα να υπαρχουν δε προλαβαινω τα πλυντηρια.

Γεια σου Γεωργια μου!

Εφη, παλι αλλαγη στο γαλα ε? τι να κανεις....

Γεια σου Αννα μου εχω λυσσαξει για γλυκο εχει ενα κιλο παγωτο στη καταψυξη και ρεβανι στο ψυγειο σκεφτομαι να κλειδωθω στο δωματιο:tongue:Απεταξαμειν!

zxG9p3.png

owokp3.png

Δεν ξέρω ολο κατι εχουμε μας ματιασαν! Εχει σχεδον 2μηνες κανει καθε μερα κακα κ τωρα σημερα να μην κανει??? Ουφφφ!!!!

Εφη μου κουράγιο υα στρώσει με φο νεο γαλα δεν μπορει..!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοντα ειμαστε στη λυση του προβληματος επιτελους!!αντε λιγο να ηρεμησουμε μερικους μηνες πριν ξεκινησουν τα δοντακια γιατι ολα μαζι δεν θα τα αντεξω,,,να κανουμε ενα διαλειμμα κ εμεις να ξεκουραστουμε απο τις γκρινιες κ τις αγωνιες!!μεγεια μεγεια τα ρουχαλακια σας!! αχ τι γλυκες που ειναι σε αυτην την ηλικια ολο παιχνιδια κ ναζια εε??

αχ να ηρεμησουμε αννουλα κουραστικα να γκρινιαζω κ να αγχωνομαι !!

χα χα ο ταρζανακος σου τα ξεκανε τα παπουτσια εε??

τα λιωσε απο το πολυ παιχνιδι!!

Αστα Ποπακι μου στα καλυτερα ειναι μου λεει τραγουδια κι ενα σωρο.Σημερα μου λεει ¨Η μπεμπα μας πουλακι εν εχει το κοτσαμε το πετατσαμε¨χαχαχα την ωρα που την αλλαζα εσκασα στα γελια:-P

zxG9p3.png

owokp3.png

Ασε εμενα ολη μερα κατι μασουλει και γινεται χαλια αρχισε να θελει να τρωει μονος του καταλαβανεις τι γινεται πηγα κι εγω σημερα και φορτωσα να υπαρχουν δε προλαβαινω τα πλυντηρια.

Γεια σου Αννα μου εχω λυσσαξει για γλυκο εχει ενα κιλο παγωτο στη καταψυξη και ρεβανι στο ψυγειο σκεφτομαι να κλειδωθω στο δωματιο:tongue:Απεταξαμειν!

Τα ιδια γλυκα εχουμε!!!

Το ειχα γραψει και το μεσημερι στη Σοφια πως εχω ραβανι!! εχω και παγωτο!

Επειδη ξερω οτι θα φαει ο αντρας μου οπου να'ναι, εγω επλυνα τα δοντια μου επιτηδες για να μη φαω! δε θα φαω ετσι, γιατι 1ον βαριεμαι να τα ξαναπλυνω μετα και 2ον δεν κοιμαμαι ποτε με απλυτα δοντια.Γι' αυτο προλαβα και τα επλυνα, χεχε!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Τα ιδια γλυκα εχουμε!!!

Το ειχα γραψει και το μεσημερι στη Σοφια πως εχω ραβανι!! εχω και παγωτο!

Επειδη ξερω οτι θα φαει ο αντρας μου οπου να'ναι, εγω επλυνα τα δοντια μου επιτηδες για να μη φαω! δε θα φαω ετσι, γιατι 1ον βαριεμαι να τα ξαναπλυνω μετα και 2ον δεν κοιμαμαι ποτε με απλυτα δοντια.Γι' αυτο προλαβα και τα επλυνα, χεχε!

Αστα εμενα μονο η κλειδαρια με κραταει πλεον:tongue::tongue::tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...