Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια ξαναρωταω ο αφαλος σας εχει στρωσει?? εμενα οχι ακομα κ νιωθω ενοχλησει σε εκεινη την περιοχη
Εμενα δεν ειχε αλλαξει ο αφαλος μου, δεν ειχε πεταχθει προς τα εξω και ειναι οπως ηταν παλια..
Ποπη μου εμενα ο αφαλος μου ειναι οπως τον περιγραφεις με τη διαφορα οτι δε με ενοχλει, δλδ δε με ποναει.

Επισης οι θηλες μου ειναι ακομη μαυρες και το γυρω γυρω , αλλα ολα αυτα φευγουν με τον καιρο.

εμενα ο αφαλός μου ειναι όπως πριν μπορεί και πιο μέσα χεχεχε.... οι θηλες μου και το γυρω γυρω ειναι λίγο πιο σκουρες απο το κανονικο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα που κοιμησα 2 φορες τον μπεμπη καταφερα και τον κοιμησα στο κρεβατακι του με υπομονη βεβαια γιατι εκλεγε, σιγουρα αν κλαψει λίγο δεν θα παθει τιποτα.οταν αρχιζε να κλαιει πολύ όμως τον επερνα αγκαλια τον καθησυχαζα και μετα πάλι στο κρεβατακι:P....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια γεια σας!!δεν προλαβα να σας διαβασω απο εχτες ο μικρος μου κλαιει παρα πολυ και παλι δεν πινει το γαλα ξανα πηγα στον παιδιατρο και αλλαξαμε γαλα παλι μου ειπε οτι μαλλον εχει αλεργια στο γαλα:(:(θα του το δοκιμασω και αυτο να δουμε τι θα γινουμε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γειά σας κορίτσια. Τα νέα σου έψαχνα Ποπάκη αλλά δεν βρήκα κάτι. Βγήκαν οι εξετάσεις σας?

Δεν διάβασα τίποτα άλλο, είστε όλες καλά?

γεια σου ελεθερια μου!!απο οτι καταλαβα δεν βγηκαν ολες οι εξετασεις περιμενε σημερα η ωρα 7 αποτελεσματα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!η Ποπη δεν μπηκε απ'ο,τι βλεπω ε;;αχ μακαρι να ειναι ολα καλα!

Εφη μου παλι ταλαιπωρειται το πουλακι μου;;ευχομαι να βρειτε γρηγορα τι φταιει να ηρεμησει ο μικρουλης σου.

παω να την πεσω..σημερα ηταν λιγο ανησυχη..ουσιαστικα απο τις 12 που ξυπνησε δεν εχει κοιμηθει!τωρα την επεσε αλλα δεν ξερω για ποσο.τουλαχιστον ειναι ο αντρας μου εδω να την κρατησει αν σηκωθει παλι.

φιλια θα ξαναμπω αργοτερα να δω για το Ποπακι

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Ωχ βρε Εφάκη, κάτι θα το ταλαιπωρεί και το δικό σου. Ο παιδίατρος τι λέει?
Γεια σας Ελευθερια και Εφη!

Τι εγινε παλι Εφη μου? παιδευεστε και εσεις απ'οτι βλεπω...:(:(

καλησπερα κοριτσια!η Ποπη δεν μπηκε απ'ο,τι βλεπω ε;;αχ μακαρι να ειναι ολα καλα!

Εφη μου παλι ταλαιπωρειται το πουλακι μου;;ευχομαι να βρειτε γρηγορα τι φταιει να ηρεμησει ο μικρουλης σου.

παω να την πεσω..σημερα ηταν λιγο ανησυχη..ουσιαστικα απο τις 12 που ξυπνησε δεν εχει κοιμηθει!τωρα την επεσε αλλα δεν ξερω για ποσο.τουλαχιστον ειναι ο αντρας μου εδω να την κρατησει αν σηκωθει παλι.

φιλια θα ξαναμπω αργοτερα να δω για το Ποπακι

μου είπε ότι μαλλον έχει αλεργια στο γάλα για αυτό κλαίει μωλις το πιεί τον πιάνουν πόνοι,μας αλαξε το γάλα,θα του το δώσω απόψε και ο θεος βοηθός!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια ηρθα!! ηταν ξυπνια απο το απογευμα γιαυτο δεν μπηκα!! τα αποτελεσματα μας βγηκαν αρνητικα !!!!!!!!!!!!!!! δεν εχουμε ουρολοιμωξη!!!!!!!!!!

συνεχιζουμε μια βδομαδα ακομα το αντιαλλεργικο κ θα δουμε πως θα παει κ αν δεν στρωσει τοτε θα ξεκινησουμε γαλατακι για παλινδρομηση αφου κανουμε υπερηχο..ανα 2 μερες με ειπε ο γιατρος να τον παιρνω τηλ να τον ενημερωνω πως παει κ την αλλη βδομαδα που θα κανουμε κ το εμβολιο θελει να την ζυγισει για να δουμε πως παει το βαρος της αφου εχουμε μεινει πισω...

παντως κοριτσια αρχιζει κ στρωνει κανει εμετο μεν αλλα δεν βγαζει την ποσοτητα που εβγαζε γιαυτο ο γιατρος πιστευει οτι ειναι αλλεργια γιατι αρχιζει κ κανει διαφορα...το πιο σημαντικο ειναι που με ειπε να προσπαθησω αφου συνηθισει το νεο γαλα που πινουμε απο το σαββατο να την βαλω σε προγραμμα κ ναμην τρωει μπερδεμενες ωρες γιατι ετσι δεν στρωνει κ το στομαχακι της...

εφακη μου ευχομαι αυτο να ειναι κ το τελευταιο σας κοριτσι μου πολυ ταλαιπωρηστε κ εσεις...μακαρι να στρωσει τωρα με το αντιαλλεργικο κ εμεις τετοιο πινουμε !!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κοριτσια ηρθα!! ηταν ξυπνια απο το απογευμα γιαυτο δεν μπηκα!! τα αποτελεσματα μας βγηκαν αρνητικα !!!!!!!!!!!!!!! δεν εχουμε ουρολοιμωξη!!!!!!!!!!

συνεχιζουμε μια βδομαδα ακομα το αντιαλλεργικο κ θα δουμε πως θα παει κ αν δεν στρωσει τοτε θα ξεκινησουμε γαλατακι για παλινδρομηση αφου κανουμε υπερηχο..ανα 2 μερες με ειπε ο γιατρος να τον παιρνω τηλ να τον ενημερωνω πως παει κ την αλλη βδομαδα που θα κανουμε κ το εμβολιο θελει να την ζυγισει για να δουμε πως παει το βαρος της αφου εχουμε μεινει πισω...

παντως κοριτσια αρχιζει κ στρωνει κανει εμετο μεν αλλα δεν βγαζει την ποσοτητα που εβγαζε γιαυτο ο γιατρος πιστευει οτι ειναι αλλεργια γιατι αρχιζει κ κανει διαφορα...το πιο σημαντικο ειναι που με ειπε να προσπαθησω αφου συνηθισει το νεο γαλα που πινουμε απο το σαββατο να την βαλω σε προγραμμα κ ναμην τρωει μπερδεμενες ωρες γιατι ετσι δεν στρωνει κ το στομαχακι της...

εφακη μου ευχομαι αυτο να ειναι κ το τελευταιο σας κοριτσι μου πολυ ταλαιπωρηστε κ εσεις...μακαρι να στρωσει τωρα με το αντιαλλεργικο κ εμεις τετοιο πινουμε !!

μπραβο πόπη μου,τέλεια τα νεα σας,ελπίζω να τελειώσει εδω η ταλαιπωρία σας,πιο γάλα περνετε τώρα?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...