Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αν και λενε οτι τα αβαπτιστα δεν ματιαζονται δεν ξερω τι να πω.... κι εγω το πιστευω πολυ το ματι!!!

Εσεις πως πατε με τον υπνο???

Ετσι λενε αλλα πως γινεται να ειναι ματιασμενο καθε φορα που τον βγαζουμε εξω?αφου ολοι τον βλεπουν και χαζευουν...(μην με πειτε κουκουβαγια μανα απλα ολοι τον κοιτανε που ειναι μικρουλης κ χαριτωμενος!)

οσο για τον υπνο εχθες κοιμοταν συνεχως απο το εμβολιο..σημερα σηκωθηκε 10μιση και επεσε για υπνο 3 .Δεν μπορω να πω καλυτερα τα παει αλλα μαλλον ειναι ετσι λογω του μπουκωματος κ του εμβολιου...Διαφορετικα θα ηταν παλι ξυπνιος!!χιχι!

Εσεις ?Κοιμαστε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι λενε αλλα πως γινεται να ειναι ματιασμενο καθε φορα που τον βγαζουμε εξω?αφου ολοι τον βλεπουν και χαζευουν...(μην με πειτε κουκουβαγια μανα απλα ολοι τον κοιτανε που ειναι μικρουλης κ χαριτωμενος!)

οσο για τον υπνο εχθες κοιμοταν συνεχως απο το εμβολιο..σημερα σηκωθηκε 10μιση και επεσε για υπνο 3 .Δεν μπορω να πω καλυτερα τα παει αλλα μαλλον ειναι ετσι λογω του μπουκωματος κ του εμβολιου...Διαφορετικα θα ηταν παλι ξυπνιος!!χιχι!

Εσεις ?Κοιμαστε?

λιγο καλυτερα το βραδυ.... θα δειξει....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας γεια σας!

Δωρα μου τι εγινε με τα κακα ?Δεν εκανε ακομη η μικρη?

Ποπη μου το απογευμα τα αποτελεσματα?αντε καλα αποτελεσματα!να μας ενημερωσεις...

Οσο για τα μαλλια κ μενα μου πεφτουν πολυ..

Εμενα μου ειχε πει η γιατρος μου να παιρνω σιδηρο αλλα τον εκοψα 1 μηνα μετα που γεννησα γιατι τον ξεχναγα κ ηθελα να δω αν ευθυνεται για τους κολικους του μπεμπη..Εξετασεις δεν εχω κανει αν κ θα ηθελα να κανω να δω που βαδιζουμε ..Θα το κανονισω παντως ..

Ο μικρουλης μου ειναι ακομη μπουκωμενος, του βαζω συνεχεια ορο και ο γιατρος μου ειπε να μην ρουφαω τις μυξες με το οτρισαλιν γιατι του χαλαω την βλεννογονο ...Τι να κανω να του τα αφηνω ετσι?

Κατα τ'αλλα ειναι πιο ευδιαθετος αλλα δεν τρωει κ πολυ...Ειμαι λιγο στεναχωρημενη που ταλαιπωρειται κ δεν αναπνεει ευκολα...

αχ μωρε σοφακι αντε να συνελθει κ ο δικος σου αμαν τι ειναι αυτο ολες με τα μωρακια εχουμε θεμα...ματι ματι οπως λεει κ η δωρα...χρειαζομαστε αρχιεπισκοπο χι χι χι!! ευχαριστω θα σας ενημερωσω κοριτσια μολις πεσει το πρωτο τηλ!!

Ποπη μου, χρονια πολλα!!! να τους χιλιασετε!!!

ευχαριστω αννουλα μου κ εσεις πριν 4 μερες τα κλεισατε!! να ειναι γερα τα μωρακια να τα χαιρομαστε ολες!!

Ποπάκι μου να ζησετε!Θα περιμενουμε τα αποτελεσματα σας.

Λιτσάκι μη βγάζεις πολυ γαλά μη παθεις καμια πλακα με υπερπαραγωγη λιγο ισα να ξεφουσκωνεις λιγο χιχι!

Αντε Δωρα μου τωρα περιμενουμε κι τη δικιά σου να ενεργηθει μη μας ξεχασειςγραψε μας ε?

ευχαριστω κ παλι γεωργια μου!!:-P:razz:

Ποπη μου χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι υγεια πανω απ'ολα!

σου εστειλα κ πμ

ευχαριστω δωρακι μου !! τωρα θα μπω να δω κ το πμ!!

Κι εμενα για τις μυξες πολυ ορο και μετα με το οτρισαλιν μου ειχε πει. Να μην μενουν μεσα γιατι μπορει να κανει βρογχιτιδα,ετσι μου ειπε.

Κοριτσια ακομα δεν εκανε κακα...

Αφηστε οσο ψαχνω στο ιντερνετ για την αλεργια στο αγελαδινο βλέπω οτι μαλλον αυτο εχει....και δεν μου λετε ρε σεις τι σκατα θα τρωω???? οεο???? Επισης λεει κοβεις σοκολατες,αυγα,ψαρι,ντοματα,κρεμμυδι,λαχανο και χοιρινο. Υπαρχουν ομως πολλα φαγητα που περιεχουν γαλα ε?

δωρακι κ μενα το ενστικτο μου ,μου λεει υπερπαραγωγη οπως λενε κ τα κοριτσια!! αντε να κανει κακακια να δουμε τι θα γινει!!περιμενουμε με ανυπομονησια να μας χ@σει η μικρουλα σου!! χα χα!!

το οτρισαλιν πως το βαζεις δωρακι?? εγω εχω οτρισαλιν φυσικο ορο..υπαρχει κ κατι αλλο?? αυτο που τραβαμε τις μυξουλες τι ειναι?? δεν εχω δοκιμασει ποτε γιατι ευτυχως δεν ειχαμε πολλες μυξουλες ..απλως απο χθες την ακουω χουρχουριζει πιο πολυ την βαζω ορο αλλα δεν βγαζει τπτ..:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αχ μωρε σοφακι αντε να συνελθει κ ο δικος σου αμαν τι ειναι αυτο ολες με τα μωρακια εχουμε θεμα...ματι ματι οπως λεει κ η δωρα...χρειαζομαστε αρχιεπισκοπο χι χι χι!! ευχαριστω θα σας ενημερωσω κοριτσια μολις πεσει το πρωτο τηλ!!

ευχαριστω αννουλα μου κ εσεις πριν 4 μερες τα κλεισατε!! να ειναι γερα τα μωρακια να τα χαιρομαστε ολες!!

ευχαριστω κ παλι γεωργια μου!!:-P:razz:

ευχαριστω δωρακι μου !! τωρα θα μπω να δω κ το πμ!!

δωρακι κ μενα το ενστικτο μου ,μου λεει υπερπαραγωγη οπως λενε κ τα κοριτσια!! αντε να κανει κακακια να δουμε τι θα γινει!!περιμενουμε με ανυπομονησια να μας χ@σει η μικρουλα σου!! χα χα!!

το οτρισαλιν πως το βαζεις δωρακι?? εγω εχω οτρισαλιν φυσικο ορο..υπαρχει κ κατι αλλο?? αυτο που τραβαμε τις μυξουλες τι ειναι?? δεν εχω δοκιμασει ποτε γιατι ευτυχως δεν ειχαμε πολλες μυξουλες ..απλως απο χθες την ακουω χουρχουριζει πιο πολυ την βαζω ορο αλλα δεν βγαζει τπτ..:rolleyes::rolleyes:

Ποπη μου υπαρχει κ το σωληνακι οτρισαλιν που ρουφας τις μυξουλες...Εχει ενα πλαστικο μπροστα που παιρνει ανταλλακτικα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ξαναρωταω ο αφαλος σας εχει στρωσει?? εμενα οχι ακομα κ νιωθω ενοχλησει σε εκεινη την περιοχη

Εμενα δεν ειχε αλλαξει ο αφαλος μου, δεν ειχε πεταχθει προς τα εξω και ειναι οπως ηταν παλια..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ποπη μου υπαρχει κ το σωληνακι οτρισαλιν που ρουφας τις μυξουλες...Εχει ενα πλαστικο μπροστα που παιρνει ανταλλακτικα...

απο τα φαρμακεια το παιρνουμε?? εγω εχω αποφρακτιρα της chico αλλα δεν ξερω να το χρησιμοποιω...

ειχα πολυ μικρο αφαλο προ εγκυμοσυνης κ τωρα ειναι ακομα μαυρος κ εχει ανοιξει σαν γαρυφαλλο...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

απο τα φαρμακεια το παιρνουμε?? εγω εχω αποφρακτιρα της chico αλλα δεν ξερω να το χρησιμοποιω...

ειχα πολυ μικρο αφαλο προ εγκυμοσυνης κ τωρα ειναι ακομα μαυρος κ εχει ανοιξει σαν γαρυφαλλο...:rolleyes::rolleyes:

Ναι αγοραζεις την συσκευη κ τα ανταλλακτικα απο το φαρμακειο.Της κικο ουτε εγω ξερω να το χρησιμοποιω, μου εχει δωσει ενα η αδελφη μου κ δεν το εχω χρησιμοποιησει...

για τον αφλο δεν ξερω μηπως να ρωτουσες την γυναικολογο σου?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

αα κοριτσια ξεχασα να σας πω απο το σαββατο εχασα 2 κιλα πως γινεται αυτο?? μαλλον απο το αγχως μου εεε?? θελω αλλα 2κιλακια για να γινω 48!!επιτελους θα αρχισω να μπαινω στα παντελονια μου αν κ η λεκανη μου ανοιξε...

B4Itp2.png

Ναι αγοραζεις την συσκευη κ τα ανταλλακτικα απο το φαρμακειο.Της κικο ουτε εγω ξερω να το χρησιμοποιω, μου εχει δωσει ενα η αδελφη μου κ δεν το εχω χρησιμοποιησει...

για τον αφλο δεν ξερω μηπως να ρωτουσες την γυναικολογο σου?

λες να μην ειναι φυσιολογικο?? ολο ξεχναω να την ρωτησω...

δλδ θα παω στο φαρμακειο κ θα ζητησω το σωληνακι οτρισαλιν μαζι με το ανταλλακτικο ετσι??οκ!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

λες να μην ειναι φυσιολογικο?? ολο ξεχναω να την ρωτησω...

δλδ θα παω στο φαρμακειο κ θα ζητησω το σωληνακι οτρισαλιν μαζι με το ανταλλακτικο ετσι??οκ!!

Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα με τον αφαλο σου αλλα ρωτα εσυ να εισαι σιγουρη...

Πηγαινε στο φαρμακειο κ πες θελω τη συσκευη οτρισαλιν κ ενα πακετο ανταλλακτικα.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

αα κοριτσια ξεχασα να σας πω απο το σαββατο εχασα 2 κιλα πως γινεται αυτο?? μαλλον απο το αγχως μου εεε?? θελω αλλα 2κιλακια για να γινω 48!!επιτελους θα αρχισω να μπαινω στα παντελονια μου αν κ η λεκανη μου ανοιξε...

Ποπη μου και της κικο το ιδιο πραγμα ειναι. βαζεις την μια ακρη στη μυτουλα της και με την αλλη ρουφας εσυ. Πρωτα ομως βαζεις ορο μπολικο με δυναμη στο καθε ρουθουνακι εχοντας στα πλαγια το μωρο.. Ο αφαλος κι εμενα ενταξει ειναι. το μαυρο που λες τριψτο μην φοβασαι θα φυγει!

Αντε το μοντελο επιστρεφει...Κορμι μου εσυ!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ποπη μου και της κικο το ιδιο πραγμα ειναι. βαζεις την μια ακρη στη μυτουλα της και με την αλλη ρουφας εσυ. Πρωτα ομως βαζεις ορο μπολικο με δυναμη στο καθε ρουθουνακι εχοντας στα πλαγια το μωρο.. Ο αφαλος κι εμενα ενταξει ειναι. το μαυρο που λες τριψτο μην φοβασαι θα φυγει!

Αντε το μοντελο επιστρεφει...Κορμι μου εσυ!!!!

τα νευρα μου το λαπτοπ ειναι υπο διαλυση κ ηρθε ο σαββας το ακουμπησε απο τα πλαγια κ εκλεισε κ δεν ανοιγε...εγω δεν το ακουμπαω καθολου μονο τα πληκτρα χρησιμοποιω...τεσπα...

τι εννοεις ροφαω κ εγω?? το βαζω στο στομα μου? αφου εχει ενα μπουκαλακι κ απο πανω το σωληνακι το οποιο απο τι καταλαβα μπαινει στην μυτουλα εγω απο που ρουφαω οεο??

ναι κορμι κορμι αλλα η λιγη κυταρριτιδα που εκανα δεν λεει να φυγει ευτυχως δεν εκανα ραγαδες!!

ο αφαλος σου δλδ εσενα ειναι κλειστος?? εμενα ειναι ανοιχτος σαν γαρυφαλλο..δεν το ηξερα οτι κανει να τον τριψω σε εκεινο το σημειο αλλα κ παλι με ενοχλει...

B4Itp2.png

Ποπη μου εμενα ο αφαλος μου ειναι οπως τον περιγραφεις με τη διαφορα οτι δε με ενοχλει, δλδ δε με ποναει.

Επισης οι θηλες μου ειναι ακομη μαυρες και το γυρω γυρω , αλλα ολα αυτα φευγουν με τον καιρο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ποπη μου εμενα ο αφαλος μου ειναι οπως τον περιγραφεις με τη διαφορα οτι δε με ενοχλει, δλδ δε με ποναει.

Επισης οι θηλες μου ειναι ακομη μαυρες και το γυρω γυρω , αλλα ολα αυτα φευγουν με τον καιρο.

α ωραια να μην ανησυχω τοτε!! γιατι ειχα πολυ μικρο κ κλειστο αφαλο κ τωρα μεγαλωσε κ ανοιξε...κοιτα δεν με ποναει απλα οταν παω να ακουμπησω το χερι μου εκει ή αν τυχει κ με κλωτσησει η μικρη σε κεινο το σημειο απλα νιωθω μια ενοχληση..οι θηλες μου κ μενα ειναι ακομα σκουρες αλλα εχει ξεπρηστει παρα πολυ το στηθος!!επανηλθα δλδ στα φυσιολογικα μου νουμερα!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...